אלישע לוי - להמשיך או לא?
אלישע לוי - להמשיך או לא?
מעניין אותי מה עמדת האוהדים פה בפורום לגבי המאמן..
Re: אלישע לוי - להמשיך או לא?
חד משמעית לא אלישע הוא לא מאמן שיכול להוביל אותנו גבוה יותר הגיע הזמן למאמן זר או קליבר אחר בארץ שחסיד להחזקת כדור מישהו אמר פה רן בן שמעון אני בעד ,זה שי !

אם רוצים להתקדם אז לא!
טיעונים נגד ,על מחצית גרועה נגד הפועל ת״א הוא מחק את אלגרבלי והפך אותו לנעלם,הציב במקומו את הראל והפסיד לנו הזדמנות היסטורית.המאמן הזה במו ידיו גמר שחקנים כמו פלצ׳וק ונאסר ,הוציא מברדה את המספרים הנמוכים בקריירה שלו, הפך שחקן בינוני כמו גבאי לסופרסטאר עם קרדיט מוגזם ושמר חסד נעורים לעלם החמודות מבית שאן, תומר סוויסה, ושילב אותו כל משחק ללא קשר למתרחש במגרש(כמו אתמול) . אלישע לוי זה אותו מאמן שעם תקציב של 25 מיליון שקל בנה קבוצה שמבקיעה 23 שערים בעונה ונשארת בליגה במחזור האחרון(2012/2013). הניצחונות והמיקום בליגה לא מנחמים כשהקבוצה שלך מפסידה ברגעיי האמת וחוזרת להיות אותה קבוצה לוזרית שאנחנו כל כך מכירים. אם אנחנו רוצים להגיע לנחלה (לזכות בתואר) אלישע לוי הוא לא האיש שיביא אותנו לשם כי ברגעיי האמת הקבוצות שלו עושות במכנסיים
לא, אבל בגלל שהוא אדם נחמד ונוח ובגלל שאלונה לא מבינה ואין לה מנהל מקצועי שיקבל עבורה החלטה בנושא -אז הוא מקבל פרס להוביל אותנו לביזיונות באירופה.
- dardasmiley
חד משמעית לא!
לאלישע אין יותר מה לתרום להפועל ב"ש. להיפך, המשך הנוכחות שלו במועדון מונעת מאיתנו להמשיך להתקדם.
ועל הדרך שיקח איתו את יתר הבינוניים, גבאי, אראל, הובר ואסי רחמים.
לאלישע אין יותר מה לתרום להפועל ב"ש. להיפך, המשך הנוכחות שלו במועדון מונעת מאיתנו להמשיך להתקדם.
ועל הדרך שיקח איתו את יתר הבינוניים, גבאי, אראל, הובר ואסי רחמים.
- red ultras
לא.
מבחינתי עם כל הכבוד שהקבוצה במקום השני זה ממש לא נראה ככה... הקבוצה משחקת כמו קבוצת תחתית ונשענה לאורך שלושתרבעי עונה על הוויב של בוזגלו וברדה.. העובדה הפשוטה היא שבלי ברדה ובוזגלו מדובר באותה הקבוצה של עונה שעברה.
אין הנעת כדור אין משחק צירופים אין בידוד שחקנים באגף.
מבחינה מקצועית העונה של אלישע היא הצלחה גדולה אבל מבחינה טקטית היא כישלון.. עכשיו כשאלונה הבינה שעדיף להביא 2-3 תותחים על פני 10 בינוניים אני מאמין שמאמן אחר יוכל להוביל אותנו קדימה (לוודווקא בטבלה, בדרך ובפילוסופיית המשחק).
מבחינתי עם כל הכבוד שהקבוצה במקום השני זה ממש לא נראה ככה... הקבוצה משחקת כמו קבוצת תחתית ונשענה לאורך שלושתרבעי עונה על הוויב של בוזגלו וברדה.. העובדה הפשוטה היא שבלי ברדה ובוזגלו מדובר באותה הקבוצה של עונה שעברה.
אין הנעת כדור אין משחק צירופים אין בידוד שחקנים באגף.
מבחינה מקצועית העונה של אלישע היא הצלחה גדולה אבל מבחינה טקטית היא כישלון.. עכשיו כשאלונה הבינה שעדיף להביא 2-3 תותחים על פני 10 בינוניים אני מאמין שמאמן אחר יוכל להוביל אותנו קדימה (לוודווקא בטבלה, בדרך ובפילוסופיית המשחק).
מצד אחד אחרי שנתיים של מאבקי הישארות מגיעים למקום 2
מצד שני אין שיטה מתחילת העונה , גולים בכדורים נייחים בחלק ה-1 של העונה , הרמות לפלט בחלק ה-2 של העונה .
אין שיטה , אין הנעת כדור , משחקים עם 2 קשרים אחוריים ועדיין אין לנו אמצע .
זה כישלון של מאמן , קיבעון לא להביא שחקן עושה משחק בינואר , לשחרר בלם ולהישאר בלי בלם מחליף אמיתי בסגל .
מאמן שמתבייש לעשות חילוף בדקה 30 כשהקבוצה שלו לא משחקת טוב , חילופים קבועים כל העונה ולא לפני דקה 65 .
בשבילי מאמן זה אחד כמו ברק בכר , רק בשבוע שעבר נגד מכבי ת"א ראה שהקבוצה שלו לא משחקת טוב , עשה חילוף מוקדם במחצית ה-1 והקבוצה התחילה לשחק טוב .
לא מתבייש לשנות טקטיקה בזמן המשחק כדי להתאים את הסגנון ליריבה , דברים הכי בסיסיים שמאמן צריך להביא .
עם כל הכבוד לאלישע ולאן שהגענו העונה , אין כדורגל נורמלי ברוב העונה , עונה שלמה של בעיטות חופשיות והרמות לפלט .
לסיכום , אין שיטה , הוא לא רואה דברים פשוטים של כדורגל שכל אוהד מהיציע רואה , ולא צריך להמשיך !
מצד שני לא רואה מחליף אמיתי כרגע .
מצד שני אין שיטה מתחילת העונה , גולים בכדורים נייחים בחלק ה-1 של העונה , הרמות לפלט בחלק ה-2 של העונה .
אין שיטה , אין הנעת כדור , משחקים עם 2 קשרים אחוריים ועדיין אין לנו אמצע .
זה כישלון של מאמן , קיבעון לא להביא שחקן עושה משחק בינואר , לשחרר בלם ולהישאר בלי בלם מחליף אמיתי בסגל .
מאמן שמתבייש לעשות חילוף בדקה 30 כשהקבוצה שלו לא משחקת טוב , חילופים קבועים כל העונה ולא לפני דקה 65 .
בשבילי מאמן זה אחד כמו ברק בכר , רק בשבוע שעבר נגד מכבי ת"א ראה שהקבוצה שלו לא משחקת טוב , עשה חילוף מוקדם במחצית ה-1 והקבוצה התחילה לשחק טוב .
לא מתבייש לשנות טקטיקה בזמן המשחק כדי להתאים את הסגנון ליריבה , דברים הכי בסיסיים שמאמן צריך להביא .
עם כל הכבוד לאלישע ולאן שהגענו העונה , אין כדורגל נורמלי ברוב העונה , עונה שלמה של בעיטות חופשיות והרמות לפלט .
לסיכום , אין שיטה , הוא לא רואה דברים פשוטים של כדורגל שכל אוהד מהיציע רואה , ולא צריך להמשיך !
מצד שני לא רואה מחליף אמיתי כרגע .
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
חכמה גדולה באמת לפתוח סקר כזה בעיתוי כזה...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אין מישהו אחר
ברמה נורמלית בארץ
לדעתי חייב המשכיות
ברמה נורמלית בארץ
לדעתי חייב המשכיות
השאלה היא אם יש מחליף שהוא טוב ממנו משמעותית והאם אנו מוכנים לשלם את עונת ההתאקלמות שלו בקבוצה ? אלא אם יש בכוונת אלונה להנחית צוות מקצועי מאירופה עם תוכנית עבודה מסודרת עם סטנדרטים אירופאים בכל הקשור לכושר, תזונה, משמעת טקטית ומקצוענות אני לא רואה מאמן אחר בשוק הישראלי שיגיע להישגים גדולים יותר.
יחד עם זאת, כמו הרבה מהגולשים בפורום גם לי יש הרגשה שהגענו לאיזשהי תקרת זכוכית בכל הנוגע למיצוי ההישגים המקצועים תחת אלישע - מקווה להתבדות.
יחד עם זאת, כמו הרבה מהגולשים בפורום גם לי יש הרגשה שהגענו לאיזשהי תקרת זכוכית בכל הנוגע למיצוי ההישגים המקצועים תחת אלישע - מקווה להתבדות.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

היחידי שדיבר פה בסוג של היגיון זה אורי, נו באמת...
אז הפסדנו את הגמר ואת חלום האליפות. אם הייתי שואל אתכם ב10 שנים האחרונות אם הייתם לוקחים עונה כזאת של להגיע לחצי גמר ומקום 2 בפער 9 ממקום 3, כולכם הייתם אומרים כן בלי למצמץ. זו צביעות נוראית- הייתם מקבלים את העונה של בן שמעון? בחיים לא, הפסיד להפועל חיפה בגביע לפני השמינית,מקום שכרגע לא מוביל לאירופה(אלא אם קש תזכה),סיים את החלום האירופי לפני הבתים!
זה עונה ביזיון לקבוצה במעמד שלו, אבל כי הוא דיבר על השיטה בהפסדים וכשניצח בבונקר ובפוקסים קבוצות תחתית אז אף אחד לא אמר... אז כרגע הולך לו? לנו הלך כל העונה, די להתבזות.
זה הבעיה של הספורט שלנו, אין סבלנות ואין הערכה למאמן, אני לא אומר שאין לו יד בדבר, אבל תכבדו. אני נותן לאלישע לסיים את הפלייאוף, את ה6 משחקים הכי קריטיים שיהיו לו- להראות את כף ידו בדבר ולהראות תוצאות כמו שהראנו כל העונה. אם נמשיך ונראה את אותם הדברים שמחרפנים אותנו כאוהדים, אז נצעק לו ללכת הביתה.-
אז זה לא שאלה של כן ולא, זה פשוט שאלה מטעה באשכול שהזמן שלו הכי לא במקום, תדברו איתי בסוף העונה...

אז הפסדנו את הגמר ואת חלום האליפות. אם הייתי שואל אתכם ב10 שנים האחרונות אם הייתם לוקחים עונה כזאת של להגיע לחצי גמר ומקום 2 בפער 9 ממקום 3, כולכם הייתם אומרים כן בלי למצמץ. זו צביעות נוראית- הייתם מקבלים את העונה של בן שמעון? בחיים לא, הפסיד להפועל חיפה בגביע לפני השמינית,מקום שכרגע לא מוביל לאירופה(אלא אם קש תזכה),סיים את החלום האירופי לפני הבתים!
זה עונה ביזיון לקבוצה במעמד שלו, אבל כי הוא דיבר על השיטה בהפסדים וכשניצח בבונקר ובפוקסים קבוצות תחתית אז אף אחד לא אמר... אז כרגע הולך לו? לנו הלך כל העונה, די להתבזות.
זה הבעיה של הספורט שלנו, אין סבלנות ואין הערכה למאמן, אני לא אומר שאין לו יד בדבר, אבל תכבדו. אני נותן לאלישע לסיים את הפלייאוף, את ה6 משחקים הכי קריטיים שיהיו לו- להראות את כף ידו בדבר ולהראות תוצאות כמו שהראנו כל העונה. אם נמשיך ונראה את אותם הדברים שמחרפנים אותנו כאוהדים, אז נצעק לו ללכת הביתה.-
אז זה לא שאלה של כן ולא, זה פשוט שאלה מטעה באשכול שהזמן שלו הכי לא במקום, תדברו איתי בסוף העונה...
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
וסרמיליה מדווחים שאלישע חתם לעונה ...
יש לזה בסיס ממישהו?
יש לזה בסיס ממישהו?
לא. לא בניתי על גהיע בתחילת עונה, לא על אליפות ולא על מקום שני או שלישי. פשוט אני לא רואה אותנו כקבוצת צמרת לאורך זמן עם אלישע. קבוצה שבמקום השני ומשחקת מגעיל ונשענת על מצבים נייחים לא תישאר בצמרת לאורך זמן. וגם בגלל האטימות שלו לגבי שחקנים מסויימים