אלישע לוי - להמשיך או לא?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"

אלישע - להמשיך או לא?

כן. להמשיך לעוד עונה
30
56%
לא. מיצה את עצמו
24
44%

סך הכול הצבעות: 54

סמל אישי של משתמש
manutd

Re: אלישע לוי - להמשיך או לא?

שליחה על ידי manutd »

הסקר הכי עלוב שהיה אי פעם בפורום...
אוהדים כפויי טובה!!!
מה נראה לכם שתוך שנה ב"ש יכולה להיות מכבי?!?!?
נראה לכם שאלישע לא הבין מה לא היה טוב השנה?!?...אם כולם ראו שלשחק עם שני קשרי אמצע זה לא מספיק בכדורגל המודרני אז תאמינו לי שגם הוא ראה ...
אלישע מאמן שראה כל סרט בכדורגל הישראלי , ולכן הוא ממשיך להיות המאמן המוביל ביותר לשנה הבאה!!
[glow=red]United Road, take me home

To the place, I belong

To Old Trafford, to see United

Take me home, United road[/glow]תמונה

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

shovalb9 כתב:היחידי שדיבר פה בסוג של היגיון זה אורי, נו באמת... :לאלא:

אז הפסדנו את הגמר ואת חלום האליפות. אם הייתי שואל אתכם ב10 שנים האחרונות אם הייתם לוקחים עונה כזאת של להגיע לחצי גמר ומקום 2 בפער 9 ממקום 3, כולכם הייתם אומרים כן בלי למצמץ. זו צביעות נוראית- הייתם מקבלים את העונה של בן שמעון? בחיים לא, הפסיד להפועל חיפה בגביע לפני השמינית,מקום שכרגע לא מוביל לאירופה(אלא אם קש תזכה),סיים את החלום האירופי לפני הבתים!
זה עונה ביזיון לקבוצה במעמד שלו, אבל כי הוא דיבר על השיטה בהפסדים וכשניצח בבונקר ובפוקסים קבוצות תחתית אז אף אחד לא אמר... אז כרגע הולך לו? לנו הלך כל העונה, די להתבזות.

זה הבעיה של הספורט שלנו, אין סבלנות ואין הערכה למאמן, אני לא אומר שאין לו יד בדבר, אבל תכבדו. אני נותן לאלישע לסיים את הפלייאוף, את ה6 משחקים הכי קריטיים שיהיו לו- להראות את כף ידו בדבר ולהראות תוצאות כמו שהראנו כל העונה. אם נמשיך ונראה את אותם הדברים שמחרפנים אותנו כאוהדים, אז נצעק לו ללכת הביתה.-

אז זה לא שאלה של כן ולא, זה פשוט שאלה מטעה באשכול שהזמן שלו הכי לא במקום, תדברו איתי בסוף העונה...
אתה יודע מה... באמת צריך לראות איך הוא מתמודד עם המשחקים שנותרו בלי סוארס וברדה , כי עד כה הוא הראה שהקבוצה תלויי. יותר בהם מאשר באיכויות שלו כמאמן. אבל באמץ נחיה ניר

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

אורי אדום בנשמה כתב:חכמה גדולה באמת לפתוח סקר כזה בעיתוי כזה...
לא מסכים איתך, הקבוצה הציגה אתמול יכולת טובה, הראתה הקרבה ולגמרי הופיעה למשחק,
לכן דווקא אתמול יש פחות טענות למאמן ולחלק שלו בהפסד.
העיתוי הוא מצוין, רגע לפני שאלונה מחליטה אם לתת לאלישע עונה נוספת.
לדעתי אלישע לא ראוי לקבל עונה נוספת ואסביר.
הפועל באר-שבע של העונה הביאה לכולנו לא מעט רגעי אושר והתפרצויות רגש שלא ראינו שנים.
רצף ניצחונות, מומנטום אדיר ואפילו אשליה של מועמדת לאליפות. יחד עם זאת, לדעתי מדובר
בקבוצה הלא מאומנת שהגיע הכי רחוק בכדורגל הישראלי. אין דרך, אין שיטה, אין שום טביעת
אצבע מקצועית בקבוצה ואפילו הנעת כדור בסיסית היה קשה למצוא. נמשיך בקטע המקצועי, קצת הזוי
שקבוצה שנמצאת מקום שני בפער גדול, מתבטלת באמצע המגרש בבית מול כל קבוצות הליגה. רמה"ש, עכו,
רעננה, אשדוד ועוד, כל קבוצות הפלייאוף התחתון שלטו באמצע המגרש אפילו בוסרמיל וברגעים רבים
היה קשה להבחין מי הקבוצה שממוקמת גבוה יותר. נעבור לקטע הפרסונלי. לכאורה מדובר באיש נעים
ונוח שמסתדר עם כולם ואף מצטייר כיס מן, אך למעשה מדובר במאמן עקשן עם לא מעט אגו שלא מוכן
להקשיב סביב ולהודות בטעויות שלו. בצורה בלתי מובנת הוא מקטלג שחקנים לטוב ולרע. יש שחקנים,
גל אראל למשל, שמקבלים קרדיט בלתי נגמר על אף יכולת עלובה לאורך לזמן ואין ספור טעויות רשלניות,
כמו נגד מכבי ת"א בבית למשל. טעות דומה עשה בן ביטון מול ק"ש וישר שילם בהרכב, למה?
כי אין לו חסינות כמו של ארלאל וגבאי למשל. מצד שני הוא פסל ומחק שחקנים כמו נאסר ודג'אני ללא
שום סיבה. מאמן ברמה גבוהה צריך לשמור על תחרות בריאה על כל עמדה בהרכב, אבל איזה תחושה אתה
נותן לשחקני הסגל שלא משנה איזה יכולת יציגו, יש שחקנים שהם באנקר בהרכב. בנוסף, התגובות
של אלישע לנעשה במגרש הם שבלוניות, שקופות, חסרות יצירתיות וקלות מאוד למאמן היריבה. אותם
חילופים בופן קבוע, אותם אילתורים ושום דבר בעל חזון מקצועי. אז שמעלים 3 שחקני התקפה
ונותנים גול דקה 90 (בני יהודה למשל) כולם צוהלים ומתעלמים, אבל שאלילת המזל כבר לא מגיעה
והדרדלה של פלצ'וק לא נכנס בדקה 92,אז הבעיות צפות. נכון, מדובר בעונה גדולה לכל הדעות, והוא
חלק ממנה, אבל אל תשכחו שאותה קבוצה בלי בוזי,ברדה ופלט (גם פאיו), כמעט ירדה ליגה עונה
שעברה. לא מכיר כמעט קבוצה בליגה (חוץ ממכבי) ש3 שחקני הרכב משתכרים 300,000 יורו בעונה.
יש לנו שחקני הכרעה נהדרים, וגם לאלישע חלק בהצלחה, אבל אני חושב שאותה קבוצה לא תצליח
לדגדג את ההישגים של העונה כיוון שכשאין שיטה הרבה יותר קל ללמוד אותך ולהתמודד איתך, לכן
אני לא חושב שאלישע מסוגל מבחינה מקצועית להצעיד אותנו קדימה. ראינו העונה בעיקר תוצאות (אותי
זה סיפק אגב), אבל כל בר דעת יודע שהחגיגה לא תימשך. היא נגמרה ברעננה וזה היה הקצה. אם
אנחנו לא רוצים שהבינוניות תימשך, אנחנו צריכים מאמן עם דרך. להגיד מי? לא יודע.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אם ישראלי אז רק אלישע!

אז כן זה מאוד סקסי לראות את הפועל ת"א מניעה כדור על עיגול החצי, אבל בשורה התחתונה מה שחשוב זה מי מביא סטטיסטיקות יפות של החזקת כדור ומי מביא תוצאות, אז אולי אנחנו לא משחקים בצורה הכי פופולרית אבל אנחנו משחקים בדרך שממצה הכי טוב את היכולות שלנו- יציאה מהירה קדימה ויכולת אישית בהתקפה, לשחק כמו הפועל ת"א עם הסגל שלנו זה פשוט לסרס את כל היתרונות שלנו.
רב"ש נכשל בהפועל, תייפו את זה איך שאתם רוצים היו לו משאבים והוא בנה קבוצה לא יציבה ועם הגנה מצחיקה שנכשלה בכל קנה מידה. שאף אחד לא יגיד לי שאלישע לא עומד בלחצים ולא יודע להוביל קבוצה גדולה, אלישע עשה עבודה מעולה במכבי חיפה והיום כשרואים את מי שהגיע אחריו מבינים את זה יותר מתמיד, הוא עשה פה מה שאף אחד לא הצליח לעשות כבר עשרות שנים, הוא קבלן הצלחות יותר מכל המאמנים בליגה פרט לסוזה, מצטער אבל אני מסרב להאמין שכל הקריירה שלו היא פוקס אחד גדול.
תסתכלו על התמונה הגדולה, גם אם לפעמים הוא הכניס את סוויסה מאוחר מדי, הוא הוביל אותנו לעונה שלא נראתה כדוגמתה, לא יכול בלי ברדה ובוזגלו? לכל קבוצה יש כוכבים שבלעדיהם היא נראית פחות טוב, לנו לא היו את המשאבים לבנות סגל עמוק כמו של מכבי ועדיין הצלחנו להידבק אליהם במשך כל העונה. בשנה הבאה נעמיק את הסגל ונוכל להתמודד בצמרת יותר בקלות.

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

אריק כתב:
לא מסכים איתך, הקבוצה הציגה אתמול יכולת טובה, הראתה הקרבה ולגמרי הופיעה למשחק,
לכן דווקא אתמול יש פחות טענות למאמן ולחלק שלו בהפסד.
העיתוי הוא מצוין, רגע לפני שאלונה מחליטה אם לתת לאלישע עונה נוספת.
לדעתי אלישע לא ראוי לקבל עונה נוספת ואסביר.
הפועל באר-שבע של העונה הביאה לכולנו לא מעט רגעי אושר והתפרצויות רגש שלא ראינו שנים.
רצף ניצחונות, מומנטום אדיר ואפילו אשליה של מועמדת לאליפות. יחד עם זאת, לדעתי מדובר
בקבוצה הלא מאומנת שהגיע הכי רחוק בכדורגל הישראלי. אין דרך, אין שיטה, אין שום טביעת
אצבע מקצועית בקבוצה ואפילו הנעת כדור בסיסית היה קשה למצוא. נמשיך בקטע המקצועי, קצת הזוי
שקבוצה שנמצאת מקום שני בפער גדול, מתבטלת באמצע המגרש בבית מול כל קבוצות הליגה. רמה"ש, עכו,
רעננה, אשדוד ועוד, כל קבוצות הפלייאוף התחתון שלטו באמצע המגרש אפילו בוסרמיל וברגעים רבים
היה קשה להבחין מי הקבוצה שממוקמת גבוה יותר. נעבור לקטע הפרסונלי. לכאורה מדובר באיש נעים
ונוח שמסתדר עם כולם ואף מצטייר כיס מן, אך למעשה מדובר במאמן עקשן עם לא מעט אגו שלא מוכן
להקשיב סביב ולהודות בטעויות שלו. בצורה בלתי מובנת הוא מקטלג שחקנים לטוב ולרע. יש שחקנים,
גל אראל למשל, שמקבלים קרדיט בלתי נגמר על אף יכולת עלובה לאורך לזמן ואין ספור טעויות רשלניות,
כמו נגד מכבי ת"א בבית למשל. טעות דומה עשה בן ביטון מול ק"ש וישר שילם בהרכב, למה?
כי אין לו חסינות כמו של ארלאל וגבאי למשל. מצד שני הוא פסל ומחק שחקנים כמו נאסר ודג'אני ללא
שום סיבה. מאמן ברמה גבוהה צריך לשמור על תחרות בריאה על כל עמדה בהרכב, אבל איזה תחושה אתה
נותן לשחקני הסגל שלא משנה איזה יכולת יציגו, יש שחקנים שהם באנקר בהרכב. בנוסף, התגובות
של אלישע לנעשה במגרש הם שבלוניות, שקופות, חסרות יצירתיות וקלות מאוד למאמן היריבה. אותם
חילופים בופן קבוע, אותם אילתורים ושום דבר בעל חזון מקצועי. אז שמעלים 3 שחקני התקפה
ונותנים גול דקה 90 (בני יהודה למשל) כולם צוהלים ומתעלמים, אבל שאלילת המזל כבר לא מגיעה
והדרדלה של פלצ'וק לא נכנס בדקה 92,אז הבעיות צפות. נכון, מדובר בעונה גדולה לכל הדעות, והוא
חלק ממנה, אבל אל תשכחו שאותה קבוצה בלי בוזי,ברדה ופלט (גם פאיו), כמעט ירדה ליגה עונה
שעברה. לא מכיר כמעט קבוצה בליגה (חוץ ממכבי) ש3 שחקני הרכב משתכרים 300,000 יורו בעונה.
יש לנו שחקני הכרעה נהדרים, וגם לאלישע חלק בהצלחה, אבל אני חושב שאותה קבוצה לא תצליח
לדגדג את ההישגים של העונה כיוון שכשאין שיטה הרבה יותר קל ללמוד אותך ולהתמודד איתך, לכן
אני לא חושב שאלישע מסוגל מבחינה מקצועית להצעיד אותנו קדימה. ראינו העונה בעיקר תוצאות (אותי
זה סיפק אגב), אבל כל בר דעת יודע שהחגיגה לא תימשך. היא נגמרה ברעננה וזה היה הקצה. אם
אנחנו לא רוצים שהבינוניות תימשך, אנחנו צריכים מאמן עם דרך. להגיד מי? לא יודע.
לא יכולתי לסכם את זה טוב יותר
לשאלת העתיד, לדעתי כיום אין טעם להחליף מאמן כרגע, הזמן לוחץ והעונה שלנו מתחילה בעוד פחות מחודשיים
לכן ההמשכיות קריטית במקרה הזה.
עם זאת המועדון חייב לבדוק את העניין של צוות זר לעונה שאחרי כמובן שכבר בינואר זה צריך להיות סגור והעבודה על הכנת העונה שאחרי צריכה להתחיל ישר בינואר.
נמאס מחובבנות ומאמנים שבאים לשעתיים עבודה והביתה.

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

sumsum כתב: לא יכולתי לסכם את זה טוב יותר
לשאלת העתיד, לדעתי כיום אין טעם להחליף מאמן כרגע, הזמן לוחץ והעונה שלנו מתחילה בעוד פחות מחודשיים
לכן ההמשכיות קריטית במקרה הזה.
עם זאת המועדון חייב לבדוק את העניין של צוות זר לעונה שאחרי כמובן שכבר בינואר זה צריך להיות סגור והעבודה על הכנת העונה שאחרי צריכה להתחיל ישר בינואר.
נמאס מחובבנות ומאמנים שבאים לשעתיים עבודה והביתה.
מחזק לגבי מאמן זר ומסכים שכבר מאוחר לעונה הבאה. בשביל צוות זר צריך שאלונה תכניס
את היד עמוק לכיס כי יהיו להם דרישות גבוהות לתקציב.

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

אלישע משתכר כיום כ400 אלף דולר ברוטו.
ב400 אלף דולר לזר (שהם 400 אלף דולר ברוטו=נטו) ניתן להביא מאמן טוב, העלות הנוספת בעוד 2 עוזרי מאמנים (לא, העוזר הנוכחי לא יכול להשאר) דהיינו חריגה של בערך 100 אלף דולר.
אם מכבי תל אביב הבינה את זה לאחר 200 מליון שקל השקעה ויעקב שחר הבין את זה לאחר כ120 מליון שקל השקעה(בשנתיים האחרונות על מאמן ישראלי וכשלון מקצועי מהדהד) ולאחר שרן בן שמעון החריב תקציב של 60 מליון בהפועל תל אביב- מי אנחנו הפועל באר-שבע שלא נפנים את המסר, חוקי המשחק השתנו, אין מקום לחובבנים ומזליקים (נטו מזל) והגיע הזמן לבחור צוות שייקח אותנו קדימה לעידן המקצוענות.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

sumsum כתב:אלישע משתכר כיום כ400 אלף דולר ברוטו.
ב400 אלף דולר לזר (שהם 400 אלף דולר ברוטו=נטו) ניתן להביא מאמן טוב, העלות הנוספת בעוד 2 עוזרי מאמנים (לא, העוזר הנוכחי לא יכול להשאר) דהיינו חריגה של בערך 100 אלף דולר.
אם מכבי תל אביב הבינה את זה לאחר 200 מליון שקל השקעה ויעקב שחר הבין את זה לאחר כ120 מליון שקל השקעה(בשנתיים האחרונות על מאמן ישראלי וכשלון מקצועי מהדהד) ולאחר שרן בן שמעון החריב תקציב של 60 מליון בהפועל תל אביב- מי אנחנו הפועל באר-שבע שלא נפנים את המסר, חוקי המשחק השתנו, אין מקום לחובבנים ומזליקים (נטו מזל) והגיע הזמן לבחור צוות שייקח אותנו קדימה לעידן המקצוענות.
מסכים.

אבל כל עוד אנחנו נשארים בשוק הישראלי- באמת שאין יותר ראוי מאלישע.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

צודק, סומסום.
כבר שנים אני טוען שבארץ למעט שנייים-שלושה יחידי סגולה אין באמת מאמני כדורגל מקצוענים.
עניין התקציב שאריק דיבר עליו הוא לא עלות הצוות אלא התקציב שהצוות ידרוש על מנת להצליח, מאמנים רציניים מאירופה לא יבואו בשביל להעביר עונה אלא כדי להביא הישג ולהמשיך הלאה (בדיוק כמו גארסיה וסוזה שיעזוב גם כן). לכן הם גם ירצו תקציב בהתאם.

בכל אופן - האם להחליף את אלישע? אני טוען שהמשכיות יותר חשובה מהכל...בטח ובטח כל עוד הוא לא יוחלף על ידי מישהו שובר שיוויון (בראש ובראשונה צוות זר רציני ואם לא אז יצחק שום\אלי גוטמן).
לכן, העונה כבר אין מה לדבר על החלפה. צריך לתת לאלישע את הקרדיט ולקוות שבזכות ההמשכיות יידע לזהות את הנקודות הבעייתיות, לתקן אותן ולהביא אותנו צעד אחד קדימה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

המשכיות בניגוד למקרה של קלינגר היא לא מילה גסה, אלישע יבנה פה קבוצה חזקה יותר ויאמן אותה גם לאירופה,תנו לו קצת קרטיד!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

תחת לופא הפסדנו בפנדלים להפועל רמת גן בהפסד הכי אכזרי שהיה לנו אי פעם אנשים היו מתוסכלים אבל כמעט 80 90 אחוז מהקהל רצה שהוא ימשיך כי ראו דרך ראו משחק התקפי והיו באים בכייף למשחקים היום זה היה ככה ברוב החצי הראשון של העונה בחצי בשני כבר שחקנים כמו ברדה ודובב והראל קרסו אין עומק אין רוטציה אלישע נכשל בינואר ההינו ארבע נקודות ממכבי הוא היה חייב להביא דני שחקנים טובים לפחות במקום זה הביא את הובר ושחרר את מרקוביץ טעות שעלתה לנו ביוקר ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אני פשוט חושב שהגענו למקסימום האפשרי עם אלישע, ואם אנחנו רוצים לקחת את זה צעד קדימה (גם מבחינת איכות הכדורגל וגם מבחינת תארים) אז אנחנו צריכים מישהו שלא רק יבנה קבוצה טובה אלא גם ידע להשתמש בסגל נכון במהלך השנה.

לדעתי, ואמרתי את זה בעבר, המאמנים בישראל הם בינונים פלוס במקרה הטוב, ולכן כדי באמת לקחת את הדברים צעד קדימה, אנחנו צריכים ללכת על צוות זר (מאמנים ועוזרים).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

לפני כמה שנים מאמן זר היה שם נרדף למילת גנאי, פתאום זה נהפך לטרנד. קצת מצחיק שכולם רוצים
צוות זר, אבל אף אחד לא טורח לחשוב מה ניתן להנחית כאן במסגרת המשאבים הקיימים.
מבחינה כלכלית המועדון יתקשה לעמוד בתנאים הכספיים של צוות זר, מבחינת השכר וגם מבחינת התקציב
שידרוש. בנוסף, העונה היפה שעשינו אולי קצת בלבלה אותכם אז רק אזכיר לכם, אנחנו בסה"כ הפועל
באר שבע, קבוצה שמדשדשת כבר כמה עשורים טובים ומשחקת בעיר מוכת טילים. להביא לכאן צוות ראוי
זה הרבה יותר מורכב מלעשות את זה לקבוצה כמו מכבי ת"א. והכי חשוב, משאב הזמן. התהליך לאיתור
מועמד ראוי לוקח זמן לא מבוטל וגם אחרי שהוא מסתיים צריך הצוות החדש ללמוד את הליגה הישראלית
ובעיקר את הקבוצה, החוזקות, החולשות, להחליט את מי לשחרר ולהמליץ על מועמדים לחיזוק. כל זה תחת
לחץ של עונה חדשה שמתחילה מוקדם מהרגיל.
אז אני בהחלט מסכים שרמת המאמנים בארץ היא בינונית מינוס, וזה כולל גם את אלישע. אבל במסגרת
התנאים הקיימים אני לא רואה אפשרות להנחית כאן צוות ברמה גבוהה לעונה הבאה. אולי בעוד שנה.

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

RedRock כתב:צודק, סומסום.
כבר שנים אני טוען שבארץ למעט שנייים-שלושה יחידי סגולה אין באמת מאמני כדורגל מקצוענים.
עניין התקציב שאריק דיבר עליו הוא לא עלות הצוות אלא התקציב שהצוות ידרוש על מנת להצליח, מאמנים רציניים מאירופה לא יבואו בשביל להעביר עונה אלא כדי להביא הישג ולהמשיך הלאה (בדיוק כמו גארסיה וסוזה שיעזוב גם כן). לכן הם גם ירצו תקציב בהתאם.

בכל אופן - האם להחליף את אלישע? אני טוען שהמשכיות יותר חשובה מהכל...בטח ובטח כל עוד הוא לא יוחלף על ידי מישהו שובר שיוויון (בראש ובראשונה צוות זר רציני ואם לא אז יצחק שום\אלי גוטמן).
לכן, העונה כבר אין מה לדבר על החלפה. צריך לתת לאלישע את הקרדיט ולקוות שבזכות ההמשכיות יידע לזהות את הנקודות הבעייתיות, לתקן אותן ולהביא אותנו צעד אחד קדימה.
בדיוק.
המשכיות, בלעדיה לא היינו איפה שאנחנו היום.
בלעדיה לא נגיע רחוק גם בשנה הבאה.

אגב, אריק, מגוחך להגיד ששחקנים כמו נאסר ודג'אני נמחקו ע"י אלישע ללא סיבה...
הרי האחד חושב על עצמו אך ורק על עצמו ולא אכפת לו מהקבוצה בשיט ורואים את זה על המגרש.
השני למרות יכולת מסירה טובה וראיית משחק מצויינת הוא חור שחור בהגנה שתמיד ששיחק קיבלנו באשמתו שערים מגוחכים, ע"ע עכו.
אלישע המאמן הישראלי הטוב ביותר בשוק ללא עוררין, וכשמוסיפים על זה את הדבך ההמשכיות מדובר בבחירה היחידה הרלוונטית.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

אם אלישע ממשיך, עונה הבאה חד משמעית נאבקים על העלייה לפלייאוף העליון.
שימו לב שכל קבוצה הבינה איך לסגור אותנו ( זה לא מסובך), לחץ מתון בחלק הקדמי, נכון שזה נראה כאילו הקבוצה היריבה לוחצת אותנו 24\7, אבל בגלל שהשחקנים לא יודעים לעשות תנועה בסיסית אנחנו עושים להם את החיים הרבה יותר קלים.
עונה הבאה כל קבוצה נגדית תבוא באותה צורה, ויהיה לנו הרבה יותר קשה גם נגד קבוצות כמו מגבי חיפה מס' אשדוד, ולדעתי אפילו בנייהודה ( אם ישארו בליגה) ומכבי נתניה.
ואני מוכן גם למסגר ולשמור את ההודעה הזו.

שלח תגובה