ההרכב בשבת מול סכנין -ובגביע---גם נגד מכבי

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
OMERREMO

Re: ההרכב בשבת מול סכנין -ובגביע---גם נגד מכבי

שליחה על ידי OMERREMO »

תיקו עדיין משאיר אותנו בתמונה (עם סיכוי יותר קטן) הפסד לעומת זאת כנראה מחסל את הסיכוי( 4-2-4 מסוכן מידי)
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

סתיו רווח!.! כתב: צריך לפתוח התקפי מהתחלה . תיקו לא משרת אותך אתה חייב לצאת מבלומפילד אם 3 נקודות. לחזור למערך של ה4-2-4
אני חולק עליך,אם תעלה התקפי ופרוץ תקבל בראש,להזכירך,משחק קודם אלישע ניסה ללחוץ בשטח המגרש של מכבי,אחרי 5 דקות זה הפסיק לעבוד.
צריך להיות חכמים וסבלניים ולחכות בשקט להזדמנות הראשונה לעקוץ,בדיוק כמו שעשו הפועל ת"א,רק לנו יש יותר איכות בחלק הקדמי וניצול המצבים צריך להיות מקסימלי.
ואני גם ממש לא חושב שאנחנו חייבים לנצח,אנחנו חייבים לא להפסיד קודם כל,במקרה של תיקו יש עוד מספיק נקודות בקופה.
צריך 1 קטן מבלי להשתולל,אני מבטיח לך שהם בלחץ יותר מאיתנו,לכן בחצי שעה הראשונה אתה תראה גלים גלים של התקפות של מכבי,צריך לעבור את זה ואז לעקוץ,אסור להתפתות,וזה לדעתי גם מה שיקרה.
בגלל זה רשמתי שדווידזאדה מאוד קריטי לאור החסרון של סוארס,רוב ההתקפות של מכבי יגיעו מהצד הזה,אם זה בן חיים או מיכה,ואתה זוכר מה הוא עשה לתורג'מן משחק קודם.

סמל אישי של משתמש
eitam

שליחה על ידי eitam »

בן אלגרבלי בלבד!!!!1 חייבים את השלישיה האחורית שרצה יפה כבר שני משחקים (ז'ינו, הראל, הובר) על מנת להוריד מהעומס על הבלמים

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

סתיו רווח!.! כתב: צריך לפתוח התקפי מהתחלה . תיקו לא משרת אותך אתה חייב לצאת מבלומפילד אם 3 נקודות. לחזור למערך של ה4-2-4
פתחת התקפי פעם קודמת וקיבלת גול אחרי 2 דקות.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

לא צריך להשתגע במשחק כזה, צריך לשחק נסוג אבל לנסות לשלוט במרכז השדה, חייבים לשחק בצורה כזאת שבסופו של דבר מכבי תאיים פחות על השער שלנו ושהמשחק יהיה במרכז המגרש אחרת יהיה חבל עלינו, בוסרמיל הסיפור יהיה וגם היה שונה, בבלומפילד אל מול הקהל שלהם חייבים לשחק בצורה זהירה אבל לא להזמין התקפות ובשביל זה צריך לשחק עם דג'אני וז'ינו יחד עם אראל, אראל יהיה היותר הגנתי או שהוא יהיה יחד עם דג'אני, הובר חייב לשחק כבלם במקום ווילי במשחק הזה אם אנחנו רוצים לנצח את המשחק ביום שני.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

דר אדום בנשמה כתב:לא צריך להשתגע במשחק כזה, צריך לשחק נסוג אבל לנסות לשלוט במרכז השדה, חייבים לשחק בצורה כזאת שבסופו של דבר מכבי תאיים פחות על השער שלנו ושהמשחק יהיה במרכז המגרש אחרת יהיה חבל עלינו, בוסרמיל הסיפור יהיה וגם היה שונה, בבלומפילד אל מול הקהל שלהם חייבים לשחק בצורה זהירה אבל לא להזמין התקפות ובשביל זה צריך לשחק עם דג'אני וז'ינו יחד עם אראל, אראל יהיה היותר הגנתי או שהוא יהיה יחד עם דג'אני, הובר חייב לשחק כבלם במקום ווילי במשחק הזה אם אנחנו רוצים לנצח את המשחק ביום שני.
דר,שחרר מדא'גני,הוא לא מתאים לרמות האלה,הובר,זינו,אראל,בן אלגרבלי בלם,תיבטחו בילד הוא יעלה כמו אריה, ודודזאדה חייב לפתוח.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

לעלות ב4-2-4 זה בערך הדבר הכי לא חכם לעשות. ככה אלישע ניסה להתחכם בפעם שעברה עם הרכב סופר מאולתר והפסיד

סמל אישי של משתמש
סתיו רווח!.!
Title: למסגרת במספרת הללויה!
יצירת קשר:

שליחה על ידי סתיו רווח!.! »

סבבה זו דעתי . תיקו לא משרת אותנו צריכים לנצח בשביל לנצח קבומה כנו מכבי צריך לפתוח התקפי .יש להם הגנה חזקה חלוץ בודד לא יכול לעשות מולם כלום
ברחובות, הולך שואל האם ישנם עוד מכורים להפועל :דגל:
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה :משוגע:
באר שבע גם בטוב אווו אווו :תופים:
באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

סתיו רווח!.! כתב:סבבה זו דעתי . תיקו לא משרת אותנו צריכים לנצח בשביל לנצח קבומה כנו מכבי צריך לפתוח התקפי .יש להם הגנה חזקה חלוץ בודד לא יכול לעשות מולם כלום
מול מכבי הכי חשוב לעבור את הבליץ של הדקות הראשונות. הם יעלו בטירוף. אם נעשה את זה, ככל שיתקדם המשחק הסיכויים שלנו יגדלו.

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

ForeverRed כתב: מול מכבי הכי חשוב לעבור את הבליץ של הדקות הראשונות. הם יעלו בטירוף. אם נעשה את זה, ככל שיתקדם המשחק הסיכויים שלנו יגדלו.
בדיוק, תשימו לב שמכבי מחסלים משחקים כבר בהתחלה.
ברגע שעוברים איתם את ה-10 דקות הראשונות המשחק מתאזן, ככה שחשוב מאוד לפתוח בכל הכוח, פעם אחרונה פתחנו כמו שפנים.
תמונה

סמל אישי של משתמש
OMERREMO

שליחה על ידי OMERREMO »

פעם אחרונה משיח פתח לנו את הצורה... עם הגנה של שלושה חילופים (של שחקנים שעד אותה שניה לא עברו משחק שמתקרב לכזה) ועם גול (לא חוקי אחרי מספרת על הפרצוף של המגן) ואדום ופנדל... עזבו הנשחק הקודם לא דוגמא לכלום
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח

סמל אישי של משתמש
שימי

שליחה על ידי שימי »

לכל מי שמשמיץ אץ דגאני

עד הפציעה שיחק נהדר וכולנו שמחנו שהבאנו אותו ואת אראל

והם החזיקו את הקישור

עד שדגאני נפצע ולוטם זינו החליף אותו בצורה נהדרת

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

שימי כתב:לכל מי שמשמיץ אץ דגאני

עד הפציעה שיחק נהדר וכולנו שמחנו שהבאנו אותו ואת אראל

והם החזיקו את הקישור

עד שדגאני נפצע ולוטם זינו החליף אותו בצורה נהדרת
תגיד שימי אתה רציני?
אני מפנה אותך לתגובות האוהדים אחרי המחזור 4-6 כדי לראות מה רשמו שם על דאגני.
רק בישראל שחקן שלא משחק הופך לשחקן שהכי חסר לקבוצה,נו באמת!
לוטם חייב לפתוח והוא גם ייפתח לדעתי,כי המשימה שהוא יקבל זה לחפות על הצד השמאלי שלנו מפני מיכה/טב"ח.
מהלך כזה במידה ולוטם לא ישתולל הוא נחוץ והכרחי ויישתק לחלוטין את הצד החזק של מכבי.
עכשיו לגבי הלפתוח חזק וכו',יש משפט בגמרא שאומר "דע מול מי אתה עומד",לא שהפכתי את מכבי לריאל,אבל עדיין אנחנו נחותים מהם.
לכן צריך לשחק ולחשוב חכם שאגב זה לא מתנגש עם הרצון לנצח.
הרי אם ננצח למישהו יהיה איכפת איך עשינו את זה??
אבל אם נפסיד אז שיחקנו יפה.נו מה?? נישאר עם המחמאות והזין ביד!

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אני לא אמרתי שצריכים את דג'אני אבל הובר חייב לשחק מול המקקים כבלםמולכן חייבים את דג'אני כדיי ליצור טריו בקישור האחורי.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

דר אדום בנשמה כתב:אני לא אמרתי שצריכים את דג'אני אבל הובר חייב לשחק מול המקקים כבלםמולכן חייבים את דג'אני כדיי ליצור טריו בקישור האחורי.
לא חייב שום דבר, להמשיך עם ההרכב שרץ ב-2 משחקים האחרונים, כשפלט במקום דובב.
לתת לאלגרבלי לשחק אחריי שיחות עם מיכל יערון שתכניס לו טוב טוב לראש מה שהיה היה תעלה בראש נקי אתה מספיק טוב כדיי לשחק מולם.

שלח תגובה