ארגון ״אוהדים״ ביזיוני!!!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

Re: ארגון ״אוהדים״ ביזיוני!!!

שליחה על ידי clark kent »

כשהתגובה מגיעה לפסים אישיים (״קשקשן״) כנראה שיש דברים בגו.
תלמדו לקבל ביקורת לפני שאתם מעבירים אחת.
התפאורה היא לא הנושא, העידוד הוא ואתמול התביישתי בכם.

ואם אתם רוצה מילים על השלט פריסה? אוקיי.. זה היה אחד משלטי הפריסה היותר מרשימים שהיו ביציע, כיבוד זכרו של לופא היה מדהים וגרם לצמרמורת וגרון חנוק. תודה על השעות שהשקעתם מזמנכם הפנוי ליצירה הנ״ל, אף אחד לא היה עושה את זה טוב יותר.

סמל אישי של משתמש
daneden
Title: אהבה אדומה מילדות

שליחה על ידי daneden »

אני הולך עם הקבוצה כבר כמעט 30 שנה ובחלק גדול מהשנים בית וחוץ וכל עונות השנה.

אני אומנם לא חלק פעיל בארגון האוהדים אבל דבר ראשון כל הכבוד לארגון האוהדים שמשקיע מזמנו הפרטי והחופשי ומכספו לטובת תצוגות עידוד מדהימות.

הבעיה היא אחרת:
כמו שעל המגרש כל שחקן בקבוצה הוא שחקן טוב בפני עצמו אבל בלי הנהגה והובלה מסודרת אין חיבור
כך גם ביציע.

היום יש הנהגה והובלה ב"גוש" המעודד, טריבונה בודדת באמצע יציע גדול.
באותה טריבונה מרוכזים כל המובילים והמנהיגים של האוהדים אבל בגלל שבשאר הטריבונה
אין הובלה מסודרת אז העידוד לא גולש לצדדים.

במקום 2 תופים מרוכזים במקום אחד ניתן לפצל את זה לטריבונה נוספת.

אין מה לבוא בטענות לארגון אוהדים שנותן את כל כולו לעידוד הקבוצה
שכל אחד יבוא לעצמו בטענות ויחשוב כמה עידוד הוא לא נתן מעצמו למען הקבוצה (כולל אותי) !!!

סמל אישי של משתמש
clark kent
יצירת קשר:

daneden כתב: הבעיה היא אחרת:
כמו שעל המגרש כל שחקן בקבוצה הוא שחקן טוב בפני עצמו אבל בלי הנהגה והובלה מסודרת אין חיבור
כך גם ביציע.

היום יש הנהגה והובלה ב"גוש" המעודד, טריבונה בודדת באמצע יציע גדול.
באותה טריבונה מרוכזים כל המובילים והמנהיגים של האוהדים אבל בגלל שבשאר הטריבונה
אין הובלה מסודרת אז העידוד לא גולש לצדדים.

במקום 2 תופים מרוכזים במקום אחד ניתן לפצל את זה לטריבונה נוספת.
לייק.
חובה פיזור על כל היציע וגם בעוד שנה באצטדיון החדש חובה שיהיו 2 עמדות שיעבדו בתיאום

סמל אישי של משתמש
ג'וני
Title: אלונה חייבת להישאר

שליחה על ידי ג'וני »

מלכתחילה לקחתם על עצמכם משימה שנועדה לכישלון, תפקיד הקהל הוא לארגן את העידוד ובזה יש עוד הרבה מה להשתפר.

אם היו פותחים את שער 9 לאוהדי מכבי לא הייתה שום בעיה של מעבר אוהדים, לפעמים צריך להסתכל על התמונה הגדולה ולא לחיות בפנטזיות שנוכל למלא את האיצטדיון, כרגע אנחנו לא קבוצה גדולה כמו התלאביבות וחיפה בכל המישורים.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

clark kent כתב:
ברגע שהקבוצה במצב לא טוב ואני מעודד ואתה לא אז כל ההשקעה על השילוט שווה לאתה יודע מה.

יש לך סיבות למה אתה לא מעודד? קרע במיתרי הקול? חבל לי שנפגעת מכמה אוהדים שלא יודעים להתבטא ואכן בכלל עימות פיזי לא היה צריך לקרות ואת זה אני מגנה בכל תוקף.

אני רוצה להבין מה קשור זה שההנהלה מכרה אותנו לפגיעה הקשה שכל אחד חווה אתמול כאשר ראה את אוהדי מכבי עוברים מולו לאורך המגרש ולעידוד הקבוצה.
השחקנים קשורים לזה? הסמל קשור לזה? הגיע הזמן שתפרידו בין הפועל באר שבע כסמל ובין הנהלת המועדון.
כשאני באצטדיון אני מעודד, אתם קיבלתם על עצמכם את תפקיד המובילים מסיבות כריזמתיות ככל הנראה, אז אם כבר אתם על הבמה תראו את זה כשליחות לעשיית טוב ולא כבמה לדעות אופוזיציוניות נגד ההנהלה ועוד בזמן משחק שהקבוצה צריכה את העידוד.

כתיבת תגובה ובה הקנטות אישיות אינה מכבדת אותך (״צל״ש״- מה אתה ילד?), אתה מנסה בצורת כתיבה יפה לגרום לזה שלעודד את הקבוצה שלך בטוב וברע (יש שיר כזה אתה יודע?) זה הדבר הרע ולשתוק, להוריד שילוט, להשתיק את מי שבא לתמוך זה החיובי. תהיה בטוח שגם בפיגור רוב הקהל רק רוצה להביע תמיכה ולעודד ומנעתם את זה ממנו בכוח
1. ושוב אני שואל, כי זאת חוכמה קטנה לבוא למשחק בית מול מכבי ת"א כשהארגון מרגיש שהפקירו אותו, לעודד 5 דקות כשהארגון במחאה, ואז לשאול למה לא עודדתם, איפה אתה היית כשהקבוצה הייתה צריכה אותנו? כשנסענו לנתניה למשחק מול מכבי חיפה עם לב שבור אחרי החצי כדי להרים את השחקנים ולהעביר מחאה נגד איגוד השופטים? כשנסענו לדוחא כדי להוציא את הקבוצה מהמשבר ולעזור לה לשמור על המקום השני? אתה מגיע למשחק הקרוב מול הפועל ת"א ולזה שאחריו מול קריית שמונה? כי שם הקבוצה צריכה אותנו שניתן לה כתף ושנעודד.
אני והארגון נהיה שם, כמו שהיינו בנתניה ובדוחא, מעניין האם כל המבקרים מאתמול גם יהיו שם.

2. אחרי שההנהלה שיקרה לנו ולמעשה הפקירה אותנו, החלטנו לקפל את השלטים ולהפסיק לעודד. למה? כי אוהדי הפועל באר שבע הם לא סמרטוט ריצפה.
ארגון האוהדים לא נועד רק בשביל לשיר במהלך המשחק, הוא הרבה מעבר לכך, ויש מקרי קיצון שבהם העידוד נדחק הצידה ויש דברים חשובים יותר לעשות כמו להבהיר להנהלה שאי אפשר להפקיר את אוהדי הקבוצה בלי שיהיו לכך השלכות.

3. הארגון לא לקח על עצמו את התפקיד מסיבות כריזמטיות, אלא בגלל שהקאמלס החליט להפסיק לדאוג לקהל הרחב, ואנחנו לא רצינו להפקיר את הקהל.
ההבדל בין אנשי הארגון אליך אדון ליאור הם לא בכריזמטיות, אלא בנכונות לוותר ולהקריב ימים על גבי ימים בשביל הקבוצה והקהל.
בזמן שהדבר היחידי שאתה עושה הוא לבוא בשבת ולשיר קצת כשבא לך, אנשי הארגון עובדים מול ההנהלה והאוהדים כל השבוע, מכינים שלטים ודגלים, דואגים לצבע ביציע ודואגים לשמור על הקהל שלנו (ולעודד 90 דקות).
אני זוכר שבזמנו הצטרפת לקרייזי רד, אני גם זוכר שאחרי זמן קצר נעלמת והפסקת לתרום לארגון. כניראה היה גדול עליך להקריב עבודה, משפחה, חברים ועוד אלף ואחד דברים בשביל הקבוצה והקהל, מה שלא מונע ממך להעביר ביקורת על אותם אנשים שכן עושים כבר שנים מה שאתה לא הצלחת לעשות יותר מכמה שבועות.

4. צל"ש זה הקנטה אישית? אתה רציני? אם כבר זה אתה כאן שלוקח את הדיון למקומות לא ראויים, כשאתה קורא לארגון בזיוני, אומר שהארגון מגעיל אותך ושולח את חברי הארגון לשבת בבית.
בכלל ההודעה הראשונה שלך מעוותת ומסלפת את המציאות. מציג חבורת אנשים שמקללים וזורקים חפצים על אנשים אחרים כטהורים.

מעולם לא אמרתי שלעודד זה רע ומעולם לא השתקתי אוהד שעודד. אני חושב שאנשים שלא עודדו בכל העונה ונזכרים לעודד ולבקר את הגוש המעודד כשהוא שותק ברגע כזה או אחר הם אנשים צבועים.
הסיבה היחידה לויכוח שהתפתח היא בגלל שאותם אנשים "טהורים" שהזכרת, לא הסתפקו בלעודד תקבוצה (וגם זה בצורה מתריסה וכדי להראות הנה אנחנו עושים דווקא ולא באמת לעודד מהלב, עובדה שזה החזיק בדיוק 5 דקות), אלא עשו ביציע מה שעשית כאן בטופיק. הם קיללו את אנשי הארגון ואנשי הגוש, אמרו שאנחנו לא אוהדים, ואפילו זרקו לעברנו מכל הבא ליד!
כלומר לאותם אנשים היה יותר חשוב לבקר את הגוש ולתקוף אותו מאשר להתעסק בעידוד!
כשאני רוצה שחבר ביציע ששותק יעודד איתי אני מדבר איתו, מחבק אותו, לוקח אותו איתי באהבה ומסביר לו למה זה חשוב. עושה את הדברים ביחד. הגוש שאתה היית חלק ממנו אתמול לא חיפש לעודד אלא להתריס. לא חיפש לחבק אלא לקלל ולתקוף.

5. הארגון לא החליט ולא קבע שפורצים למגרש.
הייתה התארגנות ספונטאנית של אוהדים, חברים בארגון ולא חברים בארגון, לעשות בלאגן ביציע. באופן אישי, לקח לי דקות ארוכות להבין מה הלך שם בכלל כי בהתחלה חשבתי שהכוונה היא סתם לרדת למטה ולהעביר מחאה.
בפועל, מי שמנע את הפריצה לדשא היו אנשי הארגון, אבל למה להתעסק עם עובדות.

6. מי שחושב שמטרתו של ארגון האוהדים הוא לבוא ולעודד ובכך זה מסתיים, ובכן, אין לו הבנה בסיסית במה זה אומר ארגון אוהדים ובעובדה שלפעמים יש דברים יותר חשובים מאשר לשיר.

סמל אישי של משתמש
clark kent
יצירת קשר:

אם היית יודע למה אני לא מגיע לכל המשחקים בחוץ היית מבקש סליחה על הדיבור שלך.

במילה כריזמטיות התכוונתי למי שנמצא על הבמה והוא זה שמניע את הקהל, ואם הוא שם אז הוא חייב להמשיך לעודד או לפנות מקום לחברו שהוא יעודד.

האנשים הטהורים שדיברתי עליהם הם מי שהיה לידי ושר מכל הלב במשבר (וזה כולל גם חברים יותר בוגרים מאותו הקרייזי רד הישן) ולא עם מי שהחברים שלך רבו איתם שאין לי מושג מיהם.

ולבסוף הסיבה שלא נשארתי בקרייזי רד היא ניסיון ניצול שלי למשימות אישיות (לדוגמא, העברת סלון מבית אחד לבית אחר מוכר לך?) אז באותו הרגע החלטתי שאני לא רוצה להיות מנוצל לצורכי הפרט של חבר זה או אחר או נסיונות לקיחת כספים בצורה לא מבוקרת וזה לגיטימי לחלוטין לעזוב במיוחד שלא ממש עשיתם משהו חוץ מלהיות ממורמרים שהקאמלס שולטים בקהל

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

1. זכותך לא להגיע למשחקי חוץ. יש הרבה מאוד אנשים שלא יכולים להגיע מסיבות דת/בריאותיות/כספיות/אלף ואחד סיבות מוצדקות. עצם זה שאתה ואשתך עושים מנוי זה נקודת זכות גדולה מבחינתי ובגלל זה אני מקדיש כל כך הרבה זמן לענות לכל נקודה ונקודה שאתה מעלה.

עם זאת, הכותרת של הטופיק הזה, הלשון שהשתמשת בה, אוהדי הצלחות, ביזיון, תשארו בבית, היא לשון של אוהד שלא מעריך אנשים אחרים שמקריבים הכל בשביל הקהל והקבוצה.
יש לך את הסיבות שלך שבגללם אתה לא נוסע למשחקי חוץ? זכותך, רק אל תזלזל ותביע חוסר הערכה כלפי אלה שכן נוסעים לכל חור ומוותרים על הרבה בחיים שלהם למען הקבוצה.

2. כשהיה את הבלאגן והקהל ירד לכיוון הגדר עידן כהן ירד מהמעקה. כשהוא חזר למעקה הוא ניסה להעיר את הקהל אבל כשהרגיש את הרוחות מהקהל הוא העדיף לא לעודד. אף אחד לא מנע מאוהד אחר לעלות למעלה. למעשה היו כמה שעלו, ניסו שיר שניים, ראו שהם לא רואים את המשחק כי הם עם הגב למשחק, אז החליטו לוותר. בשלב מסוים עידן אפילו פנה לגוש שלכם ואמר שכל מי שרוצה מוזמן להחליף אותו. בתגובה הוא קיבל קללות מהקהל. נו טוב, ככה עושים האנשים "הטהורים" לאוהד כמו עידן כהן.

3. לא יודע מי היה לידך בגוש, כן יודע שבהודעה הראשונה שלך בנושא הצגת עובדה - האוהדים הטהורים ספגו מכות מחברי הארגון.
אני, כאחד שספג קללות וזריקת חפצים מאנשים בגוש שהיית בו יכול להעיד שמי שרב מכות היו 2 אנשים בלבד מהארגון ושזה היה לאחר שאותו 2 אנשים חטפו קללות וזרקו עליהם חפצים מאותו גוש.

מציע לך לשנות את המשפט שלך לנוסח הבא, אנשים בגוש שלי קיללו וזרקו חפצים על אנשי הארגון ובעקבות כך התפתחה תגרה עם שניים מאנשי הארגון (כששאר אנשי הארגון, ביניהם אנשים כמו סמי מתיתהו, ישר הגיעו להרגיע את הרוחות).
יתכן שאוהדים אחרים (כמו אשתך) נפגעו בעקבות התקרית, אבל האירוע לא היה מכוון אליהם בשום שלב, והוא נוצר בעקבות התנהגות של אנשים בגוש שלך.

4. לא זכור לי העברת סלון ממקום אחד למקום אחר, ואם דבר כזה אכן קרה, בהחלט יתכן שזה היה בגלל שהאנשים בקרייזי רד בזמנו היו קודם כל חברים ולאחר מכן חברים בארגון. ההכרות ארוכת השנים האחד עם השני והאמון אחד לשני יצרו את הארגון ולא ההפך.
בהחלט יתכן שבמסגרת אותה חברות ביקשו ממי שיכול שיבוא ויעזור להעביר סלון, כמו שחברים עוזרים אחד לשני. לא מלשון חובה, לא כי זה משימה של הארגון, אלא כי חבר עוזר לחבר אחר.

לקיחת כספים בצורה לא מבוקרת? לא היה מעולם.

לא עשיתם כלום? שוב אתה מבקר בלי להעיד על עצמך. לפני שאתה מבקר אחרים תבדוק קודם מה אתה עשית כדי לשפר את הארגון שהיית חבר בו? איזה פעולות אתה נקטת?

5. באופן אישי, אני בן אדם שכשצריך אני מבקר בכל הכוח ובלי תירוצים. הרבה פעמים גם קיבלתי ביקורת אישית על כך מאנשים שלא אהבו את הדברים שלי. אבל אני עושה את זה כי אני יודע שליבי ופי שווים.
כשאני מבקר מישהו, אני קודם כל מסתכל על עצמי, קודם כל עושה בדק בית עם עצמי אם אני עשיתי את מה שצריך כדי שאוכל להעביר ביקורת.
כשביקרתי את ההנהלה על ההתנהלות שלה השבוע עשיתי את זה אחרי שבוע של חיפוש ספונסרים שיקנו כרטיסים ויתרמו אותם לאוהדים. אחרי שבוע שבו אני באופן אישי הצלחתי להביא לאיצטדיון אוהדים שלא התכוונו לבוא כשאני קונה להם כרטיס מכספי ומציב להם עובדה שהם באים. אחרי פגישות עם אסי וחברי הארגון וטלפונים ודיבור עם אוהדים שיבואו ואלף ואחד דברים כדי שהאצטדיון יהיה מלא. זה אני.
עכשיו אתה ליאור, עם יד על הלב, מרגיש שעשית כל מה שצריך כדי לבוא בביקורת לארגון? אתה מרגיש שהקדשת כל מה שיכולת לאוהדים ולקבוצה? הרגשת שבכל משחק העונה נתת את הגרון גם כשהיינו בפיגור? שיווקת את המשחק השבוע לחברים וחיפשת עסקים וספונסרים שיעזרו למלא את האיצטדיון?
כי אם לא, אתה מוזמן לקחת את הדברים שלך בחזרה ליאור. הכי קל לשלוח את הארגון הביתה ולכתוב כאן ארס על חברי הארגון. הרבה יותר קשה לתת ולעשות את מה שחברי הארגון עושים. הרבה יותר קשה להחליף את חברי הארגון. בטח כשאתה יודע עמוק בפנים שאתה לא היית מוכן להקריב ולעשות מידי יום ויום מה שאותם חברי ארגון לוקחים ועושים על עצמם.

סמל אישי של משתמש
clark kent
יצירת קשר:

אתה לוקח את דבריי בצורה שגויה, זה לא שאני לא מעריך את פועלכם במהלך השבוע או ברוב המשחקים, הנקודה שלי הייתה למשחק הזה וההשתתקות של הארגון וחוסר התמיכה בקבוצה במחצית השניה.

אם אתה עושה את כל מה שרשמת מגיע לך צל״ש :) .

אני משתדל להגיע לרוב המשחקים ולעודד בכל דקה והכי חזק בדקות פיגור ומי שלידי לא מבין מי זה המשוגע הזה ששר בקול מיד אחרי ספיגת שער כי אני מאמין שזה מה שאוהד אמיתי צריך לעשות.

לגבי מה שרשמתי על הארגון הקודם, רשמתי את מה שחוויתי בתור אדם שהרגע השתחרר מצהל תמים והרגיש שנוצל ואני מעדיף לשכוח מזה ולעבור הלאה ולרכז את כוחותיי בעידוד ביציע.
אם אתה מאמין שהארגון החדש כזה טוב אולי אפילו אציע את עצמי שוב בעתיד (אולי הקרוב)

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

כולם מוזמנים להצטרף לארגון ולתרום לקהל ולקבוצה.

בקשר לאתמול, חשוב להגיד שרק מי שהיה בקשר עם ההנהלה במשך השבוע האחרון, מבין כמה הסטירה כואבת. כמה הבטחות ההנהלה הפרה ועד כמה היא הפקירה אותנו.

חבל שאותם גורמים בקבוצה שאומרים לנו בארבע עיניים שהם מתנצלים ושהם לא עמדו בהבטחות שלהם לא אמיצים מספיק לצאת לתקשורת ולהגיד את הדברים.

להמשיך לעודד מול מכבי גם אחרי הסטירה שקיבלנו? היה הכי קל לעשות, במיוחד כשהמקום השני בסכנה וכשהדבר האחרון שאני רוצה לשמוע זה את השירה של אוהדי מכבי ת"א.
אבל קל זה לא נכון, ומבחינת הארגון (ורוב האוהדים בשער 5, גם אלה שלא שייכים לארגון) אי אפשר היה להמשיך ולעודד אחרי מה שקרה. אחרי שמאות אוהדי מכבי ת"א שהיו אמורים להיזרק מהאצטדיון זוכים לכבוד מלכים של ירידה לדשא וחגיגה לעיני האוהדים שלנו תוך כדי התגרות והנפת אצבע משולשת לקהל שלנו. מאות אוהדים שרק חיזקו את הנוכחות של מכבי ביציעים כשהם מתקבלים כמו גיבורים. כשלמרות ההבטחה שניתנה לנו, אישרו לאוהדי מכבי ת"א להכניס דגלים לאיצטדיון, למרות שבבלומפילד הם לא הסכימו להכניס את הדגלים שלנו לאיצטדיון ועשו לנו את המוות בכל דבר קטן כולל מיקום התופים.

כל הבטחה שניתנה לקהל (כולל בנוגע למחירי הכרטיסים שהיו אמורים להימכר דרכנו) הופרה. לא יכלנו לעבור על זה בשתיקה. לא נעבור על זה בשתיקה. התפקיד שלנו הוא לא להראות יפה, לעודד ולהפוך לשטיח שדורכים עליו מתי שרוצים. התפקיד שלנו הוא לדאוג לאוהדי הקבוצה ולמועדון, גם אם זה מפני ההנהלה, וגם אם זה אומר לא להמשיך לעודד אחרי שההנהלה הפרה כל הבטחה והבטחה שהיא נתנה לנו במהלך השבוע.

שלח תגובה