[quote="שלומי12"]בוזגלו יצא טמבל אם יחליט לעזוב בסוף העונה לטובת קבוצה אחרת בטירופה
הוא שוב יתפתה לכסף ויצא טמבל כמו שמליקסון עשה שיצא לפולין
אני בטוח שמליקסון היה יכול לקדם ולהצליח פה הרבה יותר ממה שהוא עשה עד עכשיו בפולין
בוזגלו צריך להמשיך כאן , עד וכאשר יגיע אליו הצעה מהליגות הגבוהות ביותר כמו ספרד ואנגליה
המועדון כאן בבאר שבע מצליח להוציא את הכישרון מהשחקנים חיי ביטוח , זה מוכח אצל מליקסון שהגיע לכאן אחרי שגיא לוי נתן בו אמון לאחר שכולם אמרו שהקריירה שלו התבזבזה[/quote
מאיפה נתחיל לענות לך....
1.אין קשר בין המקרים ובין השחקנים- למליקסון זאת הייתה יציאה ראשונה לאירופה ובוזגלו כבר היה, יש הבדל בגיל בינהם(לא גדול אבל עדיין)
2.מליקסון ועוד איך עשה משהו -לקח אליפות בפולין והיה הזר המצטיין והופיע איתם באירופה, קיבל פי שלוש משכורת,ומשם הגיע לצרפת.
3.אין מצב שמישראל יצאו ישר לספרד/אנגליה (בטח מבאר שבע) אלא אם נתחיל לזלול תארים ולהופיע באירופה(בצורה מכובדת) או אופציה שניה שהשחקן יככב בנבחרת(בתקווה שהיא תעלה לטורניר)
"מליקסון מוסר לבוזגלו"
Re: "מליקסון מוסר לבוזגלו"
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Totti כתב:הוא היה באירופה, עשה סיבוב בן שנתיים ולא רשם הצלחה מסחררת.
אני מעריך ש-"אירופה" מבחינתו היא לא פולין או בלגיה ואם הוא יכוון לשם,
הוא לא יסתפק בפחות מצרפת או ספרד
אירופה זה לא רק התקדמות מקצועית, אלא גם ובעיקר כלכלית... והסכומים שירוויח בפולין/בלגיה אם וכאשר, הם לא משהו שיוכל לקבל כאן בארץ...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
מאור שיחק במועדון הכי מפואר בבלגיה ועבר תקופה גרועה מאוד שם , ככה שהסיכוי שיחזור לבלגיה נמוך.אורי אדום בנשמה כתב:
אירופה זה לא רק התקדמות מקצועית, אלא גם ובעיקר כלכלית... והסכומים שירוויח בפולין/בלגיה אם וכאשר, הם לא משהו שיוכל לקבל כאן בארץ...
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לדעתי האישית הוא באמת לא יכוון לפולין או לבלגיה, הוא אמר שהוא קיבל בקיץ הצעות קוסמות מאוד בסכומים הרבה יותר גבוהים והוא החליט להגיע לפה כי הוא הבין שהוא חייב לשחק, הוא יעבור רק להצעה באמת מעניינת.
להערכתי המינימום שלו יהיה לצאת לצרפת, כל ליגה מתחת לליגה הצרפתית יהיה יותר גרוע מהעזיבה של מליקסון...
להערכתי המינימום שלו יהיה לצאת לצרפת, כל ליגה מתחת לליגה הצרפתית יהיה יותר גרוע מהעזיבה של מליקסון...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!