הובר לעמדת הבלם!
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הובר לעמדת הבלם!
דג'אני צריך לחזור להרכב ולשים את הובר במקום ןוילי!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
Re: הובר לעמדת הבלם!
דווקא אראל יותר מתאים לפי דעתי
בסוף אלגרבלי ישחק שם.... אלישע שקוף מדי.
למה לא? עכשיו כשזה רק בדש מולו אפשר לשים אותו בלם לא יקרה כלום, האמצע פחות חדיר גם.ONmyOWN כתב:בסוף אלגרבלי ישחק שם.... אלישע שקוף מדי.
אלגרבלי לעמדה. החלפות במספר רב של עמדות משדר לחץ, חוסר אמון ודורש תאום מחדש ביותר מידי אזורים על המגרש
- dardasmiley
המקום היחיד שבו מגיע לדג'אני לשחק זה במנג'ר. בטח לא נגד מכבי.
שחקן רך, עושה טובה שהוא משחק שעושה הרבה חורים בירידה להגנה ובכלל עדיין בטוח שהוא איזה סופרסטאר.
אלגרבלי בלם - לא לפני שיחת מוטיבציה של אלישע בה הוא מסביר לו שעכשיו זה ההזדמנות להוכיח לכל העולם שהם טעו לגביו.
הובר וזינו קשרים - ואם הוא נשאר בשיטה שך 4-3-3 אז גם ברדה כשפלצ'וק תופס עמדה יותר קדמית.
שחקן רך, עושה טובה שהוא משחק שעושה הרבה חורים בירידה להגנה ובכלל עדיין בטוח שהוא איזה סופרסטאר.
אלגרבלי בלם - לא לפני שיחת מוטיבציה של אלישע בה הוא מסביר לו שעכשיו זה ההזדמנות להוכיח לכל העולם שהם טעו לגביו.
הובר וזינו קשרים - ואם הוא נשאר בשיטה שך 4-3-3 אז גם ברדה כשפלצ'וק תופס עמדה יותר קדמית.
נערך לאחרונה על ידי dardasmiley ב 26 מרץ 2014, 08:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
רק בדש? שכחת מה אותו בדש עשה לצמד הבלמים השני בטיבו בליגה (טיבי וגארסיה) וזה גם היה ההפסד האחרון שלהם, ככה שאני לא הייתי מסתכן בלפתוח שוב עפ אלגרבלי ואנחנו צריכים שחקן שיש לו חשיבה מהירה והיחידי זה הןבר הובר גם יחסית מהיר ונראה שדווקא מול מכבי הוא יכןל להתאים לצד פאיו.dor69 כתב: למה לא? עכשיו כשזה רק בדש מולו אפשר לשים אותו בלם לא יקרה כלום, האמצע פחות חדיר גם.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אלגרבלי בלם עתיד שלנו , אבל מול מכבי הוא לא מספיק.
הובר שיחק בגנק בלם גם בצ'מפיונס ככה שהוא צריך לרדת להיות בלם.
ומתחילת המשחק פותח עם זינו אראל וברדה שלישיית קישור , שבוזגלו גבאי/פלצ'וק ופלט בהתקפה.
ומתחילת המשחק פותח עם זינו אראל וברדה שלישיית קישור , שבוזגלו גבאי/פלצ'וק ופלט בהתקפה.
אלגרבלי בלם עתיד שלנו , אבל מול מכבי הוא לא מספיק.
כן, רק בדש. בניגוד למה שאתה חושבדר אדום בנשמה כתב:רק בדש? שכחת מה אותו בדש עשה לצמד הבלמים השני בטיבו בליגה (טיבי וגארסיה) וזה גם היה ההפסד האחרון שלהם, ככה שאני לא הייתי מסתכן בלפתוח שוב עפ אלגרבלי ואנחנו צריכים שחקן שיש לו חשיבה מהירה והיחידי זה הןבר הובר גם יחסית מהיר ונראה שדווקא מול מכבי הוא יכןל להתאים לצד פאיו.
הובר הפך לעוגן ובאנקר במרכז המגרש,
כל הכדורים עוברים דרכו..אין צורך להסיט אותו.
אראל בעמדת הבלם, דגאני בקישור כשזינו נשאר באגף
כל הכדורים עוברים דרכו..אין צורך להסיט אותו.
אראל בעמדת הבלם, דגאני בקישור כשזינו נשאר באגף
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- ForeverRed
אראל כבלם זה מתכון לאסון. גם איטי להחריד וגם נמוך מול בדש הגבוה.
לא יהיה אסון אם אלגרבלי יפתח, אבל מאחר ואירועי המשחק הקודם עדיין יושבים לו טוב בראש הייתי מעדיף את הובר בעמדה הזו.
החיסרון של סוארס הוא משמעותי לא רק במרכז ההגנה אלא גם בחיפוי שהוא מעניק למגנים, בעיקר לתורג'מן שהוא פשוט מסננת.
נקווה לטוב.
לא יהיה אסון אם אלגרבלי יפתח, אבל מאחר ואירועי המשחק הקודם עדיין יושבים לו טוב בראש הייתי מעדיף את הובר בעמדה הזו.
החיסרון של סוארס הוא משמעותי לא רק במרכז ההגנה אלא גם בחיפוי שהוא מעניק למגנים, בעיקר לתורג'מן שהוא פשוט מסננת.
נקווה לטוב.
צפירת הרגעה אחי, דוידזאדה חוזר כנראהForeverRed כתב:אראל כבלם זה מתכון לאסון. גם איטי להחריד וגם נמוך מול בדש הגבוה.
נקווה לטוב.
אחרי חודשיים וחצי שהוא לא שיחק, זה עדיין בעייה לא קטנהdor69 כתב: צפירת הרגעה אחי, דוידזאדה חוזר כנראה
נכון, אבל עדיין עדיף זה על מצ׳אפ של תורג׳מןvsמיכה/טב״חyedidel כתב:
אחרי חודשיים וחצי שהוא לא שיחק, זה עדיין בעייה לא קטנה