נאסר יבקש לעזוב, האופציה על פאיוביץ' תמומש

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
גיא חניה

Re: נאסר יבקש לעזוב, האופציה על פאיוביץ' תמומש

שליחה על ידי גיא חניה »

נאסר לדעתי וככה זה נראה שחקן עם אגו בשמיים , בתחילת העונה ברוב המדינה הוא היה אנונימי ולא הכירו כל כך תשם שלו פתח תעונה בסערה ( מבחינת מספרים , לא מבחינת יכולת) , הגיע מצב שכולם הכירו אותו , כתבות בכל האתרים , כתבות בחדשות הספורט , כל הSN7 וכדומה גרם לשתן לעלות לו לראש , וכאשר פלט הגיע נאסר ירד לספסל הוא החל לשחק חלש ורואים את העצבים שלו.
אני הדעה שלי מחלוקת לגביו , שחקן מוכשר אבל הבעיה מנטלית חמורה.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

נאסר התייחס לכתבה הזו בעיקר
https://eyoya.co.il/Articles/29270.html" onclick="window.open(this.href);return false;

ובנתיים מאחורי הקלעים יש קצת בלאגן כי הקבוצה זועמת על פרסום הכתבה, גם ציפורה ״הכניסה״ בקטנה בפומבי לכתב שי מוגולבסקי ומנגד אנשי האתר טוענים שהדברים מדוייקים ואף מוקלטים .. מעניין.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

אדום בלב בנשמהההה כתב:נאסר התייחס לכתבה הזו בעיקר
https://eyoya.co.il/Articles/29270.html" onclick="window.open(this.href);return false;

ובנתיים מאחורי הקלעים יש קצת בלאגן כי הקבוצה זועמת על פרסום הכתבה, גם ציפורה ״הכניסה״ בקטנה בפומבי לכתב שי מוגולבסקי ומנגד אנשי האתר טוענים שהדברים מדוייקים ואף מוקלטים .. מעניין.
מה זאת אומרת "ציפורה הכניסה בקטנה בפומבי לכתב"??

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

תראה את הפירסום של וסרמיליה בפייסבוק על התגובה של נאסר יש שם תגובה של ציפורה.

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

נאסר יצא גבר, באמת לא חיבבתי אותו בזמן האחרון עם הפוזות והאגו, אבל אחרי ההודעה התאהבתי מחדש :)
תמונה

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

zivmay כתב:כולם יודעים שאם נאסר יעזוב בעונה הבאה, הוא הולך לתת מולנו את הופעת חייו עם שלושער וכמה בישולים טובים.
ביצים ! זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

Sir Alex Ferguson כתב: אני אוהב מעשים ולא דיבורים.
יש לי ביקורת קשה על דובב גבאי אבל אני יודע שכשהוא משחק הוא עובד קשה ורץ בלי הפסקה ונותן הכל על המגרש.
יש לי ביקורת קשה על העובדה שלדעתי לוטם זינו לא לקח בשתי ידיים את הצאנס שקיבל השנה (מה שאומר שכניראה בשנה הבאה נראה שוב רכש על העמדה שלו) אבל אני יודע כשכאשר אנחנו בפיגור ומחליפים אותו לוטם נותן את הספרינט של החיים כשהוא יוצא מהמגרש כי הקבוצה חשובה לו.
אצל נאסר אני מרגיש, ועוד הרבה אוהדים שותפים לדעה שלי משיחות שאני מקיים מידי שבוע, שלנאסר אכפת רק מנאסר. שברגע שדברים לא הולכים כפי שנאסר תכנן, שברגע שהוא לא מקבל את הקרדיט שהוא חושב שמגיע לו, הוא שובר את הכלים וכבר לא אכפת לו מהמועדון.
אני מבין את התסכול של נאסר על אלישע לוי, שאחרי פתיחת עונה מצוינת עשה לו סדרת חינוך ופגע בו מקצועית, אבל זה לא אומר שהוא יכול לעשות דין לעצמו ולפגוע בקבוצה ובאוהדים.
לאחרונה נאסר שוב מקבל דקות והוא מחזיר בחוסר אכפתיות, לא מתאמץ על המגרש, לא נלחם, והכי מרגיז בכל הפעמים שהוחלף בפיגור הוא ירד בהליכה איטית ובהפגתיות כאילו אנחנו מובילים.
כשנאסר יוכיח במעשים ולא בדיבורים שמה שבאמת חשוב לו זה הקבוצה ולא נאסר, אז גם התקשורת וגם האוהדים ירעיפו עליו אהבה.
בינגו.

סמל אישי של משתמש
Marin

שליחה על ידי Marin »

הפספוס הכי גדול של אלישע העונה.

אם היה יודע לקבל החלטות יותר טובות שהוא עם הכדור עונה הבאה הוא באירופה.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

KaduSimioni כתב:הפספוס הכי גדול של אלישע העונה.

אם היה יודע לקבל החלטות יותר טובות שהוא עם הכדור עונה הבאה הוא באירופה.
נאסר פתח את העונה טוב ואחרי זה נהיה פח וירד לספסל. הוא קיבל מספיק הזדמנויות לפתוח ולהוכיח את עצמו מאז ורק הזיק לעצמו ולנו אז לפני שאתה אומר פספוס של אלישע תחשוב קצת

סמל אישי של משתמש
red guy

שליחה על ידי red guy »

הבעיה של אלישע הייתה הערצה העיוורת לגבאי, שלא משנה מה הוא בהרכב בין אם זה חלוץ ובין אם זה קשר ובעצם הוא אמר לנאסר סויסה ופלצ׳וק שהוא לא סופר אותם והם שחקני ספסל בלי קשר ליכולות וכל מי ששיחק כדורגל יודע שזה פוגע בשחקן מבחינה מנטלית פוגע בחשק לשחק ובאה לידי ביטוי בירידת רמה ועצבנןת באימונים ובמשחקים(אותו דבר לגבי ד׳גאני עם הראל).. מצד שני אם נאסר היה באמת שחקן גדול הוא בדקות המעטות היה צריך עדיין לשלוט בדברים בסיסיים ולהשיר את המשקעים עם אלשיע מחוץ למשחק כמה שניתן ולא עושה טובה שהוא על המגרש ככה שהוא לא נקי מאשמה

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

red guy כתב:הבעיה של אלישע הייתה הערצה העיוורת לגבאי, שלא משנה מה הוא בהרכב בין אם זה חלוץ ובין אם זה קשר ובעצם הוא אמר לנאסר סויסה ופלצ׳וק שהוא לא סופר אותם והם שחקני ספסל בלי קשר ליכולות וכל מי ששיחק כדורגל יודע שזה פוגע בשחקן מבחינה מנטלית פוגע בחשק לשחק ובאה לידי ביטוי בירידת רמה ועצבנןת באימונים ובמשחקים(אותו דבר לגבי ד׳גאני עם הראל).. מצד שני אם נאסר היה באמת שחקן גדול הוא בדקות המעטות היה צריך עדיין לשלוט בדברים בסיסיים ולהשיר את המשקעים עם אלשיע מחוץ למשחק כמה שניתן ולא עושה טובה שהוא על המגרש ככה שהוא לא נקי מאשמה
אגב סוויסה בניגוד גמור לנסאר כן אראה ניצוצות ולכן הייתי דווקא משאיר אותו כאופציה מהספסל בניגוד לדובב גבאי שאותו הייתי זורק לכל הרוחות במידה ומביאים את ארבייטמן.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

red guy כתב:הבעיה של אלישע הייתה הערצה העיוורת לגבאי, שלא משנה מה הוא בהרכב בין אם זה חלוץ ובין אם זה קשר ובעצם הוא אמר לנאסר סויסה ופלצ׳וק שהוא לא סופר אותם והם שחקני ספסל בלי קשר ליכולות וכל מי ששיחק כדורגל יודע שזה פוגע בשחקן מבחינה מנטלית פוגע בחשק לשחק ובאה לידי ביטוי בירידת רמה ועצבנןת באימונים ובמשחקים(אותו דבר לגבי ד׳גאני עם הראל).. מצד שני אם נאסר היה באמת שחקן גדול הוא בדקות המעטות היה צריך עדיין לשלוט בדברים בסיסיים ולהשיר את המשקעים עם אלשיע מחוץ למשחק כמה שניתן ולא עושה טובה שהוא על המגרש ככה שהוא לא נקי מאשמה
זה נכון אמנם לסוויסה ופלצ׳וק אבל ממש לא לנאסר, קיבל מספיק צ׳אנסים. גם סוויסה לא תרם כשבאמת היינו צריכים שינוי אלא רק כשהיינו ביתרון ממילא

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

dor69 כתב: זה נכון אמנם לסוויסה ופלצ׳וק אבל ממש לא לנאסר, קיבל מספיק צ׳אנסים. גם סוויסה לא תרם כשבאמת היינו צריכים שינוי אלא רק כשהיינו ביתרון ממילא
חזק, חשבתי שרק אני שמתי לב לזה שסוויסה כובש רק שהמשחק כבר גמור והיריב שלח 15 שחקנים להתקפה ונשאר חשוף.
עוד דבר לא טוב שהתנהגותו של אלישע כלפי המחליפים הוא שהם באיזהשהוא שלב הפסיקו למסור אחד לשני האנוכיות בלטה מאוד והמאמן כמובן…לא תפקד גם בקטע הזה…לא הגיב (לכאורה) למה שקורה על כר הדשא ותרם לאווירה של 'קיבלת כדור? בעט!" ללא קשר לזה שמטר ממנו נמצא פלט/ברדה/בוזי מול שער ריק.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

sumsum כתב: חזק, חשבתי שרק אני שמתי לב לזה שסוויסה כובש רק שהמשחק כבר גמור והיריב שלח 15 שחקנים להתקפה ונשאר חשוף.
עוד דבר לא טוב שהתנהגותו של אלישע כלפי המחליפים הוא שהם באיזהשהוא שלב הפסיקו למסור אחד לשני האנוכיות בלטה מאוד והמאמן כמובן…לא תפקד גם בקטע הזה…לא הגיב (לכאורה) למה שקורה על כר הדשא ותרם לאווירה של 'קיבלת כדור? בעט!" ללא קשר לזה שמטר ממנו נמצא פלט/ברדה/בוזי מול שער ריק.
זה לא רק המחליפים. גם גבאי לא פעם העדיף לבעוט למרות שיש שחקן מול שער ריק.
רק מול סכנין היו שני מצבים כאלו, כשהראשון צורם במיוחד. אנוכיות לשמה (למרות שפה בפורום מייחסים את זה בדר״כ רק לסוויסה ונאסר, גם גבאי אגואיסט לא קטן, בטח כשהוא בבצורת).

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

Sir Alex Ferguson כתב: אני אוהב מעשים ולא דיבורים.
יש לי ביקורת קשה על דובב גבאי אבל אני יודע שכשהוא משחק הוא עובד קשה ורץ בלי הפסקה ונותן הכל על המגרש.
יש לי ביקורת קשה על העובדה שלדעתי לוטם זינו לא לקח בשתי ידיים את הצאנס שקיבל השנה (מה שאומר שכניראה בשנה הבאה נראה שוב רכש על העמדה שלו) אבל אני יודע כשכאשר אנחנו בפיגור ומחליפים אותו לוטם נותן את הספרינט של החיים כשהוא יוצא מהמגרש כי הקבוצה חשובה לו.
אצל נאסר אני מרגיש, ועוד הרבה אוהדים שותפים לדעה שלי משיחות שאני מקיים מידי שבוע, שלנאסר אכפת רק מנאסר. שברגע שדברים לא הולכים כפי שנאסר תכנן, שברגע שהוא לא מקבל את הקרדיט שהוא חושב שמגיע לו, הוא שובר את הכלים וכבר לא אכפת לו מהמועדון.
אני מבין את התסכול של נאסר על אלישע לוי, שאחרי פתיחת עונה מצוינת עשה לו סדרת חינוך ופגע בו מקצועית, אבל זה לא אומר שהוא יכול לעשות דין לעצמו ולפגוע בקבוצה ובאוהדים.
לאחרונה נאסר שוב מקבל דקות והוא מחזיר בחוסר אכפתיות, לא מתאמץ על המגרש, לא נלחם, והכי מרגיז בכל הפעמים שהוחלף בפיגור הוא ירד בהליכה איטית ובהפגתיות כאילו אנחנו מובילים.
כשנאסר יוכיח במעשים ולא בדיבורים שמה שבאמת חשוב לו זה הקבוצה ולא נאסר, אז גם התקשורת וגם האוהדים ירעיפו עליו אהבה.
במה בדיוק מתבטאת המחויבות של גבאי?
בשבילי מחויבות של שחקן התקפה באה בעיקר במתן עזרה להגנה, ומשמעת טקטית.
נאסר עובדתית (בנבדל שסופרים את הדברים האלה, נכתב שנאסר מציג מספרים דומים לקשר אחורי) חוטף ועוזר בהגנה הרבה יותר מגבאי.
אז מה הפרמטרים שלפיהם גבאי מחוייב כל כך?

שלח תגובה