נאסר יבקש לעזוב, האופציה על פאיוביץ' תמומש

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Re: נאסר יבקש לעזוב, האופציה על פאיוביץ' תמומש

שליחה על ידי ForeverRed »

גבאי פתח את העונה בצורה שונה מאיך שסיים אותה. בתחילת העונה היה מחויב, לחץ הגנות, השקיע המון מאמץ. ככל שהעונה התקדמה
זה הלך ודעך ופה יש לי ביקורת לא קטנה כלפי אלישע. לי זה הרגיש כאילו המשמעת בקבוצה מתחילה קצת להתרופף. אם בתחילת העונה
רק בוזגלו קיבל חופש מסוים מירידה להגנה, הרי שבהמשך יותר ויותר שחקנים נשארו מקדימה ומשחק ההגנה של הקבוצה נפגע בצורה
משמעותית. בעוד שבוזגלו "הרוויח" את האשראי בזכות מספרים מדהימים בהתקפה, לשחקן כמו גבאי אין זכות קיום על המגרש מבחינתי
אם הוא לא מספק את האקסטרות, כי רמת הכישרון שלו מוגבלת. לא יודע אם זו עייפות, ירידת מתח, או סתם זלזול, אבל המשחק הקבוצתי
שאפיין אותנו בתחילת העונה קצת הלך לאיבוד.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

ForeverRed כתב:גבאי פתח את העונה בצורה שונה מאיך שסיים אותה. בתחילת העונה היה מחויב, לחץ הגנות, השקיע המון מאמץ. ככל שהעונה התקדמה
זה הלך ודעך ופה יש לי ביקורת לא קטנה כלפי אלישע. לי זה הרגיש כאילו המשמעת בקבוצה מתחילה קצת להתרופף. אם בתחילת העונה
רק בוזגלו קיבל חופש מסוים מירידה להגנה, הרי שבהמשך יותר ויותר שחקנים נשארו מקדימה ומשחק ההגנה של הקבוצה נפגע בצורה
משמעותית. בעוד שבוזגלו "הרוויח" את האשראי בזכות מספרים מדהימים בהתקפה, לשחקן כמו גבאי אין זכות קיום על המגרש מבחינתי
אם הוא לא מספק את האקסטרות, כי רמת הכישרון שלו מוגבלת. לא יודע אם זו עייפות, ירידת מתח, או סתם זלזול, אבל המשחק הקבוצתי
שאפיין אותנו בתחילת העונה קצת הלך לאיבוד.
זה נובע בעיקר מדבר אחד, כששחקן מבין שהוא באנקר בהרכב.
דובב גבאח ראה השנה כמה וכמה פעמים שהיו טובים ומשקיעים ממנו אבל המאמן בחר פעם אחר פעם לשתף אותו על חשבונם. אז למה שיתאמץ יותר?

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אף פעם לא הבנתי באמת למה גבאי בהרכב במקום נאסר כשאתה צריך דווקא שחקנים טכניים בהרכב בגלל פלט

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

למה? כי צריכים מהירות..נסאר שחקן איטי מאוד עם הכדור ובלעדיו
זו דעתי.

סמל אישי של משתמש
משתמש חדש

שליחה על ידי משתמש חדש »

מצפים מנאסר שילחם על מקומו ויוכיח את עצמו , וזה דבר לגיטימי, אבל כשהתחרות על ההרכב היא איננה תחרות וכשאתה על הספסל דובב גבאי מועדף עליך אפילו כקשר ואפילו כשאתה בהרכב אתה תמיד מוחלף ראשון אז נראה לי שדי קשה לא להיות ממורמר .
ומבחינה מקצועית, בשנתיים האחרונות של נאסר תחת אלישע לוי הוא חווה נסיגה משמעותית ביכולת, ולדעתי האישית עדיף לו לעזוב לקבוצה כמו אשדוד,שם כאינדיבידואל הוא יכול לפרוח ולצאת לאירופה (מה שקורה להרבה שחקנים שמגיעים לשם).
אל תשכחו שבסך הכל הוא שחקן צעיר ומוכשר עם דריבל טוב ,הגבהות מדויקות ,הגנה לא רעה ובעיטות חזקות שיכול לשחק בכל עמדה בהתקפה ,חבל שלא השכלנו להשתמש בו כמו שצריך.

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

אם אין תחרות על ההרכב, אז איך זה שנאסר שהיה שחקן הרכב קבוע כל הסיבוב הראשון יצא ממנו?

שלח תגובה