מידע על הכרטיסים למשחק מול מכבי ?
Re: צחקו עלינו שוב אנחנו בדיחה
הכל פה זה עניין של מזל, מהירות אינטרנט וזריזות ידיים. אלו לא הקרירטיונים
כדי להיות במשחק עונה.
כדי להיות במשחק עונה.
הצלחתי אתמול לקנות ב19:20.
שיטת המכירה הייתה שכל כמה דקות שחררו מספר כרטיסים למחירה.
כך היו מספר פעמים שהכל היה מושחר ואז מדי פעם היו כרטיסים פנויים ואז זה "מי שיותר זריז" מספר פעמים סימנתי את המקומות ובכל זאת קיבלתי שגיאה.
בסוף זה הצליח.
אתמול אין לי ספק שנמכרו מספר גדול של כרטיסים.
שיטת המכירה הייתה שכל כמה דקות שחררו מספר כרטיסים למחירה.
כך היו מספר פעמים שהכל היה מושחר ואז מדי פעם היו כרטיסים פנויים ואז זה "מי שיותר זריז" מספר פעמים סימנתי את המקומות ובכל זאת קיבלתי שגיאה.
בסוף זה הצליח.
אתמול אין לי ספק שנמכרו מספר גדול של כרטיסים.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
אין מה לעשות בשנת 2014 חייבים מגרשים עם מספר מקומות גדול מ- 20,000 באצטדיונים.
ועוד דבר... כשיש כמות כזו קטנה הייתי מאפשר כרטיס אחד לכל רוכש...זה יותר הוגן לדעתי למרות שאני באופן אישי הייתי צריך 4 כרטיסים...
תעשו חרם עידוד רבע שעה. אולי זה יעזור
כנראה ששוב פעם נחמיץ את משחק העונה, מקווה שמי שהצליח להשיג ייתן את הגרון שלו.
יאללה הפועל
יאללה הפועל
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

ממש לא צריך לעשות חרם. הקבוצה הגיבה מהר לרשלנות של לו ה טורס.
זה אינטרנט בסופו של דבר
זה אינטרנט בסופו של דבר
אין מה להתמרמר,גם אני לצערי לא הצלחתי לקנות,אבל 3 חברים שלי דווקא כן הצליחו וזה מעודד,כי זה אומר שדווקא המכירה התנהלה כמו שצריך.
אין מה לעשות ככה זה שהביקוש גדול על ההיצע וזה דווקא מעודד להמשך.
אין מה לעשות ככה זה שהביקוש גדול על ההיצע וזה דווקא מעודד להמשך.
היה קשה עד אפסי לרכוש היום בשונה מאתמול שהיה הרבה יותר קל.
בכל מקרה יש עדיין ספסרים כוס אמא שלהם!
בכל מקרה יש עדיין ספסרים כוס אמא שלהם!
לא יודע אם זה היה בציניות או לא...שמעון א כתב:תעשו חרם עידוד רבע שעה. אולי זה יעזור
אבל צריך חרם הרבה יותר גדול מזה , פעם אחת יורקים עלייך , פעם שנייה יורקים עלייך זה כבר לא גשם ..
צריך להסתכל על העתיד , צפוי לנו כנראה גם לחץ כזה בעונה הבאה צריך ללמוד מזה.
מכירה למשחקים כאלה צריכה להיות מלכתחילה למנויים בלבד. ועם בקרה אמיתית, לא מנויים שקנו אתמול זה בעצם כרטיסים שהלכו לפח.
נקווה שבעונה הבאה נעבוד עם לאן כדרך קבע ובאצטדיון החדש נעבור למודל המנויים האלקטרוניים, שיאפשרו בקרה טובה הרבה יותר לגבי מי מנוי ומי לא.
אני עדיין חושב שלמשחקים מהסוג הזה השיטה הטובה ביותר זו הגרלה בין מנויים.
עושים הרשמה של 24 שעות למנויים שרוצים להיכלל בהגרלה, אלה שעלו בגורל מקבלים 48 שעות כדי לרכוש כרטיס במכירה פיזית או דרך כרטיס אשראי, אם נשארו כרטיסים פנויים הם יוגרלו שוב.
בשיטה הזו הספסרות תרד למינימום, אחוז האוהדים שבאמת צריכים להיות במשחק תעלה למקסימום.
נקווה שבעונה הבאה נעבוד עם לאן כדרך קבע ובאצטדיון החדש נעבור למודל המנויים האלקטרוניים, שיאפשרו בקרה טובה הרבה יותר לגבי מי מנוי ומי לא.
אני עדיין חושב שלמשחקים מהסוג הזה השיטה הטובה ביותר זו הגרלה בין מנויים.
עושים הרשמה של 24 שעות למנויים שרוצים להיכלל בהגרלה, אלה שעלו בגורל מקבלים 48 שעות כדי לרכוש כרטיס במכירה פיזית או דרך כרטיס אשראי, אם נשארו כרטיסים פנויים הם יוגרלו שוב.
בשיטה הזו הספסרות תרד למינימום, אחוז האוהדים שבאמת צריכים להיות במשחק תעלה למקסימום.
הבעיה היא שירקו עלינו רק פעם אחת (לפני חודשיים) בנושא הזה ואתם מתעקשים שיורקים עלינו שוב... המועדון לדעתי התנהל הכי טוב שהיה יכול בסיטואציה שנוצרה.הראל כתב:
לא יודע אם זה היה בציניות או לא...
אבל צריך חרם הרבה יותר גדול מזה , פעם אחת יורקים עלייך , פעם שנייה יורקים עלייך זה כבר לא גשם ..
אני מקווה ששנה הבאה יעשו רישום של כל המנויים ויהיו הגרלות לפני משחקים גדולים(כמו שעושים במכבי)
תחרימו בבית! (אין לי כרטיס...)
מה זה תוכנית כבקשתך??? לעמוד בתור לא טוב, אינטרנט לא טוב, לונה טורס לא טוב, לאן לא טוב...
בכל מקום זה ככה תבינו! תמיד יש קומבינות ומקורבים וספסרים.
מה זה תוכנית כבקשתך??? לעמוד בתור לא טוב, אינטרנט לא טוב, לונה טורס לא טוב, לאן לא טוב...
בכל מקום זה ככה תבינו! תמיד יש קומבינות ומקורבים וספסרים.
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח
אני חושב שלאור הפעם שעברה יש פה רפלקס מותנה להאשים. זה גם מסביר את הטופיק המגוכך של "כל הכבוד לאופירה"הראל כתב:
לא יודע אם זה היה בציניות או לא...
לא מבין איפה פה היריקה ?
אכן הייתה תקלה עם המכירה אתמול בבוקר (די צפוייה למען האמת) אבל היא לא הובילה כמו בפעם שעברה שהכרטיסים הגיעו לידיים הלא נכונות - זה פשוט 180 מעלות הבדל.
נמכרו 1400 כרטיסים לאוהדים. הביקוש גדול בהרבה. יש כמובן הרבה שיטות איך לחלק את הכמות הקטנה שהקבוצה קיבלה והשיטה שנבחרה היא הגיונית עם יתרונותייה וחסרונותייה.
לגבי ספסרות - מציע לראת ביד 2 את כמות הספסור לשערים של מכבי - גם בספסרות יש לנו עוד מה ללמוד.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
אל תיהיו תמימים !!
התרגיל של לונה טורס שהאתר שלהם לא עומס בכמות הכניסות זה בלוף !!
הם ידעו מלכתחילה את הביקוש הרב לכרטיסים וידעו שהשרת שלהם שווה לתחת , הם לקחו לעצמם כרטיסים ואז החזירו את זה לקבוצה !!
בכל אופן לעונה הבאה צריך הגרלה של מנויים כמו שצויין פה , לכל ה1700 כרטיסים שהוקצו !!
מי שלא מנוי אין לו זכות רכישה !! בדיוק כמו שקורה בקבוצות הגדולות בארץ !!
התרגיל של לונה טורס שהאתר שלהם לא עומס בכמות הכניסות זה בלוף !!
הם ידעו מלכתחילה את הביקוש הרב לכרטיסים וידעו שהשרת שלהם שווה לתחת , הם לקחו לעצמם כרטיסים ואז החזירו את זה לקבוצה !!
בכל אופן לעונה הבאה צריך הגרלה של מנויים כמו שצויין פה , לכל ה1700 כרטיסים שהוקצו !!
מי שלא מנוי אין לו זכות רכישה !! בדיוק כמו שקורה בקבוצות הגדולות בארץ !!