מודה שאני מקנא

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

Re: מודה שאני מקנא

שליחה על ידי CrazyRed7 »

ראיון מדהים עם איזי שרצקי אחרי המשחק..

סמל אישי של משתמש
NATAN93

שליחה על ידי NATAN93 »

פשוט לקנא ממה שאיזי אומר פשוט אדום גאון נוער נוער ועוד הפעם נוער ואצלנו זה יכל להיות יותר קל לשבל אחד או שתיים מהנוער עם קבוצה בוגרת שנותנת ניסיון וחיפוי מקווה שזה עוד יגיע

סמל אישי של משתמש
taltal

שליחה על ידי taltal »

כל הכבוד לאיזי על הפרוייקט שלו
חבל שאין להם קהל...

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

CrazyRed7 כתב:כל הכבוד לקריית שמונה. אליפות, גביע, גמר גביע שנה שעברה וחברה קבועה בצמרת הליגה ב3 השנים האחרונות. מדהים
זה הכל בזכות האווירה הפסטורלית :).

מועדון מדהים. מה שהם עשו בשנים האחרונות זה פשוט הישג פנומנלי.
אנחנו צריכים ללמוד מהם יציבות ועקביות מהי. משום מה יש הרגשה שאם נסיים בעונה הבאה במקום 3-4 זה אכזבה או משהו כזה.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

איזי שרצקי הוא אדם ענק,עם המון ידע בכדורגל מבלי קשר להיותו פילנטרופ.
אדם עם חזון ברור,מטרות ברורות וגם אופי חזק מאוד.
אבל... לאיזי שרצקי אין מתנגדים,אין קהל שיושב לו על הראש ודורש תארים,אני לא אומר שקל לעשות מה שהוא עושה כי צריך גם המון ידע אבל בוא נגיד שיותר קל לעשות את זה שם מאשר בקבוצות עם קהל דורש ותובעני.
קבוצות עם קהל דורשות תארים,דורשות הכרה,דורשות כוכבים מוכחים,ישנם הרבה דעות ולא כולם מסכימים על הדרך,לראייה מה שקורה כאן.
כמה שחקנים משם אתם באמת רואים מצליחים אצלנו,בדיוק מאותה נקודת פתיחה שהתחילו בק"ש?
שם לשחקן הרבה יותר קל לבוא לידי ביטוי,ורשימת השחקנים שהצליחו שם ועברו לקבוצות אחרות עם קהל הרבה יותר גדול היא מועטה ביותר.
לא צריך תמיד להסתכל על הדשא של השכן כי יש שם מישתנים שאין במקומות אחרים.
ק"ש נכון להיום עם איזי היא קבוצה גדולה,אבל זה רק עניין זמני,כי קבוצה ללא קהל אין לה זכות קיום וזה הוכח בעשרות קבוצות שהבליחו לתקופת מה ונעלמו מהמפה.

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

הגביע היה צריך להיות שלנו.
ושוב הוכחנו למה הקהל שלנו מנצח את הכל, 19 אלף צופים ? 90 דקות של שקט חח
תמונה

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

maor20094 כתב:הגביע היה צריך להיות שלנו.
ושוב הוכחנו למה הקהל שלנו מנצח את הכל, 19 אלף צופים ? 90 דקות של שקט חח
זה לא מדד...
גם אצלנו בחצי גמר, הגיעו 15,000 ש-8,000 מתוכם לא יודעים חצי מהשירים ו-4,000 לא יודעים שום שיר. ככה זה, למשחקים כאלה מגיע קהל שלא מגיע לכול משחק, יש הרבה יותר "לשבת לשבת" מאשר שירה, זה חלק מהעניין.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

העונה הזאת גרמה לקהל להיות מה זה בכיין. ואם בוזגלו היה מחטיא את הפנדל שהיה צריך להישרק והיינו מפסידים בסוף?

ככה ההיסטוריה נכתבה וזה מה שהיה. דפדפו הלאה, יש לנו מספיק דברים להתעסק בהם.

סמל אישי של משתמש
red guy

שליחה על ידי red guy »

אדום זקן כתב:איזי שרצקי הוא אדם ענק,עם המון ידע בכדורגל מבלי קשר להיותו פילנטרופ.
אדם עם חזון ברור,מטרות ברורות וגם אופי חזק מאוד.
אבל... לאיזי שרצקי אין מתנגדים,אין קהל שיושב לו על הראש ודורש תארים,אני לא אומר שקל לעשות מה שהוא עושה כי צריך גם המון ידע אבל בוא נגיד שיותר קל לעשות את זה שם מאשר בקבוצות עם קהל דורש ותובעני.
קבוצות עם קהל דורשות תארים,דורשות הכרה,דורשות כוכבים מוכחים,ישנם הרבה דעות ולא כולם מסכימים על הדרך,לראייה מה שקורה כאן.
כמה שחקנים משם אתם באמת רואים מצליחים אצלנו,בדיוק מאותה נקודת פתיחה שהתחילו בק"ש?
שם לשחקן הרבה יותר קל לבוא לידי ביטוי,ורשימת השחקנים שהצליחו שם ועברו לקבוצות אחרות עם קהל הרבה יותר גדול היא מועטה ביותר.
לא צריך תמיד להסתכל על הדשא של השכן כי יש שם מישתנים שאין במקומות אחרים.
ק"ש נכון להיום עם איזי היא קבוצה גדולה,אבל זה רק עניין זמני,כי קבוצה ללא קהל אין לה זכות קיום וזה הוכח בעשרות קבוצות שהבליחו לתקופת מה ונעלמו מהמפה.
אין לו קהל אז קשה יותר להטריף את השחקנים, אין לו קהל גם קשה יותר למשוך שחקנים במיוחד במיקום הגיאוגרפי שהם נמצאים, אין לו קהל וקשה מאוד לשמור על שחקנים אחרי עונה טובה(כל שנה מוכר 2-3 שחקנים),אין לו קהל גם קשה יותר לשחק נגד קבוצות גדולות עם קהל ביתי מובהק..יש סיבה שרוב הקבוצות בלי קהל מדשדשות בתחתית ובליגות נמוכות..איזי שריצקי עושה עבודה ענקית ואין שום סיבה להוריד מהישגים של המועדון הזה

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

תוך שנתיים קרית שמונה כמעט משווה את ארון התארים שלנו

סמל אישי של משתמש
daneden
Title: אהבה אדומה מילדות

שליחה על ידי daneden »

זה לא מדד...
גם אצלנו בחצי גמר, הגיעו 15,000 ש-8,000 מתוכם לא יודעים חצי מהשירים ו-4,000 לא יודעים שום שיר. ככה זה, למשחקים כאלה מגיע קהל שלא מגיע לכול משחק, יש הרבה יותר "לשבת לשבת" מאשר שירה, זה חלק מהעניין.[/quote]

קודם כל באמת כל הכבוד לקריית שמונה ולאיזי שירצרקי

לגבי המצב שמתוך 15000 היו 12000 שלא מכירים את השירים אז כאן מנהיגי ארגון האוהדים שמצליחים להרים תצוגות עידוד שלא היו מביישות קבוצות באירופה היו צריכים להבין את זה
וברוב המשחק להשתמש בשירים או בקריאות העידוד הישנות של שנות ה- 80 ושנות ה- 90 שגם מי
שלא ביקר באיצטדיונים שנים רבות היה מכיר אותם.

בעז"ה בשנה הבאה בהנפה המתוקה של הגביע.

סמל אישי של משתמש
daneden
Title: אהבה אדומה מילדות

שליחה על ידי daneden »

daneden כתב:זה לא מדד...
גם אצלנו בחצי גמר, הגיעו 15,000 ש-8,000 מתוכם לא יודעים חצי מהשירים ו-4,000 לא יודעים שום שיר. ככה זה, למשחקים כאלה מגיע קהל שלא מגיע לכול משחק, יש הרבה יותר "לשבת לשבת" מאשר שירה, זה חלק מהעניין.
קודם כל באמת כל הכבוד לקריית שמונה ולאיזי שירצרקי

לגבי המצב שמתוך 15000 היו 12000 שלא מכירים את השירים אז כאן מנהיגי ארגון האוהדים שמצליחים להרים תצוגות עידוד שלא היו מביישות קבוצות באירופה היו צריכים להבין את זה
וברוב המשחק להשתמש בשירים או בקריאות העידוד הישנות של שנות ה- 80 ושנות ה- 90 שגם מי
שלא ביקר באיצטדיונים שנים רבות היה מכיר אותם.

בעז"ה בשנה הבאה בהנפה המתוקה של הגביע.

בטעות יצא כפול!!!

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Guevara כתב:אילולא הגול של מנגה היינו במקום אחר לגמרי היום, כדורגל זה 10% יכולת ו90% מומנטום.
הייתה יכולה להיות היום חגיגה אמיתית לכדורגל הישראלי.
כואב לראות איזה שחקן צומח מקהת, עוד שנתיים שלוש נבין את גודל ההחמצה של אלישע ושלנו הקהל.
כדורגל ישראלי*** זה 10% יכולת ו90% מומנטום

סמל אישי של משתמש
דניב

שליחה על ידי דניב »

ב"ש כ"כ לוזרים, שמועדון לכאורה אלומני, לוקח אליפות תוך 3 שנים, בדרך גם גביע טוטו שני ואתמול גביע מדינה, בקצב הזה ארון הגביעים שלהם יהיה הרבה יותר מעוטר משלנו בזמן חסר תקדים, לא שחכתי שגם הספקנו להפסיד גמר גביע טוטו לכל ההיסטוריה הכושלת שלנו במעמדי גמר, לדעתי אין קבוצה עם תקדים שכזה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

דניב כתב:ב"ש כ"כ לוזרים, שמועדון לכאורה אלומני, לוקח אליפות תוך 3 שנים, בדרך גם גביע טוטו שני ואתמול גביע מדינה, בקצב הזה ארון הגביעים שלהם יהיה הרבה יותר מעוטר משלנו בזמן חסר תקדים, לא שחכתי שגם הספקנו להפסיד גמר גביע טוטו לכל ההיסטוריה הכושלת שלנו במעמדי גמר, לדעתי אין קבוצה עם תקדים שכזה.
ועדיין על אף כל הלוזריות ועל אף העובדה שכנראה אין לנו כמות גדולה של קהל יש לנו קהל טוב ביחס לכמות הזמן שלא לקחנו תואר+הזמן שהיינו בליגה הלאומית...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

שלח תגובה