ארגון ״אוהדים״ ביזיוני!!!
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
ארגון ״אוהדים״ ביזיוני!!!
איזה כיף לעודד שמצליחים נכון??? אתם מגעילים אותי שבזמן שהקבוצה צריכה אותכם אתם מורידים שלטים ומתחילים להשתולל ביציע וכמעט לגרום לנזק בלתי הפיך לקבוצה.
איך יכול להיות שבזמן הזה צריכים כמה ילדים שאהבתם היא טהורה להרים את היציע ואתם עוד הולכים מכות כי לא מתאים לכם (אשתי נפגעה קלות ברגל בגלל הריב שהלך שם).
אתם ביזיון, תחזירו את המפתח של העידוד ושבו בבית כי אתם לא ראויים למקום בבמה.
תודה לכל מי שעודד איתי בדקות הקשות!
איך יכול להיות שבזמן הזה צריכים כמה ילדים שאהבתם היא טהורה להרים את היציע ואתם עוד הולכים מכות כי לא מתאים לכם (אשתי נפגעה קלות ברגל בגלל הריב שהלך שם).
אתם ביזיון, תחזירו את המפתח של העידוד ושבו בבית כי אתם לא ראויים למקום בבמה.
תודה לכל מי שעודד איתי בדקות הקשות!
- The red one
Re: ארגון ״אוהדים״ ביזיוני!!!
לטובת אלה שפספסו - מה קרה שם בדיוק ? הראו את אוהדי שער 5 מתגודדים מול המשטרה ליד הגדר וראו גם ילד קטן מבתבץ בוכה שם.
אבל למה? מה לאוהדים של שער 5 להתעסק ככה עם המשטרה?
אבל למה? מה לאוהדים של שער 5 להתעסק ככה עם המשטרה?
כל מילה בסלע , אפשר למחות בשירים ובשריקות ולא בהתפרעויות בלי לחשוב על עצמם.
ואיפה נעלם העידוד כשההבאלגן נגמר ?!?!
ואיפה נעלם העידוד כשההבאלגן נגמר ?!?!
התביישתי בכם.
מילא החלטתם למחאות אבל לפרוץ למגרש?! כי האוהדים של מכבי עברו ליציע שלהם ולא הוציאו אותם?
לא מאמין שהייתם מוכנים להרוס עונה שלמה בשביל האגו המנופח שלכם, לא מאמין שאני ועוד כמה חברים ירדו ועצרנו את חלקכם בגוף, לא מאמין ששומר שיכול להיות סבא של כולנו זורקים לו סיגריה לפנים בושה וחרפה! אם הקאמלס עזבו כדיי שאתם תתנהגו באותה הדרך לא עשינו בזה כלום.
כמובן שיש לי גם מילים טובות על חלק מהארגון החלק השפויים שניסה לחזור לעודד וגם הם בגופם עצרו את הפסיכים שהעדיפו להרוס עונה שלמה רק כי ײ ההנהלה מחרבנת עלינו ײ
מילא החלטתם למחאות אבל לפרוץ למגרש?! כי האוהדים של מכבי עברו ליציע שלהם ולא הוציאו אותם?
לא מאמין שהייתם מוכנים להרוס עונה שלמה בשביל האגו המנופח שלכם, לא מאמין שאני ועוד כמה חברים ירדו ועצרנו את חלקכם בגוף, לא מאמין ששומר שיכול להיות סבא של כולנו זורקים לו סיגריה לפנים בושה וחרפה! אם הקאמלס עזבו כדיי שאתם תתנהגו באותה הדרך לא עשינו בזה כלום.
כמובן שיש לי גם מילים טובות על חלק מהארגון החלק השפויים שניסה לחזור לעודד וגם הם בגופם עצרו את הפסיכים שהעדיפו להרוס עונה שלמה רק כי ײ ההנהלה מחרבנת עלינו ײ
נערך לאחרונה על ידי RedHell ב 03 מאי 2014, 22:28, נערך פעם 1 בסך הכל.
לפי מה שהבנתי בשיחה עם אחד מאנשי הארגון, הבלגן נבע מכך שאוהדי מכבי שישבו בשערים שלנו הועברו לשערים שלהם במקום להוציא אותם החוצה כפי שההנהלה התחייבה בפניהם בפגישה בשלישי.
אני לא חושב שניסיון הפריצה לדשא היה קשור אליהם. ניסיון מיותר שתודה לאל לא צלח.
אני אישית מעדיף שיהיה עידוד ובסוף המשחק "לסגור חשבון" עם ההנהלה ששוב לא למדה את הלקח.
אך ברגע שהארגון מקבל החלטה לשבור את הכלים, לדעתי כל שער 5 צריך להיות מאחוריו.
קלישאה שחוקה, אך כוחנו הוא באחדותנו.
אני לא חושב שניסיון הפריצה לדשא היה קשור אליהם. ניסיון מיותר שתודה לאל לא צלח.
אני אישית מעדיף שיהיה עידוד ובסוף המשחק "לסגור חשבון" עם ההנהלה ששוב לא למדה את הלקח.
אך ברגע שהארגון מקבל החלטה לשבור את הכלים, לדעתי כל שער 5 צריך להיות מאחוריו.
קלישאה שחוקה, אך כוחנו הוא באחדותנו.
בנימה שונה ,תצוגה מרשימה של ארגון האוהדים בפתיחת המשחק בדגש על השלט היפה של לופא ! כל הכבוד על ההשקעה מכובד ומרשים!
העידוד היום היה מזעזע 2-0 4-0 תלמדו מהפועל תל אביב ! נימאס מהשירים ב 2 שקל שמועתקים ממכבי חיפה ומשאר הקבוצות, אני מעדיף לשיר 4 שירים שהם רק שלנו במשך 90 דקות.

- clark kent
- יצירת קשר:
אין לי מושג מה קרה השנה ל׳מובילי׳ העידוד שבשנים קודמות גם בפיגור הלהיבו את הקהל והשנה ובמיוחד היום הסריחו את האצטדיון.
לא רוצים לעודד במצב רע אז תאמינו לי שאף אחד לא רוצה אתכם שהכל דבש, יש עשרות אוהדים אמיתיים שיכולים להחליף אותכם אבל אתם שכבר קיבלתם את הכבוד להוביל, אתם לא לוקחים אותו ולא מבצעים את השליחות שקיבלתם על עצמכם
לא רוצים לעודד במצב רע אז תאמינו לי שאף אחד לא רוצה אתכם שהכל דבש, יש עשרות אוהדים אמיתיים שיכולים להחליף אותכם אבל אתם שכבר קיבלתם את הכבוד להוביל, אתם לא לוקחים אותו ולא מבצעים את השליחות שקיבלתם על עצמכם
כל היפי נפש שמגיבים כאן, אתם לא אוהדי הפועל באר שבע אם לא נעלבתם עד עמקי נשמתכם כשגיליתם ששיקרו לכם במצח נחושה והפכו קרב על כבוד לקרנבל צהוב בשביל שתי שקל שהלוואי ויירדו במענק המיקום כשנסיים במקום השלישי.
כרגיל קהל באר שבעי עם הרס עצמי.
תגיד לי כבר שילמו לך מההנהלה? במגרש אחרי המשחק וגם אחרי פרשת הכרטיסים דיברת אחרת.. וליאור השני שפתח את הפוסט הזה - אתה צריך להתבייש. כשאתהג'וני כתב:כרגיל קהל באר שבעי עם הרס עצמי.
תתן רבע אחוז ממה שהאנשים האלו נותנים, תהיה לך זכות לחלק להם ציונים! בינתיים לא ראיתי שאתה ושכמותך עשיתם יותר מידי כשהארגון שתק... שואל ברצינות איפה הייתם באותם רגעים? למה לא שמעו אתכם מעודדים?
למשחק הבית הקרוב בוא אתה תארגן תפאורה עידוד תופים?? עד אז פשוט שב בשקט!
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
1. ליאור, חבל לי שחברה שלך נפגעה מהעימות שהיה ושהדברים בכלל הגיעו לעימות פיזי (עם כמה אנשים? אחד? שניים?) אבל לא הבנתי מה הקשר בין אותו עימות לארגון שחברים בו מאות אוהדים?
2. איפה אתה היית כששיחקנו מול מכבי חיפה בנתניה? איפה אתה היית בדוחא? אז לא היה חשוב לעודד ולתמוך בקבוצה? איפה כולכם הייתם בזמן שמכל הקהל שהגיע לדוחא בערך 90% היו מהארגון? מה אתה עשית השבוע בזמן שאנשי הארגון שיווקו את המשחק ומכרו כרטיסים? מה אתה עשית בזמן שאנשי הארגון הקדישו ימים לדיוקן ללופא? מתי אתה הגעת למגרש ומתי אתה יצאת ממנו בזמן שהארגון הגיע כמה שעות לפני ויצא כמה שעות אחרי?
3. ילדים שאהבתם היא טהורה? איפה הילדים האלה היו בכל העונה? למה בכל העונה רק הגוש שלנו, שמורכב כמעט כולו מחברי הארגון, מעודדים והגוש הזה שותק? למה רק כשהארגון שלנו נוקט עמדה נגד ההנהלה אותו גוש מתעורר? איפה הם בכל העונה? איפה הם היו כשהגוש חזר ורצה לעודד?
אותם ילדים שאהבתם היא טהורה אמרו לי שאני צבוע כי אני לא מעודד, כשניסיתי להסביר להם את הסיבה הם קיללו אותי, הניפו לעברי אצבע משולשת וזרקו עלי דברים, אני אומנם לא התרגשתי אבל כשהם עשו את זה לעוד אוהדים אז זה הגיע לעימות פיזי עם אותם אוהדים, אבל העיקר שהם טהורים.
4. ההנהלה היום מכרה אותנו. אם אתה רוצה צלש על 5 דקות של עידוד (איפה היית אחרי זה? איפה היית לפני זה? אתה תגיע לנתניה בשבוע הבא ולקריית שמונה לאחר מכן?) בזמן שמאות אוהדי מכבי מועברים ליציע אחר ועושים לנו אצבע משולשלת, בבקשה, קח צלש, רק תשאיר לי את הפרטים שלך ושל אלה שעודדו היום איתך, אני מעביר לך ולכל מי שרוצה את כל האבירי עידוד והכאב ראש לקראת שני משחקי החוץ הקרובים, לא צריך יותר רק השניים הקרובים, נראה אם אתם יודעים לעשות משהו חוץ מלבקר אנשים שנותנים את הלב והנשמה לקבוצה והרגישו שהנהלת הקבוצה שלהם הפקירה אותם היום.
2. איפה אתה היית כששיחקנו מול מכבי חיפה בנתניה? איפה אתה היית בדוחא? אז לא היה חשוב לעודד ולתמוך בקבוצה? איפה כולכם הייתם בזמן שמכל הקהל שהגיע לדוחא בערך 90% היו מהארגון? מה אתה עשית השבוע בזמן שאנשי הארגון שיווקו את המשחק ומכרו כרטיסים? מה אתה עשית בזמן שאנשי הארגון הקדישו ימים לדיוקן ללופא? מתי אתה הגעת למגרש ומתי אתה יצאת ממנו בזמן שהארגון הגיע כמה שעות לפני ויצא כמה שעות אחרי?
3. ילדים שאהבתם היא טהורה? איפה הילדים האלה היו בכל העונה? למה בכל העונה רק הגוש שלנו, שמורכב כמעט כולו מחברי הארגון, מעודדים והגוש הזה שותק? למה רק כשהארגון שלנו נוקט עמדה נגד ההנהלה אותו גוש מתעורר? איפה הם בכל העונה? איפה הם היו כשהגוש חזר ורצה לעודד?
אותם ילדים שאהבתם היא טהורה אמרו לי שאני צבוע כי אני לא מעודד, כשניסיתי להסביר להם את הסיבה הם קיללו אותי, הניפו לעברי אצבע משולשת וזרקו עלי דברים, אני אומנם לא התרגשתי אבל כשהם עשו את זה לעוד אוהדים אז זה הגיע לעימות פיזי עם אותם אוהדים, אבל העיקר שהם טהורים.
4. ההנהלה היום מכרה אותנו. אם אתה רוצה צלש על 5 דקות של עידוד (איפה היית אחרי זה? איפה היית לפני זה? אתה תגיע לנתניה בשבוע הבא ולקריית שמונה לאחר מכן?) בזמן שמאות אוהדי מכבי מועברים ליציע אחר ועושים לנו אצבע משולשלת, בבקשה, קח צלש, רק תשאיר לי את הפרטים שלך ושל אלה שעודדו היום איתך, אני מעביר לך ולכל מי שרוצה את כל האבירי עידוד והכאב ראש לקראת שני משחקי החוץ הקרובים, לא צריך יותר רק השניים הקרובים, נראה אם אתם יודעים לעשות משהו חוץ מלבקר אנשים שנותנים את הלב והנשמה לקבוצה והרגישו שהנהלת הקבוצה שלהם הפקירה אותם היום.
- clark kent
- יצירת קשר:
ברגע שהקבוצה במצב לא טוב ואני מעודד ואתה לא אז כל ההשקעה על השילוט שווה לאתה יודע מה.Sir Alex Ferguson כתב:1. ליאור, חבל לי שחברה שלך נפגעה מהעימות שהיה ושהדברים בכלל הגיעו לעימות פיזי (עם כמה אנשים? אחד? שניים?) אבל לא הבנתי מה הקשר בין אותו עימות לארגון שחברים בו מאות אוהדים?
יש לך סיבות למה אתה לא מעודד? קרע במיתרי הקול? חבל לי שנפגעת מכמה אוהדים שלא יודעים להתבטא ואכן בכלל עימות פיזי לא היה צריך לקרות ואת זה אני מגנה בכל תוקף.
אני רוצה להבין מה קשור זה שההנהלה מכרה אותנו לפגיעה הקשה שכל אחד חווה אתמול כאשר ראה את אוהדי מכבי עוברים מולו לאורך המגרש ולעידוד הקבוצה.
השחקנים קשורים לזה? הסמל קשור לזה? הגיע הזמן שתפרידו בין הפועל באר שבע כסמל ובין הנהלת המועדון.
כשאני באצטדיון אני מעודד, אתם קיבלתם על עצמכם את תפקיד המובילים מסיבות כריזמתיות ככל הנראה, אז אם כבר אתם על הבמה תראו את זה כשליחות לעשיית טוב ולא כבמה לדעות אופוזיציוניות נגד ההנהלה ועוד בזמן משחק שהקבוצה צריכה את העידוד.
כתיבת תגובה ובה הקנטות אישיות אינה מכבדת אותך (״צל״ש״- מה אתה ילד?), אתה מנסה בצורת כתיבה יפה לגרום לזה שלעודד את הקבוצה שלך בטוב וברע (יש שיר כזה אתה יודע?) זה הדבר הרע ולשתוק, להוריד שילוט, להשתיק את מי שבא לתמוך זה החיובי. תהיה בטוח שגם בפיגור רוב הקהל רק רוצה להביע תמיכה ולעודד ומנעתם את זה ממנו בכוח
כל מה שאתם עושים מוערך מאוד ע"י הקהל הרחב, מקובל שהחלטתם למחאות ולהפסיק לעודד, מקובל שהחלטתם להוריד שלטים אך ההחלטה לפרוץ למגרש ולהרוס את העונה פשוט בושה וחרפה.Sir Alex Ferguson כתב:1. ליאור, חבל לי שחברה שלך נפגעה מהעימות שהיה ושהדברים בכלל הגיעו לעימות פיזי (עם כמה אנשים? אחד? שניים?) אבל לא הבנתי מה הקשר בין אותו עימות לארגון שחברים בו מאות אוהדים?
עם כל הכבוד ויש לי המון המון כבוד לאנשים הנפלאים בארגון (יותר הבוגרים והמבוגרים שבינהם) האם בגלל שהכנתם שלט כזה או אחר יש לכם לגיטימציה להרוס את העונה גם לקהל שמגיע לכל משחק אבל לא אחראי לתפאורה? לאותו קהל תומך משער 2 ששנים מגיע אל לא חלק מהעידוד בשער 5?
הקבוצה היא של כולנו ברגע שהחלטתם (חלקכם חייב לומר) לפרוץ ליציע כדי להחזיר להנהלה ובכך לחרב עונה שלמה יריתם לעצמכם ולנו ברגל.
בעיקר איכזבו אותי אותם הפרצופים המוכרים מהקרייזי רד לשעבר שאומנם לא ניסו לפרוץ אך מאידך גם לא עשו כלום על מנת. להרגיע את הרוחות אלא עמדו והסתכלו מהצד.
אתה קשקשן ברמות על.
אף אחד לא קילל את השחקנים או אפילו צעק בוז לעברם.
אף אחד לא מנע ממך לעודד, אפילו הצענו לאותם חצופים (לא יודע אם היית ביניהם) לבוא לעמוד על הבמה במקומנו - ראינו איך ניראה העידוד כשהחלטנו לשתוק.
היה נכון לנו באותו רגע להגיד "די" אחרי שכל השבוע אנשים עבדו לילות כימים ועשו כל מה שהם יכולים (מה שאני בספק אם אתה עשית!) כדי להביא את הקהל למשחק הזה וכדי ליצור את התפאורה שתכבד את זכרו של לופא - שעליה כמובן לא מצאת מקום לכתוב מילים טובות...
אמרתי לך - בוא אתה תשקיע את הזמן, כסף ואת המאמצים הפיזיים לשרטט שלטי פריסה ב-2 בלילה או לצבוע אותם ב-2 בצהריים ואז תהיה לך את הזכות להעביר ביקורת עלינו!
אף אחד לא קילל את השחקנים או אפילו צעק בוז לעברם.
אף אחד לא מנע ממך לעודד, אפילו הצענו לאותם חצופים (לא יודע אם היית ביניהם) לבוא לעמוד על הבמה במקומנו - ראינו איך ניראה העידוד כשהחלטנו לשתוק.
היה נכון לנו באותו רגע להגיד "די" אחרי שכל השבוע אנשים עבדו לילות כימים ועשו כל מה שהם יכולים (מה שאני בספק אם אתה עשית!) כדי להביא את הקהל למשחק הזה וכדי ליצור את התפאורה שתכבד את זכרו של לופא - שעליה כמובן לא מצאת מקום לכתוב מילים טובות...
אמרתי לך - בוא אתה תשקיע את הזמן, כסף ואת המאמצים הפיזיים לשרטט שלטי פריסה ב-2 בלילה או לצבוע אותם ב-2 בצהריים ואז תהיה לך את הזכות להעביר ביקורת עלינו!
הפועל אני כבר משתגע