ברדה? אתה ווינר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
שלומי12

ברדה? אתה ווינר

שליחה על ידי שלומי12 »

אם יש משהו שאני לוקח מהמשחק הזה זה ברדה. הבנאדם נלחם כדאי לשחק היום, במהלך המחצית השניה אלישע כבר רצה להחליף אותו אך אליה התעקש להמשיך לעזור לקבוצה למרות שכואב לו.. הוא סחב 90 דקות של כאבים - והמחיר זה שהוא לא ישחק עוד העונה.
שחקן ווינר , שחקן נשמה , אין עוד שחקנים כמוהו.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

Re: ברדה? אתה ווינר

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

עריכה: קראתי בספורט 5 על העניין ואני לא מאמין שמכיווץ שריר הוא קרע את השריר, אולי זה מתיחה לא נראה לי שמשהו מעבר...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
g.b555

שליחה על ידי g.b555 »

דר אדום בנשמה כתב:עריכה: קראתי בספורט 5 על העניין ואני לא מאמין שמכיווץ שריר הוא קרע את השריר, אולי זה מתיחה לא נראה לי שמשהו מעבר...
יש הבדל בין כיווץ למתיחה, בשני המקרים התוצאה החמורה ביותר היא קרע ודלקת.
נקווה שיחלים במהרה.
האור הגדול של הקבוצה הזאת

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

לא פלא שגמר את העונה.
השקיע את כל כולו לאורך כל העונה, עשה את הכל על המגרש, נתן את כל מה שיכל והשאיר את הכל על המגרש.
רק מראה כמה אלישע שחק את האמא שלו במקום להביא לו שחקנים שיעשו את העבודות השחורות שהוא היה צריך לעשות. ועוד אנשים חסרי בושה מתלוננים על השחקן הנדיר הזה.
לכאלו אני אומר: תשתחוו!

סמל אישי של משתמש
red guy

שליחה על ידי red guy »

לא מבין איך יכול להיות שיש לנו אוהדים שיש להם ספק בכלל לגבי היכולות שלו, שחקן ברמה שלא הייתה פה, מקום שני וחצי גמר רשומים עליו ולא על אלישע ואף אחד אחר!! הוא חיבר את הקבוצה הוא הנהיג והוא דחף את כולם קדימה! למי אכפת אם לא כבש בהתאם לציפיות? אם היה כובש 16 שערים העונה אבל לא תורם את כל מה שתרם היינו נאבקים על הפלייאוף העליון בלחץ

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

ברדה לא מספק מבחינה מקצועית אבל מבחינת גיבוש הקבוצה ושינוי של 360 מעלות זה הוא,
אני עדיין מצפה משחקן עם רזומה כמו שלו לעשות קצת יותר... אתמול הוא הראה איך סמל מתנהג
תמונה

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

maor20094 כתב:ברדה לא מספק מבחינה מקצועית אבל מבחינת גיבוש הקבוצה ושינוי של 360 מעלות זה הוא,
אני עדיין מצפה משחקן עם רזומה כמו שלו לעשות קצת יותר... אתמול הוא הראה איך סמל מתנהג
ברדה לא מספק מספרים כי יש לו יותר מדי על הכתפיים, הוא מכוון את שחקני ההגנה, עושה סדר במרכז המגרש, מוציא מתפרצות, מקשר בין המאמן לשחקנים, מדרבן, רב עם שופטים, מרגיע שחקנים עצבניים ואחרי כל זה הוא נתן כמות זנה לדובב גבאי בגולים. אם המאמן היה עושה את עבודתו כמו שצריך, לברדה היו יורדות קצת מעמסות מהכתפיים והוא יכל לתת גם מספרים.
שלא לדבר על זה שבערך בחמישים אחוז מהזמן "המאמן" תפקד אותו כקשר אחורי (!!!) איזה מספרים הוא יכול לתת מעיגול האמצע??

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

maor20094 כתב:ברדה לא מספק מבחינה מקצועית אבל מבחינת גיבוש הקבוצה ושינוי של 360 מעלות זה הוא,
אגב אחי, ב360 מעלות חוזרים בדיוק לנקודה שממנה התחלת, אתה התכוונת כנראה ל-180 מעלות

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

maor20094 כתב:שינוי של 360 מעלותג
אלון מזרחי, לדעתך אלישע צריך להמשיך או לא?
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
משתמש חדש

שליחה על ידי משתמש חדש »

dardasmiley כתב:
ברדה לא מספק מספרים כי יש לו יותר מדי על הכתפיים, הוא מכוון את שחקני ההגנה, עושה סדר במרכז המגרש, מוציא מתפרצות, מקשר בין המאמן לשחקנים, מדרבן, רב עם שופטים, מרגיע שחקנים עצבניים ואחרי כל זה הוא נתן כמות זנה לדובב גבאי בגולים. אם המאמן היה עושה את עבודתו כמו שצריך, לברדה היו יורדות קצת מעמסות מהכתפיים והוא יכל לתת גם מספרים.
שלא לדבר על זה שבערך בחמישים אחוז מהזמן "המאמן" תפקד אותו כקשר אחורי (!!!) איזה מספרים הוא יכול לתת מעיגול האמצע??

ניסחת את זה בצורה מושלמת! מבחינתי זה הפועל ״ברדה״ באר שבע! הגענו לאן שהגענו רק בזכותו! זה כבר הרבה מעבר לכדורגל! רק לחשוב על החילופים ההזויים במשך כל הסיבוב השני ,סוויסה חלוץ וברדה קשר אחורי זה מעלה את הסעיף. אצל כל מאמן אחר אליניב היה עם 15 גולים.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

מומלץ לראות היום חדשות הספורט ואת הכתבה על ברדה (היה גם בחדשות הספורט של 7 בערב) , לראות מה זה שחקן עם לב ונשמה שגם בלי יכולת גדולה צריך אותו בכל משחק.
תמונה

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

כל הכבוד שעלה, שחקן גדול ואישיות נדירה.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

בצורה הכי מפורשת - סיכן את כל המשך הקריירה שלו אתמול.

כל דקה שלו על הדשא במדים שלנו גורמת לי לתחושות גאווה נדירות.
כבר אין שבחים שלא נשפכו עליו, וכל דבר בצדק.
אישיות מדהימה שאי אפשר שלא להעריץ.
על דמויות כאלה אתה חולם כשאתה מדמיין איך אתה רוצה שהקבוצה שלך תיראה.
הבאר-שבעי הכי גדול שיצא מכאן, by far. מאגד בתוכו את כל התכונות שאנחנו כל כך אוהבים בבאר שבע.
צניעות, יושרה, חוכמה, מנהיגות, נחישות, הקרבה, אהבה, עוצמה וזה רק על הקצה המזלג.
מאוהב! :מאוהב:

שלא ייגמר לעולם.

סמל אישי של משתמש
אלכס

שליחה על ידי אלכס »

לינק מישהו ?

ברדה המלך !!!!

שלח תגובה