אחרי מחקר רציני ובלתי תלוי גיליתי שיש היום בשעה 17:00 משחק של באר שבע!
אנחנו כל כך עסוקים בגביע שנראה לי שאנשים שכחו שיש היום משחק צמרת לכל דבר בין מקום שני לשלישי שבכל עונה או זמן אחר היה משחק מרכזי עם 12,000 צופים ואווירת שיא.
בהצלחה לנו ומקווה מאוד שההרכב שישחק היום יוכיח את הקרדיט שקיבל
תגלית מרעישה
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
- The red one
Re: תגלית מרעישה
מחצית בוסרמיל ונראה כאילו גם השחקנים לא יודעים שיש משחק היום.
שתי טעיות של אלישע
#1 הגישה למשחק
גם אם יש משחק גביע ביום רביעי זה לא סיבה להעמיט בערך המשחק כבר נמאס לראות את הקבוצה לאחרונה אפורה חלבית משעממת אנטי כדורגל שמתבסס על כדורים ארוכים נייחים ופוקסים
#2גל הראל לאמצע הובר שישחק בתור בלם כי בתור עושה משחק ודפנסיבי הוא על הפנים הוא רק מלווה את השחקנים וזה מעצבן לפחות שיהיה קצת אגרסביות באמצע כי לוטם זינו והובר ביחד אני לא יודע מה לעזאזל הם עושים על המגרש
#1 הגישה למשחק
גם אם יש משחק גביע ביום רביעי זה לא סיבה להעמיט בערך המשחק כבר נמאס לראות את הקבוצה לאחרונה אפורה חלבית משעממת אנטי כדורגל שמתבסס על כדורים ארוכים נייחים ופוקסים
#2גל הראל לאמצע הובר שישחק בתור בלם כי בתור עושה משחק ודפנסיבי הוא על הפנים הוא רק מלווה את השחקנים וזה מעצבן לפחות שיהיה קצת אגרסביות באמצע כי לוטם זינו והובר ביחד אני לא יודע מה לעזאזל הם עושים על המגרש

- dardasmiley
שתי הטעויות של אלישע לפני תחילת המשחק:LaRed כתב:שתי טעיות של אלישע
#1 הגישה למשחק
אראל בלם
דובב קפטן
מחצית והקבוצה נראית כמו בשנה שעהרה, איטית, מבוהלת, לא מאומנת.
שוב אלישע מפסיד טקטית לבכר...