כל ההתעסקות בשבוע האחרון היא סביב חצי גמר גביע המדינה, אבל אנשים שוכחים שיש עוד ליגה והמקום השני עוד לא הובטח!
אלישע יצטרך להסתדר, ככל הנראה, עם חלק הגנתי חסר במשחק מחר:
גל אראל לא ייפתח בוודאות בשל פציעה שהוא סוחב מיום שני. ז'ינו יחליפו.
אביתר אילוז נמצא בספק.
דוד הובר לא הרגיש טוב כל השבוע ולמרות שביומיים האחרונים ביצע אימון מלא עם הקבוצה, בקבוצה צריכים לחכות ליום המשחק לראות מה מצבו.
בחלק ההתקפי אומנם אין פציעות אבל עדיין יש התלבטות באשר להרכב הפותח, לפי התקשורת ההתלבטות היא בין סיראז' נאסר לבין דובב גבאי.
בנושא אחר - ביום שבת, 12.4, תארח הקבוצה את קריית שמונה בליגה. המשחק ייפתח בשעה 17:00 ויועבר בשידור ישיר בטלוויזיה.
לקראת הפועל תל אביב - מכת פציעות (+מועד המשחק מול ק"ש)
- The red one
- dardasmiley
Re: לקראת הפועל תל אביב - מכת פציעות (+מועד המשחק מול ק"ש)
לאור (חוסר) היכולת של אראל בתקופה האחרונה, לא הפסד גדול להגנת הקבומה. אבל רק שיהיה בריא.
הובר בגדר חובה במשחק הזה. ז'ינו באמצע במקום אראל מתבקש. רק מצער שזה בנסיבות הפציעה של האחרון ולא מקצועי.
בהתקפה אותו סיפור, מתבקש להכניס את נאסר ששיחק טוב עד כמה שאשפר להגדיר טוב בדקות המעטות שהוא קיבל במחזור האחרון נגד מקקי וגבאי שלא פוגע המון זמן לספסל.
בהתקפה אותו סיפור, מתבקש להכניס את נאסר ששיחק טוב עד כמה שאשפר להגדיר טוב בדקות המעטות שהוא קיבל במחזור האחרון נגד מקקי וגבאי שלא פוגע המון זמן לספסל.
הייתי רוצה לראות אמצע של הובר ודג'אני.
זה האמצע הכי טכני שאנחנו יכולים להעמיד, כזה שמשחק בנגיעה ומרווח את המשחק בצורה טובה.
זה האמצע שיוציא אותנו הכי מהר ומדויק קדימה.
הפועל ת"א קבוצה די סטטית במרכז המגרש, כך שדג'אני לא מהווה חיסרון משמעותי מבחינה הגנתית.
הגיע הזמן שגבאי ישב בחוץ. מקווה לראות את נאסר.
רב"ש יעלה עם אנטבי\צ'קול (המגן הכי גרוע בליגה בערך) בשמאל, בוזגלו צריך לחגוג עליהם.
זה האמצע הכי טכני שאנחנו יכולים להעמיד, כזה שמשחק בנגיעה ומרווח את המשחק בצורה טובה.
זה האמצע שיוציא אותנו הכי מהר ומדויק קדימה.
הפועל ת"א קבוצה די סטטית במרכז המגרש, כך שדג'אני לא מהווה חיסרון משמעותי מבחינה הגנתית.
הגיע הזמן שגבאי ישב בחוץ. מקווה לראות את נאסר.
רב"ש יעלה עם אנטבי\צ'קול (המגן הכי גרוע בליגה בערך) בשמאל, בוזגלו צריך לחגוג עליהם.
איזה משחק חשוב יש לנו היום.
חייבים לנצח היום כדי להחזיר את הביטחון של השחקנים!! חייבים!!
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
במידה והובר יעדר אני חושש מאוד מהאמצע של דג'אני וז'ינו, מדובר באמצע רך מאוד...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
ניצחון יבטיח באופן רשמי את ההעפלה לאירופה.שמעון א כתב:איזה משחק חשוב יש לנו היום.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
אוי לזוועה, בלם ליגה ז' !!!! אלגרבלי לא מתאים לליגת העל חברים מצטער, כשאני אמרתי לכם את זה כולם קפצתם עליי תעזוב תילד ! ביזיון של אלישע פס נורמלי לא יודע לתת ועכשיו ממשיך תזוועה!!!
צארל'טון פשוט ביזיון !!!@!!@ כל המשחק שמים לי תמיקרופון בתחת של אוהדי הפועל תל אביב כאילו האקוסטיקה לא מספיק רעה
צארל'טון פשוט ביזיון !!!@!!@ כל המשחק שמים לי תמיקרופון בתחת של אוהדי הפועל תל אביב כאילו האקוסטיקה לא מספיק רעה