חובה לשחקנים ולנו לעשות הכל על מנת לנצח את מכבי תל אביב, ניצחון עליהם לא רק שיכול להרים את הכבוד של הקבוצה, אלא גם להבטיח בקונסטלציה מסוימת את המקום השני שכן מכבי תל אביב אחרינו ישחקו נגד קריית שמונה ואם ננצח אותם אז הם יהיו חייבים לפחות לסיים בתיקו מול קריית שמונה על מנת לזכות באליפות רשמית וסופית בבית שלהם.
ביום שבת חייבים לנצח לא משנה מה מי מו!
חובה ניצחון על מכבי
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
חובה ניצחון על מכבי
נערך לאחרונה על ידי דר אדום בנשמה ב 29 אפריל 2014, 09:46, נערך פעם 1 בסך הכל.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
Re: חובה ניצחון על מכבי
שמע אחי נחקנו כבר מאיך שאתה רושם , מה אתה בן 6 ? מזה מקקי. בשבת מלחמה
גיא "וילצ'רסקי" חניה, אומנם אתה צודק אבל אתה יכול להיות חריף פחות, בכל זאת כולנו אוהדי ב"ש. (אגב זה קטע כזה של בשים לכתוב שם של מישהו עם שם אמצעי מומצא כמו מאור"משחקים חשובים" בוזגלו, או אלישע " חילופים קבועים" לוי, גל "איבוד מוביל לגול" אראל, אליניב "צלילות" ברדה)גיא חניה כתב:שמע אחי נחקנו כבר מאיך שאתה רושם , מה אתה בן 6 ? מזה מקקי. בשבת מלחמה
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
עזוב שובל אין לי בעיה עם דר דווקא בחור אינטליגנטי שמבין את המשחק אבל מקקי זה קצת מרגיז אותי ואני בטוח שדר לא נפגע.shovalb9 כתב:
גיא "וילצ'רסקי" חניה, אומנם אתה צודק אבל אתה יכול להיות חריף פחות, בכל זאת כולנו אוהדי ב"ש. (אגב זה קטע כזה של בשים לכתוב שם של מישהו עם שם אמצעי מומצא כמו מאור"משחקים חשובים" בוזגלו, או אלישע " חילופים קבועים" לוי, גל "איבוד מוביל לגול" אראל, אליניב "צלילות" ברדה)
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אני שמח שיש פה מישהו שחושב שאני מבין את המשחק (אני לא מתיימר להבין יותר מכל אחד אלא אם יורדים על ההבנת משחק שלי) ולא נפגעתי ואני מתנצל לגביי המקקי, אני אמחק את זה ונעבור לנושא, חובה לנצח את מכבי בשבת.גיא חניה כתב: עזוב שובל אין לי בעיה עם דר דווקא בחור אינטליגנטי שמבין את המשחק אבל מקקי זה קצת מרגיז אותי ואני בטוח שדר לא נפגע.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
הסיכוי שננצח ביום שבת הוא אחד ל10.
זתומרת אם ננצח, רוב הסיכויים שזה יהיה במזל, אחרי שבחצי שעה האחרונה במשחק, אנחנו נעמוד כמו ברווזים במטווח ונישא תפילה לחיזוק אוסטין אג'ידה.
זתומרת אם ננצח, רוב הסיכויים שזה יהיה במזל, אחרי שבחצי שעה האחרונה במשחק, אנחנו נעמוד כמו ברווזים במטווח ונישא תפילה לחיזוק אוסטין אג'ידה.