מה הסיפור עם מליקסון ?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אדום זקן

Re: מה הסיפור עם מליקסון ?

שליחה על ידי אדום זקן »

dardasmiley כתב:
אוקיי אז לא פוסקים חד משמעי, כל מי ש"לא רואה את מליקסון חותם במכבי תל אביב", יכול להסביר על מה הוא מסתמך?
אף אחד באמת לא יודע,כולם מנחשים או מעלים ספקולציות.
מה שאתה צריך שלשאול זה אם לדוגמא אתה מאור מליקסון מה אתה מחליט?
לצורך העניין אם אני מאור ואני כבר בן 30,אירופה לא משחקת תפקיד בשיקול,כבר לא אחזור לשם.
כסף,לא בעיה בשתי הקבוצות,השאלה היא איפוא אשחק הכי הרבה,וממש לא בא לי בגיל שלי ובמעמד שלי לעשות רוטציות עם דור מיכה וטב"ח הילדים,אז הבחירה שלי תהיה ב"ש,כי שם בונים עליי וכנראה אשחק הרבה.
לעומת זאת רק כדי להבין את הנקודה שלי,אם הייתי עגייב הייתי בוחר חד משמעית במכבי,למה? שם יבנו אותי בצורה הנכונה ביותר,שם תהיה מערכת שתפקח עליי,תעבוד על החולשות שלי,תשמור אותי בצמר גפן מהתקשורת ותכניס אותי לעיניינים בלי יותר מדי לחץ ועם המון סבלנות,מה שמאוד חשוב לילד שמתחיל להיות כוכב.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

אדום זקן כתב: אף אחד באמת לא יודע,כולם מנחשים או מעלים ספקולציות.
מה שאתה צריך שלשאול זה אם לדוגמא אתה מאור מליקסון מה אתה מחליט?
לצורך העניין אם אני מאור ואני כבר בן 30,אירופה לא משחקת תפקיד בשיקול,כבר לא אחזור לשם.
כסף,לא בעיה בשתי הקבוצות,השאלה היא איפוא אשחק הכי הרבה,וממש לא בא לי בגיל שלי ובמעמד שלי לעשות רוטציות עם דור מיכה וטב"ח הילדים,אז הבחירה שלי תהיה ב"ש,כי שם בונים עליי וכנראה אשחק הרבה.
לעומת זאת רק כדי להבין את הנקודה שלי,אם הייתי עגייב הייתי בוחר חד משמעית במכבי,למה? שם יבנו אותי בצורה הנכונה ביותר,שם תהיה מערכת שתפקח עליי,תעבוד על החולשות שלי,תשמור אותי בצמר גפן מהתקשורת ותכניס אותי לעיניינים בלי יותר מדי לחץ ועם המון סבלנות,מה שמאוד חשוב לילד שמתחיל להיות כוכב.
מצד שני בגיל 30 הייתי חושב על הפרישה ולכן ממקסם רווחים, כלומר הולך למי שיציע לי את השכר הגבוה ביותר (מכבי). ומצד שני, חושב על היום שאחרי, אם יציעו לי תפקיד אחרי הפרישה זה יהיה שיקול רציני (אנחנו). לכן לא ברור לי מאיפה כל הקביעות שילך למכבי או לא.
אגב, אני במקומו אם יש תמיכה מהמשפחה, מנסה לסחוט את החלום האירופאי עוד קצת, ולא ממהר לחזור לארץ.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

dardasmiley כתב:
מצד שני בגיל 30 הייתי חושב על הפרישה ולכן ממקסם רווחים, כלומר הולך למי שיציע לי את השכר הגבוה ביותר (מכבי). ומצד שני, חושב על היום שאחרי, אם יציעו לי תפקיד אחרי הפרישה זה יהיה שיקול רציני (אנחנו). לכן לא ברור לי מאיפה כל הקביעות שילך למכבי או לא.
אגב, אני במקומו אם יש תמיכה מהמשפחה, מנסה לסחוט את החלום האירופאי עוד קצת, ולא ממהר לחזור לארץ.
אתה צודק גם אני במקומו לא ממהר לחזור,לגבי הכסף ב"ש יייתנו לו את אותו הסכום,למעט זהבי הם לא משתוללים

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

אל תשכחו שאם מליקסון חוזר לארץ הוא צריך לשלם מס. לא מעט כסף. זה יהיה חלק מהשיקול שלו אני מניח.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

פורסם שהוא חתם על סעיף שמונע ממנו לחתום בקבוצה אחרת בארץ ללא אישור של אלונה (גם אם ההצעה גבוהה משלנו) ובנוסף סעיף השוואת שכר למשתכר הגבוה ביותר

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

על השנים בפולין כנראה שהוא לא צריך לשלם מס כי הוא אזרח פולין יש לו דרכון פולני .
על השנים בצרפת אולי כן , לפי מה שאני זוכר צריך להיות באירופה 4 או 5 שנים כדי לחזור לארץ ולא לשלם , כמה שנים הוא באירופה 4 ?

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

ענו על השאלה.

אם אלונה תתעקש, מליקסון ישחק רק בבאר שבע.

https://www.one.co.il/Article/232520.html" onclick="window.open(this.href);return false;

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

מליקסון הוא שחקן שיריים אותנו ברמה יהיה לנו עוד קילר חלום לראות אגפים מהירים עם בוזגלו ומליקסון נראה לי שמעולם לא היו לנו אגפים כאלה ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

זה שי ! כתב:מליקסון הוא שחקן שיריים אותנו ברמה יהיה לנו עוד קילר חלום לראות אגפים מהירים עם בוזגלו ומליקסון נראה לי שמעולם לא היו לנו אגפים כאלה ,זה שי !
קודם שגם בוזי ישאר ואז נדבר על מאור הגדול :roll:
אבל אם בחלומות עסקינן, שני מאורים אחד בוזגלו השני מליקסון זה לא רק אימרה שיש לבאר שבע שני מאורים אלא זה שני שחקנים הכי מוכשרים כמעט חוץ מבניון, זה פשוט לומר: "באר שבע כבר לא קבוצה קטנה".
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

אני זוכר במשחק של הנבחרת איך ששני המאורים נכנסו ביחד, כבר התחלתי לפנטז על השיתוף פעולה שלהם אצלנו :-)

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

עזבו את זה שהוא יכול לפתור לנו את בעיית הווינגר השני, מליקסון היה טוב מאוד גם בתור שחקן שבא לקבל את הכדורים ולנהל את המשחק מהאמצע סטייל מסי.. רבעייה קדמית של מליקסון ברדה פלט ובוזגלו חלום!

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

redo כתב:עזבו את זה שהוא יכול לפתור לנו את בעיית הווינגר השני, מליקסון היה טוב מאוד גם בתור שחקן שבא לקבל את הכדורים ולנהל את המשחק מהאמצע סטייל מסי.. רבעייה קדמית של מליקסון ברדה פלט ובוזגלו חלום!
כל כך!
רביעייה קדמית כזאת = 6,000 מנוים לפחות.
פשוט חובה להחזיר את מאור לעונה הבאה.
שני המאורים+ברדה+פלט זה פשוט ריור אחד גדול, ובנוסף ארבייטמן כשחקן שמשחק במקום ברדה או פלט אהא אוף שיגיע הקיץ כבר ונראה מי חתם בתקווה שזה יהיה כמו שאני רוצה שזה יקרה :roll:
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

מקורבים למליקסון מסרו: "אם מאור יצטרך לבחור בין מכבי ת"א להפועל באר שבע, הוא יעדיף לחזור לקבוצה ממנה יצא לאירופה".

תבינו לבד.
תמונה

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

לא מאמין שיבוא.

תראו https://vimeo.com/m/92681603" onclick="window.open(this.href);return false;
סרטון ביצועים של מאור, לא מכל העונה, רק מהמשחק האחרון! מטורף.

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

דר אדום בנשמה כתב:כל כך!
רביעייה קדמית כזאת = 6,000 מנוים לפחות.
פשוט חובה להחזיר את מאור לעונה הבאה.
שני המאורים+ברדה+פלט זה פשוט ריור אחד גדול, ובנוסף ארבייטמן כשחקן שמשחק במקום ברדה או פלט אהא אוף שיגיע הקיץ כבר ונראה מי חתם בתקווה שזה יהיה כמו שאני רוצה שזה יקרה :roll:
קשה להאמין…הקהל של באר שבע בנוי מגרעין של 2500 אוהדים שרופים שסביר שיגיעו לרוב המשחקים כל השאר די אוהדים נייטרלים-רבות דובר שאם 'יובא רכש משמעותי' הקהל 'יגדוש את היציעים ולא יותיר כרטיס אחד פנוי בקופות'
וואללה..לא קרה…לא עם אופיר חיים….לא עם אליניב ברדה ובוזגלו….לא עם דוד רביבו (שהגיע בשיאו) וכנראה גם לא עם מאור מליקסון.
הצפיה ל6000 מנויים היא אופטימית בלשון המעטה…אולי 4000-4500 יהיה מספר סביר יותר.
מה שימשוך מנויים (אולי) זה האצטדיון החדש+ תארים.
כל השאר-ניחושים פרועים והנחות מוצא שהיו רלוונטיות לתקופה שבה לא היה ערוץ הספורט להציע כל כך הרבה שידורי ספורט-נחנקנו.

שלח תגובה