צהבת ביציעי 7,8,9,כולל בשער 6,ושער 3.
צהבת ביציעי 7,8,9,כולל בשער 6,ושער 3.
משהו מהנהלת הפועל באר שבע מודע שרוב באיצטדיון הביתי הולך להיות צהוב.....משהו מהנהלת הפועל לא חושב שכבוד יותר חשוב מכסף???לי יש מנוי ואני לא מתכוון להגיע למשחק רק בלראות יציעים צהובים גורמים לי לחשוב לראות בבית,אין חשק מללכת,הנהלת הפועל ועומד בראש אסי רחמים וציפורה חלפון,לכו הביתה אסרתם את הכבוד שלנו.....
Re: צהבת ביציעי 7,8,9,כולל בשער 6,ושער 3.
מה קשור אסי לזה שהקהל לא קנהכרטיס...
תעביר ביקורת על הקהל שלנו קודם
תעביר ביקורת על הקהל שלנו קודם
גם להנהלה לא חסר!!!!!!!תמצאו תרופה למכה ועל תתנו גם את יציע תשע,אחרייייי שמאות אוהדי מכבי קנו כרטיסים ליציע של באר שבע!!
רק לקטר לקטר לקטר
תסכל על המסביב על החברים שלך.
שער 9 היה שלנו לא קנו לשם..
הפסד שלנו
תסכל על המסביב על החברים שלך.
שער 9 היה שלנו לא קנו לשם..
הפסד שלנו
כמה בכי ונהי, אף אחד לא מנע מהקהל 'האדיר' של הפועל באר-שבע לקנות מנויים בתחילת העונה ובטח ובטח לא כרטיסים למשחק מקום 1 נגד מקום 2 (משחק עונה 4 להזכירכם) ולהודות לקבוצה על עונה נפלאה, אל תאשים אף אחד-תסתכל במראה (הקהל)
לא בושה להוריד ראש ולהגיד אין לנו כזה גדול כמו שחשבנו
חחחח אחלה תיאור
- dardasmiley
יש לנו בדיוק בגודל שאנחנו חושבים שיש לנו, רק שכמו כל בן 65 לפעמים אנחנו צריכים קצת עזרה וגירוי כדי להגיע לתפקוד מלא...dor69 כתב:לא בושה להוריד ראש ולהגיד אין לנו כזה גדול כמו שחשבנו
- The red one
אהבתי את התיאור, צחקתי גם, אבל אתה טועה.dardasmiley כתב:
יש לנו בדיוק בגודל שאנחנו חושבים שיש לנו, רק שכמו כל בן 65 לפעמים אנחנו צריכים קצת עזרה וגירוי כדי להגיע לתפקוד מלא...
במתכונת הנוכחית, לא נגיע ל10,000 כל משחק. גם האצטדיון החדש לא יעזור. צריך תארים לאורך עונות שלמות, שיווק וזה ... עזוב, לא יקרה בקרוב.
יש כאן שנינות מצחיקה
הלוואי שיש לנו באמת קהל כמו שחשבנו אבל העונה הזאת ובמיוחד החודשיים האחרונים ממש הורידו לי מהכבוד שהיה לי לקהל שלנו... זו דעתי
לא נכון במשחקי החוץ היתי גאה לאורך כל העונה עד המשחק מול חיפה...
במשחקי הבית תמיד היה בעיתיות
קשה להבין מה קרה בין עונת העלייה מול רמה״ש להיום..
במשחקי הבית תמיד היה בעיתיות
קשה להבין מה קרה בין עונת העלייה מול רמה״ש להיום..
בקיצור,מספיק להתעסק עם זה,גם אם זה היינו אנחנו היינו משתלטים על כל פינה באיצטדיון של היריבה,בטח ובטח שליריבה אין על מה לשחק יותר מדי,בשביל להביא קהל צריך גירוי,זה מה יש כרגע.
בינתיים יהיו למעלה מ7000 אוהדים אדומים וזה מספיק כדי שהשחקנים יעלו ייגדלו ביצים וינצחו,אין תירוצים!
בינתיים יהיו למעלה מ7000 אוהדים אדומים וזה מספיק כדי שהשחקנים יעלו ייגדלו ביצים וינצחו,אין תירוצים!
כשהשיווק היה אגרסיבי ומושקע כמו במשחקי ההישרדות לפני שנתיים ובמשחק העלייה, מילאנו את וסרמיל. אין קיצורי דרך.
הקטע המעצבן הוא שפתאום אפשר לתת את שער תשע לאוהדים שלנו כבר ארבע שנים חופרים להם על זה וכלום פתאום מציבים רף של 10 אלף אוהדים אחרי 6 משחקים ללא ניצחון הנהלה טיפשה במקום לקבור אוהדים בשער שלוש מעכשיו שיחליטו שתשע יהיה במקום שלוש ,זה שי !