אחרי שהובלת 16 נק' פור, היית פייבוריט ברור לגביע והיו לך שני הפסדים בעונה הסדירה? כן בענק!yedidel כתב:
כי כאילו מקום שלישי זה עונה כשלון?
אלישע לוי
- dardasmiley
Re: אלישע לוי
ממש לא.עונה מצויינת.yedidel כתב:
אבל אם להיות כנה?
בסוף העונה שעברה הרגשתי הרבה יותר טוב מאשר בסוף העונה הזו.

ברור שמאכזב שמתחילים טוב ומסיימים גרוע.
אבל ביולי, שתסתכל על הטבלה ותתכונן לליגה האירופית, תאמין לי שאתה תרגיש מצויין.
- The red one
אחרי החודשייםם האלה, הרבה הרבה תלוי בחלון ההעברות. אנשים לא ירגישו מצויין אם לא יגיע לכאן חיזוק משמעותי.yedidel כתב:ברור שמאכזב שמתחילים טוב ומסיימים גרוע.
בתחילת העונה מקום 3 לא היה כישלון.
כיום? מבחינתי? כן. לא יכול להיות שבפער כזה גדול עוד לא הצלחנו להבטיח את המקום השלישי ויותר גרוע מזה - סיכוי גדול מאוד לאבד אותו!
כתומך גדול באלישע אני יכול לומר שעשה עונה גדולה,אף אחד לא ייקח ממנו את זה,בטח ובטח אחרי עונה שעברה.
אבל.. כמו שנתתי לו מחמאות,כך גם הסיום הקטסטרופלי של העונה הזאת זה על שמו והוא אחראי.
חבל כל כך חבל שעונה מרגשת כמו זאת הופכת להיות מין סיוט מתמשך שלא נגמר.
אבל.. כמו שנתתי לו מחמאות,כך גם הסיום הקטסטרופלי של העונה הזאת זה על שמו והוא אחראי.
אדום זקן כתב:כתומך גדול באלישע אני יכול לומר שעשה עונה גדולה,אף אחד לא ייקח ממנו את זה,בטח ובטח אחרי עונה שעברה.
חחחח אדום זקן? אתה יכול להגיד סליחה זה בסדר.
תתעורווו על החייים שלכםםםםםםם הפועל באר שבע משחקת ככה אותו דבר מתחילת העונה תעברו משחק משחק 90 דקות תראו איך גולים נכנסו לרשת.
תתחילו ללמוד לקבל ביקורת אמיתית מאחד שקצת מבין ולא ללכת אהבה עייורתת אני בכלל לא מופתתע מהעונה הזאת

אין ספק שמבחינת מבחן התוצאה יש הצלחה גדולה. אף אחד לא ציפה למקום באירופה.yedidel כתב:ברור שמאכזב שמתחילים טוב ומסיימים גרוע.
אבל...אני גם בתחילת העונה אמרתי וגם עכשיו אומר - אנחנו לא משחקים כדורגל.
למעט משחקים בודדים פשוט לא נהנתי מכדורגל שאתה מצפה מקבוצת צמרת. ברוב המשחקים נראינו כמו קבוצת אמצע-תחתית אפורה.
כנ"ל שיטת המשחק של אלישע..להעיף כדורים לעבר פלט ולקוות שיהיה בסדר..לא מה שאתה מצפה מקבוצה שיש בהם שחקנים מוכשרים וטובים
חושב שעד ההפסד הראשון למכבי בפלייאוף שיחקנו כדורגל אולי לא 'סקסי', אבל טוב ובעיקר יעיל ברוב המשחקים. משם משהו נסדק.
גם בחצי הגמר שיחקנו טוב בהפסד שכולו חוסר מזל
- dardasmiley
שיחקנו כדורגל יעיל כי ניצלנו מצבים נייחים בצורה מטורפת. כשקבוצות למדו אותנו והפסיקו לעשות פאולים על קצה הרחבה הפסקנו להבקיע. תסתכל על הגולים מאז אותו משחק נגד מכבי, רובם המוחלט מנייחים. זה לא כדורגל, זה מזל. מזל נגמר כשנגמר המומנטום.bs war כתב:חושב שעד ההפסד הראשון למכבי בפלייאוף שיחקנו כדורגל אולי לא 'סקסי', אבל טוב ובעיקר יעיל ברוב המשחקים. משם משהו נסדק.
לא מסכים, נכון שניצלנו המון מצבים נייחים אבל היו לנו הרבה משחקים יפים שהבכנו קבוצות והיינו קטלניים עם שערים מהתקפות מתפרצות מתואמות ומהירות, מסכים שבאיזשהו שלב זה הפסיק לעבוד.dardasmiley כתב:
שיחקנו כדורגל יעיל כי ניצלנו מצבים נייחים בצורה מטורפת. כשקבוצות למדו אותנו והפסיקו לעשות פאולים על קצה הרחבה הפסקנו להבקיע. תסתכל על הגולים מאז אותו משחק נגד מכבי, רובם המוחלט מנייחים. זה לא כדורגל, זה מזל. מזל נגמר כשנגמר המומנטום.
בראיון עם אלישע לוי בסיום המשחק הוא אמר שזה עניים של כמה ימים עד שתהיה חתימה רשמית, ראסמי? התבאסתי.
מת לראות טקטיקן על הקווים ולא בובה, נחנקנו אלישע נחנקנוו!
מת לראות טקטיקן על הקווים ולא בובה, נחנקנו אלישע נחנקנוו!
נערך לאחרונה על ידי שי האדום ב 03 מאי 2014, 22:20, נערך פעם 1 בסך הכל.

סליחה על מה?חייל_אדום כתב:
חחחח אדום זקן? אתה יכול להגיד סליחה זה בסדר.
תתעורווו על החייים שלכםםםםםםם הפועל באר שבע משחקת ככה אותו דבר מתחילת העונה תעברו משחק משחק 90 דקות תראו איך גולים נכנסו לרשת.
תתחילו ללמוד לקבל ביקורת אמיתית מאחד שקצת מבין ולא ללכת אהבה עייורתת אני בכלל לא מופתתע מהעונה הזאת
אתה כנראה מאילו שמחכים לנפילה בשביל להגיד "אמרתי לכם"
אני מסתכל על התהליך,שעברה ועדיין עוברת הפועל ב"ש בשנה האחרונה.
נכון,אפשר היה לעשות יותר לאור ההתפתחויות שהיו,אבל תסכים איתי גם אתה שאם בתחילת העונה היו אומרים לך שתגמור 2-3 היית קונה.
קבוצה לא הופכת ביום אחד להיות אימתנית ו"רעה",זה לוקח זמן וסבלנות,שיפור וקידום.
אם תסתכל רגע מעבר לקצה האף,תראה שב"ש כן ביצעה תהליכים השנה (למעט הניהוליים),יותר שחקני בית,יותר יוזמה,קצת יותר אופי,בחירת זרים טובה.
עדיין צריך לשנות את הDNA המתרפס הזה במשחקים קובעים,אבל אמרתי בעבר ואומר שוב,אם הפועל ב"ש תסכיל להמשיך ולהפיק לקחים זה עניין של זמן עד שנזכה בתואר האליפות.
מאמן שקבוצתו לא מנסה לנצח משחקים (קרי, קבוצה שלא עוברת את החצי ולא מצליחה לחבר 4 מסירות) לא צריך להיות פה.
כשאתה נכנס לפלייאוף העליון עם 16 הפרש ממקום שלישי ומאז המחזור הראשון נגד בני סכנין לא מנצח אף קבוצה וסיכויי ענק לאבד את המקום השני זה אבא של הכישלון והוא כל כולו רשום על אלישע לוי.yedidel כתב:
אתם שוכחים שמי ששיחק המרבית משחקי הפלייאוף הם שחקני ספסל ששנה שעברה כמעט הורידו אותך ליגה...שחקני ספסל חלשים בתוספת נפילת מתח זה מה שקורה...