ברדה גמר את העונה
ברדה גמר את העונה
חשש לקרע בשריר התאומים..
Re: ברדה גמר את העונה
כל הקבוצה גמרה את העונה...
שינוח עד אירופה. העונה נגמרה
- The red one
אז זהו, שלא. המקום השני עדיין בסכנה.גיא חניה כתב:שינוח עד אירופה. העונה נגמרה
לפי מה שהבנתי בעונה הבאה גם מקום שני וגם שלישי יתחילו מאותו שלב במוקדמות ליגה אירופאית ככה שאין הבדל בין שני לשלישי...אדום בלב בנשמהההה כתב: אז זהו, שלא. המקום השני עדיין בסכנה.
- The red one
קודם כל אני לא יודע דבר שני זה בכלל לא קשור לזה. אני רוצה שהקבוצה שלי תהיה סגנית האלופה.amichai כתב: לפי מה שהבנתי בעונה הבאה גם מקום שני וגם שלישי יתחילו מאותו שלב במוקדמות ליגה אירופאית ככה שאין הבדל בין שני לשלישי...
אם נפספס את המקום השני אחרי פער כה גדול זה יהיה איום ונורא.
מה איום ונורא בדיוק? מה ההבדל בין סגנות ב15 הפרש לבין מקום 3 ב20 הפרש ממקום ראשון...אדום בלב בנשמהההה כתב: קודם כל אני לא יודע דבר שני זה בכלל לא קשור לזה. אני רוצה שהקבוצה שלי תהיה סגנית האלופה.
אם נפספס את המקום השני אחרי פער כה גדול זה יהיה איום ונורא.
אתה זוכר אם שנה שעברה הפועל או חיפה סיימו שני? כי אני לא... כל עוד יהיה אירופה זה מעולה ולא משנה מאיזה מקום
מה שיזכרו זה שאת הסגנות הראשונה שלך לקחת ב13/14 וגם זר שיבוא יעדיף לבוא לסגנית אלופה ולא למי שסיימה שלישיתniv1 כתב: מה איום ונורא בדיוק? מה ההבדל בין סגנות ב15 הפרש לבין מקום 3 ב20 הפרש ממקום ראשון...
אתה זוכר אם שנה שעברה הפועל או חיפה סיימו שני? כי אני לא... כל עוד יהיה אירופה זה מעולה ולא משנה מאיזה מקום
- The red one
כל העונה אתה מקום 2. אז מגיעה הישורת האחרונה קצת הפסדים וזהו מוותרים?niv1 כתב: מה איום ונורא בדיוק? מה ההבדל בין סגנות ב15 הפרש לבין מקום 3 ב20 הפרש ממקום ראשון...
אתה לא חושב שאם לא גביע, לפחות מקום 2? זה שלא יזכרו זה לא מעניין כי אנחנו נזכור.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
- dardasmiley
ותודה רבה לאלישע "המאמן" שלא מסוגל להוציא אותו כי הוא כלום ושום דבר בלי שברדה במגרש.