מידע על הכרטיסים למשחק מול מכבי ?
Re: וזה חוזר על עצמו! לונה טורס והכרטיסים..בושה!
מילה טובה כשהבינו שיש בעיה ביצעו מהלך חד מהיר של העברת ללאן הכרטיסים, כל הכבוד!!!
ועכשיו יאללה ניצחון !
ועכשיו יאללה ניצחון !
- The red one
Re: וזה חוזר על עצמו! לונה טורס והכרטיסים..בושה
אני בטוח שנמלא 11000 מקומות, וזה ייגמר מהר. לא תוך שעות - אבל מהר.dor69 כתב: אתה אמיתי? יהיו לפחות 11000 כרטיסים אנחנו לא בטוח נגיע לכמות הזאת
מה שכן, ברגע שתפתח המכירה כן יהיה עומס ואם זה יהיה באתר של לונה טורס זה ייפול שוב.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
צריך לעבודה עם כאלה ולא עם לונה פחי טורס! וכל מי שדיבר על המועדון שיחזור בן כמה שאני לא סובל את מה שקרה בפעם הקודמת מסתבר שלא בהכל אשמה הדוברת... צריך להגיד להנהלה כל הכבוד על החזרה למאה הזאת בתקווה לשמירה על הגחלת ולהפוך את כל המכלול ליותר טוב גם בשיווק וכו' על מנת שבעתיד נוכל להנות מהקבוצה בלי דאגות מיותרות, והנה לכם גם ההבדל אלי ז' לאלונה הלמידה מטעויות!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- dardasmiley
אז באמת כל הכבוד למועדון שהתעשת מהר מאוד וטיפל בבעיה בצורה הטובה ביותר (אגב, את זה אפשר להגיד רק בדיעבד), אבל זה לא גורע מחוסר הנוכחות של הדוברת או מערך הדוברות. במקום לצאת בהודעה מסודרת בתקשורת ובפייסבוק, הודעה כזו שתתן מענה לכ התרחישים והבעיות (מה עושה מי שחויב בלונה ולא קיבל מס' הזמנה, איך מונעים מאוהדי מכבי להשתלט לנו על הכרטיסים וכו'...) יצאה הודעה שהשאירה מקום להרבה ספקולציות ובעצם אוהדים ניזונו משמועות, בעיקר בפייסבוק.דר אדום בנשמה כתב:צריך לעבודה עם כאלה ולא עם לונה פחי טורס! וכל מי שדיבר על המועדון שיחזור בן כמה שאני לא סובל את מה שקרה בפעם הקודמת מסתבר שלא בהכל אשמה הדוברת... צריך להגיד להנהלה כל הכבוד על החזרה למאה הזאת בתקווה לשמירה על הגחלת ולהפוך את כל המכלול ליותר טוב גם בשיווק וכו' על מנת שבעתיד נוכל להנות מהקבוצה בלי דאגות מיותרות, והנה לכם גם ההבדל אלי ז' לאלונה הלמידה מטעויות!
מלבד זה, התגובה של המועדון היתה יוצאת מן הכלל טובה.
שאלה: מחר אמורה להפתח מכירה נוספת או שזה בוטל?
מחר ב10 בלאן יש 610 כרטיסיםעומררוי כתב:שאלה: מחר אמורה להפתח מכירה נוספת או שזה בוטל?
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
איזה הבדל. איזה כיף. איזה אושר.
טפו על לונה, מקווה שלא נצטרך לראות אותם יותר לעולם.
טפו על לונה, מקווה שלא נצטרך לראות אותם יותר לעולם.
- The red one
כן. אם יש לך סיכוי להגיע למשרדי לאן בתל אביב ולאסוף לפניי זה עדיף.הראל כתב:ביום המשחק אוספים בקופות בלומפילד את הכרטיס נכון?
אין מה להשוות בין סוכנות הכרטיסים הכי גדולה בארץ שמתעסקת נטו בכרטוסים לבין סוכנות תיירות שעל הדרך עושה קומבינה
עם כרטיסים. ככה הכל נראה ושם טמון ההבדל.
אין ספק שלונה הוכיחו שאין להם את היכולת התשתיתית-מקצועית לנהל בצורה מסודרת הליכי מכירת כרטיסים להמונים, העניין שאלונה צריכה למצוא
פירצה בחוזה שתאפשר לה להעביר את כלל מכירת הכרטיסים ללאן או גוף אחר.
הספיקו לי 2-3 דקות עבודה מול לאן כדי להבין שאין ללונה הפקות שום זכות קיום.
עם כרטיסים. ככה הכל נראה ושם טמון ההבדל.
אין ספק שלונה הוכיחו שאין להם את היכולת התשתיתית-מקצועית לנהל בצורה מסודרת הליכי מכירת כרטיסים להמונים, העניין שאלונה צריכה למצוא
פירצה בחוזה שתאפשר לה להעביר את כלל מכירת הכרטיסים ללאן או גוף אחר.
הספיקו לי 2-3 דקות עבודה מול לאן כדי להבין שאין ללונה הפקות שום זכות קיום.
Re: צחקו עלינו שובבבבב אנחנו בדיחהההה
מוזר מאוד.Totti כתב:"אזל" בלאן אחרי 10 שניות
גם אני ניסתי המכירה נפתחה ב10:03 ומיד כשנפתחה הכל היה מושחר. לא מצליח להבין איך.
אשמח לדעת אם יש פה כאלה שהצליחו .
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
Re: צחקו עלינו שוב אנחנו בדיחה
הזוי לגמרי לגמרי
נראה כבר בבית התייאשתי
נראה כבר בבית התייאשתי
אין שום סיכוי בעולם שהקצו במכירה הנוכחית 700 כרטיסים
במכירה של היום אין מצב שהיו 700 כרטיסים.
מעניין מה יעשו אותם אנשים שהצליחו לקנות אתמול כרטיס ואין להם מנוי , הרי זה היה רק למנויים לא ? ניהול של ליגה ג'
מעניין מה יעשו אותם אנשים שהצליחו לקנות אתמול כרטיס ואין להם מנוי , הרי זה היה רק למנויים לא ? ניהול של ליגה ג'