בן ביטון: חוץ מכדור אחד שהוא יכל להרים יותר טוב משחק נהדר שלו.
מאור בוזגלו: איפה היית במשחקים האחרונים? משחק נהדר שאלמלא ההחמצה של פלצ'וק יכל לסגור גם את איש המשחק עם בישול ושער...
הפינה האופטימית למחזור 31 בפלייאוף העליון
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הפינה האופטימית למחזור 31 בפלייאוף העליון
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
Re: הפינה האופטימית למחזור 31 בפלייאוף העליון
אין שום דבר אופטימי במשחק הזה. שיחקנו מול הקבוצה הכי כבויה בליגה. ועדיין לא היינו קרובים לנצח אותם. פשוט בושה וחרפה.
בוזגלו וביטון.
בוזגלו פשוט שחקן גדול. נכס ענק.
ובן ביטון משחק רביעי ברציפות שהוא פשוט מרשים אותי, אם ישפר את המשחק ההתקפי שלו כמו שדוידזאדה למד לעשות הוא יהיה מגן גדול.
ובן ביטון משחק רביעי ברציפות שהוא פשוט מרשים אותי, אם ישפר את המשחק ההתקפי שלו כמו שדוידזאדה למד לעשות הוא יהיה מגן גדול.

- The red one
לא הייתי ממהר להכניס את מאור לפינה האופטימית כי במחצית השנייה הוא לא היה קיים על המגרש, ולא תרתי משמע.
ואגב דג׳אני היה מעולה. מחלק מסירות נפלא. אומנם הוא לא היה במיטבו, אבל סוף סןף היה קישור אחורי עם לוטם ודג׳אני אחרי כמה משחקים ללא. גם הובר כבלם היה לא רע בכלל.
ואגב דג׳אני היה מעולה. מחלק מסירות נפלא. אומנם הוא לא היה במיטבו, אבל סוף סןף היה קישור אחורי עם לוטם ודג׳אני אחרי כמה משחקים ללא. גם הובר כבלם היה לא רע בכלל.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
בן ביטון מוכיח שיש עמדות אחרות שדורשות חיזוק! מגן קלאסי עושה עבודת הגנה שלא ראיתי ממגן חוץ מדוידזאדה וחוץ משני משחקים הוא פשוט מראה לאילוז איך משחק מגן.שי האדום כתב:בוזגלו וביטון.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- dardasmiley
בדיוק מה שחשבתישי האדום כתב:בוזגלו וביטון.