השיר החדש !

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
גדי

שער 2

שליחה על ידי גדי »

לראשונה אחרי הרבה שנים ישבתי בשער 2 יחד עם 2 בנותיי (לא היו כרטיסי ילד לשער 5. סך הכל הרוב בסדר ומצטרפים די הרבה לשער 5 בעידוד.יש בין 10-20 מאותגרים שמקללים את כמעט כל מי שזז - ברדה, בוזגלו, הובר, דובב, אראל, זינו, תורגמן ואילוז.... אוהבים מאוד את דגאני. הסכנה מהם היא יותר הנהמות נגד שחקני יריב.
כמו כן חבורה של ילדים שמנסים להיות מדרבני עידוד - די מצחיק האמת.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

זה שי !

Re: השיר החדש !

שליחה על ידי זה שי ! »

8red כתב:שי, גמרת להיות מבקר המדינה כמו כל החברים שלך בשער 2?
יופי!
שיר ענק ברמה גבוהה מאוד, ולמי שלא טוב, שיעבור שער.
אין קשר ניר לדעת רבים הוא שיר גרוע ומרדים אני מזמין אותך לשער 2 לראות ולשמוע איך שער חמש נשמע בשיר הזה ,וזה שזה של מכבי כמו שאמרתי וגם נתניה שרים אותו לא אומר שאנחנו צריכים להיות כאלה העיקר מזיינים תמוח לצאת מהקופסא לשיר שרים אחרים יש עשרות שירים יותר יפים מהשירים האלה ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

זה שי ! כתב: אין קשר ניר לדעת רבים הוא שיר גרוע ומרדים אני מזמין אותך לשער 2 לראות ולשמוע איך שער חמש נשמע בשיר הזה ,וזה שזה של מכבי כמו שאמרתי וגם נתניה שרים אותו לא אומר שאנחנו צריכים להיות כאלה העיקר מזיינים תמוח לצאת מהקופסא לשיר שרים אחרים יש עשרות שירים יותר יפים מהשירים האלה ,זה שי !
אחשלי אם כ״כ מפריע לך קח יוזמה ותכתוב שיר עם איז לחן שרק תרצה.
הכי קל לבקר ולהעביר ביקורת, כ״כ מפריע לך מבטיח לך שהאירגון ישמח לקבל שיר חדש וטוב.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

לדעתי שיר יפה שבאמת מראה שיש לנו קהל מוכשר ולא רק קהל של שני שירים קצרים בלחץ זה הפעם הראשונה ששמעתי את הלחן ואת השיר ולדעתי הוא נהדר.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

Koren290

שליחה על ידי Koren290 »

זה שי ! כתב: אין קשר ניר לדעת רבים הוא שיר גרוע ומרדים אני מזמין אותך לשער 2 לראות ולשמוע איך שער חמש נשמע בשיר הזה ,וזה שזה של מכבי כמו שאמרתי וגם נתניה שרים אותו לא אומר שאנחנו צריכים להיות כאלה העיקר מזיינים תמוח לצאת מהקופסא לשיר שרים אחרים יש עשרות שירים יותר יפים מהשירים האלה ,זה שי !
אתה עדיין חושב שזה אותו לחן כמו של נתניה ומכבי ?!!! אם כן אז באמת אין לך מושג
ULTRAS BEER SHEVA

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

יש לך בעיית שמיעה קשה אחי בשיא הרצינות. ואני אומר את זה בתור אחד שמכיר את רוב שירי האוהדים בארץ

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

קצת סדר בבלאגן -

1. השיר של מאור בוזגלו בבאר שבע מבוסס על השיר של אייל גולן "בלעדייך" -
רק פתחי ליבך לאהבה, אני עלייך רק חושב.
לך כתבתי את המנגינה בקצב פעימות הלב.
כי לא אוכל לחיות יותר מיום, את כמו חלום.
מאור בוזגלו נה נה נה נה נה נה נה
אולה אולה
מאור בוזגלו נה נה נה נה נה נה
מאור בוזגלו עולה עולה עולה.

השיר של מאור בוזגלו במכבי ת"א היה מבוסס על השיר של "ריקדי" של ישי לוי (היום זה השיר של ערן זהבי) -
מה יפות הן שתי עיניה, אש הלהבה
מבטים שלחו אליה, אש בתוך ליבה
"לי נגנו", ביקשה היא, "לי נגנו בקול"
"לא נפסיק", אמרה היא, "עד יעלה האור".
מאור
מאור בוזגלו
מאור בוזגלו
מאור בוזגלו
מאור מאור מאור

להגיד שמדובר באותו השיר? רחוק מאוד מהמציאות.

2. השיר של מכבי ת"א ומכבי נתניה מבוסס על שיר של ארגון האוהדים HELALA BOYS.

השיר שלנו מבוסס על ארגון האוהדים ULTRAS BLACK ARMY 27.

להגיד שמדובר באותו הלחן רק כי בשני השירים מופיעה הצירוף "אלא אוו"? רחוק מאוד מהמציאות.

3. אני חושב שהשנה נכנסו לא מעט שירים איכותיים ליציע אחרי שנים של יובש יחסי.
יתכן שנכנסו יותר מידי שירים, אבל אחרי שנים שלא נכנסו שירים בגלל המצב של הקבוצה, אז השנה יש הצלחה, ויש כמויות גדולות יותר של קהל שמגיע, ויש התלהבות גדולה יותר, ולכן טבעי שיכנסו כמות גדולה יחסית של שירים.
מה צריך לעשות? ללמוד את השירים. לא מדובר בנוסחאות מסובכות במתמטיקה, סך הכל בשירים שאם קצת מאמץ אפשר ללמוד אותם בעל פה תוך זמן קצר.
אנחנו צריכים מגוון של שירים ביציע, אחרת אנחנו גומרים את כל השירים שיש לנו תוך 20 דקות, ואז כשחוזרים לשיר שכבר שרנו ישר מתחילים לצעוק מהיציע "הוא כבר היה", "נמאס לשיר אותו עוד פעם" וכדומה.

4. קשה מאוד לכתוב שירים מקורים, ולכן הרבה מאוד קבוצות אוהדים (לא רק שלנו, בכל העולם) לוקחים לחנים שהצליחו בקבוצות אחרות בחו"ל.
לצערנו בשנה האחרונה איבדנו את חיים לוי ז"ל, החיים נחמן ביאליק שלנו, האדם שהיה גאון מוזיקלי אמיתי והאדם שהיה אחראי לרוב אם לא לכל השירים המקורים שלנו (עוף גוזל, היום הזה ממש ועוד ועוד ועוד).
כרגע לפחות, אנחנו לוקחים לחנים מחו"ל, עד שנוציא שיר מקורי משלנו, ומבחינתי, כל עוד לא מדובר בשיר שכבר שרים אותו בקבוצה אחרת בארץ, אין עם זה שום בעיה.

5. השיר החדש אדיר.
ברגע שכל הקהל ילמד אותו וישיר אותו הוא יהפוך ללהיט. לא כל שיר חייב להיות קצבי. לפעמים דווקא השירים השקטים הם החזקים ביותר. לחשוב על אלפי אוהדים שלנו שרים את השיר הזה במגרש עם אקוסטיקה. צמרמורת.

https://www.facebook.com/photo.php?v=36 ... =2&theater" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
Roi

שליחה על ידי Roi »

שיר סביר וחמוד.. צריכים להבין שאנחנו צריכים להיות מקוריים ולהביא משהו ייחודי משלנו ולהפסיק לקחת מנגינות, יש כלכך הרבה שירים שיכולים לעלות ליציע אך לא עולים מסיבות לא ברורות...
לי באופן אישי יש 4 שירים שיכולים לעלות ליציע, והם שירים ייחודיים בהתחייבות!

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

Roi כתב:שיר סביר וחמוד.. צריכים להבין שאנחנו צריכים להיות מקוריים ולהביא משהו ייחודי משלנו ולהפסיק לקחת מנגינות, יש כלכך הרבה שירים שיכולים לעלות ליציע אך לא עולים מסיבות לא ברורות...
אתה מוזמן לפרסם. לא מבין את התלונות עד שיש שיר עידוד עם איכות ולא צירופי מילים כמו לב-אוהב וחרוזים של ילד בן 5 אתם מתלוננים.

סמל אישי של משתמש
pirlo21

שליחה על ידי pirlo21 »

שי אני לא מבין למה אתה מתעקש לא להבין?
זה לא אותה מנגינה , זה שיר אחר לגמרי והשיר שבכלל חשבת שהוא דומה זה לא שיר של נתניה כי מכבי העלו אותו שבועיים לפניהם .

Roi- בפעם ה200 זה לא אותו לחן!

אם השיר יפה או לא זה כבר טעם ודעה אישית אבל מבחינת עובדות זה ממש לא אותו שיר.

נ.ב
אין קהל בליגה שלא העתיק שיר 1 מינימום סתם בשביל ידע כללי

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

הלאה הוא הלאה הוא נו באמת חח מכבי 2 מה זה החרא הזה ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
Roi

שליחה על ידי Roi »

גיא חניה כתב: אתה מוזמן לפרסם. לא מבין את התלונות עד שיש שיר עידוד עם איכות ולא צירופי מילים כמו לב-אוהב וחרוזים של ילד בן 5 אתם מתלוננים.
אני אפרסם אותם היום בערב או מחר ואשמח שתתנו את דעתכם עליהם...
השיר החדש הוא מיוחד כי הוא לא הרגיל עם החרוזים, אבל הקטע של ה-אלהה הו נלקח מהשירים של מכבי תל אביב

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

Roi כתב:שיר סביר וחמוד.. צריכים להבין שאנחנו צריכים להיות מקוריים ולהביא משהו ייחודי משלנו ולהפסיק לקחת מנגינות, יש כלכך הרבה שירים שיכולים לעלות ליציע אך לא עולים מסיבות לא ברורות...
כנס לכאן, אתה מוזמן לפרסם שם את השירים -

https://www.facebook.com/hbssouthside" onclick="window.open(this.href);return false;

שי, בגלל המילים "אלא אוו" זה אותו לחן? אתה רציני? אז בוא נוריד את כל השירים עם המילה "הפועל" בהם כי גם להפועל ת"א יש שירים עם המילה "הפועל".
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
pirlo21

שליחה על ידי pirlo21 »

כן כי מכבי המציאו את זה חחחח הם לוקחים שיר ובול איך שהקבוצה שהם לקחו ממנה שרה הם שרים דרך אגב מכבי בדרך כלל שרים דאללה או ולא אללה או .
והקטע של האללה או נלקח מהשיר המקורי שלא זכור לי שמכבי שרו או העלו אותו לפנינו.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

בואנה אתם פסיכים אשש. זה לא אותו שיר!!!!!!
מה יש פה לא להבין???
חוץ מזה שאתם חושבים שזה אותו שיר ולא בסדר אבל כשמכבי וחיפה מעתיקים לחנים שאנחנו מעלים ועוד מעיזים להגיד אחרי זה שלהם (בעיקר חיפה עושה את זה) זה בסדר.

שלח תגובה