שי אבוטבול יתאים לרוטציה במקום דג'אני וביחד עם זר.סניור כתב:שי אבוטבול? אפילו לא בצחוק!
חוזהו של אג'ידה חודש, אלעד גבאי מועמד
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: חוזהו של אג'ידה חודש, אלעד גבאי מועמד
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- סתיו רווח!.!
- Title: למסגרת במספרת הללויה!
- יצירת קשר:
למה אתם חיים בסרט ששי אבוטבול יבוא אלינו? הוא סמל בהפועל.אפשר לבדוק את אופציית אלמוג כהן .
ברחובות, הולך שואל האם ישנם עוד מכורים להפועל 
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה
באר שבע גם בטוב אווו אווו
באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה

באר שבע גם בטוב אווו אווו

באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
צריך לזכור שהסיכוי שהעונה האירופית שלנו תימשך מעבר לספטמבר הוא די קלוש.
אנחנו צפויים להיות מדורגים בסיבוב השני, בשלישי (בו נתחיל במידה ונזכה בגביע) ובפליאוף כבר לא.
הגעה לפליאוף תהיה הישג נאה, מעבר לזה נצטרך המון מזל.
אין צורך להשתגע עם ״ריצה בשני מסגרות״ שתהיה רלוונטית לחודש-חודש וחצי הראשון של העונה בלבד.
בן ביטון התחיל טוב ומאז לא התקדם ואף הלך לאחור.
השאלה שלו לקבוצה בליגת העל בה יהיה שחקן הרכב קבוע והבאה של גבאי תהיה מהלך טוב.
אם זה בכלל עלה על הפרק, סיכוי לא רע שזה המצאה של סוכן.
אנחנו צפויים להיות מדורגים בסיבוב השני, בשלישי (בו נתחיל במידה ונזכה בגביע) ובפליאוף כבר לא.
הגעה לפליאוף תהיה הישג נאה, מעבר לזה נצטרך המון מזל.
אין צורך להשתגע עם ״ריצה בשני מסגרות״ שתהיה רלוונטית לחודש-חודש וחצי הראשון של העונה בלבד.
בן ביטון התחיל טוב ומאז לא התקדם ואף הלך לאחור.
השאלה שלו לקבוצה בליגת העל בה יהיה שחקן הרכב קבוע והבאה של גבאי תהיה מהלך טוב.
אם זה בכלל עלה על הפרק, סיכוי לא רע שזה המצאה של סוכן.
הלוואי וגבאי יבוא.
מגן ימני מצויין שכל עתידו לפניו..אני לא שוכח לו את העונות בקש המצויינות וההופעות בנבחרת.
אם לא משומר מזמן הוא היה בהרכב של חיפה.. מה גם שהוא הרבה יותר טוב ממשומר ותשאלו כל אוהד מכבי חיפה.
אל תשכחו שבוזגלו ישב על הספסל והיה פצוע ומה לא ועם הרבה סבלנות קבלנו את השחקן הכי טוב בארץ!
מגן ימני מצויין שכל עתידו לפניו..אני לא שוכח לו את העונות בקש המצויינות וההופעות בנבחרת.
אם לא משומר מזמן הוא היה בהרכב של חיפה.. מה גם שהוא הרבה יותר טוב ממשומר ותשאלו כל אוהד מכבי חיפה.
אל תשכחו שבוזגלו ישב על הספסל והיה פצוע ומה לא ועם הרבה סבלנות קבלנו את השחקן הכי טוב בארץ!
שי אבטובול מביך ואישתו עוד יותר .שחקן שעבר את זמנו
לקנות בזול? עופר ורטה? אתה שוכח שהבעלים של אשדוד זה בן זקן התאב בצע, ואחרי מה שאלונה עשתה לו עם פלצוק אפשר לשכוח ממומ איתו.maor20094 כתב:הייתי הולך על עופר ורטה, שחקן כישרוני מאוד, צעיר והיה בנבחרת הצעירה... לדעתי הולך להיות המגן הימני הבא של הנבחרת ! למה לא להביא אותו בזול ולמכור אותו בהרבה יותר לחול בעתיד הרחוק .
אלונה החזירה לג'קי על מה שעשה לה עם בדש. מגיע לו הזבל הזה
לחפש עוד שחקן אגף טוב לרוטציה בנוסף , מוגרבי יכול להיות לא רע בכלל
- דר אדום בנשמה
מוגרבי?הראל כתב:לחפש עוד שחקן אגף טוב לרוטציה בנוסף , מוגרבי יכול להיות לא רע בכלל
סכנין לא יוותרו עליו כל כך מהר.
אני אומר לנסות ללכת על בן בן יאיר ולקנות אותו ממכבי או לחלופין להביא את עגייב במידה ובני יהודה תרד ליגה.
גורדנה מהפועל ת"א.
צעיר, במשבר עם הפועל, שחק אשש.
חנן ממן, והזר הליטאי של בני יהודה איבסקביציוס שנפצע באמצע העונה, מחליף להובר.
אנחנו רוצים לשפר לא להרוסg.b555 כתב:גורדנה מהפועל ת"א.
תיראה בחור יקר, איש איש ודעתו.dor69 כתב: אנחנו רוצים לשפר לא להרוס
אבל אם אתה חושב שהפועל באר שבע בשנה הבאה הולכת להביא את מסי אז תצא מזה, יהיה מקום רק לזר אחד ורוב החיזוק יהיה ישראלי. אז בוא נחשוב על ישראלים טובים שיוכלו לבוא במחיר מציאה, לא יגיעו ורמוטים ודמארים. במקרה הכי טוב מליקסון, אז בשבילי שחקן כמו גרודנה הוא בינגו.
- ForeverRed
אז החלטת שסוארס ופלט נשארים פה בעונה הבאה? אני בטוח שאסי ישמח לדעת מה המקורות שלך.g.b555 כתב:
תיראה בחור יקר, איש איש ודעתו.
אבל אם אתה חושב שהפועל באר שבע בשנה הבאה הולכת להביא את מסי אז תצא מזה, יהיה מקום רק לזר אחד ורוב החיזוק יהיה ישראלי. אז בוא נחשוב על ישראלים טובים שיוכלו לבוא במחיר מציאה, לא יגיעו ורמוטים ודמארים. במקרה הכי טוב מליקסון, אז בשבילי שחקן כמו גרודנה הוא בינגו.
גורדנה שחקן נחמד, לא מעבר. אני באופן אישי לא אוהב את המשחק שלו ולא חושב שהוא מתאים. בכלל, עדיף להפסיק
את ההתעסקות המיותרת הזאת בעונה הבאה כאשר יש לנו עוד לא מעט מטרות להשיג בעונה הנוכחית. כל דבר בזמנו.
נכון, אתה צודק אלף אחוז שאיש איש ודעתו. ידוע לי גם שלא יבוא לע איזה מסי. אבל אני מצפה מהמועדון להנחית פה זר ברמה גבוהה, את מליקסון ואולי גם גילי ורמוט (המצב הכלכלי של הפועל על הפנים).למרות זאת הכי חשוב מבחינתי זה לשמר את הסגל הקיים(בעיקר בוזגלו,סוארס וברדה) וגם לא לירוק לאביה בפנים. כל מי שצועק ישר מגן ימני שיזכור שהבנאדם היה פה כל השנים, ספג את כל הזבל של הקהל עליו, תרם, נלחם, נתן את הנשמה ויותר חשוב- הוא במגמת שיפור אדירה כבר שנתיים ומבחינתי אין מגן ישראלי טוב ממנו בצד ימין.g.b555 כתב:
תיראה בחור יקר, איש איש ודעתו.
- דר אדום בנשמה
!!!! מסכים לגמריי!dor69 כתב: נכון, אתה צודק אלף אחוז שאיש איש ודעתו. ידוע לי גם שלא יבוא לע איזה מסי. אבל אני מצפה מהמועדון להנחית פה זר ברמה גבוהה, את מליקסון ואולי גם גילי ורמוט (המצב הכלכלי של הפועל על הפנים).למרות זאת הכי חשוב מבחינתי זה לשמר את הסגל הקיים(בעיקר בוזגלו,סוארס וברדה) וגם לא לירוק לאביה בפנים. כל מי שצועק ישר מגן ימני שיזכור שהבנאדם היה פה כל השנים, ספג את כל ה*** של הקהל עליו, תרם, נלחם, נתן את הנשמה ויותר חשוב- הוא במגמת שיפור אדירה כבר שנתיים ומבחינתי אין מגן ישראלי טוב ממנו בצד ימין.