כמה ירדו עליו ובהרבה מקומות, כמה אמרו שהוא גרוע, וכמה שהוא חסר לי בקישור האחורי...
בגול השני של מכבי חיפה היום מולנו אף אחד לא שומר על תורג'מן, דג'אני הולך לכיוון השער ולא לכיוון השחקן עם הכדור, אף אחד לא לוחץ, האגפים פרוצים, אראל כל פעם נכנס לעזור לאגף אחר.
איפה ז'ינו ודג'אני בפאן ההגנתי נמצאים בדיוק??
כמה שתרדו עליו גל אראל פשוט שחקן משמעותי עבורנו...
גל אראל
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
גל אראל
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
Re: גל אראל
גל אראל לא קרוב אפילו להיות ברמה המתאימה לקבוצה כמו שלנו.
העובדה שחסר קשר אחורי היום במשחק לא אומרת שמה שחסר זה גל אראל.
גל אראל בינוני בהכל, ודי גרוע בדברים כמו קבלת החלטות וריכוז, עונה הבאה אנחנו חייבים קשר אחורי חדש ברמה גבוהה וכמו כן קשר התקפי עושה משחק ברמה גבוהה ולעבור לשחק בשיטה של 3 בקישור - זו הדרך היחידה שלנו לעשות את הקפיצת מדרגה לאירופה.
עושה לי צמרמורת גל אראל בהרכב שלנו באירופה רק מלחשוב על זה.
גל אראל בינוני בהכל, ודי גרוע בדברים כמו קבלת החלטות וריכוז, עונה הבאה אנחנו חייבים קשר אחורי חדש ברמה גבוהה וכמו כן קשר התקפי עושה משחק ברמה גבוהה ולעבור לשחק בשיטה של 3 בקישור - זו הדרך היחידה שלנו לעשות את הקפיצת מדרגה לאירופה.
- ForeverRed
גל אראל אולי לא מתאים להרכב של הפועל באר שבע, אבל זה לא סותר את
העובדה שבלעדיו הקישור האחורי שלנו רך כמו חמאה. במסגרת השחקנים הקיימים
הוא ללא ספק חסר באמצע.
העובדה שבלעדיו הקישור האחורי שלנו רך כמו חמאה. במסגרת השחקנים הקיימים
הוא ללא ספק חסר באמצע.
כשרואים שגל אראל הוא החלק הכי טוב בקישור שלנו וכל כך חסר לנו זה רק מראה כמה הקבוצה הוציאה מעצמה השנה 2000% וכמה שהציפיות שנרקמו תוך כדי העונה היו מוגזמות
לראות את דג'אני משחק זה פשוט תענוג..משחרר לחץ פותח תמשחק יפה..שחקן אלגנטי ביותר!
אז נכון..אראל יותר פיזי ונותן מעצמו יותר.
לא יודע מי מביניהם צריך לפתוח
מה שבטוח זה שזינו חייב להיות על המגרש לפניהם. איזה כיף לראות אותו.
אז נכון..אראל יותר פיזי ונותן מעצמו יותר.
לא יודע מי מביניהם צריך לפתוח
מה שבטוח זה שזינו חייב להיות על המגרש לפניהם. איזה כיף לראות אותו.
קבלת החלטות וריכוז זה בין הנתונים שהכי קל להשתפר בהם עם עבודה נכונה.. חסר לו מהירות אבל הוא מכפר על זה עם הרבה נשמה!!nir767676 כתב:גל אראל לא קרוב אפילו להיות ברמה המתאימה לקבוצה כמו שלנו.
גל אראל שחקן חשוב למערך
ואני שמח שאלישע לא התפתה לקריאות של הקהל לתת לדגאני לשחק
גל אראל חלש ודג'אני יותר. דג'אני יעזוב בקיץ ולאראל יש חוזה לעוד שלוש שנים אז אראל ישאר. גם אלישע מאוד אוהב אותו.