מאור מליקסון
- המשוגע האדום
מאור מליקסון
שוב בפעם המי יודע כמה השם שלו עולה באוויר בקבוצה
https://sports.walla.co.il/?w=/156/2730730" onclick="window.open(this.href);return false;
חובה להביא אותו חובה.אם הקבוצה שלו תרד ליגה זה יעזור להביא אותו,רק מקווה שלא יהיה ראש בקיר בכל מה שקשור להשאר באירופה.
מפחיד לחשוב על התקפה שכוללת את בוזגלו ברדה מליקסון ופלט(או חלוץ זר אחר)
https://sports.walla.co.il/?w=/156/2730730" onclick="window.open(this.href);return false;
חובה להביא אותו חובה.אם הקבוצה שלו תרד ליגה זה יעזור להביא אותו,רק מקווה שלא יהיה ראש בקיר בכל מה שקשור להשאר באירופה.
מפחיד לחשוב על התקפה שכוללת את בוזגלו ברדה מליקסון ופלט(או חלוץ זר אחר)
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: מאור מליקסון
אם הוא מגיע אנחנו צריכים מתחילת העונה לשאוף לכל התארים, כמובן במידה ובוזגלו ישאר, אומנם מליקסון יהיה תחליף טוב במידה ובוזגלו יעזוב אבל הרביעייה הזאת ביחד תהיה הכי מפחידה וחזקה בליגה לדעתי האישית.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אני חושב שבכל הכוח עליו ואם הפועל לא יהיו באירופה אפשר גם להחית עוד שחקן טוב משם שנה הבאה אירופה זה אופרה אחרת צריכים להתקדם אני סומך על אלונה שהבינה שצריך להשקיע בשנים שלוש טובים כל שנה במקום 10 בינוניים ,זה שי !

- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אני אומר אם לא מליקסון או בוזגלו להביא את גילי ורמוט.זה שי ! כתב:אני חושב שבכל הכוח עליו ואם הפועל לא יהיו באירופה אפשר גם להחית עוד שחקן טוב משם שנה הבאה אירופה זה אופרה אחרת צריכים להתקדם אני סומך על אלונה שהבינה שצריך להשקיע בשנים שלוש טובים כל שנה במקום 10 בינוניים ,זה שי !
ובנוסף לנסות להביא את שי אבוטבול בלי שום קשר, בדיוק הקשר שהיה עוזר לנו השנה, הגנתי אבל עם טאץ' נהדר גם בפאן ההתקפי.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לדעתי צריך להביא מהפועל את ליאור לויזה שי ! כתב:אני חושב שבכל הכוח עליו ואם הפועל לא יהיו באירופה אפשר גם להחית עוד שחקן טוב משם שנה הבאה אירופה זה אופרה אחרת צריכים להתקדם אני סומך על אלונה שהבינה שצריך להשקיע בשנים שלוש טובים כל שנה במקום 10 בינוניים ,זה שי !
שילך לעזאזל שי אבוטבול. שנתיים ניסו להביא אותו לפה והוא סירב. שירקב בהפועל ת"א.
ואני איתך שמעון ,זה שי !שמעון א כתב:שילך לעזאזל שי אבוטבול. שנתיים ניסו להביא אותו לפה והוא סירב. שירקב בהפועל ת"א.

- ForeverRed
בבקשה תגיד לי שאתה צוחק.דר אדום בנשמה כתב: ובנוסף לנסות להביא את שי אבוטבול בלי שום קשר, בדיוק הקשר שהיה עוזר לנו השנה, הגנתי אבל עם טאץ' נהדר גם בפאן ההתקפי.
שחקן גמור שבחיים לא יעזוב את הפועל גם אם זה יעלה לו בפרישה מכדורגל.
שום שי אבוטבול ושום ליאור לוי.
אתם רוצים אליפות?? תכוונו רחוק: אלמוג כהן. ואם לא מביאים מגן ימני זר אביה מקובל עליי לחלוטין!!
אתם רוצים אליפות?? תכוונו רחוק: אלמוג כהן. ואם לא מביאים מגן ימני זר אביה מקובל עליי לחלוטין!!
הלוואי !
נשבע לכם שאני יקבל אותו כמו שקיבלתי את ברדה, מבחינתי שתיהם הם הגאווה של הנגב בשנים האחרונות !
זה מראה כמה שחקן שהוא לא נולד במועדון התחבר בצורה כל כך חזקה .
נשבע לכם שאני יקבל אותו כמו שקיבלתי את ברדה, מבחינתי שתיהם הם הגאווה של הנגב בשנים האחרונות !
זה מראה כמה שחקן שהוא לא נולד במועדון התחבר בצורה כל כך חזקה .

תבוא אנחנו מחכים לך יותר מדי שנים.
אני מכיר היטב את המשפחה של מאור, כרגע זה לא על הפרק.
אם וולנסיין ירדו ליגה מאור ישקול את זה.
אם וולנסיין ירדו ליגה מאור ישקול את זה.

תגידו לי השתגעתם? שי אבוטבול? ליאור לוי? מה נסגר עם הבינוניות של מי שהציע הזה? זאת הפועל בש מודל 14/15 ולא של השנים האחרונות!!! שחקנים כנו מליקסון זאת צריכה להיות השאיפה להביא ולא בינוניים שלא ישדרגו אותנו במילימטר!!!
לא כל כך מסכים איתך לגבי ליאור לוי - לטעמי הוא עולה בכמה וכמה רמות מעל אביתר אילוז. עם כל העיוורון שיש לחלק מהאוהדים עקבgate5 כתב:תגידו לי השתגעתם? שי אבוטבול? ליאור לוי? מה נסגר עם הבינוניות של מי שהציע הזה? זאת הפועל בש מודל 14/15 ולא של השנים האחרונות!!! שחקנים כנו מליקסון זאת צריכה להיות השאיפה להביא ולא בינוניים שלא ישדרגו אותנו במילימטר!!!
היותו של אילוז שחקן בית ותיק, ליאור לוי השנה הוכיח לי בכל משחק שראיתי שהוא עוגן בהגנת הפועל ויש לו יכולות התקפיות מרשימות.
לגופו של נושא - אם אלונה רצתה את בניון אני מניח שהיא הייתה מוכנה להיפרד מחבילה יפה של ירוקים/אדומים - את כל המשאבים והמאמצים האלו צריך לנתב על מנת
ללחוץ על מאור להגיע לב"ש ולהיות פה חלק מפרוייקט ענק.
איך משווקים לו את זה? איצטדיון חדש בסטנדרט הגבוה ביותר, סגל שנבנה לאליפות, שאיפה להתברג בליגה האירופית.
הבן אדם בן 30 אחרי הכל, כמה כבר יוכל להתקדם באירופה? כמה עוד יוכל לשווק את עצמו באירופה? זה הזמן לחזור לפה ולנסות לעשות היסטוריה ועל הדרך להרוויח
שכר גבוה לכל שיעור.