הפינה הפסימית מול ק"ש

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

הפינה הפסימית מול ק"ש

שליחה על ידי הראל »

קודם כל הקהל לא כולו אבל חלקו , בושה לאלה ששרקו בוז ועזבו לפני הסיום.

האמצע זינו את הובר נוראי !!!!

וכמובן פציעת ברדה
תמונה

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

Re: הפינה הפסימית מול ק"ש

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

הובר מההתחלה לא הרשים אותי ובניגוד לפלט הוא משחק מההתחלה חוץ מהמשחק מול מכבי בהרכב, אי אפשר כבר עם הובר באמצע, עידף לתת לו להיות בלם לפחות שם אולי הוא ייתן מעצמו קצת יותר, בתור קשר אחורי הוא אפס מאופס ולא אכפת לי מה הוא היה פעם, היום שחקן חלש להחריד..
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
שלומי12

שליחה על ידי שלומי12 »

דר אדום בנשמה כתב:הובר מההתחלה לא הרשים אותי ובניגוד לפלט הוא משחק מההתחלה חוץ מהמשחק מול מכבי בהרכב, אי אפשר כבר עם הובר באמצע, עידף לתת לו להיות בלם לפחות שם אולי הוא ייתן מעצמו קצת יותר, בתור קשר אחורי הוא אפס מאופס ולא אכפת לי מה הוא היה פעם, היום שחקן חלש להחריד..
הובר זה שחקן בלוף, הגיע ונתן אפס תרומה, אין בישולים אין שערים אין החזקת כדור ואין אגרסיביות
נוסף לזה שהוא מושאל והיה עדיף שיהיה שיתוף פעולה יותר של הראל וזינו שימשכו את המועדון הזה קדימה על פניו
שחקן בלוף
בחצי היתי רוצה לראות את זינו ודגאני

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

כל מי ששיחק היום , מלבד פאיוביץ' ואגידה עשו בושות לסמל שהם לובשים על החולצה.
תומר סוויסה , סיראז' נאסר , דובב גבאי מזה השחקנים האלה , בן ת'ורגמן מגן ברמה של לאומית -
בן ביטון סביר , זינו היה דנידין במגרש לא ראו אותו בכלל , הובר? להתחיל לבדוק טיסות יוצאות לבלגיה שחקן כזה גרוע טפי לא יכול לראות אותו אדיש.
קהל פח , 5000 אלף איש עם אוירה של ליגה לאומית
ומעל הכל הפציעה של ברדה ... איבדנו את העוגן הענק של ההגנה סוארז , איבדנו את אופיר , עכשיו את ברדה?
אמן שיהיה כשיר לגביע למה בלעדיו לא רואה אותנו עולים.

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

הובר היה חלש להחריד... אני מתחיל להיגרר למחשבה שהוא באמת שחקן פרווה כמו שהרבה טוענים.
נאסר וסוויסה צריכים לקבל קנס על החוסר אכפתיות הדוחה הזה. לשחרר את שניהם ולתת לילדים לשחק עדיף.
הקהל בושה, ואלישע חייב להתחיל להיות יצירתי.
רביעי משחק על עונה שלמה.
בהצלחה
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
LaRed

שליחה על ידי LaRed »

נאסר כדרור אחד יותר מדי
הובר צלם על המגרש
גבאי חוץ מסרט קפטן לא ראינו ממנו כלום
ואלישע אנחנו לא ברצלונה אבל ראבק מינימום של כדורגל פס פשוט אפילו לא הולך תוכנית משחק של גן ילדים צאו בחוץ לכו לשחק!!!
אני לא נכנס לשחקנים הצערים כי ידוע שיש עליות וירדות אצלם
תמונה

סמל אישי של משתמש
OMERREMO33

שליחה על ידי OMERREMO33 »

הקבוצה (הלו מחליפים ככה מוכיחים שיש לכם מקום בהרכב??)
אלישע(למרות שאני מעריך אותו, שידר חוסר חשיבות למשחק)
קהל.... גם בכמות ובטח ובטח באיכות... צר לי שאני חוצפן ונתלה באילנות גבוהים אבל תמיכה ״עיוורת ללא סייג״ זה כשאתה בפיגור 3-0 מהמשחק הראשון ומפוצץ את האיצטדיון מול אחת הקבוצות הטובות באירופה ומעודד ושר וכל כל קרוב למהפך מוצדק(דורטמונד) והאמת מה שעצוב שזה לא רק כאן בבאר שבע אלא בכל הארץ אוהדי הצלחות שמתגלים בשיא הכיעור בשניה שקצת לא הולך...

סמל אישי של משתמש
red guy

שליחה על ידי red guy »

אני חושב מי צריך לפתוח כקשר שמאל בחצי הגמר ואחרי המשחק הזה אין לי מושג! סויסה,גבאי ונאסר הוכיחו שהם באותה רמה והרמה ירודה, פלצ׳וק לא קיבל צ׳אנס כל השנה ואני חושש שאולי זה יהיה גדול עליו וגם ככה אני לא בטוח שהוא שידרוג.. בעמדת הבלם הראל לא נתן לנו את השקט שביקשנו ובקישור האחורי זינו היה חלש ודג׳אני רך מדי(למרות שלדעתי עדיף לפתוח איתו).. בכל מקרה הרבה צרות לקראת החצי גמר וזה בלי להזכיר את הפציעה של ברדה שאנ מקווה שהיא לא רצינית וישחק

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

* אלישע לוי - ייתכן וניסה להרדים את קרית שמונה לקראת הגביע, אבל שוב אנחנו עדים לאותם ניסויים מוזרים. פלט, השחקן האיטי בקבוצה,
משחק בתפקיד של קשר תוקף בזמן שגבאי משחק בשפיץ, סוויסה שוב מתופקד בצד, ומעל הכל גל אראל בלם. ואני שואל למה? למה
לוותר על השחקן הכי אגרסיבי שלך במרכז המגרש ולהשאיר שם שני שחקנים רכים שלא מסוגלים להפעיל לחץ ולחלץ כדורים? הרי הובר הגיע
בינואר במקום קשר התקפי יותר (טעות גדולה) בדיוק בשביל המצבים האלה. ואם כבר הובר, מרוב שהוא מתעקש לשחק אחורה ולרוחב היו
דקות היום שבאמת נראה היה שהוא לא יודע לאיזה צד אנחנו אמורים לתקוף. בכלל, היום ברור לי יותר מתמיד העוול הגדול שנעשה לקובי
דג'אני. הוציאו על הבנאדם סטיגמה שהוא רך בהגנה, למרות שאפשר להגיד בדיוק את אותו הדבר על זינו והובר. בניגוד לשניים האחרונים
דג'אני הוא לפחות שחקן כדורגל. חכם, טכני, או בקיצור כל מה שהשאר לא. לייבש שחקן כזה על הספסל בזמן שאלה האלטרנטיבות זה לא
פחות ממחדל.
* הקבוצה - כן כן, כל הקבוצה. משחק נרפה, עייף, חסר חשק. לא אגזים אם אומר שהמטרה היחידה הערב הייתה לסיים את המשחק, ולא
חשוב באיזו תוצאה. לקבוצת כדורגל, בטח שלקבוצת צמרת, אסור להיראות ככה. עשינו עונה גדולה וחבל שהכל יירד לטמיון. המחזורים הבאים
בליגה ייקבעו אם העונה הזאת הייתה מקרית או שהשחקנים שלנו הם ווינרים אמתיים ששווים את המיקום שלהם בטבלה וימשיכו להצעיד את
הקבוצה להצלחות גם בשנים הבאות.

שלח תגובה