רן בן שמעון- ויפה שעה אחת קודם

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

Re: רן בן שמעון- ויפה שעה אחת קודם

שליחה על ידי CrazyRed7 »

לפני שמדברים על שמות חדשים, צריך לחכות ולראות האם אלישע נשאר או לא(95% שנשאר).

ואם כבר מאמן..אף אחד לא מזכיר את יצחק שום..מאמן מצוין.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

yossi כתב: ק"ש עברו מהפך רציני מאוד בקיץ, ועדיין הם אחת הקבוצות האיכותיות בליגה.
קבוצה מאוד בריאה ששום עזיבה של שחקן מרכזי (או כמה כאלה) לא תמוטט אותם.
אותו דבר לגבי פציעות.
הייתה להם מכת פציעות רצינית, זה כמובן פגע בהם אך תמיד הם נשארו קבוצה מסודרת ומחויבת לעקרונות שלה תוך הבאת תוצאות.
אצלנו זה עדיין (עם דגש על עדיין) לא קורה.
פציעה של סוארז וכל ההגנה מתמוטטת. ללא פלט משחק ההתקפה שלנו ייפגע בצורה קשה.

על עניין עוזר מאמן רציני יותר אני מסכים לחלוטין.
אם יש איזשהו סיכוי לשלב את רב"ש בצוות עם היררכיה מסודרת, הייתי הולך על זה.
קשה לי לקבל את ההתלהבות מקרית שמונה. עם כל המחמאות שבהחלט מגיעות להם על עונות יפות,
מדובר בקבוצה עם שניים וחצי אוהדים, אין שם טיפה של לחץ. הם פתחו לא טוב את העונה ואף אחד
שם לא צייץ. לברק בכר יש פריבילגיה גדולה. הוא יכול להרשות לעצמו ירידות ביכולת או אפילו הפסדים
רצופים, מה שבכל מועדון גדול אחר היה מסחרר את המערכת. לא פלא שכל שחקן חביב נראה שם
פתאום כמו כוכב כדורגל. הייתי רוצה לראות אותו מצליח בקבוצה עם קהל גדול של אוהדים, עד אז חובת
ההוכחה עדיין עליו.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אם ישראלי אז רק אלישע! אז כן זה מאוד סקסי לראות את הפועל ת"א מניעה כדור על עיגול החצי, אבל בשורה התחתונה מה שחשוב זה מי מביא סטטיסטיקות יפות של החזקת כדור ומי מביא תוצאות, אז אולי אנחנו לא משחקים בצורה הכי פופולרית אבל אנחנו משחקים בדרך שממצה הכי טוב את היכולות שלנו- יציאה מהירה קדימה ויכולת אישית בהתקפה, לשחק כמו הפועל ת"א עם הסגל שלנו זה פשוט לסרס את כל היתרונות שלנו.
רב"ש נכשל בהפועל, תייפו את זה איך שאתם רוצים היו לו משאבים והוא בנה קבוצה לא יציבה ועם הגנה מצחיקה שנכשלה בכל קנה מידה. שאף אחד לא יגיד לי שאלישע לא עומד בלחצים ולא יודע להוביל קבוצה גדולה, אלישע עשה עבודה מעולה במכבי חיפה והיום כשרואים את מי שהגיע אחריו מבינים את זה יותר מתמיד, הוא עשה פה מה שאף אחד לא הצליח לעשות כבר עשרות שנים, הוא קבלן הצלחות יותר מכל המאמנים בליגה פרט לסוזה, מצטער אבל אני מסרב להאמין שכל הקריירה שלו היא פוקס אחד גדול.
תסתכלו על התמונה הגדולה, גם אם לפעמים הוא הכניס את סוויסה מאוחר מדי הוא הוביל אותנו לעונה שלא נראתה כדוגמתה, לא יכול בלי ברדה ובוזגלו? לכל קבוצה יש כוכבים שבלעדיהם היא נראית פחות טוב, לנו לא היו את המשאבים לבנות סגל עמוק כמו של מכבי ועדיין הצלחנו להידבק אליהם במשך כל העונה. בשנה הבאה נעמיק את הסגל ונוכל להתמודד בצמרת יותר בקלות.

סמל אישי של משתמש
red guy

שליחה על ידי red guy »

bs war כתב:אם ישראלי אז רק אלישע! אז כן זה מאוד סקסי לראות את הפועל ת"א מניעה כדור על עיגול החצי, אבל בשורה התחתונה מה שחשוב זה מי מביא סטטיסטיקות יפות של החזקת כדור ומי מביא תוצאות, אז אולי אנחנו לא משחקים בצורה הכי פופולרית אבל אנחנו משחקים בדרך שממצה הכי טוב את היכולות שלנו- יציאה מהירה קדימה ויכולת אישית בהתקפה, לשחק כמו הפועל ת"א עם הסגל שלנו זה פשוט לסרס את כל היתרונות שלנו.
רב"ש נכשל בהפועל, תייפו את זה איך שאתם רוצים היו לו משאבים והוא בנה קבוצה לא יציבה ועם הגנה מצחיקה שנכשלה בכל קנה מידה. שאף אחד לא יגיד לי שאלישע לא עומד בלחצים ולא יודע להוביל קבוצה גדולה, אלישע עשה עבודה מעולה במכבי חיפה והיום כשרואים את מי שהגיע אחריו מבינים את זה יותר מתמיד, הוא עשה פה מה שאף אחד לא הצליח לעשות כבר עשרות שנים, הוא קבלן הצלחות יותר מכל המאמנים בליגה פרט לסוזה, מצטער אבל אני מסרב להאמין שכל הקריירה שלו היא פוקס אחד גדול.
תסתכלו על התמונה הגדולה, גם אם לפעמים הוא הכניס את סוויסה מאוחר מדי הוא הוביל אותנו לעונה שלא נראתה כדוגמתה, לא יכול בלי ברדה ובוזגלו? לכל קבוצה יש כוכבים שבלעדיהם היא נראית פחות טוב, לנו לא היו את המשאבים לבנות סגל עמוק כמו של מכבי ועדיין הצלחנו להידבק אליהם במשך כל העונה. בשנה הבאה נעמיק את הסגל ונוכל להתמודד בצמרת יותר בקלות.
רב״ש נכשל ואלישע שנה שעברה? בקשר לחיפה אל תשכח שהוא אימן אותם בתקופה שהם היו כמו מכבי ת״א של היום כלומר קונה את מי שבא לה ואין לה תחרות בעניין הזה(בייתר בדיוק התפרקה מארקאדי), ועדיין אם תשאל כל אוהד חיפה הוא ממש לא מתגעגע, גם שם הכל היה מקרי, כדורגל שכונתי ומשחק לרוחב עם חילופים קבועים ואף שחקן לא התפתח שם(ארבייטמן מלך השערים היה שחקן ספסל,חמד גם היה שחקן ספסל עד שהיה לחץ מהקהל ואז משחר,ורפאלוב ניסה את מזלו בבלגיה כי הרגיש שבחיפה לא מתקדם,תוסיף לזה שכישרונות כמו גולסה וגאדיר פשוט נעצרו בקצב התקדמות ועד היום הם סובלים מזה).. לאלישע יש דברים טובים בתור מאמן זה לזכותו אבל אי אפשר להתעלם מזה שלא ראינו משחק אחד טוב כל העונה(חוץ מ4-0 נגד סכנין) וזה דבר שמאפיין אותו לכל אורך הקריירה.. רב״ש/עטר למרות ש״נכשלו״ בקבוצה גדולה עם לחץ מהקהל זה לא אומר שהם פחות טובים.. הם עשו דברים יפים בכדורגל עם קבוצות בתקציב שלנו ואף פחות..ואלישע?!

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

red guy כתב: רב״ש נכשל ואלישע שנה שעברה? בקשר לחיפה אל תשכח שהוא אימן אותם בתקופה שהם היו כמו מכבי ת״א של היום כלומר קונה את מי שבא לה ואין לה תחרות בעניין הזה(בייתר בדיוק התפרקה מארקאדי), ועדיין אם תשאל כל אוהד חיפה הוא ממש לא מתגעגע, גם שם הכל היה מקרי, כדורגל שכונתי ומשחק לרוחב עם חילופים קבועים ואף שחקן לא התפתח שם(ארבייטמן מלך השערים היה שחקן ספסל,חמד גם היה שחקן ספסל עד שהיה לחץ מהקהל ואז משחר,ורפאלוב ניסה את מזלו בבלגיה כי הרגיש שבחיפה לא מתקדם,תוסיף לזה שכישרונות כמו גולסה וגאדיר פשוט נעצרו בקצב התקדמות ועד היום הם סובלים מזה).. לאלישע יש דברים טובים בתור מאמן זה לזכותו אבל אי אפשר להתעלם מזה שלא ראינו משחק אחד טוב כל העונה(חוץ מ4-0 נגד סכנין) וזה דבר שמאפיין אותו לכל אורך הקריירה.. רב״ש/עטר למרות ש״נכשלו״ בקבוצה גדולה עם לחץ מהקהל זה לא אומר שהם פחות טובים.. הם עשו דברים יפים בכדורגל עם קבוצות בתקציב שלנו ואף פחות..ואלישע?!
כמה שטויות בפוסט אחד?
אי אפשר להשוות את הכישלון של רב"ש לזה של אלישע. רב"ש קיבל תקציב ענק והנחית פה כמעט כל שחקן שרצה, לאלישע היה תקציב שחקנים של קבוצת אמצע טבלה.
ארבייטמן עשה התקדמות אדירה תחת אלישע, גולסה דעך לאחר עזיבתו, גאדיר אף פעם לא היה שחקן. רפאלוב? הוא חייב את הקריירה שלו לאלישע שהגיע אחרי רוני
לוי והפך אותו לשחקן שיצא לבלגיה תמורת סכום כמעט חסר תקדים (2.5 מיליון יורו אם אני לא טועה). ועוד משהו, חיפה בזמנו הייתה רחוקה מלהיות מכבי ת"א של זמננו.
להפך, הוא קיבל קבוצה בירידה גדולה והפך אותה לאלופה כנגד כל התחזיות המוקדמות. לא ראינו משחק אחד טוב כל העונה? כנראה שאתה רואה יותר מידיי יציע העיתונות.
ראינו הרבה דקות מצוינות העונה, אם כי בהחלט לא מספיק ביחס למיקום שלנו. בקיצור, ביקורות יש ובצדק אבל לפחות תדייק בפרטים.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

red guy כתב: רב״ש נכשל ואלישע שנה שעברה? בקשר לחיפה אל תשכח שהוא אימן אותם בתקופה שהם היו כמו מכבי ת״א של היום כלומר קונה את מי שבא לה ואין לה תחרות בעניין הזה(בייתר בדיוק התפרקה מארקאדי), ועדיין אם תשאל כל אוהד חיפה הוא ממש לא מתגעגע, גם שם הכל היה מקרי, כדורגל שכונתי ומשחק לרוחב עם חילופים קבועים ואף שחקן לא התפתח שם(ארבייטמן מלך השערים היה שחקן ספסל,חמד גם היה שחקן ספסל עד שהיה לחץ מהקהל ואז משחר,ורפאלוב ניסה את מזלו בבלגיה כי הרגיש שבחיפה לא מתקדם,תוסיף לזה שכישרונות כמו גולסה וגאדיר פשוט נעצרו בקצב התקדמות ועד היום הם סובלים מזה).. לאלישע יש דברים טובים בתור מאמן זה לזכותו אבל אי אפשר להתעלם מזה שלא ראינו משחק אחד טוב כל העונה(חוץ מ4-0 נגד סכנין) וזה דבר שמאפיין אותו לכל אורך הקריירה.. רב״ש/עטר למרות ש״נכשלו״ בקבוצה גדולה עם לחץ מהקהל זה לא אומר שהם פחות טובים.. הם עשו דברים יפים בכדורגל עם קבוצות בתקציב שלנו ואף פחות..ואלישע?!
שטויות!
1. אלישע אימן את מכבי חיפה בזמן שמולו הייתה אחת הקבוצות הגדולות בהיסטוריה של הפועל ת"א, קבוצה שלדעת רבים הייתה איכותית יותר מחיפה. ממש לא מכבי ת"א של היום. ועדיין הוא הצליח לזכות בשתיים וחצי אליפויות.

2. אוהדי חיפה לא מתגעגעים לאלישע? ראיתי לאן שיקול הדעת המקצועי שלהם הביא אותם... ד"ש לעטר. ואני בטוח שרובם לוקחים עכשיו את אלישע בלי לחשוב פעמיים.

3. הכל היה מקרי? שתי אליפויות, שני גמרים והעפלה לליגת האלופות, והכל מקרי? אל תספר לי סיפורים על חוסר בשיטת משחק, מכבי חיפה בשלוש העונות הראשונות של אלישע הייתה מכונה דורסנית ויציבה שכל שבוע תפרה שלישיות ורביעיות ומעדה לעיתים נדירות- תבדוק אצל קאלה כמה מרורים הוא אכל מאותה מכבי חיפה כשוער אצלנו. מה, כל הקריירה של אלישע זה פוקס? מה, תומר חמד לא הפך אצלו מחלוץ של אחי נצרת לחלוץ אירופאי? רפאלוב לא הפך תחתיו מכוכב בפוטנציה לשחקן הכי טוב בליגה? ארבייטמן, בעצמך אמרת, היה מלך השערים, אחרי עונות הרבה יותר שחונות מבחינתו... גולסה וגאדיר נעצרו? גולסה נעצר אחרי שאלישע עזב, תחתיו הוא היה שחקן הרכב שחוזר ע"י קבוצות בכירות באירופה (היום אני בספק אם אפילו אנחנו נרצה אותו), גאדיר שחקן בינוני לכל הדעות ואלישע עשה ממנו שחקן לגיטימי לקבוצת אליפות.

4. רב"ש ועטר נכשלו בקבוצות גדולות, אלישע הצליח כמעט בכל הקבוצות בהן אימן- קטנות וגדולות- וזה לא עושה אותו יותר טוב? אז מה כן?

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

פתחתי ואמרתי שאני מעריך את אלישע וחושב שהוא עשה עונה נהדרת, אבל התחושה היא שהוא הביא את הקבוצה לשיא ואין לו מה לחדש או לשפר.

אין לי ספק שהוא סבל רבות מחוסר המזל ומהפציעות הקשות שטירפדו את חלומות התארים שלנו, אבל מעבר לחיסרון של שחקן כזה או אחר, הוא פשוט לא חידש, שינה או הפתיע ולא פעם אחת לאורך העונה כולה,
במיוחד במשחקים הקריטיים באמת.

הוא נותר נאמן מידי לשיטה ולהרכב השחקנים, הביא חילופים מהבית, בדקות קבועות. קבוצה שרצה בצמרת, שקבוצות לומדות אותה ומנסות בכל דרך לשבש לה את המשחק, לא יכולה להישאב לשבלונה.

אני לא חושב שרב"ש טוב ממנו ובטוח שלא מוכח ממנו. אבל מאמין שדרוש לנו שינוי כי משהו בעונה הזו מרגיש פספוס, למרות שאם היינו מדברים בספטמבר כולם היו חותמים על מקום שני וחצי גמר גביע
והפספוס מבחינתי הוא בעיקר קבלת ההחלטות של אלישע ברגעי המפתח
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אתם מדברים פה על קיבעון ואז רוצים את בן-שמעון, שגם הוא הלך באופן עיוור אחרי שיטת משחק של מסירות קצרות והנעת כדור ולא חרג ממנה גם כשהפועל נראתה רע.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

די כבר להזכיר דברים שקרו בעבר, הכדורגל ישתנה. אם פעם הקבוצה הטובה ובעלת התקציב הגבוה בארץ הייתה מכבי חיפה, היום זו מכבי תל אביב. רק שהם מנצלים את הכסף הרבה יותר בחוכמה. עכשיו כל הקבוצות מנסות לחקות את מכבי תל אביב שהיא " טיפה" יותר טובה ממכבי חיפה של אלישע. קבוצות שמצליחות בזה כל אחת בדרך שלה ( קריית שמונה, הפועל תל אביב) משחקות רמה אחת מעלינו, ובינתיים אנחנו מאחורה. כי ככה זה שיש לך מאמן שמחליף חלוץ בחלוץ ( שיש לו כושר גופני כמו של סבתא שלי) בחצי גבר גביע בדקה 70 שאתה מוביל 1-0.
הכדורגל לפני כמה שנים, שונה בצורה דרסית מהכדורגל של שנת 2014, נכנסו מאמנים צעירים ויציריתיים, שכל העולם מנסה ללמוד מהם.
אלישע לא יכול ולא מסוגל ללמוד את הדברים הללו.

שלח תגובה