למישהו עוד יש ספק שנאבד את המקום השני??
Re: למישהו עוד יש ספק שנאבד את המקום השני??
בוא נסתכל על עובדות בשטח.
קריית שמונה הפועל ומכבע תל אביב, לפחות דרגה מעלינו מבחינת צורת משחק. למרות שלדעתי כבר עכשיו יש לנו את הסגל השני בטיבו בליגה.
לא ראינו התקדמות מיוחדת אצל שחקנים שציפינו שיתקדמו. ארבעת המגנים שלך בישלו ביחד 2 שערים כל העונה, שאצל קריית שמונה מדמוני (מעניין למה אצל קריית שמונה אפילו שחקנים זוטרים מתפתחים להיות יעילים), רק נגדנו בישל 3. ושמגנים לא משתתפים בתצורה ההתקפית שלך המשחק שלך מאוד מיושן ובזיוני.
ד"א אני מקווה שאתה מבין למה לא ניצחנו 5 משחקים ברציפות? כי קבוצות לומדות, מתפתחות תוך כדי תנועה. מאמנים בעלי פוטנציאל יושבים ולומדים את היריבה. וכרגע למרבה ה" הפתעה" אתה לא פקטור בפלייאוף העליון.
ולצערי זו לא ירידת מתח, זוהי היכולת מתחילת העונה, רק שקבוצות לומדות ואנו הולכים אחורה.
קריית שמונה הפועל ומכבע תל אביב, לפחות דרגה מעלינו מבחינת צורת משחק. למרות שלדעתי כבר עכשיו יש לנו את הסגל השני בטיבו בליגה.
לא ראינו התקדמות מיוחדת אצל שחקנים שציפינו שיתקדמו. ארבעת המגנים שלך בישלו ביחד 2 שערים כל העונה, שאצל קריית שמונה מדמוני (מעניין למה אצל קריית שמונה אפילו שחקנים זוטרים מתפתחים להיות יעילים), רק נגדנו בישל 3. ושמגנים לא משתתפים בתצורה ההתקפית שלך המשחק שלך מאוד מיושן ובזיוני.
ד"א אני מקווה שאתה מבין למה לא ניצחנו 5 משחקים ברציפות? כי קבוצות לומדות, מתפתחות תוך כדי תנועה. מאמנים בעלי פוטנציאל יושבים ולומדים את היריבה. וכרגע למרבה ה" הפתעה" אתה לא פקטור בפלייאוף העליון.
ולצערי זו לא ירידת מתח, זוהי היכולת מתחילת העונה, רק שקבוצות לומדות ואנו הולכים אחורה.
חברים אל תכוונו לתארים אנחנו לא רוצים להבליח אנחנו רוצים להישאר, תכוונו לבנייה של מועדון גדול בכל פרמטר!!
תןדה רבה!!!!!!!!אדום זקן כתב: אז אני מסתכל על דברים שונה קצת ממך,מכמה סיבות:
1. שחקני בית- עד לפני שנתיים לא היו שחקני בית,במספר משחקים העונה שיחקנו עם 4-5 שחקנים,נכון או לא?
לוטם זינו,לטוב או לרע לא עשה התקדמות השנה? אופיר דווידזאזה לא עשה? ואל תגיד לי רק שזה בגלל שהוא כישרוני למה ראינו מה קרה לאלעד גבאי שהיה נחשב לפני שנה למגן הימני הטוב בארץ,בנאדו ריסק אותו.
בוזגלו הוא לא שחקן שפורח אצל אלישע?,בן אלגרבלי לא קיבל מאתיים צ'אנסים?
2. גרף התקדמות- בסוף בשורה התחתונה עם סגל לא שונה משמעותית משנה שעברה אנחנו מקום שני,ולהגיד לי ברדה ובוזגלו זה נכון,אבל גם איתם אף אחד לא ראה אותנו יותר ממקום רביעי,וחוץ מזה אני תמיד טוען שמאמן טוב נמדד שיש לו שחקנים טובים.
3. אם הוא יידע להמשיך להפיק לקחים מהשנה ולהביא חיזוק במקום המתאים,אין סיבה שהוא לא יצילח שנה הבאה.
אתה מצפה שהקבוצה תהיה דורסת,מחזיקה בכדור,שולטת בקצב המשחק,הכל נכון,אבל חוץ ממכבי ת"א מי באמת מצליחה??
להגיד רב"ש בהפועל זה בדיחה,99.9% מהזמן מחזיקים בכדור בלי שום תכליתיות,אה... וגם בלי שום הישגים וגם 25 נק' ממכבי,זו לא חוכמה בגארב'ג טיים לתת הצגות.
4. אופי-מתי אתה זוכר שהקבוצה שלך חזרה 6-7 פעמים מפיגור וניצחה?? בוא אני אעזור לך,מעולם!!
אופי ומנטליות כמו של העונה זה משהו שנבנה לאורך זמן.
יש טענות אני לא אומר שהכל טוב,אבל נראה לי שדווקא ההצלחה של הקבוצה סינוורה אתכם ולא אותי וחשבתם שצריך לקחת דאבל,בעונה שמקום רביעי היה נחשב הישג.
טוב,אז בוא נסתכל על עובדות בשטח.zivmay כתב:בוא נסתכל על עובדות בשטח.
קבוצות מסכמים לאורך עונה,הפועל ת"א נמצאת ממך 14 נק',ניצחת אותם פעמיים ותיקו,ק"ש מאחוריך ב8,פתחה עונה בצורה גרועה ביותר ואם לא האווירה הפסטורלית שם,בכר כבר לא היה ממשיך לשום מקום,ומעבר לזה אם הוא היה מאמן הפועל ב"ש אתה חושב שיכול היה להרשות לעצמו לשחרר שחקן כל כך משמעותי כמו בדש למכבי ת"א באמצע העונה!!!,אני לא מזלזל בשום אופן בהישגים שלהם,אבל הם לא מדד לכלום,מזכירים לא בית"ר ת"א של פעם ושמשון,קבוצות סימפטיות ללא קהל וולא לחץ שמציקות לך כל הזמן.
עכשיו בוא תראה לי איזה שחקן מהפועל ת"א עשה התקדמות??
בזמן שמקודם מניתי לך אצלנו רק 4 מבלי לספור את פלט,שכולכם שלחתם הביתה אחרי המחזור ה7 ואם לא המאמן הוא גם לא היה פה.
עכשיו לגבי העובדה שלא ניצחנו 5 משחקים,זה הכל ירידת מתח,בליווי פציעות וההעידרויות,ואין לזה שום קשר ללימוד היריבה,בשלב הזה כולם מכירים את כולם.
ולגבי אלישע הדבר היחיד שאני יכול להגיד עכשיו הוא שהוא ויתר מוקדם מדי על מאבק האליפות וזאת הבעיה הכי גדולה.
בגדול כולם צודקים כל אחת ודעותיו שלו גם אלה שמתנגדים להמשך של אלישע וגם אלה שתומכים בו (ד"א אני מאלה שהיו מעדיפים שיעזוב).
אך משהו אחד לא מובן לי, הרי כולנו יודעים שאלישע ממשיך פה עוד עונה אז מזה משנה כבר אם הוא צריך להישאר או לא? ברגע שאלונה בחרה בו כאיש מקצוע לשנה הבאה כולנו צריכים להיות מאחוריי ההחלטה הזו וזהו.
אך משהו אחד לא מובן לי, הרי כולנו יודעים שאלישע ממשיך פה עוד עונה אז מזה משנה כבר אם הוא צריך להישאר או לא? ברגע שאלונה בחרה בו כאיש מקצוע לשנה הבאה כולנו צריכים להיות מאחוריי ההחלטה הזו וזהו.
לא, כי פשוט אחרי שנים של סבל אנשים לא יודעים להתמודד עם הצלחה וההרס העצמי שלהם שולט בהם
לא מובן לי למה לשנות להחליף?
אלישע בנה והשתמש במה שיש לו
השנה הוא יבנה טוב יותר וגם נושא ההנעת כדור והצטרפות מגנים ישתפר
אל תשכחו שאלישע המאמן היחידי שמשחק 4-2-4
שהוא יעיל מאוד ומפעיל לחץ על היריב
זה גורם לנו לוותר על האמצע ואין מה לעשות אין כלים באמצע כדי לשחק אחרת
לא מובן לי למה לשנות להחליף?
אלישע בנה והשתמש במה שיש לו
השנה הוא יבנה טוב יותר וגם נושא ההנעת כדור והצטרפות מגנים ישתפר
אל תשכחו שאלישע המאמן היחידי שמשחק 4-2-4
שהוא יעיל מאוד ומפעיל לחץ על היריב
זה גורם לנו לוותר על האמצע ואין מה לעשות אין כלים באמצע כדי לשחק אחרת
איזה לחץ על היריבה??? מול כל קבוצה אנחנו מחכים בחצי כמו קבוצת תחתית.
איזה לחץ? אתה משתק כל יריבהשמעון א כתב:איזה לחץ על היריבה??? מול כל קבוצה אנחנו מחכים בחצי כמו קבוצת תחתית.
כי אם נשארים למעלה פלט, ברדה, בוזגלו ודובב מצטרף במהירות כאילו נשאר שם זה גורם למגנים של הקבוצה לא לעלות (כדי לשמור על שחקן)
יש פחות הצטרפות בהתקפה של היריבה ויש לנו הגנה מספיק חזקה למנוע גול.
בקשר למגנים, לדעתי הבנים שיחקו יותר מאילוז ואופיר במהלך כל העונה... וזה יענה לך על התשובה לבד
לא הבנתי מה הקשר לבנים... בכל מקרה לדעתי שניהם נותנו עונה מצויינת.
- ForeverRed
הסגנון הנסוג של הקבוצה נכון בעיקר לתקופה האחרונה, מאז פציעת סוארס. אלישע מבין שההגנה שלנו פגיעה ולכן מעדיף להעמיד 3 קווי הגנה נסוגים ובכך לנסות למנוע חדירות למרכז ההגנה.שמעון א כתב:איזה לחץ על היריבה??? מול כל קבוצה אנחנו מחכים בחצי כמו קבוצת תחתית.
זה נכון לתחילת העונה שעברה.
נכון, אלישע נותן עונה אדירה שמעבר לכל הציפיות שלנו. אבל מותר להעביר ביקורת.
נכון, אלישע נותן עונה אדירה שמעבר לכל הציפיות שלנו. אבל מותר להעביר ביקורת.
אין לנו שום דבר שנקרא קו נסוג. השחקנים לא משחקים עם תוכנית מסודרת על העונה. כל כך קשה לראות את זה?
ההוכחה הכי טובה - כביכול משחקים קו נסוג אבל יש טיילת בכל חור במגרש. זה לא קו נסוג זה תוכנית משחק של מישהו עם אייקיו 50.
ההוכחה הכי טובה - כביכול משחקים קו נסוג אבל יש טיילת בכל חור במגרש. זה לא קו נסוג זה תוכנית משחק של מישהו עם אייקיו 50.
לעונה הזאת זה היה מערך גאוני, לעונה הבאה לא בטוחzivmay כתב:אין לנו שום דבר שנקרא קו נסוג. השחקנים לא משחקים עם תוכנית מסודרת על העונה. כל כך קשה לראות את זה?
העונה בנית את עצמך כקבוצת צמרת ויצרת הרתעה
נתת לקבוצות את התחושה של ב״ש הישנה אבל הית יעיל ומהיר בהתקפה והרגת משחקים
שנה הבאה האמצע יהיה מכריע כי יהיו בונקרים מולך ויתייחסו אליך כאל קבוצה שרצה לצמרת וצריך שחקנים שיפצחו את זה באמצע
עונה הבאה נהיה קבוצה יותר חכמה וסבלנית מאשר קילרית ומהירה כמו היום..
מכבי מפסידה לבני סכנין , תחושת פספוס עם הסיום עונה הזו.
היה יכול להסתיים עם טעם טיפה יותר מתוק.
היה יכול להסתיים עם טעם טיפה יותר מתוק.

באסה. יש מצב שהם יחגגו אליפות בווסרמיל...