מערך הרפואה אם יש כזה כושל!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

מערך הרפואה אם יש כזה כושל!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

כבר כמה פעמים מאז המשחק מול מכבי בליגה הסדירה בבלומפילד שגל אראל עם בעיות בקרסול זה לא קצת מוזר? ואם מוסיפים את הפציעות של דוידזאדה לא כל הסיפורנשל הפציעות מוזר? מערך הרפואה חייב שיפור אחרת אם נגיע לאירופה זה יסתיים בכישלון מהדהד!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
gate5

Re: מערך הרפואה אם יש כזה כושל!

שליחה על ידי gate5 »

כנראה אף אחד בפורום לא הבין את המשמעות של השם משתמש שלך.. אתה דוקטור אדום בנשמה. ועכשיו לעניין, כל אחד חושב שהוא איזה מבין גדול ברפואת ספורט וזורק מילים לאוויר כאילו רק בהפועל באר שבע יש פציעות. אז גם המערך במכבי תא כושל? וב הפועל תלאביב? אגב גם רונאלדו פצוע.. מה זה אומר שגם ריאל מדריד? די בחיאת תתעסק בלפרשן ספורט ולא במשהו שאין לך זיקה אליו.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

מה הקשר אם פציעה חוזרת על עצמה כמה פעמים (ומדובר במקרה של אראל ב3 פעמים) זה אומר שמערך הרפואה כושל...

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

דר אדום בנשמה כתב:מה הקשר אם פציעה חוזרת על עצמה כמה פעמים (ומדובר במקרה של אראל ב3 פעמים) זה אומר שמערך הרפואה כושל...
מה קשור הפציעה של גל אראל למערך רפואה? הוא פעם שעברה עיקם את הקרסול

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

גיא חניה כתב: מה קשור הפציעה של גל אראל למערך רפואה? הוא פעם שעברה עיקם את הקרסול
פעם אחת עיקם פעם שנייה סובב ופעם שלישית סובב זה לא נראה לך מוזר??

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

דר אני מסכים אתך אבל פציעת קרסול אין לה שום קשר למערך רפואי של הקבוצה , זה כמו שתגיד שלבני יהודה יש מערך כושל בגלל הפציעה של רפי דהן .
כל מה שלא פציעת שריר אין קשר לרופא ולצוות הרפואי , והשנה אנחנו סובלים הרבה מפציעות שריר !!! וזה אחריות של הרו]אים !
תמונה

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

הראל כתב:דר אני מסכים אתך אבל פציעת קרסול אין לה שום קשר למערך רפואי של הקבוצה , זה כמו שתגיד שלבני יהודה יש מערך כושל בגלל הפציעה של רפי דהן .
כל מה שלא פציעת שריר אין קשר לרופא ולצוות הרפואי , והשנה אנחנו סובלים הרבה מפציעות שריר !!! וזה אחריות של הרו]אים !
ששחקן נפצע באותו מקום תוך חודשייים 3 פעמים זה אומר דרשני ושום דבר שתגידו לי לא ישנה את דעתי.
וזה גם קשור למאמן הכושר שלדעתי הוא כושל, אבל כל מה שאני אומר פה לדעתכם זה טעות כי אני לא מבין שום דבר מהחיים שלי לא ככה?

סמל אישי של משתמש
הראל

שליחה על ידי הראל »

כששחקן נפצע בקרסול תוך חודשיים 3 פעמים זה לא אומר שהצוות הרפואי כושל , זה אומר שהשחקן לא החלים במאת האחוזים ובקבוצה דורשים ממנו לשחק !!!

כשמדובר בפציעת שריר !! דגש על שריר !!! אז יש על מה לדבר על צוות רפואי , אבל עיקום קרסול בחייאת דינק זה נטו חזרה מוקדמת
תמונה

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

הראל כתב:כששחקן נפצע בקרסול תוך חודשיים 3 פעמים זה לא אומר שהצוות הרפואי כושל , זה אומר שהשחקן לא החלים במאת האחוזים ובקבוצה דורשים ממנו לשחק !!!

כשמדובר בפציעת שריר !! דגש על שריר !!! אז יש על מה לדבר על צוות רפואי , אבל עיקום קרסול בחייאת דינק זה נטו חזרה מוקדמת
ולמה הוא חזר מוקדם?? בגלל שהרופא של המועדון אמר שהוא יכול לחזור!

סמל אישי של משתמש
הראל

שליחה על ידי הראל »

לא בהכרח , יכול להיות שאלישע אמר לו אני חיב אותך על המגרש כי אין לי מי שיחליף אותך ואני לא סופר את דג'אני .

פגיעת קרסול לא קשור לרופא הקבוצה , רק שרירים !!!!!!!!!!!!
תמונה

שלח תגובה