תסכולים ומתוסכלים | נושא מרוכז
Re: כשמשתינים עליך פעם ועוד פעם ואתה אומר זה גשם......
בברזל הזה חובה להכות כשהוא עוד רותח אחרת סתם מבזבזים זמן ועצבים.
במקום לדבר על ריצת האמוק של מנכ״ל הפועל באר שבע אסי רחמים אל עבר צוות השופטים בשריקת הסיום אף אחד לא זוכר כבר מי קופח ואיך.
שמישהו יבדוק אם אלי ז׳ינו מעוניין בתפקיד.
במקום לדבר על ריצת האמוק של מנכ״ל הפועל באר שבע אסי רחמים אל עבר צוות השופטים בשריקת הסיום אף אחד לא זוכר כבר מי קופח ואיך.
שמישהו יבדוק אם אלי ז׳ינו מעוניין בתפקיד.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

- red ultras
Re: האשמים בכישלון לדעתי
אתך דרדסמיילי..
עזבו עכשיו אשמים ועניינים..
לא רואה אותנו מתקדמים מקצועית תחת אלישע
יכול להיות שאף מאמן לא היה מביא אותנו לעונה כזו ועדיין
אני חותם שעונה הבאה עם אלישע לא רק שלא תהיה קפיצת
מדרגה, תהיה רק ירידה.. אין שום הנעת כדור וכל המשחק שלנו מבוסס על כדורים ארוכים ונסיון לריבאונד בשליש השני של המגרש.. לראות מה ברק בכר עושה בקריית שמונה ולקנא!
איך רועי קהת נהיה פתאום בכל מקום על המגרש ואיך שחקן אלמוני כמו חן דילמו י מבשל נגדנו 3 שערים בארבעה ימים
לקנא
עזבו עכשיו אשמים ועניינים..
לא רואה אותנו מתקדמים מקצועית תחת אלישע
יכול להיות שאף מאמן לא היה מביא אותנו לעונה כזו ועדיין
אני חותם שעונה הבאה עם אלישע לא רק שלא תהיה קפיצת
מדרגה, תהיה רק ירידה.. אין שום הנעת כדור וכל המשחק שלנו מבוסס על כדורים ארוכים ונסיון לריבאונד בשליש השני של המגרש.. לראות מה ברק בכר עושה בקריית שמונה ולקנא!
איך רועי קהת נהיה פתאום בכל מקום על המגרש ואיך שחקן אלמוני כמו חן דילמו י מבשל נגדנו 3 שערים בארבעה ימים
לקנא
ברגע שרשמת את מה שרשמת על אליה הפכת ללא רלוונטי בעיניי.
הוא גיבור, הוא סמל, הוא איש ענק, הוא האיש שהייתי רוצה שכל החיים יישאר הקפטן של הקבוצה שלי.
שנים שבכינו שאין לנו מנהיג אמיתי על המגרש ועד שהגיע אחד כזה פישר כמוך מעז לפתוח עליו פה? שב בבית חביבי אנשים כמוך לא ראויים לסמלים כמו אליה.
שחקן שידע שיחמיר את הפציעה שלו והתעקש לעלות למרות הכאבים רק כי ידע כמה זה חשוב לעיר ולקהל הזה, שחקן שבתחילת המשחק כשהשחקנים באו אלינו לשער 11-12 ואמר להם תראו איזה קהל רק תראו, שחקן שאני אומר לך ממקור ראשון שאתמול בבוקר עדיין בקושי יכל לעמוד על הרגל לא וויתר ונכנס לשחקן.
לא מאמין שיש אנשים שאשכרה מעיזים לדבר עליו רעה, אליה במידה ואתה קורא את זה אתה הלב הענק והסמל הגדול של כולנו-נסיך לב אדום מאז ולתמיד!!!!
הוא גיבור, הוא סמל, הוא איש ענק, הוא האיש שהייתי רוצה שכל החיים יישאר הקפטן של הקבוצה שלי.
שנים שבכינו שאין לנו מנהיג אמיתי על המגרש ועד שהגיע אחד כזה פישר כמוך מעז לפתוח עליו פה? שב בבית חביבי אנשים כמוך לא ראויים לסמלים כמו אליה.
שחקן שידע שיחמיר את הפציעה שלו והתעקש לעלות למרות הכאבים רק כי ידע כמה זה חשוב לעיר ולקהל הזה, שחקן שבתחילת המשחק כשהשחקנים באו אלינו לשער 11-12 ואמר להם תראו איזה קהל רק תראו, שחקן שאני אומר לך ממקור ראשון שאתמול בבוקר עדיין בקושי יכל לעמוד על הרגל לא וויתר ונכנס לשחקן.
לא מאמין שיש אנשים שאשכרה מעיזים לדבר עליו רעה, אליה במידה ואתה קורא את זה אתה הלב הענק והסמל הגדול של כולנו-נסיך לב אדום מאז ולתמיד!!!!
Re: האשמים בכישלון לדעתי
בעיניי אשם אחד וישיר אלישע.
כמו כבר 2 עונות רצופות שום הנעת כדור, שום דרך, שום שיטת משחק, שום דבר שאתה רואה שמאמן אחראי עליו חוץ מהרכבת השחקנים.
זה זעק לשמיים שבמחצית השנייה אין לנו אמצע שק"ש ראשונים לכל כדור ויושבים עלינו אבל אלישע בשלו, ממשיך להאמין השיטת הבעט כדור לפלט ובואו נתפלל שייצא מזה משהו.
אז מצטער לגביי כל אותם שאוהבי אלישע אבל אני לא חושב שהוא מאמן גדול, אלישע לא מאמן גרוע אבל בטח לא מאמן גדול.
כמו כבר 2 עונות רצופות שום הנעת כדור, שום דרך, שום שיטת משחק, שום דבר שאתה רואה שמאמן אחראי עליו חוץ מהרכבת השחקנים.
זה זעק לשמיים שבמחצית השנייה אין לנו אמצע שק"ש ראשונים לכל כדור ויושבים עלינו אבל אלישע בשלו, ממשיך להאמין השיטת הבעט כדור לפלט ובואו נתפלל שייצא מזה משהו.
אז מצטער לגביי כל אותם שאוהבי אלישע אבל אני לא חושב שהוא מאמן גדול, אלישע לא מאמן גרוע אבל בטח לא מאמן גדול.
רעש עושים לא רק במגרש אלה גם מחוצה לו !!!!
תזכרו את מקרה אבוקסיס כמאמן הפועל תא אם אני זוכר נכון שאחרי כל משחק בכה על שופטים ובסוף קיבל תגמול בחזרה.
ומה אצלנו ? ״ מעדיפים לא לדבר על שיפוט״ פעם אחת צריך לבוא לקום ולצעוק ששופטים דפקו לנו תמשחקים הכי חשובים העונה לעשות רעש גם אם זה יהיה בתמורה לקנס לקבוצה/שחקן/מאמן בסוף זה יתוגמל בחזרה במגרש !!
תזכרו את מקרה אבוקסיס כמאמן הפועל תא אם אני זוכר נכון שאחרי כל משחק בכה על שופטים ובסוף קיבל תגמול בחזרה.
ומה אצלנו ? ״ מעדיפים לא לדבר על שיפוט״ פעם אחת צריך לבוא לקום ולצעוק ששופטים דפקו לנו תמשחקים הכי חשובים העונה לעשות רעש גם אם זה יהיה בתמורה לקנס לקבוצה/שחקן/מאמן בסוף זה יתוגמל בחזרה במגרש !!
- dardasmiley
בדיוק. וגם יש את סכנין עם לא זוכר מי מהשופטים, עשו רעש, עשו בלאגן והוא לא ישפוט אותם יותר. לא חסרות דוגמאות.הראל כתב:רעש עושים לא רק במגרש אלה גם מחוצה לו !!!!
אלונה את אסי צריכים להתייצב הבוקר במשרדו של אבי לוזון עם צבא של עיתונאים ולדרוש, לא לבקש בנחמדות, לא להתעניין אם אפשר, לדרוש! ויצמן-יער לכל צוות השיפוט. רק ככה מרתיעים שופטים מלמכור משחקים.
שמע ג'וני אם הייתה אפשרות לשלול ממך את האפשרות לאהוד את הפועל באר שבע הייתי עושה את זה עכשיו.
לברדה אתה קורא סמרטוט? לברדה? מי אתה בכלל שתקרא לו ככה? מי ?
אפס.
לברדה אתה קורא סמרטוט? לברדה? מי אתה בכלל שתקרא לו ככה? מי ?
אפס.
- dardasmiley
עכשיו קראתי בוואן שרונן כהן הגיש תלונה במשטרה נגד צוות המושחטים בצהוב אתמול. נהדר! מעולה! מדהים! זאת הדרך. חבל רק שאןהד צריך לעשות את זה ולא המועדון, אבל זאת הדרך! ככה מרתיעים שופעים מטומטמים!!
- The red one
אוי תלונה במשטרה איזה שטויות. לא נשרק פנדל ברחבה זה נכון, אבל זו טעות השיפוט היחידה לרעתנו כי בשני(!!) הגולים פלט ביצע עבירה ובגול שאושר הוא רכב(!!!) על השחקן של קריית שמונה אז די להתלונן.
אין ספק שקופחנו במשחקים הקריטיים העונה, אבל תלונה במשטרה?? הגזמת בגדול.
אין ספק שקופחנו במשחקים הקריטיים העונה, אבל תלונה במשטרה?? הגזמת בגדול.
א' תירגע עם ברדה. שחקן ענק. איש ענק. קפטן ענק. אשר לבקר קבלת החלטות שלו לפעמים, אבל לבכות על זה שהוא לא קפטן? אתה עיוור!?
ב' בקשר לשופטים: לפני שאתם באים לתלונות לאלונה/אסי/ציפורה (וכנראה צריך לבוא אליהם בתלונות), תבואו בתלונות לעצמכם (גם אני באה בתלונות לעצמי, מן הסתם). אנחנו כקהל עושים חיים קלים לשופטים. בבלומפילד אף שופט לא יעז לבטל גול. ככה זה צריך להיות גם מול קהל ביתי של ב"ש (ואתמול היה קהל ביתי של ב"ש).
וכמה שופטים אתם רוצים שלא ישפטו אותנו? לא ישארו שופטים באיגוד..
ב' בקשר לשופטים: לפני שאתם באים לתלונות לאלונה/אסי/ציפורה (וכנראה צריך לבוא אליהם בתלונות), תבואו בתלונות לעצמכם (גם אני באה בתלונות לעצמי, מן הסתם). אנחנו כקהל עושים חיים קלים לשופטים. בבלומפילד אף שופט לא יעז לבטל גול. ככה זה צריך להיות גם מול קהל ביתי של ב"ש (ואתמול היה קהל ביתי של ב"ש).
וכמה שופטים אתם רוצים שלא ישפטו אותנו? לא ישארו שופטים באיגוד..
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
תשתחווה כשאתה מדבר ככה על ברדה יסמרטוט
עלה עם זריקות וקרע את התאומים בשביל שאפס כמוך יפתח עליו את הפה.
לך תכתוב בקבוצות תמיכה בתפוז ולא כאן באתר ימתוסכל
עלה עם זריקות וקרע את התאומים בשביל שאפס כמוך יפתח עליו את הפה.
לך תכתוב בקבוצות תמיכה בתפוז ולא כאן באתר ימתוסכל
חביתות
מדברים כאן על חילוף מאמן
על ברדה שהוא לא מנהיג
על גל אראל שהוא חרא
על בוזגלו שהוא לא ווינר
עונה שלמה חוויתם הצלחות, מהפכים, חצי קבוצה פצועה ולא מרגישים את ההבדל (מישהו אמר מאמן?)
עונה שנסענו כולנו עם צעיפים בחלון בגאווה גדולה, הסתובבנו במרכז עם צעיף על הצוואר בהנאה גדולה.
חווינו משחקי עונה!!
מעמד חצי גמר!!
תתאוששו חבר׳ה, האכזבה גדולה אבל אסור לצאת מפרופרציות.
אלישע מאמן גדול שעשה כאן דברים שלא עשו לפניו.
ברדה הרים קבוצה מרוסקת עד למקום שני, וחצי קבוצב נמצאת כאן בזכותו, וכן לא בזכותנן בזכותו!! כי אף אחד לא ספר אותנו לפניו!!! גם לא ראובן עובד!!!
גל אראל היה הקילר שלנו במרכז המגרש, והעייפות השפיע בחודש האחרון וכולם בירידה.
זה לא מכונות למרות הרצון לנצח תמיד!
תחשבו על זה...
על ברדה שהוא לא מנהיג
על גל אראל שהוא חרא
על בוזגלו שהוא לא ווינר
עונה שלמה חוויתם הצלחות, מהפכים, חצי קבוצה פצועה ולא מרגישים את ההבדל (מישהו אמר מאמן?)
עונה שנסענו כולנו עם צעיפים בחלון בגאווה גדולה, הסתובבנו במרכז עם צעיף על הצוואר בהנאה גדולה.
חווינו משחקי עונה!!
מעמד חצי גמר!!
תתאוששו חבר׳ה, האכזבה גדולה אבל אסור לצאת מפרופרציות.
אלישע מאמן גדול שעשה כאן דברים שלא עשו לפניו.
ברדה הרים קבוצה מרוסקת עד למקום שני, וחצי קבוצב נמצאת כאן בזכותו, וכן לא בזכותנן בזכותו!! כי אף אחד לא ספר אותנו לפניו!!! גם לא ראובן עובד!!!
גל אראל היה הקילר שלנו במרכז המגרש, והעייפות השפיע בחודש האחרון וכולם בירידה.
זה לא מכונות למרות הרצון לנצח תמיד!
תחשבו על זה...
Re: חביתות
כבר הרבה זמן מדברים פה על היכולת הלא טובה, על העפת כדורים לפלט וכדורים חופשיים שהופכים מבונוס לשיטה.
חביתות זה ממש לא.
זה לא סותר את ההנאה שחווינו מהעונה הזו.
חביתות זה ממש לא.
אלדר חבל שאתה שוכח את אשתקד. תקציב של למעלה מ 25 מיליון ובנס נשארנו בליגה. עונה מדהימה זה נכון. אבל הכדורגל מגעיל!!! וגל אראל חושך כל העונה.
אז עונה הבאה לדעתך לא נשפר את זה?yossi כתב:כבר הרבה זמן מדברים פה על היכולת הלא טובה, על העפת כדורים לפלט וכדורים חופשיים שהופכים מבונוס לשיטה.
חביתות זה ממש לא.
הרי כולנו ואלישע יודעים מה חסר לקבוצה וזה אמצע
כל עונה עושים התאמות כדי להשתפר, להחליף לא יועיל לנו בכלום. אלישע השתמש במה שיש לו כרגע..