עכשיו מתחילים להרגיש את הטעות בשחרור של מרקוביץ'

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
dardasmiley

Re: עכשיו מתחילים להרגיש את הטעות בשחרור של מרקוביץ'

שליחה על ידי dardasmiley »

זה לא משנה אם מרקו טוב יותר מאלגרבלי, או מפאיו או מסוארז. אלישע סימן אותו עוד בעונה הקודמת. הןא לא רצה אותו. נקודה.
כמו שיודעים כל חברי הפורום אלישע לא ממש ידוע בנטייתו לשנות את דעתו.
בסיטואציה כזו הייתה אפשרות לשחרר את מרקו מבלי לשלם קנס גדול מדי והמןעדון ניצל את זה.
אגב, הובר שיחק בגנק גם בתור בלם וגם בליגת האלופות, ככה שיש בלם מחליף ואני בטוח ששחקן ששיחק כבלם בליגת האלופות יהיה טוב יותר מילד מבוהל שעלה מהנוער, אז על פניו הרכש של הובר נכון. הבעיה זה שאלישע כל כך עיוור לזה שלדעתי לא נראה את זה קורה. ואני די בטוח שאם לצד הובר היה משחק שחקן כדורגל שיודע לשחק בנגיעה וקדימה היינו רואים מהובר תוצאה אחרת לגמרי.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

לא מחזיק ממרקוביץ'. לדעתי בלם חלש.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

dardasmiley כתב:זה לא משנה אם מרקו טוב יותר מאלגרבלי, או מפאיו או מסוארז. אלישע סימן אותו עוד בעונה הקודמת. הןא לא רצה אותו. נקודה.
כמו שיודעים כל חברי הפורום אלישע לא ממש ידוע בנטייתו לשנות את דעתו.
בסיטואציה כזו הייתה אפשרות לשחרר את מרקו מבלי לשלם קנס גדול מדי והמןעדון ניצל את זה.
אגב, הובר שיחק בגנק גם בתור בלם וגם בליגת האלופות, ככה שיש בלם מחליף ואני בטוח ששחקן ששיחק כבלם בליגת האלופות יהיה טוב יותר מילד מבוהל שעלה מהנוער, אז על פניו הרכש של הובר נכון. הבעיה זה שאלישע כל כך עיוור לזה שלדעתי לא נראה את זה קורה. ואני די בטוח שאם לצד הובר היה משחק שחקן כדורגל שיודע לשחק בנגיעה וקדימה היינו רואים מהובר תוצאה אחרת לגמרי.
סוף כל סוף מישהו יורד לסוף דעתי, הבעיה לא היה השחרור של מרקו אלא ההתעקשות של אלישע לגביי העמדה של הובר והטעות שלו לגביי זה שהוא לא הביא בלם נוסף ישראלי לרוטציה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

יש פה בהחלט מצב של LOSE LOSE לכל הצדדים,נכון לנקודת זמן ההיא מרקוביץ תפס מקום של זר שישב על הספסל,ולא לשם כך מביאים זרים,והחלפתו הייתה נכונה גם מעצם העובדה שהרבה ח'ברה כאן גם תמכו בלתת לבן אלגרבלי לשחק.
כאחד שתמך בזמן האחרון בבן,אני מסכים שהוא כנראה לצערי עדיין לא מתאים לרמות האילו,הגול שקיבלנו אתמול נתן לי דה ז'וו מלפני שנה ושנתיים בגולים הטיפשיים שקיבלנו,וקיבלנו אתמול גול של ליגה לאומית.
שלא לדבר על הפנדל ההזוי שהיה גם היה.
אבל עכשיו אלישע בבעיה,אם הוא מספסל את בן הוא גומר אותו,כאילו מצהיר "אני לא מאמין בך במאני טיים",ואם הוא לא מספסל אני לא רואה אותנו במיוחד שגם דווידזאדה פצוע עוברים בשלום את החצי ולא קורסים בהמשך הפלייאוף.
מה שמעצים את העובדה שסוארס פשוט חייב לחזור מצידי עם מסיכת ברזל על הראש.

סמל אישי של משתמש
red guy

שליחה על ידי red guy »

אני לא מבין את זה אלישע חיפש קשר 50/50 עם נטייה התקפית, כבר היה קרוב להחתים כזה ואז פאיו נפצע והוא אמר שעדיף להביא קשר אחורי שיכול לשחק בלם במקרה הצורך.. עכשיו יש צורך כזה למה במשחקים גדולים לא נותנים לו לשחק בלם? אלגרבלי מוכשר ככל שיהיה לא יכול לשחק משחקים כאלה בשל חוסר ניסיון(ובקשר לדיון מרקוביץ כבר בנוי לזה, שיחק משחקים כאלה ודרך אגב גם בלם מצוין!)

סמל אישי של משתמש
דניב

שליחה על ידי דניב »

העונה אלישע בנה על הכישרון בהתקפה לצד הגנה יציבה שמעמדה התערר בשלבי המאני טיים, לא היה לנו קישור חזק ודומיננטי כמו שיש למכבי, לראיה הפועל ת"א הגיעה בכל הזדמנות בקלות רבה מדי לרחבה של אג'ידה, בדיעבד אולי התמונה היתה יכולה להיות שונה עם דג'אני היה מרבה לשחק, מה שבטח אלישע חייב לחפש קשר בעל אורנטצייה התקפית, מספיק עם סוללת הקשרים האחוריים שיש לנו בסגל.

לא צריך לאלתר את לוטם בתור קשר תוקף, ביחד עם הובר ואראל זה מרגיש שיש לנו 3 גרזנים בסגל, אין מי שידחוף קדימה ישחק לעומק, את דג'אני אלישע כבר שרף, אני מקוה שאלישע יקח תובנות מהעונה הנהדרת הזאת, בכדי ליישם אותה שנה הבאה, ונעמיד קבוצת צמרת איכותית עם שאיפות לתארים.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Sir Alex Ferguson כתב:שמעון, אלגרבלי לא ברמה שאנחנו צריכים עכשיו, ואם להיות אמיתים גם לא קרוב לרמה הזאת.
אני חושב שלשחרר את מרקוביץ' בינואר בשביל קשר זר שישדרג את הקישור (בזמנו חלמתי על שחקן בסגנון של קאקו או קורמן) זאת החלטה שאפשר לחיות איתה.
הבעיה היא שאלישע הביא את הובר. הבעיה העוד יותר גדולה כשקוראים ושומעים את הראיונות של אלישע היא שמבינים שלסגנון שחקן כזה הוא בדיוק התכוון...
מדויק.

שלח תגובה