הפינה הפסימית מחזור הפועל תא

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שמעון א
Title: CrazyRed

Re: הפינה הפסימית מחזור הפועל תא

שליחה על ידי שמעון א »

אפשר לחשוב איזה קישור אדיר היה לנו עם אראל. שישאר בספסל עד סוף העונה

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

נכון שלא היה לנו איזה קישור אדיר עם אראל אבל אתמול היה לנו קישור ביזיוני , שחקני הפ ו על ת"א הגיעו 18-20 מטר ממרכז הרחבה שלנו ולמזלננו שהם כאלה חמורים ובקושי בעטו.
לא יכול להיות מצב שהם ככה חופשיים במרחקו כזה !
תמונה

סמל אישי של משתמש
Mordechai
Title: באר שבע בטוב וברע

שליחה על ידי Mordechai »

yedidel כתב:למי ששאל איפה הייינו מדקה 70, אז התשובה זה דג'אני.
עם כל הכבוד למסירה אחת טובה שהוציא בעשרים דקות ששיחק, מהרגע שהוא נכנס נעלמנו מהמשחק.
נו באמת ....מהרגע שפלט יצא , ההתקפה שלנו הייתה ז"ל , דווקא דג'אני עוד סידר את המשחק פה ושם ,

מי שאני לא מבין מה מעשיו על כר הדשא זה מיסטר זינו , שחוץ מבעיטה אחת לא עשה כלום , רך כמו מרשמלו , משחק רק לרוחב.
תמונה

סמל אישי של משתמש
amichai
Title: ליברפול באנגליה ב״ש בישרא

שליחה על ידי amichai »

הפציעה של בוזגלו... מה נסגר?! :(

סמל אישי של משתמש
דניב

שליחה על ידי דניב »

טעות היתה להוציא פלט, כשהוא נכח הקבוצה שיחקה עליו והוא ריתק את הגנת הפועל, ככה משחק חלוץ מטרה, גם אם הוא מגיע להזדמנות אמיתית פעם ב20 דקות הוא מכניס אלמנטים אחרים למשחק ההתקפה, בקישור הנוכחי של הקבוצה דג'אני הוא עילוי, ברדה בזבז בישול מבריק של דג'אני עם כדור מדוד ומדויק.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

1. מצטרף לביקורת על הובר. אומנם הוא עושה המון תנועה ומנסה תמיד להתפנות כדי לקבל את הכדור, אבל מה קורה כשהוא כבר מקבל את הכדור? לא הרבה. פס לרוחב ואחורה, או פס לא מדויק קדימה. על בישולים או שערים אני אפילו לא מעז לדבר.
בניגוד לשי אבוטבול ששלט בקישור והרגשת אותו לכל אורך המשחק, הובר פשוט לא מורגש. גם מבחינה הגנתית, כמה חילוצי כדור כבר היו לו במשחק?
רכש מאוד מאוד מאכזב של אלישע, בטח כשהוא בא על חשבון מרקוביץ שהיה יכול להיות מושלם בשבילנו כרגע.

2. לוטם זינו לא צריך לפתוח בהרכב. מצטער, לא מספיק טוב התקפית, לא מספיק טוב הגנתית, מצופה משחקן צעיר שייקח את ההזדמנות הגדולה שנותנים לו.

3. לטעמי גם בן ביטון (ששבר את מלכודת הנבדל פעם אחר פעם, לא יודע כמה אנשים שמו לב לכך) וגם בן תורג'מן לא מספיק טובים לקבוצה עם השאיפות שלנו.

4. הקבעון של אלישע לוי ששוב עלה עם אלגרבלי בהרכב. הילד מוכשר אבל לא בשל עדין. מקווה מאוד שבחצי הגמר נראה את סוארס משחק עם מסכה ואם לא אז שיסיטו את הובר לעמדת הבלם.

5. גם הקהל וגם השחקנים די נראים כאילו הם הגיעו לשלב הזה של העונה עם הלשון בחוץ.
אסור לנו להיכנס למשבר, אסור לנו להוריד את הראש.
אנחנו עוברים עונה קסומה, אנחנו נמצאים איפה שאנחנו (חצי גמר הגביע, מקום שני) בזכות ולא בחסד.
אנחנו צריכים להרים את עצמו, אוהדים ושחקנים, כדי להשאיר חותם בהיסטוריה של המועדון!

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

מה אתהה יותר מדי מדברים כולם שיחקו חלש הפועל תל אביב קבוצה נהדרת בלי מזל בתחילת העונה אנחנו בשנה הבאה צריכים להביא שני קליברים כדי להוות איום ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

אני לא מבין מה אתם רוצים מהובר, מדובר באחד בקשרים הכי טובים שנחתו כאן, ואתם עוד תתפללו לכזה קשר בהמשך השנים.
אשמתו שהקבוצה לא מאומנת מספיק? אבוטבול שלט בקישור, כי הוא יודע לאן לנוע, השחקנים של הפועל תל אביב עושים תנועה כל המשחק, כל אחד למקום אחר. זה כזה קשה לראות את זה?
הובר לא אשם, בזה שזרקו אותו בעמדת הקשר האחורי, בלי שום כיוון. אף שחקן לא עושה תנועה לשטח פתוח, שימו לב שאין כמעט תנועות של שחקנים במקביל, אין דבר כזה חילופי מקום.
מצטער, אפילו אם היית שם את צ'אבי בעמדה של הובר הוא לא היה מבשל אפילו חצי גול.
שחקנים כמו הובר, פלט, דג'אני, ברדה, סוארז ודאויזאדה, שים אותם בקבוצה כמו הפועל או מכבי, והם יהיו מפחידים. יש כלכך הרבה דברים לעשות איתם שאנחנו לא מנצלים 50 אחוז מהיכולת שלהם.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

zivmay כתב:אני לא מבין מה אתם רוצים מהובר, מדובר באחד בקשרים הכי טובים שנחתו כאן, ואתם עוד תתפללו לכזה קשר בהמשך השנים.
אשמתו שהקבוצה לא מאומנת מספיק? אבוטבול שלט בקישור, כי הוא יודע לאן לנוע, השחקנים של הפועל תל אביב עושים תנועה כל המשחק, כל אחד למקום אחר. זה כזה קשה לראות את זה?
הובר לא אשם, בזה שזרקו אותו בעמדת הקשר האחורי, בלי שום כיוון. אף שחקן לא עושה תנועה לשטח פתוח, שימו לב שאין כמעט תנועות של שחקנים במקביל, אין דבר כזה חילופי מקום.
שחקנים כמו הובר, פלט, דג'אני, ברדה, סוארז ודאויזאדה, שים אותם בקבוצה כמו הפועל או מכבי, והם יהיו מפחידים. יש כלכך הרבה דברים לעשות איתם שאנחנו לא מנצלים 50 אחוז מהיכולת שלהם.
אף אחד לא ביקש ממנו להבקיע או לבשל, אבל כן ניתן לצפות משחקן ברמתו להנעת כדור יעילה יותר וליותר אגרסיביות בהגנה. בוא אשאל אותך שאלה, מה ההבדל
בין הפועל ב"ש שלפני הובר לזו שאחריו? איזה מימד הוא הוסיף למשחק שלנו שלא היה קיים לפני כן? התשובה - כלום ושום דבר. שחקן טוב הוא כן, אבל בטח לא כזה
ששדרג את הקבוצה או הביא ערך מוסף שלא היה קיים לפני כן. משחקן זר אני מצפה ליותר, אחרת עדיף לתת לשחקנים שלנו מקום להתפתח.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

ForeverRed כתב: אף אחד לא ביקש ממנו להבקיע או לבשל, אבל כן ניתן לצפות משחקן ברמתו להנעת כדור יעילה יותר וליותר אגרסיביות בהגנה. בוא אשאל אותך שאלה, מה ההבדל
בין הפועל ב"ש שלפני הובר לזו שאחריו? איזה מימד הוא הוסיף למשחק שלנו שלא היה קיים לפני כן? התשובה - כלום ושום דבר. שחקן טוב הוא כן, אבל בטח לא כזה
ששדרג את הקבוצה או הביא ערך מוסף שלא היה קיים לפני כן. משחקן זר אני מצפה ליותר, אחרת עדיף לתת לשחקנים שלנו מקום להתפתח.
אני חושב שזה נובע מכך שהובר פשוט לא מתאים לסגנון המשחק של הקבוצה.
אנחנו לא קבוצה שיודעת להניע כדור ביעילות (כמעט ואין אופציות מסירה מול קבוצות טובות), או לעשות משחק לחץ טוב אפילו בחצי שלנו.
אלה דברים שצריכים להיות מובנים ומבוססים כבר בתחילת העונה. שחקן נוסף יכול לשפר את זה, אך לא ליצור את זה.
לכן בדר"כ מול ק"ש, הפועל ת"א ומכבי אנחנו טובים בעיקר כשיש בלגן במשחק ומשחקים מרחבה לרחבה (ק"ש חוץ, מכבי בית), במשחק מסודר אין לנו מה למכור חוץ מכדורים ארוכים לפלט ומצבים נייחים.
כמו שכתבתי אחרי המשחק מול מכבי, הובר בק"ש או בהפועל\מכבי ת"א היה מביא את היכולת שלו לידי ביטוי בצורה טובה יותר מאשר אצלנו.

זינו אכן לא שווה הרכב כרגע.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

yossi כתב: אני חושב שזה נובע מכך שהובר פשוט לא מתאים לסגנון המשחק של הקבוצה.
אנחנו לא קבוצה שיודעת להניע כדור ביעילות (כמעט ואין אופציות מסירה מול קבוצות טובות), או לעשות משחק לחץ טוב אפילו בחצי שלנו.
אלה דברים שצריכים להיות מובנים ומבוססים כבר בתחילת העונה. שחקן נוסף יכול לשפר את זה, אך לא ליצור את זה.
לכן בדר"כ מול ק"ש, הפועל ת"א ומכבי אנחנו טובים בעיקר כשיש בלגן במשחק ומשחקים מרחבה לרחבה (ק"ש חוץ, מכבי בית), במשחק מסודר אין לנו מה למכור חוץ מכדורים ארוכים לפלט ומצבים נייחים.
כמו שכתבתי אחרי המשחק מול מכבי, הובר בק"ש או בהפועל\מכבי ת"א היה מביא את היכולת שלו לידי ביטוי בצורה טובה יותר מאשר אצלנו.

זינו אכן לא שווה הרכב כרגע.
זה לא סותר את מה שאמרתי. הובר הוא שחקן טוב, אין ספק בכך, אבל הוא לא השחקן שהיינו צריכים להביא בינואר.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

zivmay כתב:אני לא מבין מה אתם רוצים מהובר, מדובר באחד בקשרים הכי טובים שנחתו כאן, ואתם עוד תתפללו לכזה קשר בהמשך השנים.
אבוטבול בא עד דני עמוס לקחת את הכדור, ומשם התחיל את ההתקפות. שיחק חכם, לעומק, גם איים על השער מס' פעמים, איפה הוא ואיפה הובר.
אם היה לנו שחקן כמו אבוטבול של עונת הדאבל, אנחנו במקום אחר לגמרי היום. אפילו עם אבוטבול הנוכחי היינו נראים טוב יותר מאשר אנחנו נראים היום.

אלישע קיבל הרבה מחמאות על בניית הסגל בקיץ, ובצדק, אבל אני חושב שבכל הקשור למרכז המגרש אלישע טעה בקיץ וטעה גם בינואר.
זה לא סתם שאין לנו קישור ששולט במשחק, זה בגלל שיש לנו שחקני קישור בינונים בקבוצה. אף אחד לא ישכנע אותי שעם שחקני קישור טובים יותר לא היינו שולטים יותר בכדור ולא היינו משחקים חכם יותר.
אבל כשיש לך שחקנים מוגבלים באמצע מבחינת יכולת המסירה (אראל והובר) או שחקנים חסרי ניסיון שעדין לא הוכיח את עצמם (לוטם זינו) או שחקנים שהמאמן לא מאמין בהם (דג'אני), אז האמצע שלך יהיה מוגבל מאוד.

אין בעולם כבר שחקנים שרק יודעים הגנה, או רק יודעים התקפה, או רק תורמים בפרמטר אחד. הכדורגל המודרני מאלץ את שחקני הקישור לתרום בכל האספקטים. אז ברור שלא מצופה משחקן לתרום באופן מושלם גם בהתקפה וגם בהגנה, אבל להגיע למצב כמו אצל גל אראל למשל, שלא מסוגל למסור פס מטר קדימה, זה מאוד בעייתי. ואם אלישע כבר החליט שגל אראל יהיה הבאנקר שלו השנה, ראוי שיציב לידו מישהו שיתן לנו משהו אחר, ולא עוד קשר אחורי אפור (גם אם אחד שעושה יותר תנועה ויותר חכם) שלא יהיה מסוגל לתרום לנו בחצי המגרש של היריב.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

מליקסון בשבילנו הוא כמו כפפה ליד.
יכול לשחק גם באגף וגם באמצע לבוא לקבל כדורים ולנהל את המשחק.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

Sir Alex Ferguson כתב: אבוטבול בא עד דני עמוס לקחת את הכדור, ומשם התחיל את ההתקפות. שיחק חכם, לעומק, גם איים על השער מס' פעמים, איפה הוא ואיפה הובר.
אם היה לנו שחקן כמו אבוטבול של עונת הדאבל, אנחנו במקום אחר לגמרי היום. אפילו עם אבוטבול הנוכחי היינו נראים טוב יותר מאשר אנחנו נראים היום.

אלישע קיבל הרבה מחמאות על בניית הסגל בקיץ, ובצדק, אבל אני חושב שבכל הקשור למרכז המגרש אלישע טעה בקיץ וטעה גם בינואר.
זה לא סתם שאין לנו קישור ששולט במשחק, זה בגלל שיש לנו שחקני קישור בינונים בקבוצה. אף אחד לא ישכנע אותי שעם שחקני קישור טובים יותר לא היינו שולטים יותר בכדור ולא היינו משחקים חכם יותר.
אבל כשיש לך שחקנים מוגבלים באמצע מבחינת יכולת המסירה (אראל והובר) או שחקנים חסרי ניסיון שעדין לא הוכיח את עצמם (לוטם זינו) או שחקנים שהמאמן לא מאמין בהם (דג'אני), אז האמצע שלך יהיה מוגבל מאוד.

אין בעולם כבר שחקנים שרק יודעים הגנה, או רק יודעים התקפה, או רק תורמים בפרמטר אחד. הכדורגל המודרני מאלץ את שחקני הקישור לתרום בכל האספקטים. אז ברור שלא מצופה משחקן לתרום באופן מושלם גם בהתקפה וגם בהגנה, אבל להגיע למצב כמו אצל גל אראל למשל, שלא מסוגל למסור פס מטר קדימה, זה מאוד בעייתי. ואם אלישע כבר החליט שגל אראל יהיה הבאנקר שלו השנה, ראוי שיציב לידו מישהו שיתן לנו משהו אחר, ולא עוד קשר אחורי אפור (גם אם אחד שעושה יותר תנועה ויותר חכם) שלא יהיה מסוגל לתרום לנו בחצי המגרש של היריב.
אבוטבול הגיע עד עמוס, כי כך מתנהלות ההתקפות של הפועל.
הובר לא ילך ויסתכן, בזמן שהפועל לוחצים גבוהה ברמת תיאום טובה מאוד. אני מבטיח לך שאם היינו לוחצים באותה רמה, אבוטבול לא היה מתקרב לעמוס, אלא הכדורים היו עפים קדימה בתדירות גבוהה מאוד.
אני בטוח שאם היה לנו תבנית משחק של הנעת כדור מינימאלית, הובר היה נכנס לשטחים הרבה יותר פתוחים, והוא היה מכניס כדורי עומק מצויינים. אבל שאף אחד לא יודע לאן לנוע, למה הובר צריך להיות האשם?
הובר מופקר פעם אחר פעם בקישור האחורי לבדו, ומלחץ המון כדורים יחסית לבדידותו.
הכדורגל כבר מזמן לא משחק של יחידים ( להוציא מסי), הוכחה מצויינת בליגה שלנו אלו קריית שמונה והפועל תל אביב שפועלים בקבוצתיות מרשימה מאוד.
ובליגה האנגלית, יש לך את ליברפול ( עם סגל צעיר, ואפור מאוד) ואברטון .

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

zivmay כתב:
אבוטבול הגיע עד עמוס, כי כך מתנהלות ההתקפות של הפועל.
הובר לא ילך ויסתכן, בזמן שהפועל לוחצים גבוהה ברמת תיאום טובה מאוד. אני מבטיח לך שאם היינו לוחצים באותה רמה, אבוטבול לא היה מתקרב לעמוס, אלא הכדורים היו עפים קדימה בתדירות גבוהה מאוד.
אני בטוח שאם היה לנו תבנית משחק של הנעת כדור מינימאלית, הובר היה נכנס לשטחים הרבה יותר פתוחים, והוא היה מכניס כדורי עומק מצויינים. אבל שאף אחד לא יודע לאן לנוע, למה הובר צריך להיות האשם?
הובר מופקר פעם אחר פעם בקישור האחורי לבדו, ומלחץ המון כדורים יחסית לבדידותו.
הכדורגל כבר מזמן לא משחק של יחידים ( להוציא מסי), הוכחה מצויינת בליגה שלנו אלו קריית שמונה והפועל תל אביב שפועלים בקבוצתיות מרשימה מאוד.
ובליגה האנגלית, יש לך את ליברפול ( עם סגל צעיר, ואפור מאוד) ואברטון .
תבדוק בבקשה את הנתונים של הובר מהקבוצות הקודמות ששיחק בהם מבחינת כיבוש ובישול שערים, מבטיח לך, בלי שאני מבצע כל בדיקה, שהמספרים שלו נמוכים מאוד עד לא קיימים.

אני חושב שמעבר לעובדה ששיטת המשחק של אלישע היא לא אחת שמתבססת על שליטה בכדור, אין לנו גם את השחקנים לשלוט בכדור.
הובר הוא גרסה אירופאית של אראל, פחות טוב בהגנה, טוב יותר בהנעת הכדור ובתנועה שלו, אבל מבחינת התמונה הגדולה אותו סגנון שחקן, ובכל מקרה לא שחקן שמשדרג קבוצה.

אלישע ידע בינואר מה סגנון המשחק שלנו, הוא ידע מה חומר השחקנים שלנו, אבל במקום להביא שחקן שיוכל לתרום גם בהתקפה, הוא הביא לנו תואם של אראל האפור, וככה זה בדיוק נראה (וחבל שכך).

שלח תגובה