מחפשים את האיזון (או את הבלם החדש כבר):
article_detail.php?aid=100" onclick="window.open(this.href);return false;
בין רעננה ללוד
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
Re: בין רעננה ללוד
המשחק התפתח לכיוונים שאף אחד לא ציפה להם.יכול להיות שעצם חסרונו של אקונגו שחקנים
קיבלו על עצמם אחריות יתרה. ויתכן שאם הוא היה נשאר היינו מפסידים. כי משום מה חלק מהשחקנים נראו זחוחים ורכים
למדי מול משחק בלתי פושר של שחקני לוד.
הספקולציות הם רבות אני עדיין לא מטיל את האחריות על ספיגת השערים על בלם זה או אחר.
כי אין הגנה זאת אומרת אין משחק הגנה של כול הקבוצה .
וכאן אולי יש חלק באשמה לקהל אשר כביכול לא מענינת אותו התוצאה אלא התצוגה.
קיבלו על עצמם אחריות יתרה. ויתכן שאם הוא היה נשאר היינו מפסידים. כי משום מה חלק מהשחקנים נראו זחוחים ורכים
למדי מול משחק בלתי פושר של שחקני לוד.
הספקולציות הם רבות אני עדיין לא מטיל את האחריות על ספיגת השערים על בלם זה או אחר.
כי אין הגנה זאת אומרת אין משחק הגנה של כול הקבוצה .
וכאן אולי יש חלק באשמה לקהל אשר כביכול לא מענינת אותו התוצאה אלא התצוגה.
לדעתי המשחק עצמו היה מצוין, בעיקר במחצית השניה לצערנו לא הינו מספיק מדויקים בנגיעה האחרונה, תקראו לזה חוסר מזל תקראו לזה חוסר דיוק איך שתרצו
הכדורגל היה יפהה מהיר ונהדר, וצריך להמשיך לשחק ככה
הבעיה היתה היא רק בהגנה חייבים בלם שיחזיק לנו את הגנה, יניב אלול היה צריך לפתוח עם נדב קידר או אפילו במקום נדב קידר, הוא אשם בגול הראשון וזולו אשם בגול השני
בסך הכל אני די מרוצה מהקבוצה ומהקהל שעודד בכל שניה למרות התוצאהה ודחף את הקבוצה קדימה, מאוכז רק מהתוצאה
הכדורגל היה יפהה מהיר ונהדר, וצריך להמשיך לשחק ככה
הבעיה היתה היא רק בהגנה חייבים בלם שיחזיק לנו את הגנה, יניב אלול היה צריך לפתוח עם נדב קידר או אפילו במקום נדב קידר, הוא אשם בגול הראשון וזולו אשם בגול השני
בסך הכל אני די מרוצה מהקבוצה ומהקהל שעודד בכל שניה למרות התוצאהה ודחף את הקבוצה קדימה, מאוכז רק מהתוצאה

תשמע ב"ש אתמול שיחקו באמת את אחד המשחקים היפים שלהם אין ספק בכלל בזה שההינו ב10 שחקנים זה עוד יותר השקעה מצידם
ראינו רצון לנצח ראינו שאפשר להגיע מהר מאוד למצבים עם שתי חלוצים
אין לי בעייה עם איבוד הנקודות הזה רק אני מקווה שזה לא יקרה שוב שאנחנו בעצמנו נחזיר את הקבוצה היריבה למשחק
אפשר לשחק יפה ואפשר גם לקחת נקודות ... זה הולך ביחד תראו את ברצלונה !!
זה שי !
ראינו רצון לנצח ראינו שאפשר להגיע מהר מאוד למצבים עם שתי חלוצים
אין לי בעייה עם איבוד הנקודות הזה רק אני מקווה שזה לא יקרה שוב שאנחנו בעצמנו נחזיר את הקבוצה היריבה למשחק
אפשר לשחק יפה ואפשר גם לקחת נקודות ... זה הולך ביחד תראו את ברצלונה !!
זה שי !

אני רק יכול לקוות שאתה צודק, שי.
לצערנו ההגנה שלנו לא משתבחת ממשחק למשחק (וזה בלשון המעטה) וגורמת לזה שאנחנו מאבדים נקודות יקרות.
לצערנו ההגנה שלנו לא משתבחת ממשחק למשחק (וזה בלשון המעטה) וגורמת לזה שאנחנו מאבדים נקודות יקרות.
הפועל אני כבר משתגע