רעיון לשלט הנפה ענק במשחק הבא מול הפועל תל אביב !

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

רעיון לשלט הנפה ענק במשחק הבא מול הפועל תל אביב !

שליחה על ידי גיל שגיב »

עקב הרפיון וחוסר המעש של הנהלת הקבוצה, בכל הנוגע לטעויות השיפוט הגובלות ברשעות...
יש לי רעיון לשלט הנפה למשחק הבא :

תמונה בא מצויירים לירן ליאני מושיט את ידו לברק בדש, ומעל אמירה :

" בדש, תראה לי שוב איך עושים ביד "

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

Re: רעיון לשלט הנפה ענק במשחק הבא מול הפועל תל אביב !

שליחה על ידי אדום זקן »

אתה מגזים ואפילו מאוד!
תפנים את זה שמכבי היו יותר טובים אתמול ואין שום קשר לטעות הנוראית הזאת.
אתה יוצר בדיוק את אותה אשלייה שהייתה אחרי המשחק הקודם "שהפסדנו בגלל השופט" ושלמעשה לא עברנו תחצי.
עזוב תשטויות ותתקדם,אם כבר שלט אז משהו שתומך בשחקנים,לא משהו שמחזיר אותם אחורה

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

לא מתאים לך להתבכיין, גיל.
במקום שלטים וניסיונות להעביר מסרים דרך התקשורת, אנחנו צריכים להתרכז בעידוד.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

אדום זקן כתב:אתה מגזים ואפילו מאוד!
תפנים את זה שמכבי היו יותר טובים אתמול ואין שום קשר לטעות הנוראית הזאת.
אתה יוצר בדיוק את אותה אשלייה שהייתה אחרי המשחק הקודם "שהפסדנו בגלל השופט" ושלמעשה לא עברנו תחצי.
עזוב תשטויות ותתקדם,אם כבר שלט אז משהו שתומך בשחקנים,לא משהו שמחזיר אותם אחורה
נכון אני מגזים.

אבל זה הדבר היחיד שאני מסכים בו איתך.

1. מכבי היו יותר טובים ? בתכלס כן, אבל אולי זה בגלל ההלם הראשוני משער היד המהיר ? ובכלל, ממתי בכדורגל הקבוצה הטובה יותר מנצחת תמיד ?

2. שטויות ? במצב אחר אולי כן, במצב הנוכחי ממש לא.
תבין, בכדורגל יש מספר מצבים בודדים שהם קריטיים בעונה - ירידת ליגה, אליפות, גביע.
כאשר מדובר בטעויות שמשנות את מיקומך בטבלה ממקום 8 למקום 11 אז אכן ניתן לעבור לסדר היום, כאשר מדובר בטעויות שיפוט קשות בשני משחקי עונה על המאני טיים ? כאשר מדובר באובדן 6 נקודות קריטיות למאבק אליפות ? ממש לא !

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

שמעון א כתב:לא מתאים לך להתבכיין, גיל.
במקום שלטים וניסיונות להעביר מסרים דרך התקשורת, אנחנו צריכים להתרכז בעידוד.
שמעון תבין, זה חלק מהחבילה של קבוצה שמתיימרת להיות גדולה.

אי אפשר להיות קבוצה גדולה ולכופף את הראש כמו קבוצה קטנה, קבוצה גדולה אמורה להרתיע שופטים מלשרוק בקלות כנגדה מכיוון שהם יבינו שיש לדבר השלכות....

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

גיל שגיב כתב:
נכון אני מגזים.

אבל זה הדבר היחיד שאני מסכים בו איתך.

1. מכבי היו יותר טובים ? בתכלס כן, אבל אולי זה בגלל ההלם הראשוני משער היד המהיר ? ובכלל, ממתי בכדורגל הקבוצה הטובה יותר מנצחת תמיד ?

2. שטויות ? במצב אחר אולי כן, במצב הנוכחי ממש לא.
תבין, בכדורגל יש מספר מצבים בודדים שהם קריטיים בעונה - ירידת ליגה, אליפות, גביע.
כאשר מדובר בטעויות שמשנות את מיקומך בטבלה ממקום 8 למקום 11 אז אכן ניתן לעבור לסדר היום, כאשר מדובר בטעויות שיפוט קשות בשני משחקי עונה על המאני טיים ? כאשר מדובר באובדן 6 נקודות קריטיות למאבק אליפות ? ממש לא !
אני באמת מבין לליבך,
אבל שוב אתה מתעלם מעובדה מאוד מאוד פשוטה,למכבי ת"א הגיע לנצח וכל תוצאה אחרת הייתה מקפחת אותם מאוד!!! לאור מה שהתרחש במשחק.
להפיל את הכל על השופט זה להתעלם מהאמת,והאמת היא שכרגע אנחנו לא מספיק טובים בשביל להתמודד מולם,זהו.
תוציא אנרגיות על דברים אחרים,טעויות שיפוט קורים וייקרו בכל העולם והכריעו משחקים גדולים יותר מאתמול,אבל במקרה של אתמול,הגיע להם לנצח וכל תירוץ לא מתקבל.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

אדום זקן, אתה צודק, גם אם לא היו מאשרים את הגול היינו חוטפים בתוך חמש דקות. זה לא העניין. גיל ואני ועוד כמה חברים פה בפורום מתריעים עוד מימי הליגה הלאומית שאנחנו קבוצה נחמדה מידי לשופטים. לכן קל ונוח לשרוק נגדנו. רק תחשןב האם השופט היה מאשר גול במצב זהה בשער השני, בצד של מכבי? אני משוכנע שלא.
אנחנו כקהל, אנחנו כקבוצה, אנחנו כמועדון חייבים ללמוד להרתיע יריבים, אבל חייבים ללמוד גם להרתיע שופטים. שים לב, שאף אחד לא מדבר על הפנדל שברדה לא קיבל, כי אלו דברים שקורים לכולם. כששופט מאשר מולך גול לא חוקי שהיה שלושה מטר מעיניו זה אומר שהוא לא סופר אותך. אם סכנין יכולה לפסול שופט מלשפוט אותה גם אנחנו יכולים. שופטים בארץ עושים כבוד לקבוצות גדולות ומאיימות. הגיע הזמן שנחשב כזו גם בעיני השופטים. שופט שישרוק נגדנו צריך לדעת שאם השריקה לא נכונה הוא הולך להשעיה במקרה הטוב.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

אדום זקן כתב: אני באמת מבין לליבך,
אבל שוב אתה מתעלם מעובדה מאוד מאוד פשוטה,למכבי ת"א הגיע לנצח וכל תוצאה אחרת הייתה מקפחת אותם מאוד!!! לאור מה שהתרחש במשחק.
להפיל את הכל על השופט זה להתעלם מהאמת,והאמת היא שכרגע אנחנו לא מספיק טובים בשביל להתמודד מולם,זהו.
תוציא אנרגיות על דברים אחרים,טעויות שיפוט קורים וייקרו בכל העולם והכריעו משחקים גדולים יותר מאתמול,אבל במקרה של אתמול,הגיע להם לנצח וכל תירוץ לא מתקבל.
תודה על ההבנה....רק שאנחנו צריכים יותר מיזה.
אנחנו צריכים ללמוד לנשוך כשמכאיבים לנו....ולא לעשות קולות של חתול.

רוצים להיות פעם קבוצה גדולה באמת ?

תתנהגו כמו אריה שחדרו לא לטרטוריה ולא כמו חתול רחוב.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

dardasmiley כתב:אדום זקן, אתה צודק, גם אם לא היו מאשרים את הגול היינו חוטפים בתוך חמש דקות. זה לא העניין. גיל ואני ועוד כמה חברים פה בפורום מתריעים עוד מימי הליגה הלאומית שאנחנו קבוצה נחמדה מידי לשופטים. לכן קל ונוח לשרוק נגדנו. רק תחשןב האם השופט היה מאשר גול במצב זהה בשער השני, בצד של מכבי? אני משוכנע שלא.
אנחנו כקהל, אנחנו כקבוצה, אנחנו כמועדון חייבים ללמוד להרתיע יריבים, אבל חייבים ללמוד גם להרתיע שופטים. שים לב, שאף אחד לא מדבר על הפנדל שברדה לא קיבל, כי אלו דברים שקורים לכולם. כששופט מאשר מולך גול לא חוקי שהיה שלושה מטר מעיניו זה אומר שהוא לא סופר אותך. אם סכנין יכולה לפסול שופט מלשפוט אותה גם אנחנו יכולים. שופטים בארץ עושים כבוד לקבוצות גדולות ומאיימות. הגיע הזמן שנחשב כזו גם בעיני השופטים. שופט שישרוק נגדנו צריך לדעת שאם השריקה לא נכונה הוא הולך להשעיה במקרה הטוב.
באנגלית אומרים על דברים כמו שלך - אבוס עינק. :מלך:

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

גיל שגיב כתב:
תודה על ההבנה....רק שאנחנו צריכים יותר מיזה.
אנחנו צריכים ללמוד לנשוך כשמכאיבים לנו....ולא לעשות קולות של חתול.

רוצים להיות פעם קבוצה גדולה באמת ?

תתנהגו כמו אריה שחדרו לא לטרטוריה ולא כמו חתול רחוב.
אתה יודע שהיינו בצבא היו אומרים על זה "הכל ברוח המפקד",זו דרכה של אלונה לטוב או לרע,ולא רק במקרה הזה,אני יכול לתת לך עוד עשרות דוגמאות.
אנחנו אוהבים להצטייר כנחמדים ולכן אני אומר שאין טעם לעשות מחאות כאלו,אני יכול להסכים איתך על הרבה דברים אחרים שצריך לעשות בהם רעש.
אבל במקרה הספציפי הזה,זה יהיה פשוט פאתטי,כי כל עם ישראל ראה שעם או בלי שופט מכבי עולה עליך ב15 דרגות.
עכשיו לגבי שאר הדברים זוהי דרכה של אלונה,הרי ברור לך למשל שאם דבר כזה היה קורה להפועל ת"א זה היה כמו לחם בשבילם ווהתנפלות על השופט הייתה מתחילה מהשחקנים ועוברת להנהלה,ומעבר לעובדה שאצלנו כולם פשוט נחמדים גם השחקנים,אם היה לנו מישהו בסגנון ייני או אבוטבול,השופט היה מקבל מכות אתמול.
אבל זה מה יש.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

dardasmiley כתב:אדום זקן, אתה צודק, גם אם לא היו מאשרים את הגול היינו חוטפים בתוך חמש דקות. זה לא העניין. גיל ואני ועוד כמה חברים פה בפורום מתריעים עוד מימי הליגה הלאומית שאנחנו קבוצה נחמדה מידי לשופטים. לכן קל ונוח לשרוק נגדנו. רק תחשןב האם השופט היה מאשר גול במצב זהה בשער השני, בצד של מכבי? אני משוכנע שלא.
אגב בגדול אתם צודקים בהחלט,אני דיברתי על המשחק הספציפי.
אנחנו באמת סוג של נחמדים: בעלים נחמדה,מנכ"ל נחמד,קפטן נחמד ושחקנים נחמדים.
רק הקהל לא כל כך נחמד (תשאלו את עזורי) :מוציא לשון:

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

אדום זקן כתב: הרי ברור לך למשל שאם דבר כזה היה קורה להפועל ת"א זה היה כמו לחם בשבילם ווהתנפלות על השופט הייתה מתחילה מהשחקנים ועוברת להנהלה,ומעבר לעובדה שאצלנו כולם פשוט נחמדים גם השחקנים,אם היה לנו מישהו בסגנון ייני או אבוטבול,השופט היה מקבל מכות אתמול.
אבל זה מה יש.
אני לוקח מדבריך את הציטוט שצרפתי.
ביום שנהפוך לכאלה גם נזכה בתארים.
עד אז נהיה נחמדים,חמודים,טובים......

שלח תגובה