אלישע לוי - זו שעת המבחן שלך ורק שלך !

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

Re: אלישע לוי - זו שעת המבחן שלך ורק שלך !

שליחה על ידי גיל שגיב »

שמעון א כתב:להיפך. אני הייתי עולה עם 3 בקישור. הובר דגאני אחוריים וזינו מתחת לחלוץ. ברדה הורס את המשחק כשהוא מתחת לחלוץ.
ככה להפתיע את בכר.
תבין, במשחק רגיל שלנו מולם אין לנו מה למכור.
למה ? כי בלי סוארס ואופיר בהגנה זה לא כוחות והיום ראינו את זה חד וחלק.
הרכב שיכלול את נאסר בוזגלו גבאי ברדה ופלט יגרום לקרית שמונה לשחק יותר זהיר ולתקוף עם פחות שחקנים וזה יעזור להגנה החלשה שלנו מצד אחד וישפר את משחק ההתקפה שלנו מצד שני , מעבר לזה שלדעתי בכר יופתע ויתקשה לתת מענה להרכב התקפי ומהיר שכזה.

סמל אישי של משתמש
OMERREMO33

שליחה על ידי OMERREMO33 »

בכל מקרה הכל יראה ויהיה שונה כי בגביע אין אופציה לתקן... משחקים בדרך כלל זהיר ואם עולים ליתרון מנסים לשמור עליו...

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

OMERREMO33 כתב:בכל מקרה הכל יראה ויהיה שונה כי בגביע אין אופציה לתקן... משחקים בדרך כלל זהיר ואם עולים ליתרון מנסים לשמור עליו...
נכון, רק שבמקרה שלנו לשחק זהיר עם הגנה חדירה שכזו ?
אני הייתי הולך על כל הקופה , גם אם תקבל גול תיתן שניים .....

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

בכר לא יופתע אם נפתח עם הארסנל ההתקפי הכי חזק שלנו אבל אם נפתח עם פלצ'וק בוזגלו תומסר סוויסה פלט ונסאר (במידה וברדה פצוע) אז יהיה אפשר לעשות משהו בכל מקרה הובר חייב להיות בלם ואם גל אראל כשיר הוא ודג'אני בקישור האחורי!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

אלישע ממשיך להראות שכל העונה הזאת בנויה על הרבה מאוד מזל, יכולת אישית של שחקנים (בעיקר בוזגלו) וליגה חלשה מאוד.
התרומה של אלישע היא אפסית, כיאה למאמן מנוון ומקובע, שלא יודע להגיב למשחק ושכל מאמן עם טיפה יצירתיות מצליח לעשות לו בית ספר.
עם חוסר היכולת שלו למצות את הפוטנציאל שיש לו בסגל, אני מעריך שנמשיך להסתמך על פעולות אישיות של שחקנים מוכשרים ויצירתיים ואם אלונה לא תשפוך ערימות של כסף כדי להנחית פה עוד כמה כאלו או לחילופין תחליף מאמן (לא ניראה לי שיקרה כי היא אף פעם לא ראתה את מה שהיה ברור לנו האוהדים)- אז אנחנו צפויים להתבזות ובגדול באירופה.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
g.b555

שליחה על ידי g.b555 »

שמעון א כתב:להיפך. אני הייתי עולה עם 3 בקישור. הובר דגאני אחוריים וזינו מתחת לחלוץ. ברדה הורס את המשחק כשהוא מתחת לחלוץ.
ככה להפתיע את בכר.
הורס את המשחק??
אתמול ראו כמה הוא משמעותי, נכנס ל7 דק ועשה יותר ממה שכולם עשו משחק שלם.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

לא יודע איזה משחק ראית.

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

8red כתב:אלישע ממשיך להראות שכל העונה הזאת בנויה על הרבה מאוד מזל, יכולת אישית של שחקנים (בעיקר בוזגלו) וליגה חלשה מאוד.
התרומה של אלישע היא אפסית, כיאה למאמן מנוון ומקובע, שלא יודע להגיב למשחק ושכל מאמן עם טיפה יצירתיות מצליח לעשות לו בית ספר.
עם חוסר היכולת שלו למצות את הפוטנציאל שיש לו בסגל, אני מעריך שנמשיך להסתמך על פעולות אישיות של שחקנים מוכשרים ויצירתיים ואם אלונה לא תשפוך ערימות של כסף כדי להנחית פה עוד כמה כאלו או לחילופין תחליף מאמן (לא ניראה לי שיקרה כי היא אף פעם לא ראתה את מה שהיה ברור לנו האוהדים)- אז אנחנו צפויים להתבזות ובגדול באירופה.
זה ברור אולי לך ולעוד כמה, לא לנו האוהדים. הסגל שלנו לא שווה מקום 2 "בלי מאמן".

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

8red כתב:אלישע ממשיך להראות שכל העונה הזאת בנויה על הרבה מאוד מזל, יכולת אישית של שחקנים (בעיקר בוזגלו) וליגה חלשה מאוד.
ומה תגיד אם אלישע ינצח את בכר ברביעי?

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

8 אדום אני לא נוהג להסכים איתך רבות, יש לבחון את היכולת של אלישע לפי זמן והישגים
להלן הישגיו בשנתיים האחרונות:
1. שוחררו כ7-8 שחקני נוער שלכל הדיעות יכלו לפחות להיות שחקני סגל אם היו מקדמים אותם (ד"ש מברק בכר)
2. אף שחקן באמת לא עשה התקדמות תחתיו ו/או פרץ (ד"ש מרועי קהת)
3. הקבוצות שלו נכבות בין מחצית העונה לבין השליש האחרון שלה (ד"ש מעונת הקיזוז, עונה שעברה כמעט הוריד אותנו ליגה)
4. במשחקים גדולים שדרושה בה הכנה טקטית הוא מוכה שוק על ירך על ידי מאמנים שפשוט מתאמצים ועובדים קשה ללמוד את היריב (ד"ש מבכר ומסוזה)
5. הבן אדם אשכרה כמעט הוריד אותנו ליגה!!
והשנה היה לו המון המון מזל.
אז תשאלו אותי-אם הכל שחור וזה המאמן מה ההמלצה שלך? כי הרי להתלונן כל אחד יכול.
אז התשובה שלי צוות זר, ללכת על ליגה שניה בספרד/ליגה שלישית ולהביא שחקני עבר דוגמאת סוזה ואוסקר והדגש הוא על צוות.
מאנשים שעובדים במועדון ולא נוסעים הביתה 10 דקות אחרי האימון להספיק לרמזור הירוק ביציאה מהעיר.

סמל אישי של משתמש
red guy

שליחה על ידי red guy »

sumsum כתב:8 אדום אני לא נוהג להסכים איתך רבות, יש לבחון את היכולת של אלישע לפי זמן והישגים
להלן הישגיו בשנתיים האחרונות:
1. שוחררו כ7-8 שחקני נוער שלכל הדיעות יכלו לפחות להיות שחקני סגל אם היו מקדמים אותם (ד"ש מברק בכר)
2. אף שחקן באמת לא עשה התקדמות תחתיו ו/או פרץ (ד"ש מרועי קהת)
3. הקבוצות שלו נכבות בין מחצית העונה לבין השליש האחרון שלה (ד"ש מעונת הקיזוז, עונה שעברה כמעט הוריד אותנו ליגה)
4. במשחקים גדולים שדרושה בה הכנה טקטית הוא מוכה שוק על ירך על ידי מאמנים שפשוט מתאמצים ועובדים קשה ללמוד את היריב (ד"ש מבכר ומסוזה)
5. הבן אדם אשכרה כמעט הוריד אותנו ליגה!!
והשנה היה לו המון המון מזל.
אז תשאלו אותי-אם הכל שחור וזה המאמן מה ההמלצה שלך? כי הרי להתלונן כל אחד יכול.
אז התשובה שלי צוות זר, ללכת על ליגה שניה בספרד/ליגה שלישית ולהביא שחקני עבר דוגמאת סוזה ואוסקר והדגש הוא על צוות.
מאנשים שעובדים במועדון ולא נוסעים הביתה 10 דקות אחרי האימון להספיק לרמזור הירוק ביציאה מהעיר.
שהצלחה של מכבי לא תטעה אותך, הם הביאו צוות זר בתקציב עצום שלא יהיה פה+תקציב אדיר להביא את כל השחקנים המוכשרים בארץ בין אם צריך אותם ובין אם כדאי שלא יהיו בקבוצות אחרות.. בדר״כ מאמן זר לא הצליח פה גם אם היה שחקן גדול(מתאוס,גרגורי,דושאן אוהרין ואפילו פרננדס לא עשה יותר מיוסי מזרחי)

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

פור אבר רד - בגביע, וזה כבר הוכח מאות פעמים, לא תמיד הקבוצה שמאומנת יותר טוב מנצחת. לכן הכל כולל הכל יכול לקרות ואני מקווה ומאמין ומייחל שאנחנו ננצח שם, למרות אלישע.

סומסום - ההמלצות שלי זהות לשלך, למרות שלפני שנתיים חשבתי שנכון היה להמשיך עם גיא לוי ולתת לו את הכלים הכלכליים לבנות את המועדון הזה.
מה שכן ברור לי ולעוד כמה אנשים פה, זה שבעונה הבאה, ביחד עם ההתמודדויות באירופה והתחזקותן של הגדולות - הצורה שבה הקבוצה מאומנת כיום לא תספיק ליותר ממעבר לסיבוב או שניים באירופה ולמלחמה על מקום בפלייאוף העליון.
ובגלל שאלונה לא תשכיל (חוסר הבנה \ ידיעה) לעשות שינויים בצוות המקצועי - אני רק מקווה שאלישע והיא ישכילו להנחית פה שחקנים שהיכולת האישית שלהם תוכל לעשות את ההבדל.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

נמאס לשמוע את הקשקוש הזה על צוות זר. אתם באמת חושבים שמאמן זר שמכבד את עצמו יסכים לבוא לאמן בהפועל ב"ש? יש לכם מושג
בכלל מה העלויות של צוות כזה? צאו מהסרט.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

8red כתב:פור אבר רד - בגביע, וזה כבר הוכח מאות פעמים, לא תמיד הקבוצה שמאומנת יותר טוב מנצחת. לכן הכל כולל הכל יכול לקרות ואני מקווה ומאמין ומייחל שאנחנו ננצח שם, למרות אלישע.
תירוצים תמיד יהיו לכם. אם אלישע מפסיד במשחק חסר חשיבות עם הרכב משני בליגה אז הוא נכה טקטית. אבל אם הוא מנצח במשחק הכי חשוב העונה בגביע
אז זה רק בגלל שלגביע חוקים משלו. סבבה.

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

אגב לא שאני נגד הויכוח/דיון המקצועי
צוות זר לא חייב להיות ב400 אלף יורו
בספרד בליגה השניה מרוויחים 50 אלף יורו שכר-המצב באירופה קשה ביותר
זה לא מדויק שלא ירצו לבוא, זה שיצטרכו לבחור טוב זה בטוח, יש את ברדה ויש קשרים עם שחקני עבר ששיחקו פה זרים שניתן לבחון דרכם את האפשרות+ לעקוב/לראיין/לדבר עם מועמדים כך לטעמי ינהג מועדון רציני (לאו דווקא מועדון גדול)

שלח תגובה