ליגת ווינר : מחזור 28
Re: ליגת ווינר : מחזור 25
עם העומס שהיה להם, והחיסורים של קרלוס, טב״ח וכמובן יצחקי טבעי שיהיה להם משחק חלש.
מסוג המשחקים שצריך רק לקחת את 3 הנקודות, איך כמה ולמה ממש לא מעניין. לצערנו עמדו במשימה.
מסוג המשחקים שצריך רק לקחת את 3 הנקודות, איך כמה ולמה ממש לא מעניין. לצערנו עמדו במשימה.
Re: ליגת ווינר : מחזור 24
מעניין מה הלחץ יעשה למכבי, לדעתי זה יעשה להם רק טוב.
הם יתחילו להתפוצץ על המגרש, כל הדיבורים האלו בין היתר גם של פרשנים (איציק זוהר) לא מוסיפים לנו יותר מדי.
הם יתחילו להתפוצץ על המגרש, כל הדיבורים האלו בין היתר גם של פרשנים (איציק זוהר) לא מוסיפים לנו יותר מדי.

Re: ליגת ווינר : מחזור 24
טיבי מתח את המפשעה ויעדר כשלושה שבועות.
מצויין
מצויין
ומה רלוונטי אלינו השבוע?
מ.ס אשדוד - הפועל תל אביב, יום ש', 17:00.
הפועל עכו - קריית שמונה, יום ש', 18:00.
בני סכנין - הפועל רעננה, יום ש', 18:00.
בני יהודה - מכבי חיפה, יום א', 20:15.
מכבי תל אביב (רדיוס) - בית"ר ירושלים, יום ב', 20:50.
כמה נקודות:
- חשוב שבני סכנין תפסיד, בשביל שלבית"ר יהיה על מה לשחק נגד מכבי.
- טיבי לא ישותף אצל הצהובים, היום מפורסם בספורט5 שגם קרלוס גרסיה בספק, בהתחשב בעובדה שלמכבי אין בלם שלישי, יכול להיות מעניין מאוד אם הספרדי לא ישותף.
כמה נקודות:
- טיבי לא ישותף אצל הצהובים, היום מפורסם בספורט5 שגם קרלוס גרסיה בספק, בהתחשב בעובדה שלמכבי אין בלם שלישי, יכול להיות מעניין מאוד אם הספרדי לא ישותף.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
וזה למה אני טוען שהסגל שלהם ושלנו שווה כוחות, עמדת הבלם אצלהם במצב הזוי, רק שני בלמים טיבי וגארסיה, אצלנו יש 3 בלמים שניים הכי טובים בליגה לדעתי ועוד בלם מוכשר ולגיטימי לליגה.ניב כתב:ומה רלוונטי אלינו השבוע?
כמה נקודות:
אבל על בית"ר אני לא סומך כי מדובר בקבוצה עם התקפה כל כך גרועה למרות שאם הם יראו כמו שהם נראו מול אשדוד אני מאמין שהם עוד מסוגלים להפתיע רק במידה וגם גארסיה יעדר.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
גם ייני ובן הרוש בלמים, ובשעת צורך גם מראבל וגם מיטרוביץ' כבר שיחקו כבלמים ויעשו זאת שוב.
בית"ר יכולה לתת גול רק במצב נייח או בעיטה מרחוק, אני באמת לא רואה איך הם פורצים את ההגנה של מכבי עם ההתקפה שלהם.
הם השתפרו מאוד הגנתית מאז בואו של רוני לוי והרכש החדש, נקווה שיחזיקו מעמד ויחלצו 0-0 או יתנו גול באיזה קרן.
בית"ר יכולה לתת גול רק במצב נייח או בעיטה מרחוק, אני באמת לא רואה איך הם פורצים את ההגנה של מכבי עם ההתקפה שלהם.
הם השתפרו מאוד הגנתית מאז בואו של רוני לוי והרכש החדש, נקווה שיחזיקו מעמד ויחלצו 0-0 או יתנו גול באיזה קרן.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
טיבי ייני וגארסיה יעדרו.
הזדמנות מצויינת לביתר להוציא ממכבי.
כתבו שהם בספק. לא יעדרו.גיא חניה כתב:טיבי ייני וגארסיה יעדרו.
תחושה שלי שייני וגרסיה ישחקו בסוף.
רק רעננה ורמה״ש הבקיעו פחות מבית״ר.... יש להם פחות משער למשחק... אני מאוד יופתע אם היא תוציא ממכבי משהו.
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח
- ForeverRed
משהו בחוסן של מכבי קצת נפגע בתקופה האחרונה, גם מנטלית וגם פיזית. פתאום יכולת חלשה, ירידה
בכושר הגופני וכל מיני פציעות מציקות. נפילת מתח כבר אמרנו? נקווה שתימשך כמה שיותר ושאנחנו נהיה
מספיק טובים וחכמים כדי לנצל את זה. לפרסומים על כל החיסורים למשחק הקרוב לא הייתי ממהר להאמין.
לא אתפלא אם בסוף כולם יחלימו באורך פלא ויפתחו בהרכב.
בכושר הגופני וכל מיני פציעות מציקות. נפילת מתח כבר אמרנו? נקווה שתימשך כמה שיותר ושאנחנו נהיה
מספיק טובים וחכמים כדי לנצל את זה. לפרסומים על כל החיסורים למשחק הקרוב לא הייתי ממהר להאמין.
לא אתפלא אם בסוף כולם יחלימו באורך פלא ויפתחו בהרכב.
לא קונה את התרגילים האלה .
טייבי היחיד שלא ישותף , אולי אולי ייני יכנס כמחליף או לא ישלים 90 דקות .
טייבי היחיד שלא ישותף , אולי אולי ייני יכנס כמחליף או לא ישלים 90 דקות .
לא יודע אם זה קשור לפוסט הזה,אבל מישהו יודע מתי בדיוק המשחק נגד רעננה בשבוע הבא?
- The red one
מחר ייקבע המועד.messiah כתב:לא יודע אם זה קשור לפוסט הזה,אבל מישהו יודע מתי בדיוק המשחק נגד רעננה בשבוע הבא?
אבו לאבן שבוע שני ברצף הג'וקר של רמת השרון, והפעם משווה בדקה 89 במשחק החוץ נגד מכבי פתח תקווה.
בכלל - מחזור מעניין מאוד בליגה. 9 שערים באשדוד, 6 שערים במושבה.
מבחינת הפלייאוף העליון - נסגר! 6 קבוצות בוודאות יהיו בו, אבל המקומות עדיין לא נקבעו.
בשני בית״ר תעלה למשחק לפורטוקול בלבד.
תודה להנהלת ההתאחדות ששמה את ההגינות והספורטיביות בראש מערכת השיקולים על פני אינטרס הטוטו והטלוויזיה.
לוזונליג במיטבו.
תודה להנהלת ההתאחדות ששמה את ההגינות והספורטיביות בראש מערכת השיקולים על פני אינטרס הטוטו והטלוויזיה.
לוזונליג במיטבו.