מכבי ?
- סתיו רווח!.!
- Title: למסגרת במספרת הללויה!
- יצירת קשר:
מכבי ?
כל שבוע אני שומע וקורא תגובות של אוהדי מכבי לגבי היכולת שלנו ..בחודש האחרון אני צופה במשחקים שלהם בגלל ההתמודדות מולם.הם משחקים כמו קבוצה תחתית ממצב וחצי הם מבקיעים .איך הם בכלל יכולים לדבר על היכולת שלנו ?
ברחובות, הולך שואל האם ישנם עוד מכורים להפועל 
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה
באר שבע גם בטוב אווו אווו
באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה

Re: מכבי ?
ומה אתה עשית בשבת?
שתי הקבוצות חזקות, ויודעות לנצח גם משחקים פחות טובים... בכל מקרה נצטרך לקחת מהם נקודות בפלייאוף, אי אפשר לסמוך על קבוצות אחרות לנצח.
שתי הקבוצות חזקות, ויודעות לנצח גם משחקים פחות טובים... בכל מקרה נצטרך לקחת מהם נקודות בפלייאוף, אי אפשר לסמוך על קבוצות אחרות לנצח.
- סתיו רווח!.!
- יצירת קשר:
מה קשור ? למה אני ביקרתי אותם לגבי היכולת ? ראית תתגובות שלהם ? שיתעסקו בקבוצת פח שלהם ולא יפזלו אלינו.
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה

העברת ביקורת ברגעים אלו ממש. נתרכז בעצמנו כי זו פשוט העונה שלנו. החלום ממשיך
- The red one
זה הדיוק מה שאתה עושה כרגע אז למה שלא יעשו אותו דבר ?סתיו רווח!.! כתב:מה קשור ? למה אני ביקרתי אותם לגבי היכולת ? ראית תתגובות שלהם ? שיתעסקו בקבוצת פח שלהם ולא יפזלו אלינו.
לא יודע מה איתכם אבל אני די לא חושש ממכבי ..
שבוע הבא דרבי, הפועל יבואו לתת פייט, וירצו שמכבי יפשלו..
הכל פתוח, וזה צפוי וידוע שכל הקבוצות שבפלאיוף העליון לא רוצות שמכבי יקחו.
אני מאמין שיהיה בסדר, הפער בסך הכל הוא 4 נקודות
השנה יש לנו קבוצה עם אופי , ואופי של אלופים
שגם לא משחקים טוב- יבוא הגול
הכל פתוח ואפשרי
שבוע הבא דרבי, הפועל יבואו לתת פייט, וירצו שמכבי יפשלו..
הכל פתוח, וזה צפוי וידוע שכל הקבוצות שבפלאיוף העליון לא רוצות שמכבי יקחו.
אני מאמין שיהיה בסדר, הפער בסך הכל הוא 4 נקודות
השנה יש לנו קבוצה עם אופי , ואופי של אלופים
שגם לא משחקים טוב- יבוא הגול
הכל פתוח ואפשרי
נערך לאחרונה על ידי שלומי12 ב 10 מרץ 2014, 23:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
- סתיו רווח!.!
- יצירת קשר:
אל תבלבל תמוח העברתי ביקורת עד עכשיו כי נימאס לראות תזיןני מוח שלהםאדום בלב בנשמהההה כתב: זה הדיוק מה שאתה עושה כרגע אז למה שלא יעשו אותו דבר ?
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה

- ForeverRed
מצד אחד פער בהחלט ניתן לסגירה, מצד שני מעידה אחת שלנו וזה הופך ל6-7 נקודות, ואת זה כבר יהיה קשה מאוד להדביק. הפלייאוף העליון יהיה מלחמתשלומי12 כתב: אני מאמין שיהיה בסדר, הפער בסך הכל הוא 4 נקודות
עולם, כל משחק בצבע. חשוב שהפער יצטמצם כדי שנוכל להרשות לעצמנו למעוד מידיי פעם. אי אפשר לנצח כל משחק עד סוף העונה.
לא מפחד מהם בעליל. אני הפועל מי אתם בכלל? חיים בסרט עם משפט שהוא חלק משיר: ״ואם אתה לא חלק מזה אתה לעולם לא תבין״ חלק ממה? אין גביע, אין אירופה ובע״ה גם אין אליפות!
אתם פשוט משחקים לידיים שלהם חברים, אין מה להסתכל על מכבי ובטח שלא על האוהדים שלהם.
אין לנו על מה להצהיר הצהרות, עשינו משהו חוץ מפדיחות בשלושים שנה האחרונות ?
אין על מה להתעצבן על השחצנות של השחקנים והאוהדים של מכבי תל אביב, ככה חינכו אותם - בסופו של דבר לאורך ההיסטוריה היקום עושה חסד עם הצניעות.
תתמקדו במשחקים שלנו, באוהדים שלנו, בשחקנים שלנו, בקבוצה שלנו - אל תבזבזו אוויר לחינם - אנחנו הרי צריכים אותו לספרינט האחרון.
אין לנו על מה להצהיר הצהרות, עשינו משהו חוץ מפדיחות בשלושים שנה האחרונות ?
אין על מה להתעצבן על השחצנות של השחקנים והאוהדים של מכבי תל אביב, ככה חינכו אותם - בסופו של דבר לאורך ההיסטוריה היקום עושה חסד עם הצניעות.
תתמקדו במשחקים שלנו, באוהדים שלנו, בשחקנים שלנו, בקבוצה שלנו - אל תבזבזו אוויר לחינם - אנחנו הרי צריכים אותו לספרינט האחרון.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

האמת,אתמול אחרי המשחק די ירד לי קצת האוויר,לא שבניתי על בית"ר,אבל לאור ההתפתחויות התאכזבתי.
אבל אחרי שנשמתי קצת ונרגעתי אני חייב להגיד שמכבי לא טובה,וזה לא סתם,אני כבר כתבתי פה שהפציעה של יצחקי תשפיע עליהם,לא בטווח הקצר,אבל בטווח הארוך בטוח,כל כך שבלוניים,בלי שום תחכום בהתקפה,איטיים מאוד.
הפציעה של יצחקי והעזיבה של דאבור הוציאה מהם את התחכום והמהירות בהתקפה.
אבל עדיין,בעיניי לפחות,אם נעשה כמובן את העבודה בשבת,הדרבי הוא המפתח,יש הבדל גדול מאוד להתחיל פלייאוף במינוס 4 או במינוס 2,בטח ובטח שהם הולכים לשחק עכשיו 4 משחקי בית.
אבל אחרי שנשמתי קצת ונרגעתי אני חייב להגיד שמכבי לא טובה,וזה לא סתם,אני כבר כתבתי פה שהפציעה של יצחקי תשפיע עליהם,לא בטווח הקצר,אבל בטווח הארוך בטוח,כל כך שבלוניים,בלי שום תחכום בהתקפה,איטיים מאוד.
הפציעה של יצחקי והעזיבה של דאבור הוציאה מהם את התחכום והמהירות בהתקפה.
אבל עדיין,בעיניי לפחות,אם נעשה כמובן את העבודה בשבת,הדרבי הוא המפתח,יש הבדל גדול מאוד להתחיל פלייאוף במינוס 4 או במינוס 2,בטח ובטח שהם הולכים לשחק עכשיו 4 משחקי בית.
חברים,
אתמול זה היה השער של האליפות.
שטויות,עזוב את הפרשנים העילגים של היציע,הם אמרו אותו דבר עלינו יום לפני.taltal כתב:חברים,
גם אני לא הרגשתי טוב אתמול אחרי הניצחון של מכבי,אבל חייבים להיות אופטימיים.
- dardasmiley
אם אתמול או נגד רעננה הייתה משחקת קבוצה נגד מכבי ולא אוסף של עגלות, מכבי לא מוציאה אפילו נקודה. הם נראים רע מאוד והשחצנות עולה להם לראש. הם נכנסים לכל משחק כאילו הם כבר ביתרון 2-0 ומה שנשאר עכשיו זה לעשות נעים לקהל... הלוואי שימשיכו ככה, זה יעלה להם בנקודות.