מידע על הכרטיסים למשחק מול מכבי ?
Re: מידע על הכרטיסים למשחק מול מכבי ?
אבל גם ההתנהלות הזאת מעלה תלונות
בכל דרך ובכל צורה אוהדים שלנו היו מתלוננים.
אני רק מקווה שמכבי יגיעו לוסרמיל במועדון יקצו להם את אותו מספר כרטיסים לא אחד יותר
בכל דרך ובכל צורה אוהדים שלנו היו מתלוננים.
אני רק מקווה שמכבי יגיעו לוסרמיל במועדון יקצו להם את אותו מספר כרטיסים לא אחד יותר
אתה מוזמן להראות מתי בפעם האחרונה עמדו אוהדי חיפה/ת״א/ירושלים שעות בתור לכרטיסים. זה פשוט לא קיים.אדום בלב בנשמהההה כתב: אז זהו, שלא!
במועדונים הגדולים שיש כזה ביקוש לכרטיסים פותחים נקודת מכירה פיזית ששם אנשים יכולים לקנות בדיוק כמו בסיבוב שעבר נגד מקקי. זה עובד ככה שיש לחץ ויש דוחק אבל בסופו של דבר רוב האנשים מצליחים להשיג כרטיסים. ככה זה היה אמור להיות בפעם דיברה לולא היו מוכרים את כל הכרטיסים לפניי.
ככה זה גם היה אמור להיות עכשיו. כל הקודם זוכה, הייתה מכירה של שעה ולצי-שעתיים ומי שהיה מגיע בזמן היה זוכה בכרטיסים. זה מה שבדרך כלל קורה בארץ, לא מכירה אינטרטית שבוודאות תיפול.
ממה שאני יודע, במכבי ת״א מגרילים בין מנויים למשחקים בהם הביקוש גדול מההיצע, למשחקים רגילים נותנים עדיפות לבעלי מנויים במכירה אינטרנטית ששם באמת יודעים מי מנוי ומי לא (מנויים אלקטרוניים).
בחיפה הנוהל דומה. אם אני לא טועה גם בהפועל ת״א.
המכירה צריכה להיות באינטרנט או דרך הגרלה בין מנויים (הדרך הטובה ביותר לטעמי).
הבעיה היא שעושים את זה דרך אתר שלא מיומן לכמויות כאלה ואין שום בקרה אמיתית למי מנוי ומי לא.
גם כמעט ואין אנשים שאני שומע עליהם שהשיגו כרטיס, מראה שהיה פה משהו לא טוב.
Re: וזה חוזר על עצמו! לונה טורס והכרטיסים..בושה!
עריכה: יצאה הודעה רשמית. אכן תהיה מכירה ב-19:00 באתר לאן.
יימכרו 700 כרטיסים היום, 610 מחר.
מראה שנמכרו היום רק 90 כרטיסים.
יימכרו 700 כרטיסים היום, 610 מחר.
מראה שנמכרו היום רק 90 כרטיסים.
נערך לאחרונה על ידי yossi ב 26 מרץ 2014, 17:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
עכשיו הבנתי... כל אחד יכול לקנות כרטיסים אבל מי שאין לו מנוי כשהוא יבוא לבקש תכרטיס הוא לא יקבל תכרטיס ... ככה שאוהדי מכבי לא יוכלו לקנות .

שלא יהיה לך צל של ספק הפועל באר שבע הוא האחראי הבלעדי, אז אמרו לנו זאת עונה ראשונה שאנחנו מתמודדים בצמרת נלמד,נספק,נפיק לקחים, נלמד את האירוע אבל בפועל כלום. כאחד שהתייבש 4 שעות בסיבוב הקודם אני בעד מכירה באינטרנט אנחנו חיים בעידן מודרני אי אפשר לעמוד כמו חיות בין תחומים זה לא הפיתרון, אבל יש דרך לעשות את זה, הכי פשוט זה להגיד לונה טורס אחראים להפיץ את הכרטיסים לתת להם מנדט על זה, לדעת בוודאות שהאתר יקרוס, האתר קורס, ואז להעביר את המכירה לאתר 'לאן', חברה רצינית היית מעבירה את המכירה ללאן או לחברה רצינית אחרת מראש ולו מהסיבה הפשוט שבסיבוב הקודם היה מחדל ענק, חברה רצינית היית עושה הכל שמחדל כזה לא יחזור, מצפה שאם אגודת הסטודנטים באוניברסיטת בן גוריון יודעת להתמודד עם מאות ואלפי הזמנות באותה שנייה לפאנגויה(וגם עבורם זו הפעם הראשונה שנעשה שימוש באינטרנט בכדי למכור כרטיסים), גם מועדון הפועל באר שבע ידע, מדובר על קהל הלקוחות שלו ולא של לונה טורס, והמועדון לא עשה כלום בכדי למנוע שעות של עצבים לחץ ומירמור מאותו קהל לקוחות נאמן שלו.taltal כתב:אוי תנוח יא דרמטי .
לא מבין את הקשר למועדון...
כל חברת כרטיסים שיש התנפלות האתר שלה קורס מהעמוס.
המועדון הוציא הודעה שכנראה יחליפו לחברת לאן שיש להם שרת רציני יותר.
יום מביש פרופרציה אחי
אתה מבלבל את המוח ומגבב שטויות כבר כמה הודעות ומנסה "להכניס אנשים לפרופורציות" בצורה מתנשאת.taltal כתב:אבל זה התנהלות של הארץ שלנו
זה לא משהו מיוחד להפועל באר שבע
אני חושב שהפעם במועדון באמת השתדלו זה לא באמת אשמה שלהם שהשרת של לונה טורס נפל...
אין שום פרופורציה, יש התנהלות עלובה וניהול כושל של המועדון בכל הקשור להפצת כרטיסים.
המועדון נכשל, לא למד שום לקח ושוב משתין בקשת על האוהדים. אם אני לא טועה ביום שני בבלומפילד
מכבי משחקים נגד הפועל ב"ש ולא נגד הפועל לונה טורס. האחריות להפצת כרטיסים היא של המועדון, ואם
הוא בוחר לקחת קבלן משנה עדיין האחריות היא של המועדון.
הקהל "סלח" פעם אחת על המחדל וציפינו ללמידה מסוימת. מה קרה בסופו של דבר, נתנו כאן יד לספסרות.
את הכרטיסים שמוקצים למנויים ייקנו הספסרים וימכרו למנויים, ואת יתר הכרטיסים יקנו הספסרים או אוהדי מכבי
וימכרו/ייכנסו ויעבירו אותם. בסוף המועדון נשאר עם התירוצים וחלק לא קטן מהקהל המסור יישאר בבית או עם מינוס
300 שקל.
בכל דרך יהיו טענות/ בעיות/תקלות/קומבינות/ספסרויות.... לא יעזור כלום וזה לא רק כאן
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מסכים לחלוטין עם אריק, ואת זה אומר מישהו שכן הצליח לקנות כרטיס מלונה היום.אריק כתב:
אתה מבלבל את המוח ומגבב שטויות כבר כמה הודעות ומנסה "להכניס אנשים לפרופורציות" בצורה מתנשאת.
אין שום פרופורציה, יש התנהלות עלובה וניהול כושל של המועדון בכל הקשור להפצת כרטיסים.
המועדון נכשל, לא למד שום לקח ושוב משתין בקשת על האוהדים. אם אני לא טועה ביום שני בבלומפילד
מכבי משחקים נגד הפועל ב"ש ולא נגד הפועל לונה טורס. האחריות להפצת כרטיסים היא של המועדון, ואם
הוא בוחר לקחת קבלן משנה עדיין האחריות היא של המועדון.
הקהל "סלח" פעם אחת על המחדל וציפינו ללמידה מסוימת. מה קרה בסופו של דבר, נתנו כאן יד לספסרות.
את הכרטיסים שמוקצים למנויים ייקנו הספסרים וימכרו למנויים, ואת יתר הכרטיסים יקנו הספסרים או אוהדי מכבי
וימכרו/ייכנסו ויעבירו אותם. בסוף המועדון נשאר עם התירוצים וחלק לא קטן מהקהל המסור יישאר בבית או עם מינוס
300 שקל.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
הצעת את הדבר הכי גרוע שיש.אדום בלב בנשמהההה כתב: שיעבדו כמו שצריך!! שיעשו מכירה היום בשעה 16:00 בקופות, מחר בשעה 16:00 בקופות. שיביאו כוח שיטור לא מטורף אלא קטן ויעיל שהם כבר יעשו את העבודה ושהמכירה תתנהל בעצלתיים אבל אחרי שעתיים אנשים יהיו עם כרטיס ביד, מזיעים, מסריחים אבל מאושרי לבב.
זאת הדרישה הקטנה שלי מהמועדון. כה קשה?
בנאדם יקח יום חופש, יידחס בקופות..ימות מחום, יזיע ובסוף יצא בלי כרטיס ומה יצא מזה? כלום.
מנגד, שזה מוצע באתר אינטרנט לא צריך לקחת יום חופש ולא בטיח.. צריך קצת מזל להשיג כרטיס וזהו.
ומי שלא יצליח להשיג כרטיס אז לא נורא..אין מה לעשות.
המועדון במקרה הזה יצא הכי פייר שיש! אפילו אפשר להגיד שאפו!
זה רק אני או שגם האתר של לאן הלך...?
יש כרטיס!
כל כך מהר, כל כך חלק, תענוג!
מקווה מאוד שגם אצלכם עבר ככה.
- ForeverRed
קיבלת אישור במייל?yossi כתב:יש כרטיס!
- dardasmiley
הייתי כל כך קרוב
סימנתי את המקומות ועד שהמחשב זז לי כבר חטפו לי אותם. אבל אני בטוח שהמכירה הזו הייתה יותר לגיטימית מהבוקר. לא יודע כמה כרטיסים הוציאו לנו. אבל ב19:05 כבר לא היו כרטיסים...
סימנתי את המקומות ועד שהמחשב זז לי כבר חטפו לי אותם. אבל אני בטוח שהמכירה הזו הייתה יותר לגיטימית מהבוקר. לא יודע כמה כרטיסים הוציאו לנו. אבל ב19:05 כבר לא היו כרטיסים...
גם אני הצלחתי לרכוש!
ניסתי שוב לרכוש בכרטיס אשראי אחר, ואז האתר נפל.
לפחות הצלחתי לרכוש 3 כרטיסים לי ולחבריי וקיבלתי למי ששואל קובץ pdf עם מס' אסמכתא להזמנה, וכתוב שם שישלח מייל גם כן.
אני מעריך שהמייל יגיע לכל היותר מחר בתום הרכישה.
ניסתי שוב לרכוש בכרטיס אשראי אחר, ואז האתר נפל.
לפחות הצלחתי לרכוש 3 כרטיסים לי ולחבריי וקיבלתי למי ששואל קובץ pdf עם מס' אסמכתא להזמנה, וכתוב שם שישלח מייל גם כן.
אני מעריך שהמייל יגיע לכל היותר מחר בתום הרכישה.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
חלק. יחי ההבדל. כמה צער ועצבים יכלו לחסוך בדרך הזה מלכתחילה.