עוד לא.ForeverRed כתב: קיבלת אישור במייל?
אני מקווה שעם לחץ המהירות הקלדתי נכון חחח.
את אישור ההזמנה הדפסתי.
קריטי לקבל משהו במייל?
עוד לא.ForeverRed כתב: קיבלת אישור במייל?
לא,yossi כתב: עוד לא.
אני מקווה שעם לחץ המהירות הקלדתי נכון חחח.
את אישור ההזמנה הדפסתי.
קריטי לקבל משהו במייל?
קרס, אבל זה היה לא רלוונטי כי הכל נמכר.גיא חניה כתב:אני אישית הצלחתי לקנות בבוקר , אבל הבנתי המכירה בלאן הייתה מאוד מהירה והאתר לא קרס.
נכון! הם התחילו 2 דק' לפני הזמן. אם כי השעון עובד לפי המערכות שלהם וכנראה שהמערכות שלהם מקדימות ב-2 דק' את שעון הווינדוס.אריאל2 כתב:קודם כל חבל על התסכול והזמן המבוזבז בבוקר.
המכירה אמנם התחילה דקה-שתיים לפני הזמן אבל איזה הבדל מלונה טורס.
צריך מזל בבחירת מושבים. אם אתה ומישהו נוסף בוחרים אותם כיסאות הקודם זוכה.
אולי שווה לעבוד עם שני חלונות במקביל או שני מחשבים שונים ובכל אחד לנסות לתפוס כיסאות אחרים. העיקר שספסרים לא יצליחו לקנות.
בהצלחה מחר למי שלא קנה היום.
ONmyOWN כתב:
נכון! הם התחילו 2 דק' לפני הזמן. אם כי השעון עובד לפי המערכות שלהם וכנראה שהמערכות שלהם מקדימות ב-2 דק' את שעון הווינדוס.
בקשר לפתיחת 2 חלונות בו זמנית בעת רכישה אני לא ממליץ, כי המכירה שלך יכולה להדפק במידה והמערכת שלהם מזהה חיבור נוסף פתוח(קורא לעתים קרובות במערכות מן הסוג הזה).
לכן יש להסתמך על מזל, נטו מזל!
אני אישית בפעם הראשונה לא הצלחתי, כי מישהו כנראה סימן את אותם המושבים כמוני ורכש לפניי.
למזלי הצלחתי לחזור לעמוד הקודם, לסמן מקומות חדשים ולבצע רכישה מהירה.
בהצלחה לכל מי שרוכש מחר!
טיפ: תכינו מראש בקובץ טקסט את התז שלכם, מס' אשראי, תוקף, ספרות אבטחה, מס' פלאפון, כתובת, מיקוד, דוא"ל, תאריך לידה, עיר, כתובת, מיקוד.
ואז במילוי נתונים תעשו ישר העתק-הדבק, זה יחסוך לכם זמן!
והכי חשוב: לא להתייאש, נסו עד שתצליחו, ואם לא, אז התמזל מזלו של אחר, העיקר לא של ספסר!
צילמתי למי שמתכונן למחר את הפרטים שצריך להשלים בעת רכישה, התכוננו מראש כמו שאמרתי!
לא תהיה בעייה כזאת גדולה כשלפחות 10000 כרטיסים יוקצו...יהיה המון זמן ומקומות לקנות גם פיזית וגם באינטרנט.אדום בלב בנשמהההה כתב:מקווה שלאן ימכרו את הכרטיסים לחצי גמר הגביע.
אתה אמיתי? יהיו לפחות 11000 כרטיסים אנחנו לא בטוח נגיע לכמות הזאתאדום בלב בנשמהההה כתב:מקווה שלאן ימכרו את הכרטיסים לחצי גמר הגביע.