וואן. ואני סבלתי ממתיחה בארבע ראשי מדובר בפציעה של 5-6 ימים של מנוחה בעיקר.messiah כתב:
מקור? ומה המשמעות מבחינת לו"ז חזרה למגרשים?
פינה פסימית קיצונית.
Re: פינה פסימית קיצונית.
מעודד,הלוואי ואתה צודק.גיא חניה כתב: וואן. ואני סבלתי ממתיחה בארבע ראשי מדובר בפציעה של 5-6 ימים של מנוחה בעיקר.
האובדן שלו הוא יותר מדי קריטי, עם כל הכבוד לשאר השחקנים בסגל.
- ForeverRed
רק אני מרגיש אחרי המשחק הזה כמו אחרי הפסד?
מקווה מאוד שלא איבדנו את סוארס לתקופה הקרובה.
מקווה מאוד שלא איבדנו את סוארס לתקופה הקרובה.
רק אני בכלל לא שמתי לב לזה שהוא נפצע?
אני כן זוכר בבירור שהוא עלה לחדר ההלבשה בכוחות עצמו.
יש עוד 9 ימים, אני אופטימי.
- The red one
זוכר שנפצע, אבל אחרי 5 דקות שהיה על הקרקע וקם בכוחות עצמו הסקתי שזה לא כזה חמור, ובאמת כרגע זה נראה לא חמור. הכתבה הראשונית של יגאל ברמן השתנתה ..yossi כתב:רק אני בכלל לא שמתי לב לזה שהוא נפצע?
סוארז אחרי המשחק אמר שהוא יהיה כשיר לגביע. אפשר לנשום לרווחה, אחלה וויליאם.
מי שמעוניין הכתבה נמצאת בeyoya
מי שמעוניין הכתבה נמצאת בeyoya
- ForeverRed
עלה בכוחות עצמו אבל לא בא לחגוג עם הקהל. הזכיר לי את הפציעה של פאיוביץ', גם הוא ירד בכוחות עצמו לספסל וכולם יודעים איך זה הסתיים.yossi כתב:רק אני בכלל לא שמתי לב לזה שהוא נפצע?
יש שחקנים שלא עושים הצגות, סוארס הוא אחד מהם ולכן כשהוא נשכב על הדשא לאחר שריקת הסיום זה מדאיג. נקווה לטוב.
דובב גבאי - מה נסגר גבר? כמה אנוכיות במשחק אחד..כמה!?!
- ForeverRed
אנוכיות שיכולה להוציא מהדעת, וזה למרות משחק לא רע שלו.gilcohen כתב:דובב גבאי - מה נסגר גבר? כמה אנוכיות במשחק אחד..כמה!?!
מלבד הפסימיות בפציעה של סוארז מגיע ״כרדיט״ לאגואיסטיות של ההתקפה היום.
במחצית הראשונה דוובב במקום להוציא לבוזגלו מול שער ריק, אחכ ברדה אץ מגרש שלם ולא מוסר לדובב , ולקראת הסוף שוב דובב מעדיף לבעוט כשהשוער על קו הפנדל ולפחות שלושה מחכים פנויים ברחבה
במחצית הראשונה דוובב במקום להוציא לבוזגלו מול שער ריק, אחכ ברדה אץ מגרש שלם ולא מוסר לדובב , ולקראת הסוף שוב דובב מעדיף לבעוט כשהשוער על קו הפנדל ולפחות שלושה מחכים פנויים ברחבה
ברדה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
ברדה בפסימית קיצונית?? נו טוב.ניב כתב:ברדה.
כל השחקנים היו באמת מצויינים לא יודע איזה מילה רעה יש לומר חוץ מהאמת אגואיסטיות שמנעה מאיתנו כיבושים נוספים
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח
נוצר מצב ששחקנים חושבים על הסטטיסטיקה האישית שלהם נטו וזה מורגש בעיקר על דובב גבאי (אתמול זה היה על גבול החוצפה) תומר סוויסה ונאסר. החילופים שהמאמן מביא איתו מהבית בניגוד למתרחש במשחק פוגעים בקבוצה ובשחקנים, אתמול אחרי החילופים ההזויים שלו הפסקנו לשחק.
חחחחח איזה השוואה גרועה בין ברדה לגבאי באנוכיות!! גבאי פשוט עמד מול השער שלידו כמה שחקנים במצב פי כמה יותר טוב ולא מסר, לעומת ברדה שפרץ במהירות מטורפת מאמצע המגרש ורק היה חסר שיגלגל לרשת, ואם תסתכלו על המהלך היה שחקן שסגר את הקו מסירה ביניהם.
מה שאני באמת אוהב בדובב שהוא תמיד תמיד רעב להבקיע שזאת תכונה מדהימה ונותנת המון לקבוצה.
מה שאני באמת אוהב בדובב שהוא תמיד תמיד רעב להבקיע שזאת תכונה מדהימה ונותנת המון לקבוצה.
דווקא אתמול היה הכי לא חילופים מהבית שיש, סכנין היו ב-10 שחקנים אז אלישע הוציא שחקן קישור והכניס עוד שחקן התקפה, פלצוק נכנס במקום גבאי שכבר היה פחות טוב לקראת הסוף, אני לא חושב שהחילופים פגעו בקבוצה אלה העובדה שאנחנו מובילים 0-2 על קבוצה בעשר שחקנים ובעצם כל הקבוצה הורידה הילוך כי אין הגיון להמשיך ללחץ לנסות לתת את השלישי והרביעי כשיש משחק גביע ביום שלישי היה חשוב לשמור על הכוחות.משתמש חדש כתב:נוצר מצב ששחקנים חושבים על הסטטיסטיקה האישית שלהם נטו וזה מורגש בעיקר על דובב גבאי (אתמול זה היה על גבול החוצפה) תומר סוויסה ונאסר. החילופים שהמאמן מביא איתו מהבית בניגוד למתרחש במשחק פוגעים בקבוצה ובשחקנים, אתמול אחרי החילופים ההזויים שלו הפסקנו לשחק.