הפינה הפסימית כי חייב ;-)

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
adomi

Re: הפינה הפסימית כי חייב ;-)

שליחה על ידי adomi »

ואני לתומי חשבתי שהקהל שרק בוז על משהו אחר

לשרוק בוז לשחקן שלך במגרש של היריב?

איכס. גועל נפש

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

גדי כתב:
זה רק אני או שלקלל במגרש בפרט שחקן שלנו/מאמן זה מחוץ לתחום ?
גדי,אין בעיה שלקלל בכל זאת אנחנו לא חנה בבלי,אבל אם יש סיבה.
אם שחקן נותן 10% יכולת שאתה יודע שהוא יכול לתת יותר ועושה לך טובה שהוא משחק (ע"ע כל מיני מוזרים שעברו פה בשנים האחרונות) אז אתה יודע מה? הוא מרוויח אותם בצדק.
אבל לקלל שחקן ולשרוק לו בוז בחילוף שכל עוונו ששיחק בהתלהבות יתר זה אבסורד!
אז נכון עשה טעות,אז מה?? מפה ועד להתהלם עליו בצורה כזאת הדרך עוד ארוכה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

1. אין מקום לקללות ושריקות בוז לעבר שחקן שלנו, בטח בעונה כזאת, בטח אחד כמו גל שבאמת נותן את הלב במגרש.

עם זאת, בסיטואציה אחרת גל אראל יכול היה לעלות לנו בנקודות אתמול, וזה משהו שאי אפשר להתעלם ממנו.
איבד המון כדורים באזורים מסוכנים, עשה את הפאול שהוביל לשער של גלבאן והרס לא מעט מתפרצות שלנו.
לטעמי ההופעה הכי חלשה של גל השנה.
אני הייתי דווקא תומך בגל במקום להוריד לו את הביטחון, הוא ישחק חלק חשוב בהמשך העונה שלנו ולכן חשוב שנחבק אותו גם אחרי הופעה כמו אתמול.

3. הובר הוא אומנם מאוד נייד ובא לבקש המון את הכדור, אבל חסר לי מאוד הפס החכם אצלו. לא מעט פעמים אתמול שחקני ההתקפה שלנו עשו תנועה חכמה פנימה אבל הובר העדיף למסור לרוחב במקום לתת פס לעומק שהיה מעמיד את בוזגלו/פלט/גבאי/אליה מול שוער.

4. עוד משחק שגבאי לא תורם כלום מבחינה התקפית וגם חור גדול מבחינה הגנתית.

5. שני המגינים היו חלשים אתמול, גם אביתר וגם בן.

סמל אישי של משתמש
דניב

שליחה על ידי דניב »

דובב ממשיך באי יציבות שמאפיינת אותו במשחקים האחרונים, ושוב פלט ממשיך לפרוע שטרות

סמל אישי של משתמש
המשוגע האדום

שליחה על ידי המשוגע האדום »

1.גל אראל- משחק לא טוב שלו.לא אהבתי את הירידה לכדור הרבה לפני שהשחקן של היריבה לא זז אפילו.פעמיים זה עלה לנו בטעות ובאחד מהם ספגנו.

2.בעיטות חופשיות ופנדלים-נמאס כבר מהריבים האלה על בעיטות חופשיות והפנדלים.שוב נאסר ובוזי רבים על בעיטה חופשיות ונאסר עושה פרצופים.שוב יש פנדל וחצי קבוצה רצה לנקודה הלבנה.אלישע חייב לשים לזה סוף!

3.גבאי-משחק חלש שלו.אבל לא מאשים אותו.עמדה מוזרה לא והוא צריך לשחק או בחוד או לשבת בספסל

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

לא מבין למה עושים סיפור מהמשחק אתמול של גל אראל...

הבנדם ממחזור שני לא משחק טוב אולי למעט הבלחה פה ושם..

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

ביום שגל אראל ימסור פס עומק אני רץ ערום באיצטדיון
תמונה

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

RedHell כתב:לא מבין למה עושים סיפור מהמשחק אתמול של גל אראל...

הבנדם ממחזור שני לא משחק טוב אולי למעט הבלחה פה ושם..
יש לך קבוצה שמשחקת עם שניים באמצע, רביעיה קדמית שכמעט ולא עושה הגנה וסגנון משחק התקפי על גבול המופקר. ספגת כמעט הכי מעט בליגה. נראה לך שזה יכול לקרות עם קשר אחורי שלא משחק טוב עונה שלמה?

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

yedidel כתב: יש לך קבוצה שמשחקת עם שניים באמצע, רביעיה קדמית שכמעט ולא עושה הגנה וסגנון משחק התקפי על גבול המופקר. ספגת כמעט הכי מעט בליגה. נראה לך שזה יכול לקרות עם קשר אחורי שלא משחק טוב עונה שלמה?
קול שפוי , תודה.
אני ששמתי את גל בפינה הפסימית היא רק בגלל שהוא עשה שטות , הוא אחד מהמצטיינים של העונה.

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

yedidel כתב: יש לך קבוצה שמשחקת עם שניים באמצע, רביעיה קדמית שכמעט ולא עושה הגנה וסגנון משחק התקפי על גבול המופקר. ספגת כמעט הכי מעט בליגה. נראה לך שזה יכול לקרות עם קשר אחורי שלא משחק טוב עונה שלמה?
+100
הבנה בסיסית של מה שקורה על המגרש

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אני ראיתי את העניין הזה ממשחק האימון מול אשדוד שגל אראל נכנס כמחליף במקום ז'ינו, כבר אז ראו שעם גל אראל יש לנו קישור יותר אגרסיבי, אז אולי הוא לא שחקן מושלם, אבל הוא נותן 100 אחוז מעצמו וחוץ מהמשחק אתמול ואולי עוד משחק אחד הוא היה טוב בכל המשחקים שבהם שיחק.
חוץ מזה הגענו לימים טובים עם העומק שיש בסגל, גם גל אראל גם דג'אני וגם ז'ינו וכמובן הובר יכולים לפתוח בכל משחק נתון, מתי היה לנו רביעיית קשרים אחוריים שכל אחד מהם יכול לפתוח בהרכב?
ובכלל מתי היה לנו כזה עומק בסגל באופן כללי?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אין ספק שלגל אראל מניות רבות בעונה המדהימה שלנו. החשיבות שלו בשיטת המשחק שאנחנו משחקים והאיזון שהוא יוצר במגרש
לא מוטלים בספק, ואת זה אמרתי לא פעם. עם זאת, היכולת שלו אתמול גובלת בשערורייה. אפשר לקבל יכולת ירודה של שחקן, זה
קורה לטובים ביותר. אבל איבודי כדור טיפשיים פעם אחר פעם, התחזויות טיפשיות שמביאות להתקפות מתפרצות, גלישות מסוכנות ולא
נחוצות, אותי זה מאוד הרגיז אתמול. בעיקר כי כבר לאורך תקופה מסוימת הנושא הזה רק מחמיר במקום להיפסק. לכן אני חושב שצריך
לנער קצת את גל. שיבין את המקום שלו ויחזור לעצמו, כי הוא מאוד חשוב להמשך העונה. לגבי הבוז של הקהל, אין מילים, גועל נפש!

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

ForeverRed כתב:אין ספק שלגל אראל מניות רבות בעונה המדהימה שלנו. החשיבות שלו בשיטת המשחק שאנחנו משחקים והאיזון שהוא יוצר במגרש
לא מוטלים בספק, ואת זה אמרתי לא פעם. עם זאת, היכולת שלו אתמול גובלת בשערורייה. אפשר לקבל יכולת ירודה של שחקן, זה
קורה לטובים ביותר. אבל איבודי כדור טיפשיים פעם אחר פעם, התחזויות טיפשיות שמביאות להתקפות מתפרצות, גלישות מסוכנות ולא
נחוצות, אותי זה מאוד הרגיז אתמול. בעיקר כי כבר לאורך תקופה מסוימת הנושא הזה רק מחמיר במקום להיפסק. לכן אני חושב שצריך
לנער קצת את גל. שיבין את המקום שלו ויחזור לעצמו, כי הוא מאוד חשוב להמשך העונה. לגבי הבוז של הקהל, אין מילים, גועל נפש!
שמע לגבי האיבודי כדור הטיפשיים והתחזוית , גם לאליניב הנסיך לא חסר פעמים שהוא מנסה ראש בקיר במקום פשוט ומאבד תכדור , כמו אתמול שהוא החליק בעיגול החצי ופ"ת יצאו מהר להתקפה.
מי ששרק לו בוז אתמול לא אוהד.

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

ידידאל מצטער גל אראל שווה כל משחק לפחות 2 טעויות של גול, גל אראל ״מת״ על לגעת בכדור 15 פעם לפניי שהוא משחרר אותו והרבה פעמים תוקע את המשחק, לא קונה את זה שבזכותו לא ספגנו.

לגביי המשחק היותר מידי התקפי, אפשר לוותר על דובב באגף כאשר הוא לא באמת תורם שם ולהכניס את נאסר שעוזר יותר גם הגנתית, אבל חלילה להרוג את הפרה הקדושה פה של האוהדים, דובב גבאי.

ד״א הבוז אתמול לא פחות מבושה, אל תיתנו לטיפשים האלה במה, תשתיקו אותם ישר אין מה לפחד, אני וחברים שלי כל משחק משתיקים את הטיפשים משער 5 שבצד ימין על הכיסאות.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

גיא חניה כתב: שמע לגבי האיבודי כדור הטיפשיים והתחזוית , גם לאליניב הנסיך לא חסר פעמים שהוא מנסה ראש בקיר במקום פשוט ומאבד תכדור , כמו אתמול שהוא החליק בעיגול החצי ופ"ת יצאו מהר להתקפה.
מי ששרק לו בוז אתמול לא אוהד.
אליניב החליק וזה דבר שיכול לקרות, אצל גל אראל זה הפך למגמה. הכדורים שאליניב מאבד הם בשטחים גבוהים, תוך ניסיון לבנות התקפות
מסוכנות. אראל לעומתו הוא קשר אחורי ואת הכדורים שלו הוא מאבד במרכז המגרש ומטה, משם הדרך לשער קצרה מאוד. זה פשוט חוסר אחריות.
ושלא יובן לא נכון, אני דווקא מאוד בעדו. אבל הגיע הזמן שאלישע יעמיד אותו במקום לפני שנשלם על זה ביוקר.

שלח תגובה