אלישע לוי - זו שעת המבחן שלך ורק שלך !
Re: אלישע לוי - זו שעת המבחן שלך ורק שלך !
ממש לא ניר.8red כתב:לא חפרנו על זה כבר?
אנחנו עכשיו בישורת האחרונה, איך שנסיים את הליגה ומה שנעשה בגביע זה מה שיזכר ועם זה נפתח את העונה הבאה.
וכן, לא רק הגביע בסכנה אלא גם המקום השני.
עם הגנה כזו תנצח בקרית שמונה ? תנצח בבלומפילד ? תנצח בקרית אליעזר ?....
אם אלישע לא יבין כבר עכשיו שלבן אסור לשחק בעמדה הרגישה הזו כולנו נבכה בסוף ולא רק על אובדן הגביע...

המקום השני ממש לא בסכנה
קהל של לחוצים
קהל של לחוצים
הפסד בשבת וזה רק 9 כשיש 18 בקופה . ומפה רק המומנטום יקבעtaltal כתב:המקום השני ממש לא בסכנה
קהל של לחוצים
בשבת יהיה תיקו . אני לא רואה קבוצה מנצחת את אותה קבוצה שני משחקים ברציפות. שני המאמנים ישמרו על הסגל שלהם
יש עוד סוגיה חשובה, אגף שמאל.
תורג'מן הוא אוויר, ליד מנגה זה ייראה כמו מאצ'אפ של ילד מול שחקן בוגר.
חייבים לארגן תוכנית מסודרת לאיך מתמודדים עם הבעיה הזו, בעיקר כששחקני האגף שמשחקים בשמאל (גבאי, סוויסה) לא עושים הגנה.
אראל שוב ישחק חצי באמצע וחצי בשמאל, מה שיגרום לעוד יותר חורים במרכז המגרש.
הייתי מחזיר את נאסר מהפריזר. הוא השחקן אגף היחיד שמשלב הגנה והתקפה בצורה טובה. אולי גם לשחק עם אילוז וביטון יחד.
אף אחד מהם לא תורם התקפית כך שלשחק באגף עם רגל נגדית תהיה פחות בעיה.
לא הגענו עם שום תוכנית לאיך לעצור את טב"ח (לפחות לא כזו שבאה לידי ביטוי), ראינו איך זה יצא.
הפעם זה חייב להיות אחרת.
חייבים לארגן תוכנית מסודרת לאיך מתמודדים עם הבעיה הזו, בעיקר כששחקני האגף שמשחקים בשמאל (גבאי, סוויסה) לא עושים הגנה.
הייתי מחזיר את נאסר מהפריזר. הוא השחקן אגף היחיד שמשלב הגנה והתקפה בצורה טובה. אולי גם לשחק עם אילוז וביטון יחד.
לא הגענו עם שום תוכנית לאיך לעצור את טב"ח (לפחות לא כזו שבאה לידי ביטוי), ראינו איך זה יצא.
הפעם זה חייב להיות אחרת.
איך שלא תסתכלו על תמונת ההרכב שלנו יש דבר שמתבקש - אסור להיות שבויים של השיטה של תחילת העונה ! ולכן אני מצפה עכשיו יותר מכל זמן אחר לראות את הערך המוסף שאמור להביא מאמן גדול....ואם אלישע כזה הוא חייב להפנים ולשנות !yossi כתב:יש עוד סוגיה חשובה, אגף שמאל.
הפעם זה חייב להיות אחרת.
השיטה הייתה טובה עם סוארס...אופיר...ועם ברדה ובוזגלו בכושר טוב.
נכון להיום לנוכח ההעדרות של השניים הראשונים והיכולת הפושרת של ברדה&בוזגלו אלישע חייב לעשות שינוי שגם יפתיע את ברק בכר וגם יוביל למשחק טוב יותר של הקבוצה.
אלישע זה הזמן שלך, זה המבחן האמיתי שלך ! בהצלחה.
כל עוד המרחק בין שחקני ההגנה לשחקני ההתקפה יהיה קרוב, עם קו הגנה גבוהה- דבוקים לתחת של מנגה עאבד וקולה. זה אמור להיות בסדר.
כי הובר פאיוביץ ותורג'מן, יצליחו להתמודד איתם על שטח קטן, המהירות שלהם היא לא הכי מהירה, אבל היא בהחלט מספיקה.
אם הקבוצה תשחק קרוב אחד לשני, כל המשחק התנהל על שטח קטן ונמנע מעייפות. אבל זה הכל תלוי בתיאום בין השחקנים, שלדעתי הוא כושל.
כי הובר פאיוביץ ותורג'מן, יצליחו להתמודד איתם על שטח קטן, המהירות שלהם היא לא הכי מהירה, אבל היא בהחלט מספיקה.
אם הקבוצה תשחק קרוב אחד לשני, כל המשחק התנהל על שטח קטן ונמנע מעייפות. אבל זה הכל תלוי בתיאום בין השחקנים, שלדעתי הוא כושל.
- ForeverRed
קו הגנה גבוה עם הרכב הטלאים שלנו והחלוצים המהירים של קרית שמונה? לא בטוח שזה חכם.zivmay כתב:כל עוד המרחק בין שחקני ההגנה לשחקני ההתקפה יהיה קרוב, עם קו הגנה גבוהה- דבוקים לתחת של מנגה עאבד וקולה. זה אמור להיות בסדר.
לא בהכרח לקרוא לזה קו הגנה גבוהה, אבל פשוט לא לאפשר שטח מחייה למנגה ולעאבד, מה שמשתמע מזה- להיות דבוקים להם לתחת במהלך כל המשחק, זה גם יחסוך ספרינטים מיותרים. זה לפעמים ייצור מצב של קו הגנה גבוהה.
אני מזכיר לכם שניצחנו בקרית שמונה עם תורג'מן וביטון בהרכב ולפני שהובר בכלל הגיע.
משחק קשה, אבל לא צריך להיות בפאניקה.
yedidel כתב:אני מזכיר לכם שניצחנו בקרית שמונה עם תורג'מן וביטון בהרכב ולפני שהובר בכלל הגיע.
בדיוק!!!!
להוריד הילוך אנחנו לא נופלים מהם!

גם תורג׳מם, גם ביטון וגם דג׳אני פתחו באותו משחק.. רק להראות לכם כמה אתם לחוצים. יהיה טובשי האדום כתב:
בדיוק!!!!
להוריד הילוך אנחנו לא נופלים מהם!
אלישע, נכשלת בבוחן.
עכשיו תתכונן טוב יותר למבחן האמיתי.
וטיפ שלי - שחק על כל הקופה ביום רביעי , תפתח עם כל הכלים ההתקפיים שלך , רק ככה תפתיע את בכר!
עכשיו תתכונן טוב יותר למבחן האמיתי.
וטיפ שלי - שחק על כל הקופה ביום רביעי , תפתח עם כל הכלים ההתקפיים שלך , רק ככה תפתיע את בכר!
להיפך. אני הייתי עולה עם 3 בקישור. הובר דגאני אחוריים וזינו מתחת לחלוץ. ברדה הורס את המשחק כשהוא מתחת לחלוץ.
ככה להפתיע את בכר.
ככה להפתיע את בכר.