סוארס&פאיוביץ': כמה התגעגעתי לראות את הצמד הזה, שהם משחקים ביחד יש הרגשה שאנחנו מסוגלים לא לספוג גם עוד 100 שנה.
אלילת המזל: מה כבר אפשר לומר, עונה ענקית, מזל בכמויות, כל דבר אפשר לומר על העונה הזאת בהקשר של אלילת המזל.
אראל: למרות שהיו לו בדקות הראושנות מספר איבודי כדור הוא הוביל מספר התקפות שאם היו הולכות בצורה יותר תכליתית לא הייתי מזכיר בכלל את אלילת המזל...
הפינה האופטימית למחזור 25
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הפינה האופטימית למחזור 25
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- The red one
Re: הפינה האופטימית למחזור 25
הקהל - הפתיעו בכמות (Eyoya נפלתם רצח עם דיווח כוזב על כך שנכון לחמישי בערב נמכרו 400 כרטיסים בלבד..) ומבחינתי (הייתי בשער 6) גם באיכות. לא היו שריקות בוז, לא היו קללות ואת זה אני אומר על סמך שער 6 בלבד שבדרך כלל נחשב לשער "קשה". שערים 5 ו2 ניסו להרים את השחקנים בדקות מתות ולמרבה ההפתעה שמעו את זה ושמעו את זה חזק.
עוד דבר חיובי הוא כמות המשפחות שהגיעו לשער 6. הרבה מאוד אבות עם ילדים וילדות, וכאלה שגם משננים את השמות כמו שצריך (ישב לידי ילד בן 4 עם חוכמת משחק של אלכס פרגסון). דור העתיד!
סוארז - אוי יא מלך תעשה לי ילד רצוי שניים.
דנילו ניקוליץ' - תודה גבר
עוד דבר חיובי הוא כמות המשפחות שהגיעו לשער 6. הרבה מאוד אבות עם ילדים וילדות, וכאלה שגם משננים את השמות כמו שצריך (ישב לידי ילד בן 4 עם חוכמת משחק של אלכס פרגסון). דור העתיד!
סוארז - אוי יא מלך תעשה לי ילד רצוי שניים.
דנילו ניקוליץ' - תודה גבר

סוראס - איזה בלם! יזכר כאחד הבלמים הטובים ביותר שהיו כאן בשנים האחרונות..
סוארס- ענק, לא יודע אם פאיוביץ או כל בלם אחר שמשחק לידו כזה טוב כי פשוט כולם מעולים בזכותו.
הובר- חילץ היום איזה 15 כדורים שזה סטטיסטיקה מטורפת.
ברדה- הכל התחיל ממנו. אומנם בסיומת קצת לקה היום אבל פשוט תענוג אהבתי מאוד את ההתלהבות והרצון שלו שהזכירו לי את המחזורים הראשונים של העונה. (+ הדאבל פסים עם בוזגלו פשוט כייפים לצפיה)!!
הובר- חילץ היום איזה 15 כדורים שזה סטטיסטיקה מטורפת.
ברדה- הכל התחיל ממנו. אומנם בסיומת קצת לקה היום אבל פשוט תענוג אהבתי מאוד את ההתלהבות והרצון שלו שהזכירו לי את המחזורים הראשונים של העונה. (+ הדאבל פסים עם בוזגלו פשוט כייפים לצפיה)!!
סוארז. מלך, מלך, מלך!!!
גם פאיוביץ׳ חזר טוב.
נאסר&סוויסה כנראה קראו את הטופיק עליהם, נכנסו והיו קבוצתיים בדיוק כמו שצריך להיות.
נאסר עזב כדור שיכל לבעוט בקלות לברדה, סוויסה הכניס כדור לבוזגלו שעשה את הגול במקום שהוא בדר״כ בועט.
גם פאיוביץ׳ חזר טוב.
נאסר&סוויסה כנראה קראו את הטופיק עליהם, נכנסו והיו קבוצתיים בדיוק כמו שצריך להיות.
נאסר עזב כדור שיכל לבעוט בקלות לברדה, סוויסה הכניס כדור לבוזגלו שעשה את הגול במקום שהוא בדר״כ בועט.
אין לי יותר מדי דברים טובים להגיד, מלבד הניצחון וזה שלא ספגנו, אם ביכולת כזו אנחנו משכילים לנצח שאפו!

לנצח במשחק חלש זה האופטימי!!!
בדיוק מה שהיה חסר בתיקו הקודמים (רעננה,רמה״ש,עכו)
כל הכבוד הפנים לרעננה.
בדיוק מה שהיה חסר בתיקו הקודמים (רעננה,רמה״ש,עכו)
כל הכבוד הפנים לרעננה.
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח
המזל- עזבו שטויות, פשוט מזל של אלופים! משחק נוראי שלנו ובסוף לנצח מגול עצמי מתי היינו קבוצה עם מזל?!?!?
תומר סויסה- תדברו עליו, תגידו שהוא פוזאיסט, תגידו שהוא משחק רק בשביל המספרים שלו, תגידו שהוא אגואיסט, תגידו שהוא שחקן של הגארב׳ג טיים והוא ימשיך להשתיק את כולכם, כדור מהסרטים לבוזגלו שנתן לנו את הגול, פירגן בעוד פעם או פעמיים במקום לבעוט, אלישע אנא ממך תן לו או לנאסר צאנס כבר.
תומר סויסה- תדברו עליו, תגידו שהוא פוזאיסט, תגידו שהוא משחק רק בשביל המספרים שלו, תגידו שהוא אגואיסט, תגידו שהוא שחקן של הגארב׳ג טיים והוא ימשיך להשתיק את כולכם, כדור מהסרטים לבוזגלו שנתן לנו את הגול, פירגן בעוד פעם או פעמיים במקום לבעוט, אלישע אנא ממך תן לו או לנאסר צאנס כבר.
- המשוגע האדום
מזל -קרית שמונה עשתה מזה אליפות...למה לא אנחנו?
פאיוביץ'-כל כך כיף שהוא חזר
סוארס-אני אולי יגזים אבל לדעתי הוא הבלם הכי טוב שהיה לבאר שבע אי פעם! אם לא לפחות טופ 3.שחקן אדיר נדיר ! אין מילים על השחקן הזה.
קרב רציני על שחקן העונה בקבוצה בינו לבין בוזי.
פאיוביץ'-כל כך כיף שהוא חזר
סוארס-אני אולי יגזים אבל לדעתי הוא הבלם הכי טוב שהיה לבאר שבע אי פעם! אם לא לפחות טופ 3.שחקן אדיר נדיר ! אין מילים על השחקן הזה.
קרב רציני על שחקן העונה בקבוצה בינו לבין בוזי.
- ForeverRed
* סוארס - הבלם הכי טוב בישראל.
* פאיוביץ' - כמה כיף שחזרת.
* סוויסה - נכנס מצוין ועשה מהלך ענק בהתקפה של הגול. כשהוא משחק באמצע מתחת לחלוצים הוא מצוין.
* פלט - אולי יותר נכון לומר העבירה של פלט. הכניסה החריפה שלו ברואש הכניסה את ניקוליץ' למשחק וההמשך ידוע לכולנו. סקורר כבר אמרנו?
* עוד שבוע עבר. עוד שבוע פחות לחכות לאופיר דודזאדה!!
* פאיוביץ' - כמה כיף שחזרת.
* סוויסה - נכנס מצוין ועשה מהלך ענק בהתקפה של הגול. כשהוא משחק באמצע מתחת לחלוצים הוא מצוין.
* פלט - אולי יותר נכון לומר העבירה של פלט. הכניסה החריפה שלו ברואש הכניסה את ניקוליץ' למשחק וההמשך ידוע לכולנו. סקורר כבר אמרנו?

* עוד שבוע עבר. עוד שבוע פחות לחכות לאופיר דודזאדה!!
1. סוארס ענק כהרגלו.
2. גל אראל- משחק טוב שלו אתמול.
3. בוזגלו- גם לא במשחק גדול שלו אתמול ידע לתת פס מדויק וחד בין השוער להגנה שהוביל לשער, וגם הוסיף פריצה נפלא שעם קצת יותר חדות של ברדה היינו סופרים לו עוד בישול.
4. עוד 3 נקודות לאוסף.
2. גל אראל- משחק טוב שלו אתמול.
3. בוזגלו- גם לא במשחק גדול שלו אתמול ידע לתת פס מדויק וחד בין השוער להגנה שהוביל לשער, וגם הוסיף פריצה נפלא שעם קצת יותר חדות של ברדה היינו סופרים לו עוד בישול.
4. עוד 3 נקודות לאוסף.