1. תמיד דיברו על הפועל תל אביב כקהל בכיין , אני נכנס לפורום שלהם רואה דיון של 137 דפים של
"תקשורת הספורט נגד מכבי ת"א" , עלובים.
2. מדברים על "טעוית" שיפוט במשחק של באר שבע מול פ"ת , אבל על הטעוית של לירן ליאני שלא העניק לרעננה פנדל ועל הנגיעת יד של בדש לפני הגול של זהבי לא מדברים.
3. החלמה מהירה ליצחקי , ובקרוב אצל זהבי!
למי אכפת בכלל ממה שקורה אצלם ? באמת משנה מה ילד בן 15.5 מרעננה כתב בפורום שלהם ? שיהיו שחצנים ושיהיו מה שבא להם, מה גורם לכם להכנס אליהם לפורום ולהתעניין ? עדיף להשקיע את האנרגיה בדברים מועילים יותר מאשר להתעצבן על פוסטים של ילדים עם נזלת באף. שכל אחד יתעסק בצד שלו ושהאדומים ביותר ינצחו.
זה כבר נהיה מביך.... הם מתעסקים בכל פיפס שיוצא מפה (השיר דרך אגב ממש מביך. לא אישי עומר) ואתם מתעסקים במה שקורה שם כמו ילדים בני ארבע. את מי הם מעניינים בכלל עם כל הכבוד לזה שעש בינינו מאבק אליפות חלאס כבר
שי האדום כתב:תפסיקו להתעסק בהם, זה כיף מדי פעם לקרוא תגובות אצלהם אבל לכתוב שירים ?!
מה זה השירים המטומטמים האלו שאתם ממציאים, שיזדיינו הם והמועדון שלהם.
אני מעולם לא כתבתי עליהם שירים, סתם מישהו פה זרק על זה שצריך לכתוב משהו על פי זיקוקים אז כתבתי משוה בקטנה על מאור בוזגלו, וקראתי לזה חמשיר לא חמשיר (כי זה יצא לי 3 שורות בסוף) והם הכניסו אותי לשם, חבורה של מוזרים, מה שכן זה כיף לצחוק ולהכנס אליהם בשביל לצחוק מדיי פעם ויהיה מעניין מה הם יגידו אם הקבוצה שלנו תזכה באליפות או דאבל
כל עוד שבוע אחרי שבוע אוהדים שלנו מתעסקים בקקה ומכינים שלטים על משיח/מכבי/סוזה אין לנו זכות להתלונן עליהם.
דווקא אנחנו שצריכים לבוא קטנים ולצאת גדולים עושים הרבה יותר רוח מהם.