הפינה הפסימית-מחזור 26

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
OMERREMO

Re: הפינה הפסימית-מחזור 26

שליחה על ידי OMERREMO »

אדום זקן כתב:פינה כזאת מטומטמת,שפשוט מוציאה מהחורים את כל הרעלים החבויים באוהדי הפועל ב"ש,שאני חייב לציין אתם מאוד עקביים כי גם בניצחונות ובטח ובטח בהפסדים,הפינה הזאת היא עם מספר התגובות הגדול ביותר.
רק שטמבל כמוני יבין... מה בדיוק פסימי בעונה הזאת?? שעם סגל שבמקרה הטוב היה צריך לגמור 4 בליגה נותן פייט למכבי הגדולה (לפחות עד היום) וקצב צבירת הנקודות שלנו הוא בקנה מידה היסטורי,ובמשך חודש וחצי אנחנו משחקים עם חצי הגנה וזה איבוד הנקודות הראשון!?
למזלנו כאחד שהיה במשחק היום רוב האוהדים שלנו הם לא כאילו ולמרות ההפסד המשיכו לעודד את השחקנים בהערכה ובהערצה,כאילו אומרים"תקר קטן בגלגל".
למה מה יש לנו רובוטים שמשחקים?? חשבתם שכל העונה ייתנו הצגות??
הדבר היחיד שצריך אלישע לעשות ומהר,זה לאסוף את השחקנים ולהקרין להם את המשחק הזה 24 שעות רצוף שהם יבינו שאי אפשר להראות כך,מעבר לזה אסור שזה יפגום בביטחון וייצור כדור שלג שלילי שזה הפחד הגדול שלי,במיוחד לאור העובדה שהמשחק הראשון בפלייאוף יהיה מול הפועל ת"א.
תודה רבה!
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

קודם כל שיהיה ברור לכולם שזו עונה גדולה בכל קנה מידה ויש גם ימים כאלה.. אז כל המקללים והמרעילים למיניהם שיילכו לעשות חומוס.
מבחינה מקצועית משחק ממש חלש של הקבוצה אבל אני רוצה לציין לטוב את הובר וסוארס שנראו מצויין למרות הכל.
הבעיה היא לא בשחקן כזה או אחר, הבעיה היא בשיטה ובסגנון. אנחנו לא יכולים לשחק 4-2-4 עם שתיים הגנתיים באמצע ולצפות לשטוף את המגרש כי אין סרט כזה. הפועל באר שבע הנוכחית צריכה לשחק 4-3-3 כשרביעיית ההגנה היא הקבועה והמגנים עוזרים להתקפה, בהתקפה עצמה ברדה ובוזגלו ישחקו באגפים ופלט בחוד אבל השינוי הגדול יבוא באמצע ששם ישחקו שלושה כשאחד מהם משחק קרוב לבלמים ומתעסק בהגנה בלבד (מתאים לאראל, גם הובר יכול), אחד מהם ישחק מעליו ויהיה הגנתי אבל יעזור בהנעת הכדור (קשר דינמי, מתאים בעיקר להובר אבל גם זינו יכול לשחק שם) והשלישי הוא מנהל המשחק שמחלק את הכדורים קדימה (קובי דג׳אני הוא היחיד שיתאים למשבצת הזו).
אלישע צריך לצאת מהקיבעון של ה4-2-4 כי זה פשוט לא הולך, עכשיו היריבות הן לא רמת השרון ומכבי פתח תקווה אלא יריבות עם יותר כלים ואנחנו צריכים להתחיל להכתיב קצב.

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

ההצלחה עלתה לחלק מכם לראש, הפסד זה חלק מהמשחק וזה קורה.
- שנית הביזיון אחרי המשחק ש 3 עבריינים ניגשו לגל אראל ושאר הקהל שהיה ליד ולא דפק אגרוף לשלושת הערסים האלה מבחינתי אתם חלק מכך,
לא משנה כמה הוא גרוע או לא משנה מה, הוא שחקן שלנו והוא לובש את הסמל של קבוצתנו האהובה, גם לראדי יש כושר מזעזע ולא ראיתי תקהל של מכבי מפרקים לו תצורה .
תמונה

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

maor20094 כתב:ההצלחה עלתה לחלק מכם לראש, הפסד זה חלק מהמשחק וזה קורה.
- שנית הביזיון אחרי המשחק ש 3 עבריינים ניגשו לגל אראל ושאר הקהל שהיה ליד ולא דפק אגרוף לשלושת הערסים האלה מבחינתי אתם חלק מכך,
לא משנה כמה הוא גרוע או לא משנה מה, הוא שחקן שלנו והוא לובש את הסמל של קבוצתנו האהובה, גם לראדי יש כושר מזעזע ולא ראיתי תקהל של מכבי מפרקים לו תצורה .
אל תיקח את מכבי כדוגמא כי מול בית״ר הם שרקו בוז לשחקנים שלהם אבל מעבר לזה, מי שקילל את כל אראל הוא *** של בן אדם ואלו שראו ולא התערבו לטובתו גם צריכים להתבייש

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

maor20094 כתב:ההצלחה עלתה לחלק מכם לראש, הפסד זה חלק מהמשחק וזה קורה.
אני לא מבין מה אתה מתפלא כל כך? אם פה באתר הזה שהוא שופר של האוהדים,והם נכנסים לכאן בכל הזדמנות ורואים כאן כל מיני הזויים שלא מפסיקים ללכלך עליו ולעשות אותו שעיר לעזאזל,אז זה היה ברור שמתישהו זה יקרה.
כדאי מאוד שאנשים כאן ייקחו אחריות על מה שהם כותבים,כי כנראה לאתר הזה יש השפעה מאוד גדולה.
ולא.. אין פה עניין של חופש ביטוי,למה תיכף יקפצו כל ההזויים ויגידו צפון קוריאה,הייתה פה ועדיין יש הסתה על רקע לא מובן לגל אראל ושום ביקורת מקצועית.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

כל הקבוצה היו פח היום זה שערורייה להראות ככה ואלישע די נחנקנו כל פעם הקבוצה רצה אתה משנה תהרכב יאללה שלח את עאסר הביתה לא רוצה שחקנים כאלה בקבוצה ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

אדום זקן כתב: אני לא מבין מה אתה מתפלא כל כך? אם פה באתר הזה שהוא שופר של האוהדים,והם נכנסים לכאן בכל הזדמנות ורואים כאן כל מיני הזויים שלא מפסיקים ללכלך עליו ולעשות אותו שעיר לעזאזל,אז זה היה ברור שמתישהו זה יקרה.
כדאי מאוד שאנשים כאן ייקחו אחריות על מה שהם כותבים,כי כנראה לאתר הזה יש השפעה מאוד גדולה.
ולא.. אין פה עניין של חופש ביטוי,למה תיכף יקפצו כל ההזויים ויגידו צפון קוריאה,הייתה פה ועדיין יש הסתה על רקע לא מובן לגל אראל ושום ביקורת מקצועית.

באמת שבהתחלה לקחתי אותך ברצינות ועניתי לך בהתאם אבל הפעם לא נשארו לי מילים בפה...
בגלל כמה פרחחים אז כולנו אשמים? מה קרה אסור להעביר ביקורת על גל? הוא חסין? פעם שמעת פה מישהו אומר שצריך לקלל/לשרוק בוז/ לחכות לו ביציאה?!

אז הנה אני עומד מאחורי המילים שלי גל אראל לא משחק טוב המון המון זמן, גל אראל ראויי לשבת בספסל.
אותם טיפשים שעשו מה שעשו כנ"ל גם אותם מפגרים ששרקו לו בוז לא ראויים ליחס, לצערי אחריי מה שכתבת גם אתה לא.

וכן בשבילך אני אחד מאותם ההזויים, ד"א אתה מוזמן לראות אותי כל משחק קורע את הגרון 90 דק בשער 5, תזכיר לי איפה אתה יושב, 6? 2?

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

זה שי ! כתב:כל הקבוצה היו פח היום זה שערורייה להראות ככה ואלישע די נחנקנו כל פעם הקבוצה רצה אתה משנה תהרכב יאללה שלח את עאסר הביתה לא רוצה שחקנים כאלה בקבוצה ,זה שי !
תראה מה זה. כשמנצחים ויש יכולת לא טובה של שחקן אתם אומרים גם כשהקבוצה רצה צריך שינויים ורוטציה ואלישע מקובע.
כשאלישע ראה את גבאי ביכולת נוראית וסיפסל אותו אתם אומרים למה אתה משנה משהו שרץ וצריך המשכיות ואלישע הרס.
השאלה היא מה הפואנטה בתגובות האלה שמתהפכות מדי שבוע? תאמין לי שאלישע יודע יותר טוב ממך ורואה אותם גם באימונים. תעשה רבע ממה שאלישע עשה בכדורגל ואז תדבר על בחירת ההרכב שלו.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

RedHell כתב:

באמת שבהתחלה לקחתי אותך ברצינות ועניתי לך בהתאם אבל הפעם לא נשארו לי מילים בפה...
בגלל כמה פרחחים אז כולנו אשמים? מה קרה אסור להעביר ביקורת על גל? הוא חסין? פעם שמעת פה מישהו אומר שצריך לקלל/לשרוק בוז/ לחכות לו ביציאה?!

אז הנה אני עומד מאחורי המילים שלי גל אראל לא משחק טוב המון המון זמן, גל אראל ראויי לשבת בספסל.
אותם טיפשים שעשו מה שעשו כנ"ל גם אותם מפגרים ששרקו לו בוז לא ראויים ליחס, לצערי אחריי מה שכתבת גם אתה לא.

וכן בשבילך אני אחד מאותם ההזויים, ד"א אתה מוזמן לראות אותי כל משחק קורע את הגרון 90 דק בשער 5, תזכיר לי איפה אתה יושב, 6? 2?
שמע.. אם אין לך יכולת להגיב לגופו של נושא ואתה מגיב באופן אישי אז כן... אתה הזוי, אפילו קצת חולה!
מה אתה מתנפח כמו בלון?? מישהו אמר שאסור להעביר ביקורת?? הרי אני בעצמי אמרתי היום שצריך להוריד אותו לספסל.
דיברתי על ההסתה שהובילה לאותה תקיפה.
אבל כנראה אתה חבר שלהם.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אדום זקן כתב: שמע.. אם אין לך יכולת להגיב לגופו של נושא ואתה מגיב באופן אישי אז כן... אתה הזוי, אפילו קצת חולה!
מה אתה מתנפח כמו בלון?? מישהו אמר שאסור להעביר ביקורת?? הרי אני בעצמי אמרתי היום שצריך להוריד אותו לספסל.
דיברתי על ההסתה שהובילה לאותה תקיפה.
אבל כנראה אתה חבר שלהם.
אגב לשאלה איפוא אני יושב,בשער כבוד :קופץ: כדי שתתפוצץ,ויש גם קפה טוב אה... ואני שומר על הגרון.
יא פישר!

סמל אישי של משתמש
g.b555

שליחה על ידי g.b555 »

לכל המלעיזים והמחפשי רעה וביקורת, נמאס ממכם תתביישו לעצמכם.
אם לא היינו אוהדים את אותה הקבוצה הייתי מאחל לכם שכל חייכם (שקשורים לכדורגל בלבד)
יהיו רצופי כישלונות ואכזבות כי ניראה שאתם ממש נהנים מזה.
פשוט סירחון לראות ביקורת כלפי השחקנים, כלפי אלישע ובעיקר כלפי אנשים שבזכותם התאכזבתם היום כי הם הרימו לכם את רף הציפיות.
לא מגיע לכם קבוצה כזאת טובה כי אתם אוהבים את הפינה הפסימית אחרי משחקים. גועל!

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

אדום זקן כתב: אגב לשאלה איפוא אני יושב,בשער כבוד :קופץ: כדי שתתפוצץ,ויש גם קפה טוב אה... ואני שומר על הגרון.
יא פישר!
פשש כבוד גדול!! ואני זה מי שלא מדבר לגופו של עיניין..

אז ככה אני פישר ענק אחי, אחד שמוכן כל שבוע לחזור עם גרון צרוד בשביל האהבה שלי וככה סתם בנינו? כל שבוע יש לי הזמנה לתא כבוד אני מוותר עלייה בשמחה כדיי להיות בשער 5.

אני הזויי? אתה טוען שאתה מאלה שהעבירו ביקורת אך בו בזמן אתה נגד הביקורת כי היא לא מקצועית.

ידידי היקר מפאת גילך שאני מתאר לעצמי דיי גדול אני אכבד אותך ולא אכנס לעימות מיותר למי יש יותר גדול זה לא מכבודי.

אמרתי כבר עד היום התייחסתי אלייך בכבוד עכשיו אתה רק מוכיח לי למה אתה לא ראויי לשום יחס, שבוע טוב וחג שמח.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

RedHell כתב:
פשש כבוד גדול!! ואני זה מי שלא מדבר לגופו של עיניין..

אז ככה אני פישר ענק אחי, אחד שמוכן כל שבוע לחזור עם גרון צרוד בשביל האהבה שלי וככה סתם בנינו? כל שבוע יש לי הזמנה לתא כבוד אני מוותר עלייה בשמחה כדיי להיות בשער 5.

אני הזויי? אתה טוען שאתה מאלה שהעבירו ביקורת אך בו בזמן אתה נגד הביקורת כי היא לא מקצועית.

ידידי היקר מפאת גילך שאני מתאר לעצמי דיי גדול אני אכבד אותך ולא אכנס לעימות מיותר למי יש יותר גדול זה לא מכבודי.

אמרתי כבר עד היום התייחסתי אלייך בכבוד עכשיו אתה רק מוכיח לי למה אתה לא ראויי לשום יחס, שבוע טוב וחג שמח.
הדו שיח העלוב הזה,וכמות המלל המטומטם שנשפכת פה (גם שלי,אבל אני לא יכול להבליג) רק מוכיחה כמה הפינה הזאת מיותרת ומטומטמת.
אתה מתנפח בלי שום סיבה,תלמד הבנת הנקרא,יש ביקורת שהיא לגיטימית ויש ביקורת שהיא על גבול ההסתה,וזה בדיוק מה שכתבתי,שוב...הבנת הנקרא!
עכשיו התגובה שלך לגבי המנוי,שער 5 והגרון וכו' רק מוכיחה כמה אתה לא בוגר,כמות הכסף שאני שפכתי על הקבוצה הזאת,כולל השנה ביחד עם משפחתי מתוך הצורך לייצר דור אוהדים חדש לקבוצתי האהובה,אתה יש לך עוד הרבה שנים להוציא,אמירות כאילו פשוט מוציאות אותי מכליי.
לגבי היציע כבוד אם לא הבנת... זאת הייתה בדיחה,תתקדם.

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

אדום זקן כתב: הדו שיח העלוב הזה,וכמות המלל המטומטם שנשפכת פה (גם שלי,אבל אני לא יכול להבליג) רק מוכיחה כמה הפינה הזאת מיותרת ומטומטמת.
אתה מתנפח בלי שום סיבה,תלמד הבנת הנקרא,יש ביקורת שהיא לגיטימית ויש ביקורת שהיא על גבול ההסתה,וזה בדיוק מה שכתבתי,שוב...הבנת הנקרא!
עכשיו התגובה שלך לגבי המנוי,שער 5 והגרון וכו' רק מוכיחה כמה אתה לא בוגר,כמות הכסף שאני שפכתי על הקבוצה הזאת,כולל השנה ביחד עם משפחתי מתוך הצורך לייצר דור אוהדים חדש לקבוצתי האהובה,אתה יש לך עוד הרבה שנים להוציא,אמירות כאילו פשוט מוציאות אותי מכליי.
לגבי היציע כבוד אם לא הבנת... זאת הייתה בדיחה,תתקדם.
לא בוגר? זה אתה שבן 40-50 אם הבנתי נכון שמתנהג ומתבטא כמו ילד.
אמרתי כבר את התחרות של למי יש יותר גדול אני לא אנהל איתך זה לא מכבודי ובטח של מכבודך.

הפינה הזו עיניינית בדיוק כמו הפינה האופטימית וכל פינה אחרת, ביקורת בכללי היא דבר לגיטימי גם אם לשיטתך רוב הביקורת כאן כלפיי גל אינה מוצדקת ואינה מקצועית-דבר שאגב אני לא מסכים איתך בכלל.

סתם ככה לקראת הסוף, אתה בנאדם בוגר בתור אחד כזה תדע לקבל תגובות ששונות מזווית ראייתך ולא תמיד לתקוף את כל מי שחושב שונה ממך באופן אישי (אתה נוטה לעשות את זה דיי המון ממה ששמתי לב), הפורום נועד לקבל מגוון רחב של דעות אם זה לא מתאים לך כנראה שאתה לא מתאים לכאן.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

RedHell כתב:
לא בוגר? זה אתה שבן 40-50 אם הבנתי נכון שמתנהג ומתבטא כמו ילד.
אמרתי כבר את התחרות של למי יש יותר גדול אני לא אנהל איתך זה לא מכבודי ובטח של מכבודך.

הפינה הזו עיניינית בדיוק כמו הפינה האופטימית וכל פינה אחרת, ביקורת בכללי היא דבר לגיטימי גם אם לשיטתך רוב הביקורת כאן כלפיי גל אינה מוצדקת ואינה מקצועית-דבר שאגב אני לא מסכים איתך בכלל.

סתם ככה לקראת הסוף, אתה בנאדם בוגר בתור אחד כזה תדע לקבל תגובות ששונות מזווית ראייתך ולא תמיד לתקוף את כל מי שחושב שונה ממך באופן אישי (אתה נוטה לעשות את זה דיי המון ממה ששמתי לב), הפורום נועד לקבל מגוון רחב של דעות אם זה לא מתאים לך כנראה שאתה לא מתאים לכאן.
אתה אפילו יותר טיפש ממה שחשבתי,ובאקורד סיום זה אני נשבע שיותר לא אכתוב בפינה הזאת.

שלח תגובה