מתבייש במועדון הזה, בהנהלה השכונתית, המאולתרת , והלא מסדרת..
להעיף אמל מי שעסק במלאכה והרס את המועדון, ככה לא ראה מועדון שמתיימר להיות כקבוצה גדולה. צריך לבחור את האנשים המתאימעם( והרבה אנשים כאלה בסגל) כמו שיש למכבי חיפה ומכבי תל אביב ( לפחות 20 איש מאחורי הקלעים) ולא כמו אנו 2אנשים שאתם יודעים על מי אני מדבר!
צריך לעשות סינון, להביא אנשים מקצועים, שידאגו בין היתר. גם לשיווק ולא יסתמכו על דפים בפייסבוק,
עצוב וכואב, אנחנו עדיין מועדון קטן!
מתבייש
Re: מתבייש
אתה אדם היסטרי.שלומי12 כתב:מתבייש במועדון הזה, בהנהלה השכונתית, המאולתרת , והלא מסדרת..
להעיף אמל מי שעסק במלאכה והרס את המועדון, ככה לא ראה מועדון שמתיימר להיות כקבוצה גדולה. צריך לבחור את האנשים המתאימעם( והרבה אנשים כאלה בסגל) כמו שיש למכבי חיפה ומכבי תל אביב ( לפחות 20 איש מאחורי הקלעים) ולא כמו אנו 2אנשים שאתם יודעים על מי אני מדבר!
צריך לעשות סינון, להביא אנשים מקצועים, שידאגו בין היתר. גם לשיווק ולא יסתמכו על דפים בפייסבוק,
עצוב וכואב, אנחנו עדיין מועדון קטן!
תירגע ותיקח איזה רגיעון שלא תקבל התקף בטעות
אני מתבייש בך!!!
כנראה הקבוצה בשנים האחרונות ברצלונה ולא הודיעו לנו?!
די כבר צא מהסרט!!! מדובר בקבוצה ששרדה בשתי עונות האחרונות . קבוצה שלא נבנתה אפילו למקום שהיא נמצאת בו עכשיו...זה תהליך של בניה...חלק מהאנשים נסחפו כאן
די כבר צא מהסרט!!! מדובר בקבוצה ששרדה בשתי עונות האחרונות . קבוצה שלא נבנתה אפילו למקום שהיא נמצאת בו עכשיו...זה תהליך של בניה...חלק מהאנשים נסחפו כאן
ברור שאנשים כותבים עכשיו תחושות ופחות מחשבות שקולות, אבל אי אפשר להתעלם מתחושה ששוב ירקו לנו בפנים ,גם אם לנו יש אשמה לא מבוטלת בכל הביזיון שהיה אתמול
taltal כתב:אני מתבייש בך!!!
אני מדבר על ההנהלה , את ההנהלה אפשר לשנות במייידית, זה לא אמור להיות תהליך של בנייה