פינה אופטימית פתיחת פלייאוף עליון !

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
גיא חניה

פינה אופטימית פתיחת פלייאוף עליון !

שליחה על ידי גיא חניה »

* גל אראל - היום המשחק הכי טוב שלו העונה. היה מצויין הגנתית , מצויין התקפית , מסירות מדוייקות , שיחק בנגיעה בחלק מהפעמים.
סוף סוף , היידה גל!!

* ווילאם & טומסילאב - כפרה עליכם , בלמים ענקיים , כמה שמחתי שהם כבשו. כמה שמגיע להם!

* מאור בוזגלו - פריצות באגף מסחררות , צריך אותו בכושר שיא לקראת שבוע הבא.

* אליניב נסיך ברדה - הרבה הרבה זמן משחק טוב של ברדה , נלחם כמו אריה ועשה פעולות התקפיות מצויינות , חבל שלא כבש.

* עידוד - עידוד מרשים מאוד , הגוש המעודד גדל ומרשימים בעוצמה של השירה.

שבוע גורלי לפנינו , יום שלישי גביע ושני הבא .. מאני טיים , ניצחון ואפשר לחלום על ה ***** :מסמיק2: , הפסד והסיפור נסגר סופית.
אבל בנתיים , יום שני נחזיק אצבעות להפועל בדרבי שצריכים להחזיר טיפה מהכבוד של הקהל שלהם.

סמל אישי של משתמש
שי האדום

Re: פינה אופטימית פתיחת פלייאוף עליון !

שליחה על ידי שי האדום »

הובר ואראל היו מצויינים כל פעם שהכדור עבר דרכם קרה משהו טוב, תוסיף לזה את זינו שעזר בהנעת כדור ויצר כמה צירופי מסירות שבעונה שלמה לא ראינו ממאסר או סויסה אפילו מגבאי באגף.
ואפשר לומר זאת בפה מלא, כשפלט בהרכב הטקטיקה שונה בכל האספקטים אם זה בקצב של המשחק, בצירופי מסירות ובהנעת כדור.
לדעתי פלט מתאים למשחקים מסוימים לא לכולם!

היום הגענו למס מצבי הבקעה מצמררים, ניצול מצבים יותר גבוה וזה נגמר ב4 או 5.
תמונה

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

כרגיל... סוארס ופאיוביץ' מעל כולם. בשבילי הם שחקני העונה.

E26

שליחה על ידי E26 »

סוארז נפצע ובספק למכבי.
דז'ה וו מהסיבוב שעבר עם פאיו.
סעמקקקקקקקקקקקק!!!!!!!!!!!!!!!

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

מקווה מאוד שאין איזה חדשות רעות מכיוון סאורז , היה מלחיץ ביותר לראות אותו לא קם מהדשא במשך 5 דקות
תמונה

E26

שליחה על ידי E26 »

הראל כתב:מקווה מאוד שאין איזה חדשות רעות מכיוון סאורז , היה מלחיץ ביותר לראות אותו לא קם מהדשא במשך 5 דקות
https://www.one.co.il/Article/231132.html" onclick="window.open(this.href);return false;
למרות שאני לא יודע עד כמה זה אמין ולהוסיף לפיקנטריה לקראת משחק העונה, מלחיץ....

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

איכשהו קשה להגיד את זה אבל דווקא בלי פלט חזר המשחק המהיר והחד שלנו ואת זה אומר אחד מהחסידים הכי גדולים שלו.

E26

שליחה על ידי E26 »

RedHell כתב:איכשהו קשה להגיד את זה אבל דווקא בלי פלט חזר המשחק המהיר והחד שלנו ואת זה אומר אחד מהחסידים הכי גדולים שלו.
מעכשיו אני אומר לך שאם כמה שאתה צודק, אלישע עולה עם אותו הרכב בול כמו היום להוציא את דובב ולהכניס את פלט. ז'ינו ימשיך באגף שאין לי שמץ מה הוא קשור לשם.

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

RedHell כתב:איכשהו קשה להגיד את זה אבל דווקא בלי פלט חזר המשחק המהיר והחד שלנו ואת זה אומר אחד מהחסידים הכי גדולים שלו.
בדיוק מה שרשמתי למעלה, זה בהכרח השפיע על השיטה.
תמונה

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

מספר אחד היום היו לוטם ודובב ,ברדה כל כך רוצה ובגלל זה לא יוצא ,זה שי !
תמונה

E26

שליחה על ידי E26 »

זה שי ! כתב:מספר אחד היום היו לוטם ודובב ,ברדה כל כך רוצה ובגלל זה לא יוצא ,זה שי !
בדר"כ מסכים איתך אבל לוטם לא תרם שום דבר חיובי למשחק היום. לא קשור לאגף...

סמל אישי של משתמש
talb55

שליחה על ידי talb55 »

זה שי ! כתב:מספר אחד היום היו לוטם ודובב ,ברדה כל כך רוצה ובגלל זה לא יוצא ,זה שי !
לא הבנתי מה לא יוצא אחי? דווקא משחק מעולה של ברדה עשה את הפעולות שהוא עושה הכי טוב (בלי לנסות דברים קשים), פרץ במהירות המדהימה שלו, ניתב, הסביר, הרגיע והיה מספר אחד היום בהתקפה- אם ימשיך ככה אני מבטיח לך שהוא ישים אפילו מלך השערים של העונה כי לברדה יש תכונה חשובה ביותר- הוא תמיד יודע לייצר לו ולחברים מצבים.. אין ספק שדובב משפיע מאוד ואני חסיד גדול של משחק מהיר מאשר משחק על חלוץ גבוה.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

לא יודע מה ראית אני ראיתי מלא חילוצי כדור ודאבלים יפים מאוד עם אביתר הביכו במחצית הראשונה המון את ץד שמאל של סכנין ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

שוב התאוששנו מאיבוד נקודות והמשכנו ביציבות הסופר מרשימה שלנו.
נתון שחבר אמר לי בסוף המשחק שממחיש את זה בצורה הכי טובה, רק פעם אחת לא ניצחנו בשני מחזורים עוקבים (ק"ש בית, אשדוד חוץ). מדהים.

משחק טוב שלנו, למעט דקות בודדות במחצית הראשונה שלטנו לחלוטין במשחק, הגענו למצבים, וסוף סוף קיבלנו את הקבוצה הרעבה שרצינו לראות במחזורים האחרונים.
ההרכב עם לוטם היה טוב. מאמין שההרכב הזה היה מעין חזרה גנרלית לפני בלומפילד, כנראה שהפעם כן נעלה עם 3 באמצע.

המשחק רץ יותר ללא פלט בעיקר מכיוון שחיפשנו אותו יותר מדי במחזורים האחרונים. כלומר, להרים לכיוון פלט ולקוות לטוב זה פשוט וקל, וגם עובד, ולכן נמשכנו לזה יותר מדי.
פתאום כשהוא לא על הדשא אז נדרשת יותר מחשבה ויותר הנעת כדור מסודרת.
זה לפחות הרושם שלי (כתבתי על זה גם בנושא שלפני המשחק). עדיין הייתי פותח עם פלט נגד מכבי.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

כולם היו היום טובים, מעל כולם בלט אראל. שלט יפה מאוד במרכז השדה, היה דינאמי וניהל את המשחק מעולה.

סוארז ופאיוביץ' נכנסים לפינה הזאת בגדול - כרגיל המשיכו בכושר מעולה ורשמו ניצחון על שמם, מגיע להם!

דג'אני היה נהדר מהרגע שנכנס. אלישע, דיי, תכניס אותו כבר להרכב!

בכללי משחק נהדר של הקבוצה, סוף סוף מנצחים ולא בחוואה. לולא קנדיל וההחמצה המסמררת שיער של ברדה, זה היה 0-5.

שלח תגובה