הפועל ב"ש-הפועל חיפה
Re: הפועל ב"ש-הפועל חיפה
חיפה מגיעים בכושר יוצא מהכלל עם מוטיבציה להיכנס לפלייאוף העליון
שיחקו מצויין נגד מכבי תל אביב ולא היו רחוקים מנצחון עם 2 החמצות במן פציעות של אבידור וקאוקינאס
שחקני המפתח שלהם : קאלה רביבו קוראץ
אגב הנצחון שלהם מכניס גם את בית''ר לתמונת הפלייאוף תיאורטית(עדיין תלוי בסכנין)
למרות שבכל מקרה בית''ר תילחם נגד מכבי תל אביב
שיחקו מצויין נגד מכבי תל אביב ולא היו רחוקים מנצחון עם 2 החמצות במן פציעות של אבידור וקאוקינאס
שחקני המפתח שלהם : קאלה רביבו קוראץ
אגב הנצחון שלהם מכניס גם את בית''ר לתמונת הפלייאוף תיאורטית(עדיין תלוי בסכנין)
למרות שבכל מקרה בית''ר תילחם נגד מכבי תל אביב
אומנם חיפה בפורמה טובה, דוד רביבו מוסיף להם אספקט חדש, קוראץ' מסוכן וכולנו יודעים כמה קשה לחלוצים שלנו באופן מסורתי להכניע את קאלה. למרות זאת, בבית, עם הדחיפה של הקהל, אנחנו טובים יותר וחייבים לנצח. אסור לזלזל ואסור לחשוש ולשחק בפחד.
האמת שאחרי המשחק מול מכבי בבלומפילד סימנתי את זה כמשחק הקל ביותר עד הפליאוף ( רעננה ומכבי פ"ת חוץ היו המוקשים בעיניי, רעננה עדיין מוקש)
אחרי הרצף הטוב שלהם אני מתחיל טיפה לחשוש
מישהו יודע אם יש מצב שאופיר כשיר למשחק הזה, אפילו באופן חלקי?
אחרי הרצף הטוב שלהם אני מתחיל טיפה לחשוש
מישהו יודע אם יש מצב שאופיר כשיר למשחק הזה, אפילו באופן חלקי?
- The red one
משום מה משתהים עם ההכרזה שהמשחק הזה ישודר .. לא מפורסם לוח שידורים לשבת בספורט 2 וגם באפליקציית וואן לא מופיע שאפשר לרכוש את המשחק לצפייה .
לא יודע, אבל לא חושב שייקחו סיכון עם להחזיר אותו אפילו לא דקה לפני הזמן. נהפוך הוא- בטח יתנו לו אקסטרא כדי לוודא שההחלמה מלאה.
איזה רצף טוב של הפועל חיפה?
אתמול היה הניצחון הראשון שלהם ב-2014 (!!!).
הם יבואו עם נחישות, אנחנו נגיע עם נחישות כפולה.
משחק לא קל, אך לא כזה שאנחנו אמורים למעוד בו.
בטח כשאנחנו יודעים שניצחון שלנו ואי ניצחון של סכנין יכניס את בית"ר לתמונת הפליאוף, והם יעשו הכל כדי להוציא נקודות ממכבי שהלחץ שוב יהיה עליה.
אתמול היה הניצחון הראשון שלהם ב-2014 (!!!).
הם יבואו עם נחישות, אנחנו נגיע עם נחישות כפולה.
משחק לא קל, אך לא כזה שאנחנו אמורים למעוד בו.
בטח כשאנחנו יודעים שניצחון שלנו ואי ניצחון של סכנין יכניס את בית"ר לתמונת הפליאוף, והם יעשו הכל כדי להוציא נקודות ממכבי שהלחץ שוב יהיה עליה.
אולי זה יתפוצץ לך בפרצוף במוצאי שבתאדום זקן כתב: חחחחחחחחחחחחחחחח על הבוקר קרעת אותי חחחחחחחחחחחח![]()
ADOMI כמה פעמים דיברנו על זה?? הכחול לא הורודדדדדד
אני אחסוך לך ... אל תשעה את עצמך מהפורום .. בבקשה לא
בכל אופן הודעה ממני לא תראה יותר
כל טוב
א. התגובה הייתה למה שרשם toti.
ב. הוא צודק.
ג. תשים לב מה אתה רושם, כל קשר בינך לבין המציאות הוא מיותר לחלוטין,תשים לב מה אתה כותב,אין הרבה תובנה שם.
ד. אתה ממנחס,כן, הנה אני אומר את מה שרומזים לך כולם.
ב. הוא צודק.
ג. תשים לב מה אתה רושם, כל קשר בינך לבין המציאות הוא מיותר לחלוטין,תשים לב מה אתה כותב,אין הרבה תובנה שם.
ד. אתה ממנחס,כן, הנה אני אומר את מה שרומזים לך כולם.
לא תאמינו מה שמעתי, אני נוסע באוטובוס ובמשך 20 דקות אני שומע שני נערים (נראה לי בני 17 אולי 18) אוהדי מכבי תל אביב מדברים על זה שהם מתכוונים לבוא למשחק של הפועל ב"ש מצוידים בצעיפים וחולצות שלנו ובנוסף עם צבע אדום על הפנים (כדי שמצלמות הטלוויזיה לא יצליחו לזהות את פניהם) ולזרוק חפצים לתוך המגרש מתוך תקווה לפגוע בשחקני יריבה או שופטים כדי לגרום לנו לקבל עונש כבד מההתאחדות, הם דיברו על זה שהם מתכוונים להחביא רוגטקה ורימון עשן בתוך הנעליים, ואז במהלך המשחק להפעיל את רימון העשן ולירות חפצים (יותר נכון כדורי גומי קופצניים) לתוך המגרש.
לא האמנתי כששמעתי את זה, אם הם באמת רציניים (והם בהחלט נשמעו לי רציניים) זאת עליית מדרגה מכוערת, יש סיכוי שהם מתכוונים לעשות זאת במשחק הקרוב נגד הפועל חיפה, הם הביאו לי מה זה עצבים אם הייתה לי בטרייה בטלפון לא הייתי מהסס והייתי מצלם אותם.
לא האמנתי כששמעתי את זה, אם הם באמת רציניים (והם בהחלט נשמעו לי רציניים) זאת עליית מדרגה מכוערת, יש סיכוי שהם מתכוונים לעשות זאת במשחק הקרוב נגד הפועל חיפה, הם הביאו לי מה זה עצבים אם הייתה לי בטרייה בטלפון לא הייתי מהסס והייתי מצלם אותם.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אם זה נכון זה חמור מאוד, אני מציע לך להודיע את זה למועדון ולמשטרה לפניי המשחק, אסור שדבר כזה יקרה אחרת עוד יכולים לתת לנו עונש חמור אם שני הטמבלים הללו יעשו את זה.zahipan כתב:לא תאמינו מה שמעתי, אני נוסע באוטובוס ובמשך 20 דקות אני שומע שני נערים (נראה לי בני 17 אולי 18) אוהדי מכבי תל אביב מדברים על זה שהם מתכוונים לבוא למשחק של הפועל ב"ש מצוידים בצעיפים וחולצות שלנו ובנוסף עם צבע אדום על הפנים (כדי שמצלמות הטלוויזיה לא יצליחו לזהות את פניהם) ולזרוק חפצים לתוך המגרש מתוך תקווה לפגוע בשחקני יריבה או שופטים כדי לגרום לנו לקבל עונש כבד מההתאחדות, הם דיברו על זה שהם מתכוונים להחביא רוגטקה ורימון עשן בתוך הנעליים, ואז במהלך המשחק להפעיל את רימון העשן ולירות חפצים (יותר נכון כדורי גומי קופצניים) לתוך המגרש.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
קודם כל הפרסום שלי פה בפורום מהווה סוג של תעודת ביטוח, בנוסף אם מישהו כאן יבקש מאתר גדול כמו ONE או וואלה ספורט לפרסם כתבה בנושא אולי זה יגרום להם להסס ולא לעשות זאת בסופו של דבר.
- red ultras
לכל אלה שמדברים על הכושר הנפלא הרצף הנהדר והפורמה הטובה של הפועל חיפה, לידיעתכם הם עשו 8 מ27
- ForeverRed
לא משנה כמה מכמה הם עשו, מה שחשוב הוא המומנטום אתו הם מגיעים והוא בהחלט חיובי. מדובר בקבוצה שבהחלט יודעתred ultras כתב:לכל אלה שמדברים על הכושר הנפלא הרצף הנהדר והפורמה הטובה של הפועל חיפה, לידיעתכם הם עשו 8 מ27
להקשות. אנחנו בכל מקרה צריכים פחות להתעסק בהם ויותר בעצמנו. אם נבוא נחושים ונשחק את המשחק שלנו אז יהיה בסדר.
דווקא נגד קבוצות כמו הפועל חיפה יותר קל לנו בגלל שההגנה שלהם חלשה ואני מאמין שהפועל חיפה לא תשחק סגור כי גם הם צריכים את הנקודות, אז במשחק הזה יש פוטנציאל להתקפות מתפרצות קטלניות, ותחשבו כמה שערים קאלה הציל ועדיין הפועל חיפה ספגה 32 שערים העונה, כנראה שאת הגול הקבוע שלנו אנחנו נספוג השאלה היא כמה גולים אנחנו נבקיע בהתקפות מתפרצות ובמצבים נייחים.
דווקא שמשחקים בשביל תוצאה, בד"כ יש טקטיקה רבה, ומשחק פתוח פחות.zahipan כתב:דווקא נגד קבוצות כמו הפועל חיפה יותר קל לנו בגלל שההגנה שלהם חלשה ואני מאמין שהפועל חיפה לא תשחק סגור כי גם הם צריכים את הנקודות, אז במשחק הזה יש פוטנציאל להתקפות מתפרצות קטלניות, ותחשבו כמה שערים קאלה הציל ועדיין הפועל חיפה ספגה 32 שערים העונה, כנראה שאת הגול הקבוע שלנו אנחנו נספוג השאלה היא כמה גולים אנחנו נבקיע בהתקפות מתפרצות ובמצבים נייחים.
לגבי האמירה האחרונה - שאת הגול הקבוע שלנו גבר נספוג: אמירה קצת מוזרה לקבוצה עם ההגנה השניה בטובה בליגה.