שבוע הבא- משחק האליפות של מכבי בוסרמיל (?)
Re: שבוע הבא- משחק האליפות של מכבי בוסרמיל (?)
אני מאוד אבל מאוד אופתע אם ננצח.
כרגע זה בגדר חלום. אבל אני מקווה לאכול את הכובע
כרגע זה בגדר חלום. אבל אני מקווה לאכול את הכובע
כמובן שזה בדיעבד, אבל לחשוב שאם היינו מנצחים בשבועיים האחרונים את חיפה וסכנין, שבוע הבא היה עוד משחק עונה...
שלא נדבר על הפועל תל אביב בבית.yedidel כתב:כמובן שזה בדיעבד, אבל לחשוב שאם היינו מנצחים בשבועיים האחרונים את חיפה וסכנין, שבוע הבא היה עוד משחק עונה...
עזוב, סיום עונה קטסטרופלי.

מצד שני גם מכבי לא הייתה נראית כמו במחזורים האחרונים ומשחקת כשהאליפות כבר בכיס..הם היו משחקים בהרכב החזק ביותר ובמוטיבציה לנצחyedidel כתב:כמובן שזה בדיעבד, אבל לחשוב שאם היינו מנצחים בשבועיים האחרונים את חיפה וסכנין, שבוע הבא היה עוד משחק עונה...
- dardasmiley
מכבי נתנה מנוחה לזהבי. בלי זהבי הם לא טובים יותר מאף קבוצה ברביעיה הראשונה.CrazyRed7 כתב: מצד שני גם מכבי לא הייתה נראית כמו במחזורים האחרונים ומשחקת כשהאליפות כבר בכיס..הם היו משחקים בהרכב החזק ביותר ובמוטיבציה לנצח
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
dardasmiley כתב:
מכבי נתנה מנוחה לזהבי. בלי זהבי הם לא טובים יותר מאף קבוצה ברביעיה הראשונה.
א. לא נכון.
ב. ברור לך שאלמלא הגראבג' טיים זהבי לא היה נח...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- dardasmiley
מה לא נכון???אורי אדום בנשמה כתב:
א. לא נכון.
ב. ברור לך שאלמלא הגראבג' טיים זהבי לא היה נח...
ראינו אותם במחצית הראשונה וראינו אותם שבת שעברה נגד סכנין בלי זהבי. ברור שמכבי בלי זהבי לא טובה יותר משאר הקבוצות בליגה. בטח לא בפער כמו עכשיו...
אני לא חןשב שזה גארבג' טיים, הם עדיין לא חגגו את האליפות. וברור לך גם שזהבי פצוע ואם היה כשיר היה משחק בודאות.
מתוך כתבה '7 בום' מוואלה:
" הנה הנתון המדהים של דריבליסט שמראה עד כמה התזה נכונה. בדקות שערן זהבי על הדשא יש למכבי 78.88 אחוזי הצלחה. בדקות שהוא לא על הדשא יש לה 40 אחוזי הצלחה. כמו מ.ס. אשדוד, למשל. כלומר - מכבי תל אביב עם ערן זהבי טובה פי 2 ממכבי תל אביב בלי ערן זהבי. בלי זהבי, זה לא שמכבי תל אביב פחות דורסת. בלי זהבי היא עם מאזן שלילי!
עוד: מכבי תל אביב כבשה העונה חמישה שערים בדרבים. את כולם כבש זהבי.
עוד: זהבי נכנס כמחליף ארבע פעמים העונה בליגה ובגביע. בשלוש מהארבע הוא כבש, והיה היחיד שכבש.
עוד: הוא קשר עם 21 שערי ליגה. אף אחד במכבי לא מתקרב אליו. "
נערך לאחרונה על ידי dardasmiley ב 27 אפריל 2014, 12:46, נערך פעם 1 בסך הכל.
100 שקל כרטיס אלונה תני להם את שבע שמונה וגם שש תעשי קופה אל תהיי פראיירית ,זה שי !

כל מי שקורא לאלונה לוותר על הכנסה של מאות אלפי שקלים ע"י אי מכירת כרטיסים לאוהדי מכבי מעבר להקצאה הנדרשת צריך לשאול את עצמו:
1. האם הוא מוכן לקנות 50 כרטיסים מכספו בכדי למנוע הפסד כספי לאלונה (כסף אישי)?
2. עד עכשיו לא ברור לי מה מכבי לא עשתה בסדר ? אם היא יכולה למכור כרטיסים לאוהדים שלה אז למה שהיא לא תעדיף אותם על פני אוהדי באר-שבע. זה הרי מתבקש.
3. לגבי מיקום אוהדי באר-שבע בשערים 4-5 - אלו היציעים היחידים שמכבי לא מכרה אליהם מנויים אז ברור שאלו המקומות שאנחנו נקבל.
כמו כן מציע להרגיע רוחות - זה לא יהיה נעים עם מכבי תחגוג בווסרמיל (די צפוי שזה יקרה עם חזרתו של זהבי להרכב) אבל עדיין זה רק ספורט ומי שמייחס לזה משהו שמעבר לספורט צריך קודם כל לבדוק את עצמו.
2. עד עכשיו לא ברור לי מה מכבי לא עשתה בסדר ? אם היא יכולה למכור כרטיסים לאוהדים שלה אז למה שהיא לא תעדיף אותם על פני אוהדי באר-שבע. זה הרי מתבקש.
3. לגבי מיקום אוהדי באר-שבע בשערים 4-5 - אלו היציעים היחידים שמכבי לא מכרה אליהם מנויים אז ברור שאלו המקומות שאנחנו נקבל.
כמו כן מציע להרגיע רוחות - זה לא יהיה נעים עם מכבי תחגוג בווסרמיל (די צפוי שזה יקרה עם חזרתו של זהבי להרכב) אבל עדיין זה רק ספורט ומי שמייחס לזה משהו שמעבר לספורט צריך קודם כל לבדוק את עצמו.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
גדי ענו לך על זה בפייס ואני אענה לך גם פה:
אני מציע שנעביר את המשחק לרמת גן - איך זה?
ואם אתה חושב שמכבי ת"א תחגוג פה זה לא נורא - אז באמת שאין לך מושג...
במידה ואכן מכבי יקבלו חצי אצטדיון ובמידה וחצי האצטדיון הזה יחגוג עלינו אליפות - זאת תהיה פשוט יריקה בפרצוף מצד כל הדרגים.
באמת שאני לא מבין למה אצלנו, בשונה למשל מהפועל תל אביב אתמול, יש כאלו שחושבים שזה לא נעים אבל לא נורא ועוד מציעים ברוב חוצפתם לאוהדים אחרים לבדוק את עצמם... איפה נשמע על דבר כזה...
במידה ואכן מכבי יקבלו חצי אצטדיון ובמידה וחצי האצטדיון הזה יחגוג עלינו אליפות - זאת תהיה פשוט יריקה בפרצוף מצד כל הדרגים.
באמת שאני לא מבין למה אצלנו, בשונה למשל מהפועל תל אביב אתמול, יש כאלו שחושבים שזה לא נעים אבל לא נורא ועוד מציעים ברוב חוצפתם לאוהדים אחרים לבדוק את עצמם... איפה נשמע על דבר כזה...
הפועל אני כבר משתגע
אולי אנשים יכעסו עליי אבל אני בעד להעתיק את המשחק לרמת גן
100 שקל כרטיס כפול לפחות 30אלף אוהדים זה 3 מיליון שקל רווח
בכסף הזה אתה מחתים שחקן ברמה של מליקסון בעונה הבאה
אז משחק אחד הם יחגגו. גם לא בבאר שבע אלא ברמת גן וגם עןנה הבאה יגיע לך איזה בוזגלו או מליקסון לקבוצה
מצד שני אם תשחק פה בוסרמיל גם יכול להיות שתפסיד כסף וגם יחגגו עליך בעיר שלך וגם לא תקבל שום כסף לחיזוק מאוד משמעותי לעונה הבאה
100 שקל כרטיס כפול לפחות 30אלף אוהדים זה 3 מיליון שקל רווח
בכסף הזה אתה מחתים שחקן ברמה של מליקסון בעונה הבאה
אז משחק אחד הם יחגגו. גם לא בבאר שבע אלא ברמת גן וגם עןנה הבאה יגיע לך איזה בוזגלו או מליקסון לקבוצה
מצד שני אם תשחק פה בוסרמיל גם יכול להיות שתפסיד כסף וגם יחגגו עליך בעיר שלך וגם לא תקבל שום כסף לחיזוק מאוד משמעותי לעונה הבאה
מקבל את מה שכתבת לגבי "לבדוק את עצמם" - כתיבה מתנשאת ולא במקום. אני מתנצל מהלב.8red כתב:גדי ענו לך על זה בפייס ואני אענה לך גם פה:
לגבי רמת גן זה לא לעניין כי לדעתי זה נגד רוח הספורט. המגרש שלנו זה ווסרמיל ואם אנחנו לא ממלאים אותו זו הבעייה שלנוץ מבין שיש התארגנות של האוהדים להביא כמה שיותר אוהדים למשחק וחושב שזו הדרך הנכונה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
למה להפסיק בזה? למה לא להעביר במשך כל העונה הבאה את המשחקים לבית של היריבה? ככה אלונה תמשיך לעשות כסף והרבה...
יש משהו שאתם כנראה לא מבינים - לא הכל הכל בחיים זה כסף. זהות וגאוות יחידה זה חלק גדול מאוד מהמהות של מועדון כדורגל.
רק תסתכלו על מכבי והפועל ת"א - יכלו בקלות להעביר את המשחקים הגדולים שלהם לרמת גן, במיוחד הפועל שהייתה יכולה לכסות כך חלק מהגרעונות שלה, אבל אף אחד לא העז לחשוב על דבר כזה.
רק אצלנו יש לוזרים שעוד מסכימים לדברים כאלו.
פשוט בושה.
יש משהו שאתם כנראה לא מבינים - לא הכל הכל בחיים זה כסף. זהות וגאוות יחידה זה חלק גדול מאוד מהמהות של מועדון כדורגל.
רק תסתכלו על מכבי והפועל ת"א - יכלו בקלות להעביר את המשחקים הגדולים שלהם לרמת גן, במיוחד הפועל שהייתה יכולה לכסות כך חלק מהגרעונות שלה, אבל אף אחד לא העז לחשוב על דבר כזה.
פשוט בושה.
הפועל אני כבר משתגע
לא עלה בדעתי להעביר את המשחק לרמת גן.8red כתב:למה להפסיק בזה? למה לא להעביר במשך כל העונה הבאה את המשחקים לבית של היריבה? ככה אלונה תמשיך לעשות כסף והרבה...
פשוט בושה.
לגבי הכסף - אני לא חושב שמימוש עקרונות שלי על חשבון כסף של מישהו אחר זה משהו נכון.
הפועל תל-אביב - דוגמא מצוינת. לא משאירים כסא ריק ע"י זה שקונים את כל הכרטיסים.
לוזרים ? אני מקווה לפחות שאתה מבין שזה שאני לא חושב כמוך זה לא אומר שאני אוהד פחות טוב ממך.
סליחה על המגילה.גדי כתב:כל מי שקורא לאלונה לוותר על הכנסה של מאות אלפי שקלים ע"י אי מכירת כרטיסים לאוהדי מכבי מעבר להקצאה הנדרשת צריך לשאול את עצמו:
1.אני מוכן לקנות חמישה כרטיסים ולתרום אותם לילדים מעוטי יכולת אם תצטרף אלי.
2.מכבי תל אביב נתנה לאוהדי באר שבע את המינימום הנדרש במחיר המקסימלי (עד שבא רמון ושבר את שיאי המחיר למשחק כדורגל בארץ) ואוהדיה שברו כל שיא של זלזול בקבוצה שלנו, בנו ובעיר שלנו והם ממשיכים בזה גם עכשיו.
משום מה הם חושבים שלהם מותר לא לספור אף קבוצה ממטר אבל כשהם ירדו ממגדלי גוש דן ויבואו לדרום הילידים יפרשו לכבודם שטיחים וימכרו להם כרטיסים כיד המלך. בקיצור מכביזם טיפוסי במרעו.
למה אנחנו צריכים להתחשב שמועדון שלא ספר אותנו ממטר וגם קרע לנו את הכיס? למה צריך להיות אכפת לי מחברות שחצנים שאיחלה שיפלו גראדים על באר שבע, שקוראת לנו בכיינים אחרי שהם כמעט ועשו לינץ ביפת, שחושבת שאנחנו חבורת אנאלפביתים והם כולם בוגרי הבינתחומי?
הם אוסף של שחצנים מנופחים מחשיבות עצמית ואם לא הייתה הפועל ת"א הם היו מזמן עוקפים אותה בתואר הקבוצה השנואה בישראל.(זה מוקדש גם לקורא סוייר וחבריו מהפורום הצהוב).
אין שום סיבה שמועדון שמכבד את עצמו ואת אוהדיו יתנהג כאסקופה נדרסת מול מועדונים אחרים שלא סופרים אותו. אנחנו לא רמת השרון שהעבירה ביתיות לרמת גן כדי לעשות קופה.
מה שאנגלידיס בישל לנו זה מה שהאוהדים שלו יאכלו בוסרמיל.
אם אלונה צריכה לריב עם אחראי האבטחה בבלומפילד שלא נתנו לנו להכניס דגלים בלי שום סיבה אז אין שום סיבה לאפשר לאוהדי מכבי לעשות קרנבל אצלנו בבית. שיחגגו בקרית שלום עם תופים ודגלים. ביציע אצלנו הם צריכים לקבל אחד לאחד מה שאנחנו קיבלנו בבלומפילד וכנ"ל אוהדי שאר הקבוצות.
או שימכרו כרטיס לשני משחקים (מכבי ת"א + חיפה) במאה ש"ח או שימכרו במחיר מינימום וידאגו לאצטדיון מלא בצבע אדום וירחיקו מחוץ לאצטדיון אוהדי מכבי שתולים.
כבר בנסיעה חזרה מסכנין אוהדים דיברו עם אסי וציפורה על הנושא. נקווה שהלחץ יעזור.