דוידזאדה
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
דוידזאדה
אתר וואלה מפורסם שדוידזאדה תורגל בעמדת המגן הפותח למשחק מול מכבי והתלונן על כאבים והפעם בברך!... בכל מקרה אם הוא יהיה כשיר הוא אמור לפתוח במשחק
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: דוידזאדה
דיברתי איתו אתמול חברים הוא אמר שהוא לא פותח לצערנו.
נמאס מהפציעה הזאת זה כבר מרגיז!!!!
ממיטב הבנתי ומשיחה עם רופא הקבוצה (לא אני דיברתי ) , אופיר סובל מרגישות קלה בברך אך יהיה כשיר ב100% למשחק.
יכול להיות שזהו איזה תרגיל תקשורתי... אני הייתי שומר את כל הנושא הזה בסוד ומפתיע את מכבי בשני. לא מבין למה דברים כאלה יוצאים בחוץ...
נמתין ליום שני ונדע. אם ישחק יהיה סוג של רגיעון. אם כי אופיר לא שיחק המון, ואני לא יודע אם עדיף שחקן חלש ממנו אבל בכושר טוב או יותר, או את הניסיון של אופיר עם כושר לקוי, בכל זאת הוא לא שיחק חודשיים+.
אני אישית עדיין יעדיף את אופיר, כי הוא אחרי הכל משרה ביטחון על ההגנה ועל הקבוצה, הוא טוב יותר ממחליפו, וליריב יהיה קשה יותר הגנתית וגם התקפית.
נמתין ליום שני ונדע. אם ישחק יהיה סוג של רגיעון. אם כי אופיר לא שיחק המון, ואני לא יודע אם עדיף שחקן חלש ממנו אבל בכושר טוב או יותר, או את הניסיון של אופיר עם כושר לקוי, בכל זאת הוא לא שיחק חודשיים+.
אני אישית עדיין יעדיף את אופיר, כי הוא אחרי הכל משרה ביטחון על ההגנה ועל הקבוצה, הוא טוב יותר ממחליפו, וליריב יהיה קשה יותר הגנתית וגם התקפית.
בגלל כל האי בהירות הזאת
לדעתי אולי זה תרגיל של אלישע
אבל אי אפשר לדעת למי להאמין
לדעתי אולי זה תרגיל של אלישע
אבל אי אפשר לדעת למי להאמין
- dardasmiley
אף אחד לא באמץ יודע אם ישחק או לא. יש פה סיכוי של 50% לפגוע, אז הכתבים יורים לאויר. פגעו? ירשמו כפי שפורסם אצלנו לראשונה. לא פגעו? לא תשמעו על זה...
מעדיף את דוידזאדה עם רגל שבורה וכיסוי עיניים על בן תורג'מן. הוא פשוט חור הגנתית.
לפי החיוך של אלישע במסיבת העיתונאים , דודזאדה יפתח בע"ה.
התגעגענו!!!
התגעגענו!!!